homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Orgametril

#1 2008-10-28 08:51:59

marva
Membru
Inregistrat: 2006-11-10

orgametril

Cand este indicat orgametrilul ca si anticonceptional si cum se administreasa ?
Indicatii si contraindicatii.

Va multumesc

#2 2008-10-28 08:52:51

persifona
Vizitator

Re: orgametril

Ca anticonceptional?  :f?rbryllad: Niciodata.

#3 2008-10-28 08:52:59

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

orgamitril NU este un anticonceptionale si se administreaza in alte circumstante...

happy with him...inlove with him...puss

#4 2008-10-28 09:46:46

marva
Membru
Inregistrat: 2006-11-10

http://www.ginecologie.ro/farmacopee/pr … etril.html

Ce parere aveti despre cele de mai sus, ma intereseaza avand in vedere ca
este indicat  si in hipertensiune arteriala ?

#5 2008-10-28 09:52:50

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Poti discuta cu un medic de planning daca vrei un contraceptiv pe baza de progesteron, orgametrilul are o cantitate foarte mare de hormoni si nu e indicat sa-l folosesti in scop contraceptiv
Exemplu : Exlutonul contine 0,5 mg linestrenol/ tableta, Orgametrilul 5 mg , deci de 10 ori mai mult...

Publicitate

loading...

#6 2012-05-11 19:44:55

alix71
New member
Inregistrat: 2009-02-04

da si eu vreau sa pun aceasi intrebare este sau nu contraceptiv?in prospect spune ca este un contraceptiv de a doua alegere pentru femeile care au contraindicatie la estrogeni,dar unii spun ca nu este ,mie mi s-a indicat 21 de zile pentru o dereglare hormonala sunt sau nu luna aceasta protejata?ca numai o sarcina nu imi lipseste la 40 de ani,dupa aceea mi s-a indicat Cerazette deci dupa cele 21 de zile in prima zi de menstra,dar pana atunci sunt sau nu protejata?HELP!nu e corect oare ceea ce scrie in prospect mai ales ca mi s-au indicat 2 pe zi 10 zile apoi 11 zile 1 pe zi.

#7 2012-05-12 14:24:33

alix71
New member

totusi crystyna are dreptate ca orgametril nu e contraceptiv,chiar daca in prospect scrie clar ca este daca se administreaza 1 comprimat pe zi din zilele 5-25 ale cicclului.ceea ce nu stiu eu este daca pana la venirea ciclului esti sau nu protejata ca si la ac combinate.multe lucruri neclare,iar daca am luat 8 zile cate 2 pe zi si apoi cate 1 tableta pe zi va trebui sa iau sunt sau nu protejata?am uitat sa intreb ginecologul o chestiune extrem de importanta vineri cand am fost la control,probabil pentru ca sunt baba,si pentru ca m-am bucurat mult ca nu mai am sangerari si uterul congestionat.

#8 2012-05-13 12:42:58

alix71
New member

ah,da acum pricep,pai raspunsul era mai sus deci daca Exluton contine acelasi tip de hormon ca si Orgametril desi in cantitate mult mai mica,e limpede ca si Orgametril este contraceptiv.multumesc,nu vedeam raspunsul de ochi presupun!ha!ha!

#9 2012-05-15 19:31:58

alix71
New member

multumesc pentru raspunsuri!nu voi mai apela la acest forum intrebi si nici dupa o saptamana nu primesti nici un raspuns,nici macar unul idiot!pe niciodata!!!!!!tampita de yoyolina nu cunoaste cuvantul FRUSTRARE,incearca dictionar explicativ al limbii romane,daca esti mai saracuta si nu ai bani sa ti-l cumperi,si vezi ce inseamna frustrare,eu eram doar disperata sa aflu un raspuns ,pentru ca era mult timp pana sa ajung la medic,aveam programare doar peste 9 zile ,dar am clarificat totul si anume SIGUR CA ORGAMETRIL ESTE CONTRACEPTIV,SE PARE CA NICI DOCTOREASSA NU E PREA INTELIGENTA !!!!!!!!!!SUSTINE CA NU ESTE,SARACA!de aceea tine idioate ca moderatori pe forumul ei,ca nici ea nu e mai breaza se pare,ha!ha!ha!

Ultima oara a fost editat de alix71 (2012-05-19 14:15:33)

#10 2012-05-15 20:03:27

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Orgametril NU este contraceptiv.Este adevarat ca poate actiona ca unul in anumite cazuri si de aceea se confunda unor cu un contraceptiv.
El poate fi folosit in alte scopuri,tot ginecologice.

