|
Nu esti logat.
Depresia postnatala sau postpartum (DPP)-2#20 2009-02-13 10:48:41
Re: depresia postnatala sau postpartum (DPP)cand te apuca, te-apuca, oricat ar incerca cineva sa te linisteasca...... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #21 2009-02-13 12:11:00
Re: depresia postnatala sau postpartum (DPP)doamne, ma ingrozesc de ce citesc, eu nu sunt mama, imi doresc enorm, am cititi depsre aceste atacuri de panica de dupa sarcina, dar credeam ca sunt baliverne, dar uite ca se intampla..... 9 ani de copilarie .... Offline #22 2009-02-13 15:08:30
Re: depresia postnatala sau postpartum (DPP)multumesc lui Dumnezeu ca nu ma trecut prin asa ceva, Alexa fi tare, copilul cum spui si tu nu are nici o vine , referitor la sotul atu stii cum e un sut in fund un pas inainte, tot raul spre bine, stai calma incerca sa fii lucida, ai de crescut un copil care e o minunatie , si care sigur te face sa zambesti, nu e nimeni de vina ca ei nu stiu sa vb , , dar Andrei e mai mare si daca ii spun ca m-a suparat vine si ma puapa at iti dai seama ca a trecut tot .Fruntea sus si fi tare. or sa treca .MAi du copilul la parinti , iesi prin parc si plimbate, acum ca vine caldura o sa treaca altfel timpul Offline #23 2009-02-13 15:53:02
Re: depresia postnatala sau postpartum (DPP)
o sa fie bine ..asta e viata cu bune cu rele...iti mai da cate o palma sa simti ca traiesti Offline #24 2009-02-13 17:22:26
Re: depresia postnatala sau postpartum (DPP)depresia asta se pare ca nu rateaza pe nimeni Ultima oara a fost editat de cocoleta (2009-02-13 17:27:45) Offline Publicitateloading...
#25 2009-02-13 18:07:21
Re: depresia postnatala sau postpartum (DPP)alexa, tu ai vrut copilul asta! din cate am citit pe aici, partenerul tau nu. cred ca trebuia sa te gandesti dinainte la ce presupune un copil... Ultima oara a fost editat de passenger (2009-02-13 18:13:56) Offline #26 2009-02-13 18:12:23
Re: depresia postnatala sau postpartum (DPP)depresia posnatala poate afecta o femeie care are absolut totul si care si-a dorit copilul .. cat si o femeie care se lupta pentru copilul ei. Orice factor extern poate accentua simtomele. Poti sa o ai chiar si tu dupa sarcina passenger.. doar roaga-te sa nu. Offline #27 2009-02-13 18:22:24
Re: depresia postnatala sau postpartum (DPP)stiu ca toate femeile trec prin asa ceva. ideea e sa-ti amintesti de ce ai tinut atat de mult sa il aduci pe lume si sa-ti revii. e o solutie si aruncatul de la etaj, dar copilul n-are vina. ce nu inteleg e de ce ti-ai dorit atat de mult un copilas, in conditiile in care tatal lui nu a fost de acord de la bun inceput, ca apoi sa regreti ca ,-ai facut... pt. ca plange noaptea..? Offline #28 2009-02-13 18:30:22
Re: depresia postnatala sau postpartum (DPP)nu ai cum sa intelegi .. cum nu intelege nici ea Ultima oara a fost editat de SoareleMeu (2009-02-13 18:36:20) Offline #29 2009-02-13 18:35:21
Re: depresia postnatala sau postpartum (DPP)Nu toate femeile trec prin asa ceva, unele femei insa da. Nu cred ca suntem noi din exterior in masura sa judecam de ce a facut cineva un copil sau dc trebuia sau nu sa il faca. De aia cred eu ca exista acest forum pentru sfaturi si incurajari pt ca de refuzuri, indiferenta si nepasare sau mai rau judecata celor din jur suntem satui. Eu una sunt de principu ca daca este o experienta prin care nu am trecut mai bine nu dau cu presupusul despre ce simte persoana respectiva. Eu una imi doresc de ani buni un copil, fac tratamente peste tratamente si se poate intampla ca dupa ce nasc sa trec si eu prin asa ceva. Am prietena care dupa ce s-a chinuit ani de zile sa faca un bb(mai ales sotul ei dorea cu disperare un copil) cand intr-un final au reusit au divortat pt ca tocmai el si-a dat seama ca nu e pregatit pentru asta. Viata e cruda uneori. Iar in situatia alexei treaba e si mai nasoala pt sotul a ramas fara slujba. Eu una zic ca nu e usor chiar si pt cineva care nu sufera de depresie. mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009 Offline #30 2009-02-13 18:50:04
