Mananc, beau, ascult ,regret, ma bucur,simt, vreau, ...-3
Pagini: 1 2 3 4 5 … 31
- Index
- » Jocuri
- » mananc, beau, ascult ,regret, ma bucur,simt, vreau, ...
- GreenBubbles
- Insomniac member

- Inregistrat: 2008-03-08
Re: mananc, beau, ascult ,regret, ma bucur,simt, vreau, ...
mananc - rabdari prajite beau - nimic ascult - sunetu ploii regret - k ziggy nu-i aici ma bucur - k il am pe bebe  vreau - sa fie ziggy langa mine mi-e frica - de depresie mi-e dor - de copilarie
i love my King!! the most beautiful leonberger ever 
- persifona
- Vizitator

Blackgrl, m-am saturat cat le faci reclama la site-ul alora. Ai avertisment si daca mai vad pe undeva post cu site-ul ala, ban direct.
- Alina Delia
- Addicted member

- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-12-16
mananc..nimik beau..inca nimik ascult..luis fonsi regret ca nu sunt mai puternica ma bucur de familie si viata simt ca am unele temeri vreau sa se sfarseasca cu bine urmatoarele 2 saptamani mi-e frica de ce idei au unii oameni in leg cu iubi mi-e dor de mine &el
Cine rade la urma....gandeste mai incet 
- CrazyDeeDee
- Full member

- Inregistrat: 2006-10-01
mananc nimic beau nimic ascult greierii regret hmmm la ora asta nu regret nik  ma bucur ca ma duc la munte simt ca imi creste inimiara  vreau sa ma culc mi-e frica de viitor mi-e dor de el
- skumpi
- Vizitator

mananc.., nik momentan beau.., Redd`s ascult..,ceva reclama regret ca au dat prostii aia gol  ma bucur ca am fost azi la Apa simt ... ca ma cam arde fatza vreau sa castige Stelutza mi-e frica nu mi`e frica d nik acum mi-e dor d mare
- theSame_ElaElis
- Hero member

- De la: Winnie the Pooh
- Inregistrat: 2007-10-12
mananc: bucurie pe paine; beau:apa din cand in cand; ascult: romantic fm; regret: ca sunt home alone; ma bucur: pt ca sunt titulara la ..... ; simt: ca era si timpul; vreau: multe mi-e frica: .... nu se aplica mi-e dor : de crap de iubi meu dulce si pufffooos!
- ioana_4
- Diamond member

- Inregistrat: 2006-11-13
mananc: acum nimic, 2 felii pizza acum o juma de ora beau: baccardi ascult: melodie orientala regret: prostia din capul altora ma bucur: ca traiesc si ca il iubesc simt: ca e barbatul vietii mele vreau: sanatate mi-e frica: de boli mi-e dor: de absolut nimic
- alyssa
- Full member

- De la: puiu acasa
- Inregistrat: 2008-01-07
mananc: nimic,ca e tarziu,si azi am cam exagerat beau: apa plata ascult: radio deea regret: ca imediat se termina concediul,si iar la munca... ma bucur :ca in sfarsit ne intelegem mai bine cu iubi simt:ca as manca ceva dulce, mi-e somn vreau: sa plec saptamana viitoare in excursie prin tara mi-e frica: de operatia ce o voi face peste cateva sapt.la varice mi-e dor: de serile petrecute cu prietenii in jurul blocului,seara de seara ne distram pana noaptea tarziu...
"Dragostea este spatiul si timpul masurate cu inima"
- _yohana_
- Platinum member

- Inregistrat: 2006-11-25
mananc-nimic beau-nimc ascult-tv-ul regret-ca nu am iesit cu iubi pt ca ploua ma bucur-ca am ieit azi cu rolele simt-ca as manca ceva mi-e frica-ca nu o sa mi se indeplineasca cea mai mare dorinta a mea mi-e dor-sa fiu singura acasa
expect the worst , hope for the best!
- AdA_Ad9
- Hero member

- De la: Bucuresti-in mare parte:D
- Inregistrat: 2007-02-26
mananc-nimic beau-suc ascult-muzica regret-nimic:D ma bucur-ca maine imi vad iubitul:X simt-un gol in stomac mare de la emotii. mi-e frica-de nimic:D mi-e dor-de iubirea mea 
Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus
- _yohana_
- Platinum member

- Inregistrat: 2006-11-25
offtopic:ada iti vine iubitul?bravo,ma bucur mult pt tine 
expect the worst , hope for the best!
- AdA_Ad9
- Hero member

- De la: Bucuresti-in mare parte:D
- Inregistrat: 2007-02-26
Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus
- alinaa_me
- Full member

- Inregistrat: 2008-01-06
mananc-napolitane beau-apa ascult-Talisman regret-nu regret nimic acum ma bucur-ca mai e putin si merg la mare simt-ca mi-e somn mi-e frica-sa nu mi se intample ceva rau mi-e dor-de bunica
- maryahs
- Insomniac member

- De la: de sub tampa
- Inregistrat: 2008-01-07
mananc- snacksuri cu alune beau- cola ascult- ce vorbesc cei din jur regret- ca nu e si iubitu?aici ma bucur- ca sunt la mare simt- ca iubesc mi-e frica- sa nu-i pierd pe cei din jur mi-e dor- de iubitu?
 iubesc si sunt iubita 
- old_soul
- Insomniac member

- De la: locul unde e liniste
- Inregistrat: 2008-04-29
mananc-struguri beau-nimic ascult-taxi(pe repeat) regret-ca nu am cu cine sa ies de mana seara la plimbare ma bucur-ca am intrat la facultate simt-ca am un gol in stomac mi-e frica-de singuratate mi-e dor-de libertate
My Tears Dry On Their Own
- Andreea86
- Hero member

- De la: Focsani
- Inregistrat: 2006-10-20
mananc: nimic beau: pepsi ascult: chris isaak - wicked game regret: ca s-a terminat weekendul la munte ma bucur: de vara simt: ca iubesc vreau: sa dorm mi-e frica: de intuneric mi-e dor: de mare
Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-07-31 03:07:47)
If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu 
- carmen_21
- Insomniac member

- De la: ei
- Inregistrat: 2008-03-19
mananc- tocamai am terminat un porumb fiert  beau -nimic ascult -tv'u regret- k am fost asa crizata de dimineata sh k nu merge forumu bine ma bucur- k mai e putin si plec la mare simt- k ma dor dintii-prea cu pasiune am mancat porumbu ala  vreau- sa plec duminik la mare sh sa mearga sh el mi e frica- de nimic momentan mi e dor- de pisica mea kre a murit
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end.
- copilu
- Sr. member

- Inregistrat: 2007-10-05
mananc- paine cu unt ,parizer si rosie beau -nimic ascult -Elvis Presley regret- k am dat la facuta asta nasoala ma bucur- k vine ziua de maine cand e liber bebe simt- k o iau razna aici vreau- sa am kef de invatat mi e frica- sa nu iau restantele mi e dor- de ce ma leaga de suceava
fericita mamica de Teodora din 11.02.2012
Pagini: 1 2 3 4 5 … 31
- Index
- » Jocuri
- » mananc, beau, ascult ,regret, ma bucur,simt, vreau, ...
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|