|
Nu esti logat.
Utilizare canesten in sarcina#1 2009-01-23 13:24:37
utilizare canesten in sarcinaSalut pe toata lumea si va rog sa ma ajutati daca puteti, pana voi ajunge la medic sa ma lamureasca. Offline #2 2009-01-23 15:03:52
Re: utilizare canesten in sarcinanus dac prezinti riscuri pt bebe dar ar trebui sa consulti un doctor.....nu scrie degaeaba pe prospect sa nu il utilizezi:P felicitari pt bebe:* Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #3 2009-01-23 15:51:10
Re: utilizare canesten in sarcinaMie mi-a dat medicul,dar eram deja in 38 saptamani. Nu m-am dat ...cred ca am considerat ca nu e absolut necesar dar am intrebat si mi-a spus ca este ok pe tot parcursul sarcinii. Offline #4 2009-01-23 16:32:02
Re: utilizare canesten in sarcina
ce inseamna primele 2-3 saptamini de sarcina? primele 2-3 sapt de la ultima menstruatie? daca e asa, nu ai de ce sa iti faci griji....nidarea are loc doar dupa primele 3 sapt de la ultima menstruatie... Offline #5 2009-01-23 16:52:51
Re: utilizare canesten in sarcinape prospectul meu de la canesten crema scrie in felul urmator: daca sunteti insarcinara sau incercati sa ramaneti insarcinata, vorbiti cu doctorul dumneavoasta inainte sa folositi crema. Ultima oara a fost editat de SoareleMeu (2009-01-23 17:04:01) Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-23 22:08:08
Re: utilizare canesten in sarcina
nu exista primele 2-3 saptamini de sarcina...NU TE STRESA...tu afli ca esti gravida cam la 6 saptamini de sarcina...care sunt numarate din prima zi a ultimei menstruatii...dar de fapt tu esti gravida practic doar de 2-3 saptamini Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2009-01-26 18:51:23
Re: utilizare canesten in sarcinaMultumesc pt mesaje... Am tras niste sfori si am ajuns mai repede la dr ginecolog... Sunt intr-adevar gravida in 6 saptamani, iar Canestenul nu intra in categoria medicamentelor care ar putea crea pb fatului. Asa ca stau linistita si imi vad de greturi in continuare... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|