homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2-28

#514 2009-01-15 13:37:15

elebele
Full member
Inregistrat: 2009-01-14

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2

fetele dar nu am cum sa fac acum ! parca m-ati facut mai nerabdatoare ca nici odata ,va multumesc ca ma incurajati !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pupiciiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  va multumesc pt galerie
cine trebuie sa mai faca testttttttttttt???????

29 sapt si 4 zile
O sa am o fetita pe nume ERIKA !!!!!

#515 2009-01-15 13:39:09

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

nu ai pentru ce  puss ai sa vezi ca ai bebe in burtica si tu nici nu credeai  smile
o sa fie totul bine  al9leacer

#516 2009-01-15 13:42:49

elebele
Full member

dr mi-a spus si ceva de un lichid acesta ce poate fii???????
voua v-a spus vreodata asa ceva ????

29 sapt si 4 zile

#517 2009-01-15 13:46:59

AnkSan
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-10

Elebele dar nu ti-a dat copiutza dupa eco? Eu le cer intotd, ca sa am si eu scris si ca sa ma pot interesa..

Te asteptam cu vesti bune.. majoreta rugaciune popa
puss

Mamica de Ingerash blondutz angel

#518 2009-01-15 13:50:09

elebele
Full member

maryland a scris:

nu ai pentru ce  puss ai sa vezi ca ai bebe in burtica si tu nici nu credeai  smile

dr mi-a spus si ceva de un lichid acesta ce poate fii??????? (lichidul pt fat ca ma gandesc ca altceva nu poate fi nu ?)
voua v-a spus la vreun consult asa ceva ????
tu maryland cum stai la acest capitol  big_smile (tu nu ai rmas nici odata gravida ?smile

29 sapt si 4 zile

Publicitate

loading...

#519 2009-01-15 13:55:25

elebele
Full member

AnkSan a scris:

Elebele dar nu ti-a dat copiutza dupa eco? Eu le cer intotd, ca sa am si eu scris si ca sa ma pot interesa..

Te asteptam cu vesti bune.. majoreta rugaciune popa
puss

nu i-am cerut-o ca nu cred ca inteleg ceva de acolo !!!

29 sapt si 4 zile

#520 2009-01-15 13:56:53

erzseanamaria
Full member
Inregistrat: 2008-11-19

Imi cer mii de scuze ptr greselile facute,sincer sunt intr-o perioada foarte nasoala,am numai probleme pe cap si nu mi-am dat seama de gafa care am facut-o.Elebele iti doresc mult succes si iti tin pumni  majoreta Doamne ajuta sa ai 2 ochisori mici si frumosi in burtica.va pup pe toate puss

#521 2009-01-15 13:59:06

elebele
Full member

mai la mine urma sa fac analize in a trei zi de ciclu dar la mine daca a venit acea secretie eu m-am speriat si am fost la ea i-am zis ce ma doare si a spus dupa eco ca se vede ......bla bla cand m-am dat jos de la eco a spus ca DACA ITI VINE desi nu stiu ce sa zic iti faci analize daca nu ne auzim la un tel.
trebuia sa fac estadiol.vsh.tsh. etc  9 analize nu stiu e sa mai cred

29 sapt si 4 zile

#522 2009-01-15 14:01:58

lauraura
Full member
Inregistrat: 2008-11-10

elebele a scris:

maryland a scris:

dr mi-a spus si ceva de un lichid acesta ce poate fii??????? (lichidul pt fat ca ma gandesc ca altceva nu poate fi nu ?)
voua v-a spus la vreun consult asa ceva ????
tu maryland cum stai la acest capitol  big_smile (tu nu ai rmas nici odata gravida ?smile

amniotic? daca e asta este lichidul cu care se hraneste bebe pe parcursul sarcinii , si in care se dezvolta

#523 2009-01-15 14:05:29

elebele
Full member

erzseanamaria a scris:

Imi cer mii de scuze ptr greselile facute,sincer sunt intr-o perioada foarte nasoala,am numai probleme pe cap si nu mi-am dat seama de gafa care am facut-o.Elebele iti doresc mult succes si iti tin pumni  majoreta Doamne ajuta sa ai 2 ochisori mici si frumosi in burtica.va pup pe toate puss

nu face nimic stai linistita te pupacesc poate te face sa te simti mai bine si lasa suparatea deoparte si bucura-te de viata asta care este asa de scumpa si totusi trece asa de repede nici nu stiu cand a trecut un an de cand il astept pe BB

Ultima oara a fost editat de elebele (2009-01-15 14:11:38)

29 sapt si 4 zile

#524 2009-01-15 14:12:43

erzseanamaria
Full member

va multumesc din suflet ca sunte-ti alaturi de mine fetelor,ma simt atat de singura  nocry sotul meu vine abia maine seara.uneori simt ca nu mai pot nu mai rezist, ma scuza-ti ca ma vait la voi dar asa ma descarc si eu grater

#525 2009-01-15 14:19:51

elebele
Full member

erzseanamaria a scris:

va multumesc din suflet ca sunte-ti alaturi de mine fetelor,ma simt atat de singura  nocry sotul meu vine abia maine seara.uneori simt ca nu mai pot nu mai rezist, ma scuza-ti ca ma vait la voi dar asa ma descarc si eu grater

stai linistita draga !!! eu una daca am dat de voi parca ma simt mai sigura pe mine va multumesc . la tine care este situatia   tu ai facut tratament ceva pt  gravida ...........

