|
Nu esti logat.
Anticonceptionale de urgenta.Va rog,ajutati'ma!-4#58 2008-11-20 13:23:09
Re: Anticonceptionale de urgenta.Va rog,ajutati'ma!testul de sarcina e relevant la 10 zile de la intarzierea menstre.. respectiv 21 de zile de la contactul neprotejat. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #59 2008-11-20 13:46:13
Re: Anticonceptionale de urgenta.Va rog,ajutati'ma!pai..de la contactul kre a fost protejat dar s-a rupt....asa....se fac sambata asta 3 saptamani..deci mi-am facut cu 3 zile inainte! Offline #60 2008-11-20 14:37:42
Re: Anticonceptionale de urgenta.Va rog,ajutati'ma!mai fa unul la fix 3 saptamani,dimneata cu urina prima...dar sincer nu prea cred ca e vb de o sarcina... happy with him...inlove with him... Offline #61 2008-11-20 20:11:11
Re: Anticonceptionale de urgenta.Va rog,ajutati'ma!YES..asta vroiam sa aud de la tne:)))...mi-ai luminat seara sa zic asa:))..oricum o sa mai fac o data..doar ca sa nu mai fiu obsedata! Offline #62 2008-11-23 09:10:24
Re: Anticonceptionale de urgenta.Va rog,ajutati'ma!Buna dimineata!..am si eu mare nevoie de o parere..sper sa ma exprim cat mai clar pt ca problema e mai complicata...pe data de 15 oct am facut un avort,totul a decurs normal,fara complicatii...la 3 sapt dupa,mai exact pe 5 nov am avut un contact sexual,am folosit pharmatex,recomandat de medic,dar pt linistea mea,la 30 ore dupa am luat si escapelle.in perioada 13-16 nov,atunci cand ar fi trebuit sa-mi vina menstuatia,am avut niste dureri puternice,doar o picatura de sange si atat..de atunci si pana acum am facut 5 teste de sarcina,firme diferite,toate au iesit clar negative..vineri m-am prezentat la medic si stupoare..imi spune,in urma ecografiei,ca as fi suspecta de o sarcina oprita in evolutie sau poate fi un simplu polip..m-a pus sa fac si bhcg,dar maine primesc rezultatul,am facut si acolo testul cu urina,tot negativ...care este parerea voastra?este posibil sa fie sarcina,desi testele sunt negative?daca sarcina este oprita in evolutie,imi iese totusi la analiza de sange?si ce sanse am sa o elimin singura,fara sa fac chiuretaj?ma gandesc cu groaza ca as mai putea trece prin experienta asta!!!..va multumesc anticipat pt raspunsuri.. Offline Publicitateloading...
#63 2008-11-23 13:09:18
Re: Anticonceptionale de urgenta.Va rog,ajutati'ma!spice, avand in vedere ca ai facut avort si ai si luat escapelle, te-ai cam dereglat un pic si menstra poate sa intarzie Offline #64 2008-11-23 13:50:38
Re: Anticonceptionale de urgenta.Va rog,ajutati'ma!In primul rande se recomanda abstinenta dupa un avort,pana dupa prima menstruatie... Iubesc si sunt iubita Offline #65 2008-11-23 14:52:58
Re: Anticonceptionale de urgenta.Va rog,ajutati'ma!multumesc mult pt raspunsuri...mi-a recomandat pharmatex deoarece am luat anticonceptionale timp de 8 ani cu mici pauze si din cauza lor mi-a aparut un nodul la ficat,asa ca mi-au fost interzise,iar cu prezervativul am patit-o de cateva ori sa se rupa..ar mai fi fost si varianta steriletului dar nici nu vreau sa ma gandesc...off..e f.complicat..in privinta activitatii sexuale dupa avort,doctorul mi-a spus ca o pot relua dupa 2 sapt fiindca a folosit metoda aspiratiei si cica se vindeca mai repede asa...dar tot n-am inteles daca sarcina oprita in evolutie mai apare in analiza sangelui..si inca un lucru pe care nu-l inteleg este cum a putut sa vada eventuala sarcina la eco dupa doar 17 zile de la conceptie..este posibil? Offline #66 2008-11-23 15:05:29
Re: Anticonceptionale de urgenta.Va rog,ajutati'ma!
