|
Nu esti logat.
PreZervaTiveLe-2#20 2009-09-15 21:59:44
Re: PreZervaTiveLede regula aproape orice corp strain aflat in organismului uman se elimina..eu recomand sa "scoata" din tine in momentul in care ejaculeaza, chiar daca foloseste un prezervativ, eu una cred ca e mai sigur. Zambeste, maine poate fi mai rau.. Offline #21 2012-07-19 13:12:28
Re: PreZervaTiveLebuna,am o intrebare la dumneavoastra:(care ma nelinisteste.am avut un contact sexual protejat,insa ce ma nelinisteste e urmatoarea chestie.imie si jena sa spun exact insa detaliile astea fac toata nelamurirea mea.deci contactul sa produs pe canapea ,partenerul statea in sezut si eu peste .dupa finalizarea contactului,am vazut ca sperma nu era doar in capul prezervativului era asa imprastiata si prin parti pana jos unde e marginea de la prezervativ,ce e drept m am uitat putin sa vad dak a curs si nu era nimic pe langa marginea prezervativului,insa aseara nu am doarmit deloc cu gandul ca ar fi putut sa curga cumva...si sa dau de o mare problema...ce pot sa fac..sa stau linistita ..sa nu stau..?voi ce credeti?sad Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|