homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 3-34

#628 2009-02-13 21:43:05

eliza33
New member
Inregistrat: 2009-02-05

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 3

seara buna drăguţelor
am intrat si eu sa vad ce mai faceti. Eu ma simt asa si asa. Cum spuneam miercuri dimineata ma duc la spital la dr gineco sa imi faca niste analize zicea ea. Iau  utrogestan pana miercuri dimineata.
Crista LA MULTI ANI  birthday  multa sanatate si numai bucurii.
Alina asteptam vesti de la tine maine . O sa iasa pozitiv testul . tin pumniii.
Crssy imi pare rau ca ti-a venit uratul. Nu te da batută. Speranţa moare ultima.    kram
Love_t felicitari dar eu cred ca orice ar fi sanatos sa fie, nu-i asa?    majoreta

Fetelor am si eu o mica problemă: help:   de caqnd m-am operat de fiere transzitul meu intestinal a devenit foarte sensibil (scaune dese si cateodata si moiiiiiiiiii ajunge chiar si diaree). Oare ii face rau lui  bebe ?      :f?rbryllad:

#629 2009-02-13 22:00:37

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Multumesc fetelor!! Si iertati-ma pt intarziere  rodnar

Sunt extrem de fericita, inca nu suntem 100% siguri ca este fetita, dar orice ar fi, sanatos sa fie  majoreta

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/15436_baby_scan_week17_1.jpg

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/15436_baby_scan_week17_2.jpg

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/15436_baby_scan_week17_3.jpg

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#630 2009-02-13 22:06:23

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

vai ce dor imi e de vremea cand mergeam sa fac ecografii
sa fiti sanatoase sau sanatosi si sa va vedem mari

#631 2009-02-13 22:11:41

eliza33
New member
Inregistrat: 2009-02-05

love_t a scris:

Multumesc fetelor!! Si iertati-ma pt intarziere  rodnar

Sunt extrem de fericita, inca nu suntem 100% siguri ca este fetita, dar orice ar fi, sanatos sa fie  majoreta

http://forum.anticonceptionale.ro/uploa … ek17_1.jpg

http://forum.anticonceptionale.ro/uploa … ek17_2.jpg

http://forum.anticonceptionale.ro/uploa … ek17_3.jpg

love_t sunt superbe pozele, abia astept sa se vada si la mine asa.   pupici   kram

va pup pe toate si va urez noapte buna, ma duc sa ma bag in pat. somnică  cascat
alina nnu uita maine sa ne dai de veste 2 liniute

#632 2009-02-13 22:13:47

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Va multumesc mult de tot!
Abia asteptam sa ne facem mari si sa facem cunostinta  hjarta
Eliza, putina rabdare si o sa ne arati si tu poze asa frumoase  majoreta

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

Publicitate

loading...

#633 2009-02-13 22:19:38

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

ce clar se vede bebe la echo  hjarta

#634 2009-02-13 22:38:35

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

love    puss sa va dea DD tot binele si toata sanatatea din lume.....Doamne ce frumos e sa vezi bebe la eco

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#635 2009-02-13 22:45:07

Crssy85
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09
Site

ce frumos, love! sa fiti sanatosi toti 3! puss puss puss  mie-mi dau lacrimile de cate ori pui poze big_smile

Noua ne-a venit o idee, sa mergem la munte cateva zile, in urmatoarea perioada fertila, sa ne relaxam acolo...  patfierbinte ; stiti undeva in Predeal/Brasov/Busteni vreo pensiune retrasa si dragutza?

Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2009-02-13 22:47:00)

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#636 2009-02-13 23:41:48

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

buna crssy85 sunt noua pe aici dar am citit aici pe forum si indraznesc sa iti recomand sa mergi la cheia mi se pare o statiune mai linistita fata de aglomeratia din busteni/predeal/brasov si mai potrivit pt relaxare.si spor la treaba oriunde ai merge

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#637 2009-02-14 07:50:50

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

neata, fetelor, eu nu am mai avut somn, ....

love_t acum am vazut pozele tale, ce sa zic, sunt minunate, eu ti-am mai zis, cand o sa am asmenea poze, o sa stau non-stop sa ma uit la ele.

