|
Nu esti logat.
Avem doctorita pediatra-11#191 2009-03-19 13:14:39
Re: avem doctorita pediatranu te speria scumpa :k?ra: :k?ra: ,Alecsandra si acummai da cateodata cu jet afara ,in ultima vreme am inceput sa o intrerup in timpul mesei, sa ragaie de atunci nu mai avem probleme Offline #192 2009-03-19 14:14:05
Re: avem doctorita pediatrapai eu asa ii fac de mult!! il ragai in timpul mesei si de 3 ori ca sa nu se adune aerul in burtica.... e prima oara cand vomita cu asa jet de a stropit pana departe!! Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #193 2009-03-19 17:25:05
Re: avem doctorita pediatrarobi cat era mic a avut probleme cu constipatia , eu ii faceam masaj pe burtica (ca dupa 1-2 ore avea efect) am preferat masajul pt ca supozitoarele, termometrul pot creea dependenta ... si sincer eu una nu asa suporta sa imi bage cineva tremometru in fund, si nici o micro-clisma nu m-ar incanta .... iar ceaiul de musetel poti sa il pui in lapte (adica sa faci lapte cu ceai in loc de apa) . Offline #194 2009-03-28 21:32:26
Re: avem doctorita pediatramamicilor. la bebei este f normal sa aibe atat 4-5 scauna pe zi cat si un scaun l;a 4-5 zile. constipat inseamna sa se chinuie cand face si scaunul sa fie f tare ! daca are uns caun la 4-5 zile dar de coinsistenta normala nu inseamna ca este constipat. supozitoarele si termometrul sa va fie chiar ultimele de maxima urgenta solutii ! nu le recomand defel ! Offline #195 2009-03-28 21:49:55
Re: avem doctorita pediatraa mea nu e constipata(adica sa faca tare) dar nu a facut o zi intreaga si plangea de rupea si i-am bagat termometrul si cand a facut era moale si spumos asa ca si cand ar fi fermentat. imi e mila de ea si nu pot sa o las sa se chinuie Offline Publicitateloading...
#196 2009-03-28 22:19:19
Re: avem doctorita pediatraSi Alecsandra mai face cateodata kk,o data la 2 zile,dar niciodat nu am folosit termometrul,o singura data la 2 saptamani am folosit un supozitor ca a nu a facut de 3 zile,atat Offline #197 2009-08-14 13:11:14
Re: avem doctorita pediatraAm un nepotel de 6 luni . A fost internat cu temperatura 40 si diagnosticul a fost faringo amidgalita . I s-a administrat penicilina - hemisuccinat- gentamicina , iar dupa externare a incepu tsa tuseasca si sa curga nasucul ...... temperatura nu a mai facut . Din analiza de execudat a rezultat ca are candida . Cum scapam de candida ... in indeea in care doctorul pediatru unde a fost internat a zis sa-l bajonam cu glicerina boraxata , si daca de ce tuseste ? Offline #198 2009-08-14 15:24:15
Re: avem doctorita pediatrapliculete de Biotics, 2 ori un plic pe zi , dizolvat in lapte sau ceai. Offline #199 2009-09-26 15:24:08
Re: avem doctorita pediatraAm si eu o intrebare: Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #200 2009-09-26 21:59:50
Re: avem doctorita pediatratoti baietii/barbatii au unul mai mare si unul mai mic poti merge la echo ca sa vezi despre ce e vb mami de minuni Offline #201 2009-09-27 13:59:25
Re: avem doctorita pediatraMultam, Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #202 2009-09-28 13:20:37
Re: avem doctorita pediatraAvem probleme. Pustiul meu de 8 ani s-a plans de vineri seara si pana azi inclusiv de dureri in capul pieptului . Am fost cu el la doctor si nu mi-a spus un diagnostic, decat ca s-ai dau debridat de 3 ori pe zi . Asta se intampla sambata dimineata iar seara acelasi episod s-a derulat . Durerile erau tot acolo si medicamentul nu dadea nici un rezultat . Am fost cu el la urgente iar doctorita a zis ca nu are apendicita si la nevoie sa-i dau jumatate nospa . Azi se simte mai bine dar durerile astea ma ingrijoareaza . Recunosc ca nu are un program bine stabilit de masa , dat fiind faptul ca eu lucrez pana seara iar el este singur acasa si mananca mai nimic. Rugamintea mea este : ce analize sa-i fac si care ar fi cauza lipsei de mancare si a celor dureri care nu ii dau pace . Va multumesc Offline #203 2009-09-28 17:01:02
Re: avem doctorita pediatraun coproparazitologic Offline #204 2009-09-28 19:05:01
Re: avem doctorita pediatrabuna mamici!! Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #205 2009-09-28 20:19:03
Re: avem doctorita pediatraalexa la a mea functioneaza f bine crema de buci de bebelusi de la avene. e vreo 300 de mii da' o dau seara si dimineata numai are nic. si a mea sta la fel cu toate cele la fund si nu zice nic sanatate! mami de minuni Offline #206 2009-09-28 20:36:26
Re: avem doctorita pediatrasi ti-a facut vreodata rani si i-au trecut de la crema asta? Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #207 2009-09-28 22:08:24
Re: avem doctorita pediatraAm fost iar la doctor azi ... la un doctor chirurg care mi/a zis ca copilul are apendicita si ca trebuie sa/l operez. Credeti/ma ca nu stiu ce s afac si dupa cine sa ma iau . Nu neg pregatirea nici unui medic dar parca sunt intr/un palc de ceata si nu stiu ce sa fac . Offline #208 2009-09-29 07:59:34
Re: avem doctorita pediatraapendicita si il doare in cosul pieptului? hmmm...i-au facut analize, echo, tuseu rectal, ceva? mami de minuni Offline #209 2009-09-29 09:22:39
Re: avem doctorita pediatrama indoiesc si eu de diagnosticul de apendicita.... este constipat? varsa? febra? fa-i o hemoleucograma si evntual un VSH , de acolo se va vedea daaca e nevoie sa se mearga pe suspiciunea de apendicita.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|