homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sarcina peste anticonceptionale?-11

#191 2011-07-11 02:59:28

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

Re: Sarcina peste anticonceptionale?

daca nu ai vomitat in primele 4 ore pastila s-a absorbit. scaunele moi sunt periculoase daca sunt minim 4

Ultima oara a fost editat de mihaela2289 (2011-07-11 03:02:36)

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#192 2011-07-11 03:06:40

Vanity
New member
Inregistrat: 2011-06-13

Am vomitat la cam 5 ore si un pic , iar scaunele moi am avut miercurea trecuta 2 dimineata la interval de 3 ore si acuma duminica spre luni un scaun normal si unul moale insotit de voma [ cea de care am mentionat la ce interval dupa ce am luat pastila am vomitat] . Acuma simt ca mi sa golit stomacul bine si ma simt foarte bine. Insa credeti ca sa afectat ceva e posibil sa ramai?
Scuze ca tot presez cu intrebarea insa faza cu vomitatul si cu scaunul moale ma pus pe ganduri.

Editez aici ca sa nu trimit inca un post .

In mod normal pastila o iau corect si nu am mai patit asa ceva
Inca o intrebare:

Pe prospect scrie ca reactie adversa indispozitie gastrica. De foarte multe ori imi vine sa ragai ca sami linistesc stomacul.  Sa fi fost un  secundar ce am patit eu ? Acum ma simt bine , nu mai am nimic , am si alergat in dimineata asta pentru ca vreau sa ma reapuc de sport.

Ultima oara a fost editat de Vanity (2011-07-11 10:39:50)

#193 2011-09-29 19:54:57

Nyka
Membru
Inregistrat: 2011-09-29

Buna seara
  De 2 ani si 6 luni iau Milligest, fara nici o problema, dar de cateva luni incoace cantitatea de sange menstrual s-a modificat, a scazut mai bine spus .Citind tot felul de articole despre faptul ca se poate intampla ca menstruatia sa vina peste sarcina, paranoia din mine a inceput sa iasa la iveala. Mentionez faptul ca nu am uitat niciodata sa iau pastilele, le-am luat la ore fixe exact asa cum mi-a recomandat medicul ginecolog. Dar reducerea fluxului menstrual m-a cam pus pe ganduri, desi menstruatie imi vine de mai bine de doi ani in aceeasi zi de marti in jurul aceleiasi ore. Intrebarea mea este daca sunt sanse sa fiu insarcinata sau este doar in mintea mea?

Ultima oara a fost editat de Nyka (2011-09-29 20:09:56)

#194 2011-09-30 09:52:33

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

reducerea fluxului menstrual este un efect secundar al administrarii de pastile; daca suspectezi o sarcina, de ce nu faci un test? mai bine stai si faci scenarii decat sa cheltui 10 lei?

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#195 2013-05-22 13:17:30

tweety11
Membru
Inregistrat: 2013-05-22

Hello, fetelor! Vad ca nu s-a mai postat demult aici, dar am vazut ca mai sunt inca membri on-line si am zis sa-mi incerc norocul. Problema sta in felul urmator:
Am luat Karissa de 4-5 ani de zile, cu pauzele de rigoare de 2-3 luni in fiecare an. Asa si anul acesta, de la menstruatia din ianuarie si pana la cea de sfarsit de aprilie, am luat pauza. In timpul asta am avut un contact sexual riscant, prin februarie, dar mi-a venit totusi apoi regulat insa muuuuuuuuuuuuuuult, muuult mai putin. Cantitativ, zic. Asa mai mult pic-pic lol Am zis ca poate e de vina pauza de anti, nu am facut test, nu nimic. Acum inainte de Pasti, am reinceput sa iau Karissa, am luat o pastila apoi a doua am uitat-o pana a doua zi. Am luat apoi zilnic, s-a mai intamplat sa iau seara in loc de la amiaz, dar le-am luat. Intre timp, cam prin a 10-a zi de pastile am avut iar contact neprotejat cu prietenul meu, stiu, my mistake.  Mi-a venit in a patra zi de pauza de pastile 2 picaturi dimineata, iar astazi, a cincea, m-am trezit cu niste dureri de ovare cum n-am avut in intreaga mea existenta lol dar ca si cantitate, tot putin imi vine.
Citeam astazi pe net ca daca e sa fie, se pot si sangerari in timpul sarcinii si etc, da' chiar am zis sa mai cer o parere. E posibil?neutral Totusi, mi-a venit super-putin, da 3 luni la rand a venit aproximativ la timp (+/- cateva zile). Si banuiesc ca de la asta ultimul neprotejat nu prea ar avea cum sa fie sarcina, ca totusi deja luam de 10 zile pastile.
Va pup, scuzati mesajul lung si sper ca mai sunteti careva pe zona sa raspundeti big_smile

Publicitate

loading...

#196 2013-05-22 14:11:56

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

1. pauzele nu sunt necesare daca nu ai probleme de sanatate, deci nu mai face pauze ca sa-ti asumi riscuri aiurea
2. dupa contactele neprotejate din pauza ai facut un test ?
3. daca ai uitat pastila a doua si ai avut contact in a 10a zi inseamna ca trecusera 7 zile dupa pastila uitata, deci erai protejata
4. e normal sa vina in cantitata mai mica arunci cand iei AC

in concluzie, fa un test daca nu ai facut si lamureste-te

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.