-Polimenoree: o tableta zilnic in zilele 14-25 a ciclului menstrual.

-Menoragie si metroragie: 2 tablete zilnic timp de 10 zile. In mod normal sangerarea se va opri la cateva zile dupa inceperea tratamentului. Tratamentul se repeta la urmatoarele trei cicluri menstruale cu doza de 1 tableta pe zi, in zilele 14-25 ale fiecarui ciclu. Daca acuzele nu dispar in timpul sau dupa acest tratament, sunt necesare proceduri diagnostice suplimentare.

-Sindrom premenstrual: o tableta pe zi, in zilele 14-25 ale ciclului menstrual.

-Amanarea menstruatiei: tratamentul cu o tableta pe zi va incepe cu 2 sampamani inainte de data presupusa a menstruatiei. Daca tratamentul incepe cu mai putin de o saptamana inainte de data presupusa, doza va fi de 2-3 tablete pe zi. I

Two souls don't find each other by simple accident

#11 2012-05-16 13:00:25

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

varsa-ti frustrarile pe alt forum, alix! nu suntem aici la dispozitia ta non stop.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#12 2012-05-19 14:10:20

alix71
New member

ah,vad ca nu se poate posta pe forumul asta de rahat,mai incerc odata sa spun clar ca a intreba din disparare o chestiune,stiind ca esti programata la medic doar peste 9 zile,se numeste FRUSTRARE,atunci yoyolina are nevoie URGENTA de un dictionar explicativ al limbii romane,PENTRU CA E CLAR CA NU CUNOASTE SEMNIFICATIA CUVANTULUI FRUSTRARE,mai invata,daca nu iti intra in cap,macar mai citeste ca sa nu scrii tampenii!!!!!!!!!!sper sa ramana pe forum ce am scris pentru ultima data in viata mea,si yoyolina sa ma ierte daca se simte lezata in amor propriu pentru ca am facut-o PROASTA dar din nefericire pentru ea cam asta e,am vazut si alte postari ale ei pe alte topicuri si era la fel de jalnica,nu vrea sa inteleaga ca femeile nu scriu pe forum de dragul ei sau al altui membru,ci pentru ca sunt pur si simplu disperate sa afle cate ceva inainte de a ajunge la medic,atata tot.

#13 2012-05-19 19:40:32

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

alix71 a scris:

ah,vad ca nu se poate posta pe forumul asta de rahat,mai incerc odata sa spun clar ca a intreba din disparare o chestiune,stiind ca esti programata la medic doar peste 9 zile,se numeste FRUSTRARE,atunci yoyolina are nevoie URGENTA de un dictionar explicativ al limbii romane,PENTRU CA E CLAR CA NU CUNOASTE SEMNIFICATIA CUVANTULUI FRUSTRARE,mai invata,daca nu iti intra in cap,macar mai citeste ca sa nu scrii tampenii!!!!!!!!!!sper sa ramana pe forum ce am scris pentru ultima data in viata mea,si yoyolina sa ma ierte daca se simte lezata in amor propriu pentru ca am facut-o PROASTA dar din nefericire pentru ea cam asta e,am vazut si alte postari ale ei pe alte topicuri si era la fel de jalnica,nu vrea sa inteleaga ca femeile nu scriu pe forum de dragul ei sau al altui membru,ci pentru ca sunt pur si simplu disperate sa afle cate ceva inainte de a ajunge la medic,atata tot.

offtopic
De cate intelepciune dai dovada daca vii pe un forum si tipi si insulti pe toata lumea.Iti spun eu ca nu de prea multa iar daca Yoyolina trebuie sa ia un dictionar pentru a invata anumite chestii,TU ar trebui sa iei CODUL BUNELOR MANIERE pentru a invata sa stii sa te porti normal si civilizat.
Parca te dadeai mare si tare ca esti nus ce biolog,la ce iti trebuie raspunsuri de la alti "PROSTI" daca tu insuti esti experta in asa ceva.

Ultima oara a fost editat de Johanne12 (2012-05-19 19:46:07)

Two souls don't find each other by simple accident

#14 2012-05-20 00:15:43

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

alix71 te-ai gandit ca nu ti s-a raspuns pt ca nimeni din cei ce ti-au citit intrebarea nu au stiut sa-ti raspunda?
moderatorii si doctoressa nu stau pe forum non-stop, nu asta este serviciul nostru....

ai deja un warn din 1 mai, acum primesti ban 1 zi.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.