homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 3-30

#552 2009-02-13 13:24:46

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 3

accumaria, da voi fi la ovulatie, eu asa zic, acum depinde cum imi va veni si luna asta, dar poate nu mai imi vine deloc....eu sunt trecuta pe 24, da r mai stii...mie oricum nu imi vine la data fixa, asa ca....

mama, vorbiti de locuri superbe, dar destule de scumpe mi se par mie , care am un credit la casa...asa ca , vacante mai pe aici pe aproape...in Europa, iar daca nu , merge si la noi in tara, ca avem o tara asa frumoasa....

maryland, dar voi de ce v-ati intors? din america

9 ani de copilarie ....

#553 2009-02-13 13:36:08

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

toata lumea ma intreaba  big_smile
spiritul meu patriotic a invins... rotfl
de fapt imi era f dor de familie si eram destul de singuri acolo...
el ma bombane si acum ca ne-am intors...
ne putem intoarce oricand dar nici sa ma fatai asa romania america cand imi casuna mie  smile
noi ne-am mutat cu catel si cu purcel de acolo...cu mobila, doua masini si tot ce aveam prin casa...aparatura, vase...iti dai seama ca daca plecam iar o luam complet de la zero iar...
regret ca m-am intors...dar aici am un nivel de trai pe care acolo nu il puteam atinge decat cu ajutor...pompau ai mei bani la greu...si nu era normal...
eu plecasem cu un internship de management hotelier de 18 luni exact dupa licenta (am terminat ASE comert sepcializare turism) el abia iesise din armata....si i-a fost f greu sa isi gaseasca initial de munca...
o sa ne intoarcem peste vreo 2 ani, cand trece criza si ne mai punem si noi pe picioare...unul dintre noi trebuie neaparat sa isi gaseasca acolo ceva de munca inainte de mutare...ca sa avem un suport...
copiii nostri se nasc cetateni americani (el are cetatenie)...
cosmin (sotul meu) are un venit lunat de la veterani, o pensie care in romania e considerata chiar un salariu bun 1333 de dolari pe luna, pe care il primeste fara sa faca nimic...aici lucreaza in telecomunicatii...
oricum acolo nu ar fi suficienti banii astia...
cam asta e povestea mea  big_smile

#554 2009-02-13 13:44:11

adinagrig
Insomniac member

deci, sa inteleg ca oricum vreti sa va intoarceti, ....

oricum mai vedeti voi, dupa ce  se naste bebe ....

dar bebe o sa aivba dubla cetatenie, adica o sa fie si american si roman???

dar tu de ce nu ti-ai luat cetatenie????

frumoasa poveste , ma inpresioneaza povestile astea, si mai ales te admiri ca ai avut curajul sa pleci , sa incepi o viata departe de ai tai si de tot ce inseamna Romania....

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-02-13 13:45:13)

9 ani de copilarie ....

#555 2009-02-13 13:52:30

maryland
Sr. member

pai da bebe se naste cu dubla cetatenie  smile
eu nu mi-am luat pentru ca nu voiam sa ma lege nimic de america...sa nu ii dau lui nici un motiv sa zica ca acum nu am nici o scuza sa nu raman acolo  smile ...sunt cam dusa, stiu
as vrea sa ma intorc ca sa imi cres copiii acolo...e o atmosfera f relaxata...nu e stresul asta de aici si oamenii se poarta frumos si sunt primitori indiferent unde te duci...nu sunt morocanosi si apasati de griji...
eu am lucrat intr-un Marriott in departamentul de organizari evenimente...si ne spuneau...in momentul in care intrati pe usa asta, nu conteaza ca ti-a explodat masina, ca ti-a murit catelul etc...tre sa zambesti si sa te porti frumos si sa mergi above and beyond pentru clientii nostri...
eu nu spun...erau falsi pana la Dumnezeu...dar sincer prefer falsitatea unor necunoscuti din america decat sictirul altor necunoscuti din romania....
poate ma insel si vorbeste scarba de tara asta din mine, dar...
de plecat iar o sa imi fie extrem de greu...sa las iar tot si sa ma mut si sa ii vad pe ai mei iar o data la 3 luni....e greu...
o sa mai vad eu...poate ma mai schimb...sau se schimba romania  rotfl

Ultima oara a fost editat de maryland (2009-02-13 13:53:23)

#556 2009-02-13 13:56:46

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

buna fetele sunt noua pe forum si am o intrebare pt. voi.sper sa ma puteti ajuta.de mai mult timp nu raman insarcinata si acum incerc un tratament recomandat de med. endocrinolog deoarece am fost operata de glanda(mia fost toata glanda scoasa ,am avut bazedof). tratamentul consta in clostilbegyt incepand cu a 6 zi de CM cate o pastila timp de 5 zile si duphaston incepand cu a 16 zi de CM timp de 10 zile.problema este ca sotul meu nu are o spermograma prea buna ,spermatozoizii lui ar fi cam puturosi.credeti ca am vreo sansa ca in urma tratamentului sa am o sarcina cu o spermograma mai putin buna ?pupici si la cati mai multi bebe

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

Publicitate

loading...

