homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Efectele Adverse ale Yasmine

#1 2008-09-29 22:41:54

berryyce
New member
Inregistrat: 2008-09-29

Efectele Adverse ale Yasmine

Ma numesc Teo si de 14 luni iau Yasmine (suna ca o intalnire de la alcoolicii anonimi). O sa scriu ceva, dar va rog nu va plictisiti citind - nu vreau ca nimeni altcineva sa mai treaca prin ce am trecut eu...
De o saptamana si jumatate am inceput sa am dureri ingrozitoare in piept, sa nu pot respira, palpitatii ingrozitoare.
Si martea tercuta am patit ceva ce am crezut ca nu mi se va intampla niciodata: am avut un atac de panica. Alte probleme? Picioare amortite, maini amortite, dureri de cap, greata, ameteli, probleme emotionale, plans fara motiv, fara chef de viata, libido din ce in ce mai scazut, nimic nu ma face sa rad, nimic nu ma face sa fiu suparata - ca un robot.
Am fost la un chiropractor - care a zis ca durerea de spate e de la coloana. Mi-a scrantit oasele in sus si in jos, stanga si dreapta dar nimic. durerea continua sa apara in fiecare seara, parca si mai accentuata. Si mama mi-a zis acum cateva zile ca o fata de 23 de ani din Croatia a murit. Cauza? Yasmin.
Si asta m-a facut sa caut on-line efectele adverse ale pilulelor Yasmine. Si am dat peste acest web-site: www.medications.com/se/yasmin - linkul cateoda merge cateodata nu merge daca dati click pe el - nu stiu de ce. dar copiati-l in address bar si va merge sigur.
Din pacate este in engleza. Dar! Tot ce am experimentat eu de 2 saptamani , sute alte de femei au experimentat la fel. Eu de un an de zile nu mai pot dormi noaptea, visez cosmaruri ingrozitoare, mi-e frica sa ma culc ca sa nu mor (nu stiam de ce ma gandeam asa dar asta era ideea care imi venea cu regularitate in cap - inca mai vine ca am intrerupt yasmine acum 3 zile - sper ca in maxim o luna sa imi revin), depresii - noroc ca sotul meu este mereu alaturi de mine si ma calmeaza si linisteste.
VA ROG! Daca puteti sa intratipe acest site si sa cititi ce sute d efemei au postat despre Yasmin, faceti-o! Si mergeti la un doctor sa va schimbe pastilele. Am facut cercetari in ultimele zile si am gasit ca 14 fete au murit din cauza la Yasmine. Si se stie doar de 14. dar cate altele or fi murit si cauza nu s-a stiut?
Inca o data, va rog, dati un click pe acest web-site. Sunt peste 4500 de postari despre afectele adverse ale Yasmine.
Sper ca toate care sunteti acolo sa fiti bine si sa nu ajungeti sa treceti prin ceea ce am trecut eu.
Teo

Ultima oara a fost editat de berryyce (2008-09-29 22:59:09)

#2 2008-09-29 22:44:18

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

Re: Efectele Adverse ale Yasmine

nu merge siteul

Sa nu te astepti sa te salut!

#3 2008-09-29 22:45:11

berryyce
New member

link-ul de mai sus terbuie scris in address bar ca altfel nu merge - nu stiu  de ce.
Daca aveti intebari  nu ezitati sa imi trimiteti un e-mail.
Berryyce

#4 2008-09-29 22:57:51

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

i-am dat sa caute medications si am gasit..merge smile

Sa nu te astepti sa te salut!

#5 2008-09-29 22:59:49

berryyce
New member

succes la citit... smile

Publicitate

loading...

#6 2008-09-29 23:39:13

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

berryce...dar dc nu ai mers la medic sa ti le schimbe cand au inceput problemele? unele persoane se inteleg cu ele...altele nu...

happy with him...inlove with him...puss

#7 2008-09-29 23:49:18

berryyce
New member

pentru ca problemele mele au inceput acum 2 saptamani. dureri si ameteli. Iar insomniile, depresiile - nici prin gand nu mi-a trecut ca sunt de la pastile. Am observat schimbari in psihicul meu dar m-am gandit ca este pentru ca am plecat din tara, sunt doar cu sotul meu intr-o tara straina de aproape un an... Mama imi trimitea pastilele din romania ca sunt mai ieftine.
Cand am avut probleme  in februarie am fost la ginecolog si l-am interbat daca sa fac o pauza de la luat yasmin si a zis ca nu e nevoie - doar sa beau suc de portocale zilnic. Atunci am avut dureri la contact sexual si cateva sangerari mici. Eu anul tecut am avut o operatie la un ovar (chist) si am crezut ca celalalt ovar merge in aceasi directie. Dar pentru NICI UN MOMENT nu mi-a trecut prin cap ca de vina sunt pastilele...