Re: depresia postnatala sau postpartum (DPP)eu nu judec, am ales o cu totul alta meserie . tu ma judeci cand afirmi ca "sunt culmea". Offline #31 2009-02-13 18:52:07
Re: depresia postnatala sau postpartum (DPP)depresia nu e ceva voit o poti face si gata, pot fi mai multi factori care dau depresia : teama ca nu stii ce sa ii faci copilului,cred ca o cauza ar fi si oboseala acumulata pe timpul sarcinii, precum si alti factori externi cum este si cazul alexei, schimbari de ordin hormonal din timpul perioadei de dinainte de a naste, "'mamica se vede "asaltata" de o multitudine de noi sarcini si responsabilitati, iar faptul ca micuta fiinta depinde de ea poate constitui o sursa de stres. La aceasta se adauga epuizarea fizica, privarea de somn, colicii bebelusului - toate acestea duc, in cazul unei femei mai sensibile din punct de vedere emotional, la aparitia simptomelor depresiei post natale."" Offline #32 2009-02-13 19:03:06
Re: depresia postnatala sau postpartum (DPP)
Eu iti urez succes dar pana atunci nu ai de unde sa stii. Ultima oara a fost editat de SoareleMeu (2009-02-13 19:12:59) Offline #33 2009-02-13 19:21:35
Re: depresia postnatala sau postpartum (DPP)perioada de dupa nastere este o f dificila , oboseala ,trezirea la 2-3 ore, , treaba pe care o ai in casa, mancare ,spalat , calcat , curatenie, lipsa unui ajutor , toate te pot duce la aceasta stare, daca nu poti face fata e tare greu, nu conteaza daca ai vrut sau nu copilul mama sau tatal, important este ajutorul lui dupa aparitia bebelului, hai sa nu fim rautacioase si sa incercam sa imbarbatam persoanele care trec prin aceasta stare Offline #34 2009-02-14 11:09:52
Re: depresia postnatala sau postpartum (DPP)passenger, las-o mai usor... alexa trece printr-o perioada f grea, si observ ca si cocoleta, care si-ar fi dorit ca sarcina sa dureze mai mult... Offline #35 2009-02-14 14:21:50
Re: depresia postnatala sau postpartum (DPP)pass iti doresc din toata inima sa nu treci vreodata prin ce trec eu (si atatea alte femei), si prin ce sper sa dispara cat mai rpd.... sunt atatia factori (de care ar fi bine sa te interesezi de dinainte sa sti sa te feresti) care pot influenta o asa deformare temporara a personalitatii. inainte sa simt pe pielea mea si eu credeam ca sunt doar fite de vedeta aceste depresii... dar nu sunt. Stresul din timpul sarcinii (boala bunicii mele dupa care a urmat inmormantarea ei, soacrele care au fost pe capul nostru, etc., etc....), stresul postnatal, problemele conjugale, disparitia totala de sentimentul de feminitate..... sunt o groaza! Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2009-02-14 14:24:39) Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #36 2009-02-14 15:06:24
Re: depresia postnatala sau postpartum (DPP)nu vroiam sa mai postez la subiectul asta, pt. ca vorbesc din carti, n-am nascut si n-am depresii. nu stiam nici ca putem scrie mesaje aici strict din calitatea de mame "patite". my bad, dar nu era specificat in titlu. Offline #37 2009-02-14 16:02:37
Re: depresia postnatala sau postpartum (DPP)alexia f urata experienta cu socrii tai.dar acum conteaza ca sunteti acasa la voi si ca va iubiti(voi 3:mami tati si bebelusul) Offline #38 2009-02-14 19:12:15
Re: depresia postnatala sau postpartum (DPP)multa sanatate alexa totul se va rezolva doar ca tb sa avem rabdare si va trece in timp Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|