#557 2009-02-13 13:59:06

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Fetelor m-am intors, ziua grea pe care credeam eu ca o voi avea s-a transformat intr-o zi super usoara si frumoasa.

Crista multi ani inainte, sa fiti fericiti.

Mary in ce locatie frumoasa ai fost tu, de vis. O sa fii o nasica foarte frumoasa mai ales ca ai si bebicul cu tine. Eu nu cred ca m-as fi intors din America, dar daca ziceti ca va ganditi sa va intoarceti acolo e bine.

Si noi avem rata la casa dar tot vrem sa facem un concediu mai altfel vara asta, nu ne-am hotarat unde sa mergem, deocamdata tatonam terenul smile

Bine ai venit Fany, imi pare rau ptr problema pe care ai avut-o cu glanda. In ceea ce priveste tratamentul pe care il urmezi nu stiu ce sa spun dar banuiesc ca medicul ti-a prescris bine. Dar pentru sotul tau nu exista vreun tratament care sa-l ajute?

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2009-02-13 14:02:47)

#558 2009-02-13 14:07:32

cristaup
Full member
De la: timisoara
Inregistrat: 2008-10-29

da dragelor va invit pe toate la o cafea mornincoffee  sa ne bucuram impreuna..
maryland superba luna de miere ai avut..si eu anul trecut am avut parte de o asa zisa luna de miere,in Tenerife, dar noi nu suntem casatoriti inca..mai incolo cand vom avea nervii de asa ceva..am pus si ceva poze la sectiunea poze din calatorii smile
Fetelor eu pana acum nu am nici un fel de simtom..nu ma dor sanii nici macar burtica, macar luna trecuta ma dureau sanii...acum nimic si cica testarea ar trebuii sa o fac pe 21...

Ultima oara a fost editat de cristaup (2009-02-13 14:09:46)

rugaciune bebic

#559 2009-02-13 14:11:40

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Frumoasa poveste intr-adevar, Mary... pacat ca nu ati mai putut rezista si v-ati intors... dar te inteleg, sa stii... si eu simt acelasi lucru... ca urasc tot ce inseamna nesimtirea din tara asta, si in unele momente ma enervez ingrozitor din tot felul de chestii care in alta tara cu siguranta nu ar fi asa.. dar pentru mine e mai important sa am oamenii apropiati mereu in preajma si sa nu fim 2 singuri printre straini... de plecat cred ca as putea pleca oricand... pregatire profesionala am f ok, al meu la fel... doar ca nu ne putem imagina sa traim singuri printre straini.. Suntem prisi din pacate in situatia asta si traim aici incercand sa ignoram pe cat posibil tot ce ne inconjoara... ca sa putem supravietui in mizeria asta de tara... si sa ramanem si cu zambetul pe buze smile

Frumos in Bahamas... si cu banii mi se pare super ok pt luna de miere... doar ca din Romania probabil ca ar veni de vreo 2 ori mai mult sad

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#560 2009-02-13 14:17:23

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

fany, stiu ca exista tratament si pt. problema sotului tau. medicul ce a zis? bine-ai venit printre noi!  bis 

fetelor, eu m-am impacat cu iubirica azi dimineata. m-a suparat aseara, dar ne-am impacat..  cool

maria, da, cand ma supara prefer sa plec si sa-l las in pace, ne petrecem weekend-urile impreuna de regula, doar cand suntem certati plec incognito  big_smile prefer asa decat sa stau si sa ma cert, apoi sa regret ca am spus multe la nervi. asa, ne vedem a doua, a treia zi cu sentimente mai bune.

fetelor, al meu a plecat sa-mi ia cadou, i-am dat un "clue" cum ca vreau lenjerie rosie  lol  si acum colinda mall-urile in cautare de..  lol  si m-a sunat sa ma intrebe care e diferenta intre A, B, C la cupe ca nu isi da seama, si ca toate arata la fel. pfff, greu cu barbatii astia  lol 

merg si eu sa gatesc. intru mai tarziu.
pupici!!!!!  :k?ra:  kram

#561 2009-02-13 14:29:12

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

ce fain pass. ca iti ia cadou sotul tau. mie de regula imi vda bani.