#8 2008-09-29 23:59:16

crys_ty_na
Platinum member

depresia cauzata de mutare si schimbare a fost accentuata de pilule (se stie ca nu e indicat sa fie luata in cazuri dedepresie)...si insominiile sunt datorate depresiei...din pacate tu ai avut ghinion...

#9 2008-09-30 00:08:59

berryyce
New member

Din fericire unde sunt acum e mai bine de unde eram inainte - un job mai bun, prieteni super. Nu am avut probleme din cauza asta. Nici macar stres. doar m-am gandit ca poate e o cauza... Abia am asteptat sa vin aici.
Si nu sunt singura care are problema asta... daca eram eu - mai ziceam. dar am prietene in tara - care luau aceleasi pastile (si mai iau dar nupentru mult timp ca merg la doctor sapt asta toate) si au inceput sa ia yasmine cu 4-5 luni inaintea mea si au avut depresii de atunci in continuu. chiar azi am vb cu unele din ele si au aceleasi simptome ca si mine si exact de cand au inceput sa ia yasmine.

Nu am avut nicodata depresi in viata mea de la nici un motiv - si am trecut prin mult mai grele altele decat mutarea. Iar eu sunt o persoana vesela mereu - ii fac pe toti sa rada. Si inca sunt asa ca asa am fost mereu.
Pastilele sunt de vina. De 3 zile nu mai iau si deja nu mai am palpitatii, in ultimele 3 nopti nu m-am mai trezit speriata deloc.
NU e mutarea. Nu incerc sa pun cauzele astea pe mutarea pentru ca stiu ca nu are rost - nu se poate.

#10 2008-09-30 00:10:15

berryyce
New member

Si nu numai eu am avut "ghinion" alte 4500 de femei au avut acelasi 'ghinion" si ele nu s-au mutat in alta tara.

#11 2008-09-30 00:11:13

crys_ty_na
Platinum member

multa sanatate iti doresc atunci smile

#12 2008-09-30 00:50:17

berryyce
New member

Multumesc mult de tot. Si tie la fel. smile

#13 2008-09-30 08:58:37

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

berryyce ai warn. citeste te rog regulile. era de ajuns sa postezi o singura data

mami de minuni hjarta

#14 2008-09-30 12:55:44

Tzipura
New member
Inregistrat: 2008-09-23

scrie clar ca este pericol de moarte, pentru cele care fumeaza.
nu te supara...dar nu cumva te-ai autosugestionat dupa ce ai citit acolo?
eu nu am vazut ca cineva sa fi scris ceva pe forum atat de urat la adresa Yasmin.
nu le fac reclama, n-am interes ca sunt de profesie avo.
eu le iau de 7 zile si am inca scurgeri slabe si ma cam dor sanii.
in rest nu am nimik.
stii ceva... gandeste-te: tu le domini...nu ele te domina pe tine.
s-ar putea sa ai starile acestea din cu totul alte motive.

multa sanatate!

Pupici de la Tzipura!!!

#15 2008-09-30 13:16:34

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

ce efl de scurgeri slabe tzipura? maronii?

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#16 2008-09-30 14:23:37

Tzipura
New member
Inregistrat: 2008-09-23

da maronii, care se intensifica seara... stii tu...sunt normale pt. primele 3 luni de administrare

Pupici de la Tzipura!!!

#17 2008-09-30 15:30:52

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

da, e spotting smile

#18 2008-09-30 16:08:01

micutza088
Full member
Inregistrat: 2008-07-14

mi se pare absurd ca niste anticonceptionale sa iti provoace cosmaruri

#19 2008-09-30 16:22:03

crys_ty_na
Platinum member

nu iti provoaca ele micutza...dar in cazuri dedepresie aceasta poate fi accentuata de ele...si depresia poate provoca multe smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.