|
Nu esti logat.
Intrebare pentru doctoressa#1 2008-12-12 16:51:16
Intrebare pentru doctoressaIn urma analizelor de secretie a rezultat ca am ureaplasma <10000 UFC/proba. Sunt insarcinata in 13 saptamani. Ginecologul mi-a zis sa iau Sumamed 500 mg 1/zi. Problema este ca medicul meu de familie a zis ca Sumamed nu se ia decat dupa 6 luni. Va rog sa-mi mai spuneti o opinie! Offline #2 2008-12-12 18:09:22
Re: Intrebare pentru doctoressaam lasat link-ul doctoressei si iti va raspunde cand va intra Offline #3 2008-12-12 22:15:42
Re: Intrebare pentru doctoressanu m-as grabi cu sumamed...as astepta macar pina dupa 6 luni Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2008-12-14 12:11:22
Re: Intrebare pentru doctoressabuna, sunt noua pe acest forum si am si eu cateva intrebari ... sutn insarcinata in 5 sapamani si 4 zile si am fost la control unde mi s-a spus ca am uterul fibros. M-am speriat si nu am ma ifost in stare sa mai pun nici o intrebare. ma poate lamuri cineva ce inseamna asta?Pot sa pierd bebele? Ajutati-ma ca mor cu atatea incertitudini. Mi s-a recomandat tratament cu AREFAM pt sustinerea sarcinii.L-am inceput deja. Ajutati-ma cu niste pareri si sfaturi ce sa fac, cum sa fac sa fie totul bine ca im idoresc acest bebe tare tare mult. Offline #5 2008-12-14 12:11:49
Re: Intrebare pentru doctoressabuna, sunt noua pe acest forum si am si eu cateva intrebari ... sutn insarcinata in 5 sapamani si 4 zile si am fost la control unde mi s-a spus ca am uterul fibros. M-am speriat si nu am ma ifost in stare sa mai pun nici o intrebare. ma poate lamuri cineva ce inseamna asta?Pot sa pierd bebele? Ajutati-ma ca mor cu atatea incertitudini. Mi s-a recomandat tratament cu AREFAM pt sustinerea sarcinii.L-am inceput deja. Ajutati-ma cu niste pareri si sfaturi ce sa fac, cum sa fac sa fie totul bine ca im idoresc acest bebe tare tare mult. Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-15 19:16:12
Re: Intrebare pentru doctoressacristina sterge unul din mesaje ca iti iei warn Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #7 2009-01-04 00:26:25
Re: Intrebare pentru doctoressaBuna seara,Am si eu o intrabare.Sunt insarcinata in cam circa 6-7 saptamani.Imi afecteaza sarcina daca merg la strand ,la apa tarmala??? Offline #8 2009-01-04 13:04:32
Re: Intrebare pentru doctoressain sarcina nu sunt recomandate baile cu apa calda/fierbinte... ci dusurile caldute, rapide. Offline #9 2009-01-04 13:18:32
Re: Intrebare pentru doctoressaexact, fara bai fierbinti!!! cu atit mai putin apa termala.... Offline #10 2009-01-05 12:50:23
Re: Intrebare pentru doctoressaLa multi ani! Am si eu o intrebare:se manifesta in vreun fel sarcina oprita in evolutie pana la 4 luni? ( adica inainte sa simti miscarile copilului?);exista simptome? Offline #11 2009-02-04 17:23:33
Re: Intrebare pentru doctoressatriplu test Offline #12 2009-02-04 17:30:10
Re: Intrebare pentru doctoressaOffline #13 2009-02-05 20:19:02
Re: Intrebare pentru doctoressabuna! am o intrebare... vream sa avem un bebe si as vrea ca eu si sotul meu sa ne facem niste analiza inainte, am auzit ca se mai procedeaza asa... as vrea sa stiu ce fel de analize se pot face de ambii parteneri? din cate stie sotul meu el are rh negativ, ce parere aveti... va rog foarte mult dati-ne un sfat... multumim. Offline #14 2009-02-06 08:39:27
Re: Intrebare pentru doctoressamergeti la medicul de familie si ii spuneti ca vreti sa va faceti analize necesare inainte de sarcina. tu vei face un set mai complex, iar el, probabil o spermograma Offline #15 2009-03-01 01:43:15
Re: Intrebare pentru doctoressaBuna ,sunt noua in grupul vostru si ma bucur ca v-am descoperit.Am si eu o mare problema de curand am aflat ca nu pot face copii,deoarece :nu am ovulatie ,am un fel de lichid in sacul lui Douglous....intr-un cuvant ca nu sunt fertila:( .Am fost acum,ultima oara la o doctora de la Sp.''Panait Sarbu""dna.Cezara Bucur (poate a-ti auzit de ea)mi-a dat un test de analize care se fac la femeile care vor copii,si am si eu cateva nelamuriri cu privire la rezultatul acestor analize(poate stiti ce inseamna si imi explicati si mie)Estradiol 38.77pg/ml,FSH (este scris ingrosat)6.89mUI/ml,LH(ingrosat si el )8.82mUI/ml si Prolactina care a iesit 17.03.Tin sa mentionez ca acest set de analize l-am facut in a-4-a zi de menstruatie. Offline #16 2009-03-01 18:43:15
Re: Intrebare pentru doctoressapapayale bine ai venit ...ti-am raspuns deja la intrebari unde ai postat prima oara....nu te ingrijora....rspunsul va veni..poate fetele nu sunt online...nu te speria ...mergi si la un alt doctor si pana la urma vei reusi...speranta moare ultima si eu incerc si mii de femei nu esti singura nici ultima....fii mai optimista si nu te lasa influentata de raspunsul doctorului numai luptand vei castiga nu e sfarsitul lumii...am de facut aceleasi analize ca si tine, nu te descuraja,sunt analize de rutina...si pe deasupra sunt atatea metode de tratament pt asta....hai capul sus...vei fi mamica intr-o zi (si este adevarat...fsh-ul,lh-ul.estradiolul,prolactina,beta-h.s.g se fac in a 3-a-4-a zi de c.m dupa urmeaza progesteronul in a 20-22-a zi de c.m plus dupa se face secretia vaginala si in primul rand spermograma....ai facut toate aceste interventii??? plus as putea sa iti dau o lista mult mai avansata de analize care ar trebui medicul sa ti le dea inainte sa iti zica ca esti intradevar sterila cum zici tu.....deci capul sus si mai scrie-mi ...(in primul rand trebuie testat si partenerul!!!) Offline #17 2009-03-03 19:56:21
Re: Intrebare pentru doctoressaAirkaterine iti multumesc mult pentru raspunsuri si iubitul meu a facut analizele si a mai ramas spermograma care o va face joi .Si eu mai am de facut cateva analize care la voi face vineri(mai multe investigatii care se fac din col)si inca cateva.Imi doresc foarte mult un bebe si din cauza asa sut disperata,si am nevoie de multe sfaturi si idei care ma pot ajuta.Merci inca odata Offline #18 2009-04-11 10:21:21Re: Intrebare pentru doctoressadoctoressa, am si eu o intrebare : in cazul in care sarcina este oprita in evolutie, ce se intampla cu temp bazala? ramane la fel, in jur de 37 , sau scade la val normala, in cazul meu la 36.5 ? Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011 Offline #19 2009-06-04 10:59:41
Re: Intrebare pentru doctoressaBuna ziua Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|