fany o sa fie totul bine ai sa vezi.
v-am auzit atata de luna de miere si calatorii. mi-ati facut pofta.
Noi am fost in doua luni de miere dupa nunta. Ne-am casatorit in iulie anul asat pe 5 iulie. apoi imediat dupa nunta am fost la tusnad, fagarasi si bran. iar la sf lui august am fost in turcia dar atunci am fost mai multi vreo 10. a fost super fain. In kusadasi. si nu a fost f scump. 400 euro de cuplu mancare si cazare 8 nopti si 9 zile. si transportul cu masina noastra inca vreo 200 euro motorina. si ceva bani de celtuiala. in fine ne-a ajuns 1000 euro total.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-02-13 14:29:42)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#562 2009-02-13 14:31:22

maryland
Sr. member

da maria, din pacate daca pleci di romania platesti transportul f mult...cam 1500 de euro dus intors de persoana...

pass ma bucur mult ca v-ati impacat...sa petreceti si voi st valentine in liniste  big_smile (frumos cadou iti ia  big_smile ...eu l-am convins si mi-a luat un colier si o bratara de perle  big_smile )

bine ai venit fany  puss
despre problema ta chiar nu stiu ce sa iti spun...pot doar sa ma rog ca totul sa iasa asa cum vrei  rugaciune

Ultima oara a fost editat de maryland (2009-02-13 14:33:12)

#563 2009-02-13 14:33:54

accumaria
Sr. member

ma bucur ca v-ati impacat pass  applause sper ca a fost dulce impacarea  18 Deci acum nu mai pleci, stati impreuna de ziua voastra wink

Bine ai venit printre noi Fany, si sa ai cat mai putine luni de aspiranta, sa treci repejor la gravidutze... intereseaza-te de tratamentul pentru el... cu tratamentul tau nu stiu ce sa zic, dar probabil ca vor fi mai multe sanse daca se trateaza si el pentru problema cu  spermatozoid lenesi... Succes, sa ne tii la curent  goodluck

Ai vazut ruxi ca urarile nostre au avut efect si ai avut o zi usoara pana la urma?  puss

#564 2009-02-13 15:04:05

rruxxy
Platinum member

Asa e Maria, cred ca au contat urarile voastre si am avut o zi tare frumoasa la serv smile

Pass ce cadou fain iti ia "iubirica". Si eu sunt curioasa cu ce vine al meu. Abia astept applause

Fetelor eu cred ca maine o sa petrecem o zi tareee frumoasa si iubareata, nu? big_smile

#565 2009-02-13 15:20:11

rruxxy
Platinum member

Foarte optimista camy a noastra si asa si trebuie wink Faina semnatura ca sa nu mai zic de locul din listuta lol

#566 2009-02-13 15:24:20

accumaria
Sr. member

Daaa, e foarte tare Camy, mereu optimista, imi place  puss Iti vazusem si semnatura si sper din tot sufletul asa sa fie smile

Noi vom petrece o dimineata foarte iubareatza maine, instaland contoare  rotfl Apoi poate iesim la un restaurant care ne ne place noua mult, Charme ii zice, e in zona Lipscani, il stiti?

Cu cadourile noi nu prea le avem nici unul... suntem varza... asta pentru ca ne petrecem tot timpul liber impreuna  hjarta  niciodata nu suntem singuri sa cautam cadouri.... de obicei le luam impreuna smile

#567 2009-02-13 15:38:22

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

f frumoasa povestea ta mary.
cred ca e greu sa trebuiasca sa faci o alegere care sa implice atitea lucruri.
stiu persoane care au plecat in canada, apoi s-au intors, s-au readaptat aici, insa romania nu ofera ce iti ofera alta tara fara sa ii fi cetatean.
viata e lunga si nu se stie niciodata ce si cum.
important e sa traim frumos, sa ne bucuram de tot si lucrurile in timp se aseaza.
bafta multa tie si familiei tale.
puss  :k?ra:

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2009-02-13 15:38:50)

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#568 2009-02-13 15:43:39

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

fany, sigur ca sunt sanse. daca reusesti sa obtii ovulatie, poti ramane insarcinata si daca spermatozoizii sunt mai lenesi cum spui tu. dar de ce nu faceti o inseminare ca sa-i ajutati pe cei mici sa ajunga mai repede la tinta, daca tot faci tratament de stimulare. eu asa as zice. succes!

#569 2009-02-13 15:49:29

adinagrig
Insomniac member

fetelor, mai am un pic si plec acasa...la 17- o intind, de abia astept

am incercat sa-mi comand ceva de la redoutte, dar nu am reusit, nu am gasit tara s-o selectez, cred ca au scos livrarile pe romania....

v-ati mai comandat careva , de curand de la ei? adica de pe site-ul francez...???

9 ani de copilarie ....

#570 2009-02-13 15:50:40

maryland
Sr. member

da carra asa e ...
la noi chestia e ca nu am avut niciodata statut de emigranti...el a trait acolo toata viata aproape...e cetatean cu acte in regula, a lucart pentru guvernul lor, era sa moara de ambele dati in care a fost pe front...avem alt statut...
acum tre sa imi iau iar inima in dinti si sa plec din nou...nu sunt sigura ca o sa pot...dar o sa incerc, eu tot sper sa se schimbe ceva aici smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.