|
Nu esti logat.
Viata dupa cezariana#1 2008-10-30 18:01:26
viata dupa cezarianaViata de dupa cezariana. mami de minuni Offline #3 2008-10-30 18:17:10
Re: viata dupa cezarianaaoleo, ce crunt suna... sa inteleg ca mai bine suporti durerile alea groaznice din timpul nasterii naturale decat sa te chinui atata dupa?... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #4 2008-10-30 18:20:42
Re: viata dupa cezariananu neaparat ivy... Offline #5 2008-10-30 18:23:05
Re: viata dupa cezarianasuna horror, oricum ce ma fac? Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-30 18:28:08
Re: viata dupa cezarianaeu mi-am revenit repede pt ca a fost nevoie...pt ca nu am avut ajutor si nu am avut de ales. dar am experimentat fiecare rand din cele scrise mai sus mami de minuni Offline #7 2008-10-30 18:35:55
Re: viata dupa cezariana
pai ma gandesc ca partea cu sexul dupa nastere e destul de dificil in ambele cazuri... ca sunt sigura ca nici dupa o cezariana nu e usor primele dati.. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #8 2008-10-30 18:41:20
Re: viata dupa cezarianaa durut si dupa cezariana si inca folosim lubrifiant la 4 luni jumate de la nastere...bine...noi nici nu am facut nimic 9 luni de zile...poate a contat si asta mami de minuni Offline #9 2008-10-30 18:49:14
Re: viata dupa cezarianaeu si sa vreau naturala, tot cezariana ma asteapta... pt ca am miopie... Offline #10 2008-10-30 21:38:20
Re: viata dupa cezarianaeu sunt sigura ca ambele variante sunt dureroase si au urmari neplacute...dar cred ca totusi as opta pentru cezariana...daca o sa nasc vreodata...momentan nu ma vad in postura asta... http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #11 2008-10-30 22:28:37
Re: viata dupa cezarianaeu am nascut prin cezariana la cerere ,acum aproape 5 ani si nu regret nicio clipa ! Offline #12 2008-10-31 05:10:58
Re: viata dupa cezarianaeu sunt in Statele Unite si am o prietena care a nascut cu cezariana acum 1 luna si a avut o cezariana si in Romania, a zis ca nu se compara. In primul rand aici nu iti fac niciodata anesteie totala la cezariana ci doar epidurala, dupa cateva ore de la operatie ai voie sa te ridici si sa umbli si nu ai nici ameteli, nu te tin mai mult de doua zile in spital si durere nu simti deloc ca iti dau morfina si pe urma timp de 2 saptamani niste calmante foarte puternice, nici cand a ridicat copilul si la nici un fel de miscare nu a simtit durerea...zicea ca in Romania nu si-a revenit bine nici in 2-3 luni dupa cezariana, aici in 2-3 zile...copilul este cu tine in salon din primul moment si mama se trezeste sa-i dea de mancare, sa-l schimbe, etc, tata are voie sa stea cu tine in sala de nastere si in salon care este doar pentru un singur pacient, cu baie, pat aditional, televizor...vine asistenta tot la o ora sa apese uterul sa se retraga, taietura se face foarte jos si nu se coase ca in Romania ci se lipeste, in cateva zile nici nu se mai vede si multe alte lucruri care imi povestea ca sunt foarte diferite de cezariana pe care a avut-o in Romania... Offline #13 2008-10-31 06:53:57
Re: viata dupa cezarianaeu initial am optat pt epidurala dar avand 2 vertebre tasate, anestezistul - om cu foarte multa experienta, nu a reusit sa patrunda cu acul unde trebuia a.i. tot la generala am ajuns...si sincer nu regret daca va mai fi o nastere tot pt anestezie generala voi opta. mami de minuni Offline #14 2008-10-31 07:24:47
Re: viata dupa cezarianamie-mi spui ana....acum scrie egoismul din mine....dar pe cand alte mame se chinuiam eu dormeam de n-aveam treaba , si pe cand m-am trezit bebeul era deja scos,si el linistit fara sa se chinuie deloc Offline #15 2008-10-31 09:13:20
Re: viata dupa cezarianaeu am facut cu rahie pt. ca am fost operata de urgenta, dar si daca nu era asa tot pt. rahie as fi optat. e super sa auzi primul plans al bebeului si sa-l vezi imediat dupa ce-l scoate din burtica, sa fii constienta de tot ceea ce ti se intampla, sa fie sotul cu tine la terapie intensiva si nu sa te trezesti ca dintr-un vis... cel mai nasol lucru a fost ca nu stiam cand mi-a facut incizia si asteptatrea primului tipat a copilului. Pentru a realiza lucruri mari trebuie sa si visam, nu numai sa facem; trebuie sa si credem, nu numai sa planuim. Offline #16 2008-10-31 11:06:13
din cauza efortului depus la nasterea normala, daca ai miopie, aceasta se agraveaza Offline #17 2008-10-31 18:42:07
ai auzit de replica "impingi de it ies ochii din cap"? de aia mami de minuni Offline #18 2008-10-31 20:16:20
Re: viata dupa cezariana cam asa e Offline #19 2008-11-01 11:20:04
Re: viata dupa cezarianaeu n-o sa am de ales si am sa optez pentru anestezie generala. ori de cate ori a fost nevoie sa mi se faca anestezie locala, nu si-a facut efectul. Rahie mi s-a facut cand mi-am scos apendicul si pana la urma m-au adormit pentru ca eu incepusem sa urlu pe masa de operatie... simteam tot... Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|