|
Nu esti logat.
Durere inghinala persistenta inainte/dupa sarcina#1 2009-01-16 15:51:29
durere inghinala persistenta inainte/dupa sarcinaIntrucat persista durerea inghinala instalata in ultima sapt de sarcina am postat acest subiect in speranta ca voi gasi un raspuns si ajutor. Ma doare dinainte de nastere inghinal, atat la piciorul drept cat si stang-cu persistenta la acesta, ma doare osatura bubiana si mi-e greu sa merg, sa ma ridic din pat e un calvar, sa ma mut de pe o parte pe alta e mama calvarului....... Durerea cedeaza numai dupa ce imi gasesc o pozitie confortabila in pat, in speta stau pe partea dreapta. Practic ma doare cand incerc sa misc picioarele in orice mod posibil. Nu stiu ce sa fac si cum sa procedez. Solutii? There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #2 2009-01-17 16:09:26
Re: durere inghinala persistenta inainte/dupa sarcinaDaliana,in primul rand felicitari pentru bebelusa.Sa va traiasca si sa va bucurati de ea.In legatura cu durerea ta,la mine se manifesta pe stanga iar doctorul mi-a spus ca este din cauza osului sacru.Medicul la ecografie mi-a spus ca este de la nervul sciatic.Probabil ca o sa mai doara o perioada si apoi te lasa.Sper.Eu sunt abia in saptamana 26 si am observat ca revine durerea daca stau prea mult in picioare.In pat nu doare,doar cand pasesc.Sanatate multa. Acum mamica obosita dar fericita de fetita Maria Offline #3 2009-01-18 10:31:42
Re: durere inghinala persistenta inainte/dupa sarcinamersi pt info, nu mi s-a explicat pana acum, am sa studiez, mie mi-a aparut tot pe stanga, tot la pasit din sapt 36 si nu m-a lasat nici la o sapt dupa nastere, spre sf sapt a 4-a s-a dus si pe dreapta si pe osatura pubiana... Ultima oara a fost editat de daliana (2009-01-18 10:44:56) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|