crssy85 , mergeti oriunde, acum sigur o sa gasiti si la fata locului, important  e sa plecati de la serv, sa nu mai aveti nici o grija cateva zile, si totul o fie ok, eventual va inchideti si telefoanele mobile....ca sa nu va mai streseze nimeni, asta dca puteti, ca eu sigur nu pot, ca ma cauta mereu cineva de la serv

alina, haide, asteptam marea veste....

fetelor, al meu sott , a plecat fff de dimineata la tara, si acum am gasit un pachetel , pe care scrie un mesaj fff frumos si in care este un ceas fff fistichiu , in sensul ca are legata de bratara o alta bratara cu inimioare...se pare ca e de la Stradivarius....frumos gest....

9 ani de copilarie ....

#638 2009-02-14 07:54:40

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

felicitari,love_t!cred ca sunteti topiti de emotie...ce maricel e!!!sanatate multa!

garga,multumesc ff.mult pt.raspunsuri!intr-adevar esti f.bine informata,ceea ce e f.bine,ca dak te bazezi numai pe dr.la cat sunt de superficiali,asa,dak stii si tu cate ceva,parca altfel comunici si pui intrebari...
eu intradevar am cm f.lungi,de 40 si ceva de zile,dar nu mereu,insa de cand am pierdut sarcina e dereglare mare,insa vad ca progesteronul imi face bine...si cand am luat orgametril mi-a venit la 30 zile,si acum cu arefamul la fel...totusi eu nu i-am spus dr.ca n-am mai incercat sa am bebe,nu ca n-am reusit...
eu zic ca incerc doua luni(dar acum o data la doua zile cel putin)si apoi iau si pastile d-astea...
intre timp ce sa iau,chiar de azi?vit e mi-a mai rec un dr,am luat 6 luni,cate 10 pe luna...dar as lua din nou,vit c pt imunitate,acid folic?
bine,si dupa anal progest.cred c-o sa iau in fiecare luna,dak nu e bun,nu?

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#639 2009-02-14 08:06:43

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Neatza dragelor!

Si eu m-am trezit cu noaptea-n cap...dupa cum va spuneam ieri astept sa vina sa-mi monteze contoarele de apa calda si rece... eram cam singura din bloc care nu avea si plateam la intretinere de ma usca...

Ce gest frumos, adina, intr-adevar  hjarta Sper ca se intoarce de la tara repede si veti sta si impreuna azi, ca asa e frumos...

Love_t emotionant rau... fara cuvinte...  sa va traiasca fetitza si sa o tineti in brate sanatoasa si voinica si zambitoare cat mai repede... cred ca de-abia asteptati sa treaca toate cele 40 de saptamani sa faceti cunostinta... minunat  hjarta  hjarta

Alina, ai facut testuletzul, sau mai astepti pana maine? goodluck

Eu astept in continuare montatorii de contoare, asa ca in cursul diminetii cu siguranta ca voi mai fi pe la calculator... Sa petreceti o zi cat mai frumoasa si dragastoasa alaturi de cele mai dragi fiinte de pe lume... iubitii vostri hjarta

Garga, ai idee ce inseamna lama de lichid in FSD de 11 mm? Mi-a gasit si acum, si in oct cand am mai facut eco... in ambele dati eco a fost facuta dupa ovulatie... am citit putin pe net acum ca poate fi vb si de o infectie si de lichidul folicular de dupa ce s-a spart foliculul... ai ideea despre asta ceva?  puss

Ultima oara a fost editat de accumaria (2009-02-14 08:35:27)

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#640 2009-02-14 09:41:14

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Buna diminineata fetelor puss

Ce frumos se vede bebele tau acolo Love, cred ca nu mai poti de fericire hjarta

Crissy eu zic ca oriunde o sa mergeti o sa va simtiti bine ptr ca o sa schimbati peisajul. Important e sa va relaxati si sa uitati ptr cateva zile de rutina.

Foarte frumos gestul sotului tau Adina. Recunosti ca esti impresionata, da? big_smile

Lili daca este deficitul de progesteron vei lua in fiecare luna. Acid folic poti lua oricand, eu iau cate o pastiluta pe zi.

Hai Alina cu liniutele, de ce ne tii in suspans?

