|
Nu esti logat.
Vaccinul de 4 luni#1 2008-08-24 00:53:59
Vaccinul de 4 luni)azi am implinit 4 luni si luni mergem pt vaccin as vrea sa stiu daca e la fel ca cel de 2 luni cu interdictie iesit afara 2 zile sau nu pls help ca daca e cu interdictie l as amana pana miercuri joi ca tre sa plecam din buc stie vre o mamica....???????????? Offline #2 2008-08-24 08:47:54
Re: Vaccinul de 4 luniera interdictie la iesit afara? nici n-am stiut n-am iesit din principiu mami de minuni Offline #3 2008-09-03 15:19:06
Re: Vaccinul de 4 luniin ziua cu vaccinul nu se scoate copilul afara (eu asa stiu de ;la pediatra lui robi) Offline #4 2008-09-03 15:20:36
Re: Vaccinul de 4 lunila noi ne se practica interdictia asta cu iesitul afara ! ci daca primeste VPO ,adica picaturlele acelea roz in guritza ,nu are voie sa bea sau sa pape lactate timp de minim o ora ! Offline #5 2008-09-03 15:32:55
Re: Vaccinul de 4 lunisi daca ar fi...de ce sa nu iesi? mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-04 10:51:58
Re: Vaccinul de 4 lunieu dupa ce am facut vaccinul de 2 luni am iesit afara si stefan a dormit 3 ore in carut . nu mi s-a spus si nici nu am citit undeva ca nu am voie sa-l scot afara. ce-i drept seara a facut putina febra 38.3, iar a doua zi nu am mai iesit, in schimb a dormit aproape toata ziua. Pentru a realiza lucruri mari trebuie sa si visam, nu numai sa facem; trebuie sa si credem, nu numai sa planuim. Offline #7 2008-09-05 01:39:11
Re: Vaccinul de 4 luniVaccinul DTP si vaccinul antipoliomielitic nu au nici un fel de interdictie de a iesi afara cu copilul. Multi pediatrii spun bazaconii. Am mai auzit la unii ca nu au voie nici baita in ziua cu vaccinul. Aberatii...parerea mea. Offline #8 2008-11-11 11:10:36
Re: Vaccinul de 4 luniNoua la vaccinul de 2 luni ne-a spus sa nu-i dau lapte o ora si jumatate, doua zile sa nu-i fac baie si daca bate vantul sa nu ies afara. N-a facut temperatura. A fost mai sacaita in ziua aceea si a vrut sa stea mai mult in brate, dar a doua zi am uitat totul si veselia i-a revenit. Acum il asteptam pe cel de patru luni. Offline #9 2008-11-11 14:33:13
Re: Vaccinul de 4 luniSa nu ii dai lapte imediat dupa vaccinul antipoliomielitic de la 2 luni (daca este varianta gratuita cu administrare pe gura) este logica, dar in rest...Sa ma ierte Dumnezeu! Offline #10 2008-11-11 14:34:45
Re: Vaccinul de 4 luninoi am prmit picaturi dar sigur nu erau roz, deoarece am vazut seringa- era cam 1ml in seringa de 2 ml. Noua nu ne-a spus absolut nimic, nici de baut, nici de iesit afara, nici de baitza. oricum de iesit nu am iesit decat ce am venit acasa, baitza am facut numai in ziua urmat, laptic nu stiu daca a primit in urmatoarea febra. Febra nu a facut. A primit rotarix si infrix hexa. Urmeaza sa le repetam pe unul la 4 sapt iar pe urmat la 8 sapt L-am intreb de ce nu primeste cel pt tbc din maternitate si a zis ca ala nu se mai face de vreo 15 ani, ca nu au mai fost cazuri deloc, s-a scos. I-am zis ca in rom se face inca si stia, deci cred ca treb sa-l procuram singuri. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|