29 sapt si 4 zile

#526 2009-01-15 14:20:13

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

elebele eu sunt insarcinata in 6 sapt si 4 zile  big_smile
mie la eco mi-a zis ca e totul in regula, ca sacul are o forma normala, ca e de dimensiuni normale, ca lichidul amniotic e in regula si ca embrionul are activitate cardiaca.
tie doctorul ti-a spus ca vorbiti daca iti vine menstra pentru ca avand un hematom in spatele sacului exista riscul de desprindere si inevitabil de avort...daca cu tratamentul pe care ti l-a dar sarcina se fixeaza mai bine si elimini si sangele acumulat, nu ai de ce sa iti faci griji...
oricum orice medic o sa fie evaziv si sceptic pana in sapt 12 de sarcina...pana atunci exista un risc crescut de avort la orice sarcina...la femeile cu varstele cuprinse intre 20-35 de anu riscul este de 10%...la cele mai mari riscul este mai ridicat.
nu vreau sa fiu indiscreta, dar cati ani ai? smile

#527 2009-01-15 14:22:43

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

elebele, eu nu inteleg nimic din ce ti-a zis doctorita, scuze... si banuiesc ca nici tu nu prea ai inteles... ti-a zis de sac gestational si ti-a zis si ca poate sa-ti vina menstra? Cum vine asta?
ti-au curs doar cateva picaturi acum cateva zile? Acum mai curge ceva?

Hai mai bine sa faci un test acum, sa te linistesti si pe tine si pe noi, ce ne-ai innebunit smile :f?rv?nad:  bang

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#528 2009-01-15 14:23:24

erzseanamaria
Full member

nu Elebele nu am facut nici un tratament momentan pentru ca am considerat ca sunt prea tanara ca sa am ceva probleme in a ma impiedica sa am un bebelino

#529 2009-01-15 14:24:10

floricica82
Full member
Inregistrat: 2008-12-17

vreau si eu bebe, vreau sa pot descrie si eu ce simt...sa pot spune si eu ca am greturi, sa ma plang si eu de ele...sa pot arata si eu cu mandrie ecografiile!!!  grater  bang
cred ca iar intru in depresii... smoke2

gravida 31+

#530 2009-01-15 14:24:59

elebele
Full member

maryland a scris:

elebele eu sunt insarcinata in 6 sapt si 4 zile  big_smile
mie la eco mi-a zis ca e totul in regula, ca sacul are o forma normala, ca e de dimensiuni normale, ca lichidul amniotic e in regula si ca embrionul are activitate cardiaca.
tie doctorul ti-a spus ca vorbiti daca iti vine menstra pentru ca avand un hematom in spatele sacului exista riscul de desprindere si inevitabil de avort...daca cu tratamentul pe care ti l-a dar sarcina se fixeaza mai bine si elimini si sangele acumulat, nu ai de ce sa iti faci griji...
oricum orice medic o sa fie evaziv si sceptic pana in sapt 12 de sarcina...pana atunci exista un risc crescut de avort la orice sarcina...la femeile cu varstele cuprinse intre 20-35 de anu riscul este de 10%...la cele mai mari riscul este mai ridicat.
nu vreau sa fiu indiscreta, dar cati ani ai? smile

multumesc de sfat !! ma bucur pt tine dar la mine parca nu pot sa ma gandesc ca asi putea fii nu stiu de ce ! poate pt ca luna asta chiar nu m-am mai gandit  la asta  .... ma bucur pt tine la ce dr mergi ? scuze am 23 ani

Ultima oara a fost editat de elebele (2009-01-15 14:25:39)

29 sapt si 4 zile

#531 2009-01-15 14:28:19

erzseanamaria
Full member

pai tocmai ele ca nu te asteptai poate Dumnezeu ti l-a trimis pe beby atunci cand te asteptai mai putin.   Fetelor hai sa-i facem galerie sa o convingem sa faca testulllllllll majoreta  bebe  majoreta

#532 2009-01-15 14:29:33

AnkSan
Full member
Inregistrat: 2008-12-10

erzseanamaria a scris:

Nu fii tristutza.. sad Aici nu ai voie sa fii tristuza, esti cu noi. kram puss

PS. eu cedez nervos...bang la cata presiune si galerie am facut pt Elebele si testul ala.... sad

Ultima oara a fost editat de AnkSan (2009-01-15 14:31:15)

Mamica de Ingerash blondutz angel

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.