|
Nu esti logat.
O MAREEEEEE INTREBARE#1 2008-08-23 20:04:58
O MAREEEEEE INTREBARESalutare!pentru prima data aici...ma bucur ca am gasit acest site si asa ca incep direct cu MAREA MEA PROBLEMA !!!!! dak ar putea sa-mi mai rasp cineva care a mai trecut prin asa ceva sau care are cunostiinte in domeniu......!!!intrebarea e dak esti insarcinata are cum sa-ti mai vina ciclul????ms .....ast rasp......PLS Offline #2 2008-08-23 20:06:51
Re: O MAREEEEEE INTREBAREda se poate sora mea e graviduta si in primele doua luni ia venit ciclu nirmal un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77 Offline #3 2008-08-23 20:14:48
Re: O MAREEEEEE INTREBARE
da,exista ciclu peste sarcina. Offline #4 2008-08-23 20:24:37
Re: O MAREEEEEE INTREBAREiar ciclul peste sarcina este mai redus cantitativ difera si culoarea VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2008-08-23 20:26:45
Re: O MAREEEEEE INTREBAREPai fetelor,faza e ca am avut un contact sexual acum vreo 3 luni si prietenul a ejaculat afara "partial" adik a fost o problema ca el cand a simtit ca ii vine a dat afara dar cand a dat afara nu a simtit nimik da ejacula........adik placerea aia nu era pt el......mna de inteles.....o freci cu mana si si produce si nu stia dak a ejaculat si inauntru......in fine........au trecut 3 luni,nu am avut nici un sindrom al sarcini,am inceput sa iau anticonceptionale(sunt la sf a 2 tableta) si timp de 2 luni am avut contact neprotejat.........!problema e ca am inceput sa-mi creasca burtik (posibil de la AC,sau bebe),sanii ma dor(sindrom intalnit si la AC si la sarcina),pofta de mancare am oricand........am mai avut de vreo 2 ori stari nashpa de la burta......odata am vomat da cred ca era din cauza ca am mancat aiurewa......si nu stiu ce sa cred........!puteti posta si voi o parare...makr sa ma linistiti sau sa ma ingrijorati!!!ms mult!va pooop Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-23 20:28:08
Re: O MAREEEEEE INTREBAREpoti sa faci un test de sarcina ca sa te linistesti dar nu cred ca sunt probleme daca menstra ti-a venit normal cam aceiasi culoare si cantitate VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2008-10-27 14:33:22
Re: O MAREEEEEE INTREBAREbuna ! sunt noua pe aici si am o interbare dak am ramas insarcinata imediat dupa ce am intrerupt anticonceptionalele e vreo problema? nu am avut ciclu decat f putin la o saptamana dupa intreruperea ac. Offline #8 2008-10-27 14:43:41
si in astfel de cazuri sarcina apare la testul de sarcina? nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline #9 2008-10-27 15:39:33
nu e nici o problema daca ai ramas imediat dupa ce te-ai lasat de AC...doar sarcinile gemelare sint mai frecvente, una dintre explicatii ar fi ca in prima luna de dupa renuntarea la AC pot avea loc ovulatii multiple dar nu e general valabila chestia asta iti dorim sa ti se intimple exact ceea ce iti doresti :k?ra:
bineinteles ca apare. testele de sarcina depisteaza hormonul BCGC care se gaseste in singele si urina oricarei femei insarcinate, chiar daca a avut singerari in timpul sarcinii sau nu. Offline #10 2008-10-27 19:33:38
am mai auzit de asa ceva.. desi pare greu de crezut ca unele gravide au menstruatie in continuare. Offline #11 2008-10-27 20:23:32
Re: O MAREEEEEE INTREBAREluni la rand? nidatia e o data mami de minuni Offline #12 2008-10-27 21:54:14
Re: O MAREEEEEE INTREBAREstiu ca nidatia e o data, dar mai stiam si ca menstra dispare cand apare samburelul. se pare ca nimic nu e batut in cuie... Offline #13 2008-10-27 22:15:23
Re: O MAREEEEEE INTREBAREin sa nidatia chiar e numai o data mami de minuni Offline #14 2008-10-27 22:17:34#15 2008-10-27 22:18:53
Sa nu te astepti sa te salut! Offline #16 2008-11-05 14:40:46
Re: O MAREEEEEE INTREBARECunosc si eu persoane care au avut menstra pana la 3 luni. Dar de ce nu iti faci un test de sarcina?? Imposibil sa nu apara. E posibil ca simptomele sa fie si de la altceva...o dereglare in organism, sau pur si simplu pe fond psihic. Cunosc multe fete, care, dak nu se protejau o data intrau in panica, si incepeau sa aibe toate simptomele sarcinii (varsaturi, ametelei...). Offline #17 2009-10-05 19:51:30
Re: O MAREEEEEE INTREBAREAM SI EU O MARE INTREBARE Offline #18 2009-10-05 21:49:54
Re: O MAREEEEEE INTREBAREroxana exista tratament pt trichomas in sarcina si el trebuie facut. tratamentul cu tinizol nu se face in trimestrul 1 sau daca alaptezi dar nu este cazul tau. mai intreaba si un alt medic. nu este recomandata nasterea naturala in cazul asta. sanatate! mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|