homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sarcina-2

#20 2009-04-08 13:10:26

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Re: Sarcina

Nu-i problema, greturile si poftele apar mai tarziu. Chiar pot lipsi. Poate esti norocoasa si nu vei avea greturi. E ma bine fara, crede-ma. smile

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#21 2009-04-08 17:25:50

TinkerBell
New member
Inregistrat: 2009-04-05

mersi iuli m-ai incurajat ne vedem la perioada prenatala puss

#22 2009-04-10 20:22:37

TinkerBell
New member
Inregistrat: 2009-04-05

buna mamicutelor cum va mai este eu sunt la fel maninc normal fara stari de voma astept si alte simptome mai clare pina voi ajunge la medic eu dupa mine cred ca am vreo 3saptamini si ma gindesc oare asa de usoara sarcina sa duc doamne ajuta la toate va pupic:kiss:

#23 2009-04-29 11:43:30

MioMira
New member
Inregistrat: 2009-01-25

Buna tuturor!
Tinkerbell poate o sa ai norocul meu in ceea ce priveste starile de voma pt ca eu nu am vomat deloc ,doar putine greturi .Acum sunt in sapt 18 si am aflat ca am baietel,de 2zile simt cum misca....super sentiment.Va doresc tuturor sarcina usoara.

#24 2009-04-29 13:34:10

Juli
Hero member

Bravo Mira, sa-ti traiasca baietelul  majoreta Se pare ca e anul baietilor.

Stai sa vezi prin 22-23 saptamani cum se misca burta cu totul  big_smile E asa de frumos!  hjarta
Sarcina usoara in continuare!

Publicitate

loading...

#25 2009-05-01 19:40:10

kathhy
Membru
Inregistrat: 2009-05-01

Am o gramada de intrebari, desi sunt deja mamica unui baietel de 4 ani si 8 luni. Am citit, m-am documentat, stiu (teoretic), multe lucruri despre simptomele unei sarcini, pentru ca am trecut deja prin una, insa, si am impresia ca de fapt, nimic din ceea ce se spune, la mine nu se regaseste, nu se aplica.. Sa va lamuresc.. In timpul sarcinii cu baietelul meu, cu exceptia greturilor si a faptului ca nu suportam unele mirosuri, C.M mi-a venit pana pe la 4 luni, sanii nu ma dureau... Iar in prezent, ce vreau eu , de fapt sa aflu, pe 23 martie 2009, trebuia sa-mi vina C.M. (n-a venit) pe 25 martie 2009, am avut contact sexual, fara niciun fel de protectie, pe 26, dimineata, au aparut niste sangerari, ca in cazul menstrei, care au tinut vreo 5 zile, mai putin cantitativ, decat de obicei.... Am doar dureri de cap, si ameteli, sanii, sunt cam sensibili... Pe 25 aprilie, iar niste sangerari care , la fel au durat 5 zile, tot putin cantitativ, cu senzatie de disconfort in partea inferioara a abdomenului. Mentionez ca nu am luat niciodata anticonceptionale... Sa fie oare sarcina? A mai trecut cineva printr-o sarcina de acest fel? Astept pareri, va rog, pana maine, cand imi fac si un test...

P.S. Parerile pot fi mai multe, nu pana maine... lol

#26 2009-05-01 20:42:36

persifona
Vizitator

kathy, pai din moment ce zici ca menstruatia nu a fost ca de obicei, exista si posibilitatea sa fie  sarcina.
Cu atat mai mult cu cat si la prima sarcina a fost la fel.

Sfatul meu e sa mergi la farmacie sa-ti iei un test de sarcina, daca e vorba despre asta, sigur iti va afisa rezultatul corect, pt ca a trecut multicel de la contact.

#27 2009-05-14 09:28:23

loryalex
Membru
Inregistrat: 2009-05-13

buna ziua

#28 2009-05-14 09:33:08

loryalex
Membru
Inregistrat: 2009-05-13

am nevoie de sfaturi de la voi , pe 20 mai trebuie sa ma internez ptr cezariana ,daca nu se declanseaza nasterea pana atunci .Problema mea e ca am racit si am nas infundat si tusesc . Am momente cand nu pot sa respir normal, ma sufoc , si intru in panica .Nu stiu ce voi face pe masa de operatie unde trebuie sa stau nemiscata si cu fata in sus , cand eu nu pot sa stau asa din cauza respiratiei .Multumesc.

#29 2009-05-14 09:50:19

micki29
Membru
Inregistrat: 2008-12-15

Bune fetelor

Am si eu o nelamurire...dak puteti sa ma ajutati

Sunt insarcinata in 6 sapt...si azi am fost la dr....
Deaorece am o usoara secretie rozalie mi-a dat sa iau 5 zile ovule Ovestin....Am citit prostepctul pe net si am vazut ca sunt interzise in sarcina....
Vreun sfat ceva?

Multumesc

#30 2009-05-14 10:10:01

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Mai cere parerea si altui medic inainte sa faci tratamentul. Ma gandesc ca nu scrie degeaba ca este interzis in sarcina.

