|
Nu esti logat.
Prima data cand iau anticonceptionale-sangerari..pls help
#1 2008-11-28 23:29:03
prima data cand iau anticonceptionale-sangerari..pls helpbuna tuturor..am si eu o problema sa spun asa sau o nelamurire..iau pentru prima data anticonceptionale la recomandarea medicului ginecolog..mi-a recomandat yasmine..am luat din prima a zi a mestruatiei cum scrie in prospect si cum mi-a spus si doctora iau in fiecare seara la aceeasi ora dar care este problema in seara asta am luat a 11a pastiluta si inca am scurgeri de culoare maronie sau chiar rosu inchis si am inteles ca este un efect secundar dar este normal sa dureze atatea zile???imi este frica pentru ca pe mine de obicei ma tinea mestruatia maxim 4 zile...multumesc anticipat Offline #2 2008-11-28 23:34:48
Re: prima data cand iau anticonceptionale-sangerari..pls helpda, e normal sa dureze atit..ce nu e normal e ca tie sa nu ti se fi spus asta... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-11-28 23:38:46
Re: prima data cand iau anticonceptionale-sangerari..pls helpmultumesc mult ptr sfat..si poate sa ma tina toata luna asa??? Offline #4 2008-11-28 23:41:01
Re: prima data cand iau anticonceptionale-sangerari..pls helpda, se poate...nu e nimic grav, e doar deranjant Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2008-11-28 23:44:19
Re: prima data cand iau anticonceptionale-sangerari..pls helpsi daca intradevar nu sunt bune aceste anticonceptionale si luna viitoare mi se prescriu altele o sa fie si luna viitoare la fel??? Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-28 23:46:32
Re: prima data cand iau anticonceptionale-sangerari..pls helpnu, important e sa ti se prescrie unele potrivite Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2008-11-28 23:47:21
Re: prima data cand iau anticonceptionale-sangerari..pls helpde asemenea am mai citit k poate fii un efect secundar a pstilelor pana se obisnuieste organismul e adevarat???si poate sa dureze in primele 3 luni de administrare Offline #8 2008-11-28 23:59:46
Re: prima data cand iau anticonceptionale-sangerari..pls helpe adevarat... happy with him...inlove with him... Offline #9 2008-11-29 01:33:29
Re: prima data cand iau anticonceptionale-sangerari..pls helptin sa mentionez k de la ele mi-au aparut si cosulete pe fata adik niste brubunele micute dar se observa....e normal??? Offline #10 2008-11-29 01:42:39
Re: prima data cand iau anticonceptionale-sangerari..pls helphmmm...f normal nu e...daca nu dispar curand artrebui schimbate... happy with him...inlove with him... Offline #11 2008-11-29 02:04:49
Re: prima data cand iau anticonceptionale-sangerari..pls help
asa am patit si eu si pana la urama le-am schimbat cu desorelle si acum e totul ok! Daca nu risti nimic,riscul este mai mare! Offline #12 2008-11-29 08:48:59
Re: prima data cand iau anticonceptionale-sangerari..pls helpAnca acea mica sangerare despre care vorbesti se numeste spotting si este normal sa apara in primele trei luni de administrare a anticonceptionalelor. Problema schimbarii lor se pune atunci cand spottingul apare si dupa primele trei luni. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #13 2008-11-29 13:22:55
Re: prima data cand iau anticonceptionale-sangerari..pls helpmultumesc mult pentru raspunsuri Offline #14 2008-11-29 13:25:15
Re: prima data cand iau anticonceptionale-sangerari..pls helpn ai pt ce si sa ne spui cum te intelegi cu ele pe parcurs happy with him...inlove with him... Offline #15 2008-11-29 15:37:21
Re: prima data cand iau anticonceptionale-sangerari..pls helpbuna,am si eu o intrebare pentru sora mea,e prima data cand ia ac si vrea sa stie dupa cat timp e protejata?le-a luat din prima zi de ciclu.ia novynette.poop Offline #16 2008-11-29 16:04:35
Re: prima data cand iau anticonceptionale-sangerari..pls helpNu i-a explicat doctorul? E protejata din prima zi, daca a luat din prima zi de menstruatie si dupa 7 pastile daca a luat din orice alta zi... Offline #17 2008-11-30 12:11:24
Re: prima data cand iau anticonceptionale-sangerari..pls helpo sa va tin la curent cu noutati cat de curand pentru ca pentru moment tot acea scurgere maronie o am...multumesc inca o data pentru sfaturi:* Ultima oara a fost editat de iubeste (2008-11-30 12:11:49) Offline #18 2008-11-30 13:07:29
Re: prima data cand iau anticonceptionale-sangerari..pls helphappy with him...inlove with him... Offline #19 2008-12-30 12:48:21
Re: prima data cand iau anticonceptionale-sangerari..pls helpbuna...am promis ca va voi tine la curent si va voi anunta ce s-a intamplat cu efectul anticonceptionalelor asupra mea si trebuie sa va anunt cu bucurie ca acum este bine numai am nici o problema...vroiam sa va intreb daca efectul anticonceptionalelor exista si in perioada de pauza adica in acele 8 zile??pentru ca in a 8 zi adica seara in care am luat prima pastiuluta din a doua folie la o ora cred k facut dragoste cu prietenul meu si a ejaculat in mine dar nu exista nici un risc nu???multumesc pentru toate sfaturile si va doresc un an cat mai bun alaturi de cei dragi multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor...la multi ani!!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|