sigur de la contraceptive ti-a aparut nodulul la ficat??? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #67 2008-11-23 22:52:23
Re: Anticonceptionale de urgenta.Va rog,ajutati'ma!atunci cand mi s-a descoperit nodulul la ficat,prima reactie a medicului a fost de genul "sa nu mai iei in viata ta anticonceptionale",dupa mai multe investigatii diagnosticul fiind de "hiperplazie nodulara focala"..din acelasi motiv mi s-a recomandat sa fac si avort,eu as fi vrut sa pastrez sarcina,dar mi s-a spus ca pot aparea complicatii,ca ar trebui sa-mi fac mai intai o biopsie la ficat,sa fiu sigura de diagnostic..tin sa precizez ca am fost la cinci medici diferiti inainte de a face avort,inclusiv la planning...mi s-au recomandat ovulele,prezervativul (dar in urma unuia rupt am ramas insarcinata) sau exluton,dar despre acesta am citit tot felul de lucruri neplacute pe acest forum..in coditiile in care maine primesc rezultatele analizelor de sange si sunt valori normale,adica nu apare sarcina,ce as mai putea face...dr mi-a spus sa revin peste o sapt la ecografie,indiferent de rezultatul analizei,dar daca sarcina ar fi oprita in evolutie,nu inteleg ce ar putea vedea modificat intr-o saptamana..si daca nu sunt insarcinata,de ce imi intarzie menstruatia?posibil din cauza escapellu-lui? Ultima oara a fost editat de spice (2008-11-23 22:55:17) Offline #68 2008-11-26 21:34:54
Re: Anticonceptionale de urgenta.Va rog,ajutati'ma!nu stiu daca ar trebui sa continui sa scriu aici despre problema,expusa mai sus, sau sa ma mut la probleme medicale...deci,astazi am fost la un alt doctor decat cel care mi-a dat diagnosticul de posibila sarcina si mi s-a spus ca nici vorba de asa ceva..dar,in urma celor spuse de mine si a ecografiei transvaginale sunt banuita ca as avea SINECHIE UTERINA, dobandita bineinteles in urma avortului, de aici si lipsa menstruatiei si durerile puternice la o luna dupa avort...mi s-a spus ca trebuie sa astept pana luna viitoare si daca procesul se repeta, adica dureri fara sangerare normala cantitativ, va trebui sa mi se faca o procedura numita DEBRIDARE si montarea pt cateva luni a unui sterilet Offline #69 2008-11-26 22:18:07
Re: Anticonceptionale de urgenta.Va rog,ajutati'ma!aaa..am mai facut un test de sarcina nu la 21 de zile..si la 22 de zile..cu prima urina si asa si tot negativ...si mie tre sa imi vina pe 24 ..bine ca a trecut 24 de ceva timp;))...dar oricum o sa incerc sa stau calme..ca, cred ca nu am de ce sa ma mai ingrijorez atata..ca de o luna stau asa stresata....oricum ciclul meu e neregulat..adica am fost si la ginecolog si 2 teste de sarcina negative..chiar nu cred ca e posibil..nuj ce sa zic Offline #70 2008-11-26 22:36:56
Re: Anticonceptionale de urgenta.Va rog,ajutati'ma!spice i am lasat doctoressei linkul... happy with him...inlove with him... Offline #71 2008-11-26 22:43:19
Re: Anticonceptionale de urgenta.Va rog,ajutati'ma!
ok...sa ne lamurim cu exluton...nu tot ce citesti pe aici trebuie luat ca fiind musai adaptat tie...oricum insa, ori ai voie contraceptive orale, ori nu ai...nu estrogenul e de vina pentru nodulii hepatici, daca e sa fie, ci contraceptivele cu totul...deci, daca e sa fie cazul, nici exluton nu e o solurtie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #72 2008-11-26 23:16:44
Re: Anticonceptionale de urgenta.Va rog,ajutati'ma!multumesc pt raspuns..in privinta nodulului nu prea am ce sa fac, mi s-a spus sa-l tin sub control, sa nu mai creasca, merg la eco la fiecare 6 luni...vreau doar sa va intreb daca procedura asta, debridarea, este dureroasa si daca se face cu anestezie..multumesc inca o data! Offline #73 2008-11-26 23:39:23
Re: Anticonceptionale de urgenta.Va rog,ajutati'ma!ok multumesc mult:* Offline #74 2008-11-26 23:49:45
Re: Anticonceptionale de urgenta.Va rog,ajutati'ma!cu placere happy with him...inlove with him... Offline #75 2008-12-01 16:48:59
Re: Anticonceptionale de urgenta.Va rog,ajutati'ma!Am luat Escapelle si din cate am inteles menstruatia poate sa intarzie sau sa vina mai repede.As vrea sa stiu cu cate zile iti poate veni mai devreme sau cat iti poate intarzia? Offline #76 2008-12-01 17:28:45
Re: Anticonceptionale de urgenta.Va rog,ajutati'ma!depinde de organismul tau...poate nici sa nu intarzie sau sa vina mai devreme... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|