Fericita mamica de Aida Maria!

#31 2009-05-14 10:16:05

micki29
Membru
Inregistrat: 2008-12-15

andreea_andy2 a scris:

Mai cere parerea si altui medic inainte sa faci tratamentul. Ma gandesc ca nu scrie degeaba ca este interzis in sarcina.

Asa ma gandeam si eu ..ca mai bine mai cer o parere......Mi-am facut maine programare la med meu ginecolog de la policlinica...unde ma duc de 3 ani

#32 2009-05-14 16:59:14

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

kathhy a scris:

Am o gramada de intrebari, desi sunt deja mamica unui baietel de 4 ani si 8 luni. Am citit, m-am documentat, stiu (teoretic), multe lucruri despre simptomele unei sarcini, pentru ca am trecut deja prin una, insa, si am impresia ca de fapt, nimic din ceea ce se spune, la mine nu se regaseste, nu se aplica.. Sa va lamuresc.. In timpul sarcinii cu baietelul meu, cu exceptia greturilor si a faptului ca nu suportam unele mirosuri, C.M mi-a venit pana pe la 4 luni, sanii nu ma dureau... Iar in prezent, ce vreau eu , de fapt sa aflu, pe 23 martie 2009, trebuia sa-mi vina C.M. (n-a venit) pe 25 martie 2009, am avut contact sexual, fara niciun fel de protectie, pe 26, dimineata, au aparut niste sangerari, ca in cazul menstrei, care au tinut vreo 5 zile, mai putin cantitativ, decat de obicei.... Am doar dureri de cap, si ameteli, sanii, sunt cam sensibili... Pe 25 aprilie, iar niste sangerari care , la fel au durat 5 zile, tot putin cantitativ, cu senzatie de disconfort in partea inferioara a abdomenului. Mentionez ca nu am luat niciodata anticonceptionale... Sa fie oare sarcina? A mai trecut cineva printr-o sarcina de acest fel? Astept pareri, va rog, pana maine, cand imi fac si un test...

P.S. Parerile pot fi mai multe, nu pana maine... lol

katy , pana la urma esti sau nu insarcinata?

9 ani de copilarie ....

#33 2009-06-03 12:53:49

simona_nae
New member
Inregistrat: 2009-02-24

Apelez si eu la voi, sa-mi spuneti o parere poate ma mai linistesc putin desi nu prea cred ca o sa pot. Problema mea este urmatoarea: sunt insarcinata si desi conform ultimei menstruatii sarcina trebuia sa aiba 8 saptamani zilele trecute am facut o ecografie transvaginala la care mi-a spus ca sarcina are doar 6 saptamani, dar nu asta este principala mea problema. Am mers sa fac aceasta ecografie la trimiterea doctorului datorita faptului ca am observat niste pete maronii si doctorul a zis ca as pierde sange. Am fost de urgenta sa fac ecografia si bucuria mea a fost ca am vazut ca bate inimioara bebelului meu dar in acelasi timp am aflat unele lucruri care ma cam ingrijoreaza. In urma ecografiei mi-a spus: uter: cu sac ovular implantat fundic si embrion: cu activitate cardiaca schitata, mica zona de decolare in polarul inferior. Din discutia pe care am avut-o cu ginecologul meu am inteles ca s-ar fi desprins placenta insa nu am inteles care ar fi cauza. El prefera sa nu-mi dea inca prea multe detalii asteptand intai rezultatul analizelor sa vada dc am vreo infectie sau nu si imi explica mai multe atunci. Puteti sa-mi dati si mie un sfat in legatura cu problema mea dc este chiar atat de grav ca eu nu stiu ce sa mai fac, imi vine sa plang in continuu.

#34 2009-06-03 13:26:04

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

felicitari pt sarcina simona , momentan stai cat mai mult linistita, eventual la pat, pana afli rez dr, vezi ce-ti spune, nu cred ca e atat de grav pe cat crezi tu...ti-a dat ceva medicam sa iei? pt sustinerea sarcinii

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#35 2009-06-03 13:33:09

simona_nae
New member

Mi-a dat vitamina c 1/2 g/zi , arefam vaginal 1 cap/zi si magneziu 1 dj/zi. Crede-ti ca in urma tratamentului placenta s-ar putea reface? Sa revina la normal? Sunt fff speriata.

#36 2009-06-03 16:01:17

Juli
Hero member

Simona, nu stiu ce sa-ti spun, dar sfatul meu este sa stai linistita in pat fara sa faci eforturi. Macar o perioada pana afli ce probleme ai si cum pot fi rezolvate.
Daca ai servici ia-ti un concediu.

Succes si asteptam vesti de la tine!

#37 2009-06-03 17:53:54

simona_nae
New member

Mersi mult pt sfaturi si asta voi face. Voi sta in pat pana am rezultatele de la analize si merg din nou la doctor

#38 2009-06-04 09:01:45

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

simona mult succes...asteptam vesti bune  kram

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.