|
Nu esti logat.
Impotriva sughitului-2#20 2009-01-24 15:51:10
Re: impotriva sughitului2 picaturi de lamaie ne-a zis noua dr. si functioneaza... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #21 2009-01-24 19:34:20
Re: impotriva sughituluiam incercat si noi o data si nu a mers. noi am sughitat pana pe la 4 luni jumate in fiecare zi, a fost o pauza si acum a inceput iar din cand in cand, dupa toate eforturile posibile si imposibile am observat ca daca este f atenta la ceva ii trece, o jucarie f galagioasa si care ii place, mai nou ii pun pe tv o caseta cu ea filmata de aproape si merge super Offline #22 2009-01-26 10:53:44
Re: impotriva sughituluidaca sughita in somn ce fac? There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #23 2009-01-26 14:53:38
Re: impotriva sughituluio lasi sa-i treaca si ema mai sughite in somn si ii trece de la sine Offline #24 2009-01-26 15:03:48
Re: impotriva sughituluilasi sa treaca de la sine.. e un lucru foarte dragalas.. am mai vazut pe youtube bebelusi sighitand in somn si m-am topit dupa ei Thomas sughite si acum la 6 luni, Offline Publicitateloading...
#25 2009-01-26 15:57:25
Re: impotriva sughituluisi noi inca, mai rar dar inca Offline #26 2009-05-07 17:20:17
Re: impotriva sughituluiii puteti masa pe burtica sau spate, le puteti da sa bea ceva, lapte sau ceai, personal am incercat si cu putina lamaie, dar nu prea a dat rezultate, asa ca nu recomand, plus ca bebelusii se constipa de la lamaie si asta e mult mai grav. Oricum pe ei nu-i deranjeaza sughitul Offline #27 2009-05-15 10:14:57
Re: impotriva sughituluicand sughita are ceva, ii e somn, foame, etc. Eu ii dau putin ceai si ii trece, sau o iau in brate daca ii e somn, sau e semn de masa, am renuntat la lamaie desi ii trece cu lamaie, dar sughitul inseamna la a mea ca vrea ceva si daca ii dau ce vrea ii trece There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|