Fetelor sa aveti o zi dragastoasa alaturi de partenerii vostri si sa va iubariti diseara   rodnar

#641 2009-02-14 09:44:39

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

da, asa e am fost impresionata, pt ca convenisem sa nu luam nimic....

ma duc si eu acum sa fac niste cumparaturi...

eu o sa-i pregatesc un tort ...cu frisca....si apoi mai departe....

va las...sa aveti o zi superba

alina, esti rea , ne tii in tensiune....

9 ani de copilarie ....

#642 2009-02-14 09:47:00

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

fetelor am facut test si azi dimineata la 8 cu prima urina . a iesit negativ. nu mi-a venit nici pana acu. astept sa vad. ma mai gandesc la ceva eu luna trecuta nu am calculat poate din ziua cand acurs rosu ci de cand a curs prime picatura. e posibil sa se decaleze.
mi-am introdus in calculator pe net datele ultimelor trei cicluri, care nu au fost toate de 28. a fost si unul intarziat de 34. si mi-a iesit ca ar trebui sa imi vina pe 18 . deci tre sa mai astept. asa ca modificati voi lista si treceti 18 la mine. mai astept. totusi mai sunt sperante. cert e ca ma dor tare sanii, spatele, si mie cam greata. asta e, vom vedea. va tin la curent. totusi daca e sa ma iau dupa contact de la ultimul contact in perioada fertila nu au trecut 14 zile. asa ca mai sper.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-02-14 09:47:22)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#643 2009-02-14 09:55:08

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Imi pare rau Alina ca a iesit negativ, dar cum ai zis si tu poate este prea devreme, cel mai bine repeti testul peste cateva zile puss

#644 2009-02-14 10:26:28

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

buna dimineata dragutelor

la multi ani de ziua indragostitilor   party

sa nu faceti nimic din ce nu as face eu  patfierbinte
Alina...nu te descuraja, mai este o sansa puss

Maria....gandeste-te ca pana la urma vor pleca cei cu apometrele si......ve-ti ramane singuri sa sarbatoriti

O zi cat mai ocupata va doresc  patfierbinte

anul asta il voi vedea pe bebe in burtica

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#645 2009-02-14 10:40:17

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

La mine e super circ in casa de vreo ora... au venit baietii, ne-au pus sa mutam toata mobila de bucatarie.. si da-i si scoate oale, cratiti, farfurii, toata prostiile de prin ea ca sa se poata misca mai usor... nu puteau sa intre sa monteze alea ca nu aveau acces... distractie maxima, va dati seama... si inca nu s-au apucat sa le monteze ca nu a venit baiatu cu cheia de la subsol sa opreasca apa... offf... halal dimineata... dar vorba ta, camy, tre sa si plece la un moment dat... apoi sa stau sa punem la loc mobila si toate cele in ea... uffff, nasol...

alina, repeta-l pe 18, mai sunt sanse  goodluck

spor la tort adina... cred ca o sa iasa delicios.. drool

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#646 2009-02-14 10:40:51

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

'neata  puss

incep cu listuta:
posibile mamici

18.02 - alina elena

16.02 - carra

18.02 - tina

20.02 - maria

21.02 - cristaup

24.02 - adina

27.02 - ruxy

2009 - camy

gravidutze :
            gravidutza  2008       love_t

gravidutza  2008       maryland

gravidutza   2008      juli

gravidutza 1 2009     anksan

gravidutza 2 2009     cristina_i

gravidutza 3 2009     eliza

gravidutza 4 2009     floricica

gravidutza 5 2009     aurash

alina, inca mai e loc de speranta la tine, iti tin pumnii pt 18  goodluck
maria, lichidul in fundul de sac Douglas stiam ca apare dupa ruperea folicului, in urma ovulatiei, mai multe nu stiu  neutral 
lili, acid folic chiar trebuie sa iei. vitamina E am inceput si eu sa iau ca cica e buna pentru fertilitate. si eu am intrebat fetele pe aici cate sa iau si am vazut ca se practica mai multe variante... vitamina C poti sa iei dar sa nu exagerezi daca ai pietre la rinichi ( stiam ca ai probleme cu infectiile urinare, nu mai retin daca ai si pietricele la rinichi, poate confund...)
iar progesteronul ia-l asa cum ti-a fost recomandat.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.