Despre botez-8
- cretzulici
- Sr. member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-12-10
Re: despre botez
Pai daca e atat meniu , da`i cu 100-200 ron mai mult . Nu stiu ce sa zic ...
Written in the stars ...
- Dienuk
- Full member
- Inregistrat: 2007-08-31
daca as da 600 ron pentru 2 pers? credeti ca e prea putin? ca nu stau chiar pe roze cu finantele in perioada asta
- cretzulici
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-12-10
Avand in vedere k e criza , nu cred k este o problema . 600 ron pentru 2 persoane mi se pare ok daca meniu e 150-200 .
Written in the stars ...
- Dienuk
- Full member
- Inregistrat: 2007-08-31
multumesc cretzulici cred ca ma agat si de un buchet de flori pentru mamica si asta e
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
rozik, cat poate fi de tare pacat ca n-am timp sa fac si eu asa pt copilul nasilor lui cris
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- o'hara
- Platinum member
- De la: bebeloi iubiti
- Inregistrat: 2007-01-18
mami de minuni
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
bre, eu te asteptam si cu palma-n fundulet da... data viitoare
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- o'hara
- Platinum member
- De la: bebeloi iubiti
- Inregistrat: 2007-01-18
mami de minuni
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Ce frumoase sunt
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
9 ani de copilarie ....
- liliana83
- Hero member
- Inregistrat: 2008-04-17
mi-ar placea si mie sa stiu sa fac marturii...
Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010 Mara,a doua minune,23.07.2012 Iti multumim,Doamne!
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
Fetelor, ma speriati cu pregatirile pentru botez! Am senzatia ca asist la...pregatiri pentru nunta. Si eu care ma gandeam sa fie ceva simplu, gen masa la restaurant cu parintii + nasii. Voi fi depasita? Sunt depasita?
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- sanca
- Hero member
- Inregistrat: 2005-09-13
love ce frumoase sunt! super! lucky stai calma ca nu esti depasita. noi o sa facem botezul in 19 sept.. deci mai putin si eu sunt in plop. daca aveam spatiu faceam acasa masa si punct! insa.. pana la urma suntem vreo 30 de persoane.. si am rezervat un restaurant.. si dumnezeu cu mila cum se spune. poate sunt eu mai ciudata.. insa astept cu nerabdare si bucurie botezul in sine.. adica slujba din biserica.. insa ceea ce urmeaza dupa imi provoaca o teama si o groaza. cum a sta biata daria? eu cred ca voi fi mai mult agitata.. habar n-am.. plus ca e aiurea ca socrii cu parintii nu-si vorbesc.. s-au certat inainte de nunta.. adica acum 3 ani ca de.. cu specimenu de soacra-mea nu se poate altfel - si de atunci nimic.. si din pct-ul asta de vedere o sa fie super naspa.. aaa ca sa nu mai zic ca nu stiu ce presupune un botez.. ce trebuie sa cumpar.. sa fac.. mi-s in plop si plopu in aer.. noroc ca nasa a mai botezat insa astept sa se intoarca din turcia din concediu sa stam de vorba pe tema asta. sper sa ma mai lumineze
Daria Ioana - 06.08.2010
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Site
Multumesc fetelor!!
Lucky, aici asa e traditia, se dau marturii, se impodobeste pana si sticluta cu ulei, e un eveniment f important aici. Adina, astea sunt marturiile
http://forum.anticonceptionale.ro/t1510 … -made.html
Lili, e chiar usor, te uiti putin pe net si te inspiri.
Asaaaa...
Doamna Crssy, am vazut ca nu prea ati dansat la nunta
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
sanca a scris:love ce frumoase sunt! super! lucky stai calma ca nu esti depasita. noi o sa facem botezul in 19 sept.. deci mai putin si eu sunt in plop. daca aveam spatiu faceam acasa masa si punct! insa.. pana la urma suntem vreo 30 de persoane.. si am rezervat un restaurant.. si dumnezeu cu mila cum se spune. poate sunt eu mai ciudata.. insa astept cu nerabdare si bucurie botezul in sine.. adica slujba din biserica.. insa ceea ce urmeaza dupa imi provoaca o teama si o groaza. cum a sta biata daria? eu cred ca voi fi mai mult agitata.. habar n-am.. plus ca e aiurea ca socrii cu parintii nu-si vorbesc.. s-au certat inainte de nunta.. adica acum 3 ani ca de.. cu specimenu de soacra-mea nu se poate altfel - si de atunci nimic.. si din pct-ul asta de vedere o sa fie super naspa.. aaa ca sa nu mai zic ca nu stiu ce presupune un botez.. ce trebuie sa cumpar.. sa fac.. mi-s in plop si plopu in aer.. noroc ca nasa a mai botezat insa astept sa se intoarca din turcia din concediu sa stam de vorba pe tema asta. sper sa ma mai lumineze
Sanca, nici la noi nu isi vorbesc, la botez au facut o exceptie...oricum i-am asezat in colturui diferite
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
Si eu ma axez mai mult pe slujba in sine, de la biserica. Iar in ceea ce priveste "petrecerea" de dupa...ma rezum la o invitatie la restaurant, cu parintii mei, ai lui, nasii, sora-mea, fratele lui si cam atat cred. Poate cativa prieteni foarte foarte apropiati. Eu am o fobie legata de petrecerile cu rudele. Poate de aceea am si tot amanat nunta timp de...12 ani.
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
lucky777 a scris:Si eu ma axez mai mult pe slujba in sine, de la biserica. Iar in ceea ce priveste "petrecerea" de dupa...ma rezum la o invitatie la restaurant, cu parintii mei, ai lui, nasii, sora-mea, fratele lui si cam atat cred. Poate cativa prieteni foarte foarte apropiati. Eu am o fobie legata de petrecerile cu rudele. Poate de aceea am si tot amanat nunta timp de...12 ani.
si noi am facut o masa dupa botez, un cadru restrans cu nasi, parinti si 2 cupluri de prieteni foarte apropiati. A fost foarte bine asa si nimeni nu a avut nimic de comentat
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
sanca, pe 19 sept o botezam si noi pe Ana Maria...
la mine e o situatie mai ok, sotul se ocupa de pregatiri, si avem si locatia in familie ca sa zic asa, e a cumnatei mele... o sa avem in jur de 70 persoane, cred....
invitatiile le-am lansat pe mail, o sa comand zilele astea si marturiile, cruciulitele de pus in piept le avem, dj, cameraman, fotograf , ursitoare toate sunt rezolvate, biserica la fel...tinuta asteia mici e gata (cea pana la biserica), mai avem tinuta mamei si a tatalui, a mamei e mai problema ca nu prea imi gasesc nimic sa-mi placa si mai ales sa-mi vina, adevarul e ca nu prea am nici cand sa merg sa colind si sa stau sa probez...dar sper sa gasesc ceva frumos pana la urma si care sa-mi vina bine.
9 ani de copilarie ....
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|