homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Yasmin

#1 2008-10-10 18:58:33

adryaname
New member
Inregistrat: 2008-06-14

Yasmin

Buna fetelor,intrebare intrebatoare,incep si eu din seara asta antibebe Yasmin si nu stiu cum sa le incep,am trei zile de vineri,cu care incep?
In carticica nu specifica daca vinerea de sus de jos sau din colt,incep cu oricare zi de vineri?
Cam stupida intrebarea dar tocmai ce mi le-a schimbat medicul iar cand am ajuns acasa si le-am desfacut si am descoperit ca nu stiu cum sa incep.
Mult'am. smile

Ceea ce te loveste te intareste!

#2 2008-10-10 19:00:47

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

Re: Yasmin

incepi cu oricare, nu conteaza, au aceeasi concentratie toate. zilele alea sunt puse acolo ca sa nu pierzi tu sirul.

Just like a tattoo
I'll always have you...

#3 2008-10-10 19:03:32

adryaname
New member
Inregistrat: 2008-06-14

Si tu folosesti,sunt ok?Adica te-ai ingrasat ceva dereglari de la ele,eu pana acum am luat Novinette dar din cauza unor probleme endocrinologice(glanda) a trebuit sa le schimb si tocmai ce mi-a venit menstra azi si a zis domnul doctor sa le si incep.

Ceea ce te loveste te intareste!

#4 2008-10-10 19:04:36

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

eu folosesc logest. oricum reactia organismului variaza de la persoana la persoana, trebuie sa astepti sa vezi cum te impaci tu cu ele smile

Just like a tattoo
I'll always have you...

#5 2012-03-07 08:50:25

Alamonica
Banat
Inregistrat: 2011-12-31

I want to scrap, period. I have a ton of photos waiting to be scrapped, but I need that extra push to get me going. I love the sound of a layout a day! Thanks for the giveaway!

-----------------------------------------------
Buy DVD Online
Dexter Season 6 DVD
http://www.idealdvdmart.com/

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.