homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 3-40

#742 2009-02-16 13:15:30

LadyRaven
Full member
De la: Cluj Napoca
Inregistrat: 2008-04-18

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 3

fetelor,mi-au venit niste rezultate de la analize, poate sa imi spuna cineva mai detaliat cate ceva despre chistul ovarian retrouterin?

free spirit... puss bebe

#743 2009-02-16 13:20:50

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

pup fetele!

cristina, imi pare tare rau de ce ti s-a intamplat. din pacate stiu cum e si mai multe fete de aici am trecut prin asta. poate totusi ramai printre noi, in asteptarea unui bebe care va veni la fiecare dintre noi la timpul potrivit.

Mary si Lady, o sa treaca, nu va necajiti  kram

#744 2009-02-16 13:47:47

accumaria
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-03

sad sad Cristina, nu te descuraja, e greu acum, dar va fi bine... si nu fugi de noi, mai stai... o sa sa-ti prinda bine. Multa sanatate si sa te refaci cat mai repede... si fizic si psihic... Ia exemplu de la Camy, vezi cat e ea de tare... Te pup, ai grija de tine  puss

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#745 2009-02-16 13:52:52

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

puss eu cu greturile stau din ce in ce mai bine...chiar nu ma mai plang asa de rau...
foarte rar imi mai e rau dar de vomitat nu am vomitat niciodata...bine eu am intrat in 12 saptamani si poate de asta...ca e sarcina mai avansata...
saptamana viitoare ma duc la dublu test...poate imi zice si ce e bebe...desi e cam micut...
cristina imi pare f rau pentru tine...ma gandesc ca u are cum sa iti fie usor...dar o s atrteaca ai sa vezi

#746 2009-02-16 14:07:36

georgianatiti
New member
Inregistrat: 2008-12-27

buna fetelor,
cristina imi pare rau sa aud de cele intamplate si sa dea Dumnezeu sa te refaci cat mai repede, iar viitoarelor mamici multa sanatate si bebelusi mari si frumosi
am o rugaminte pentru cele carora le-au fost recomandate medicamente cu substanta activa didrogesteron (eu am luat zece pastilute de Duphaston din ziua 16 a cm) sa-mi spuna si mie daca au sesizat vreo modificare in privinta CM?
va intreb fiindca eu am un cm exact, adica la 26 de zile, se implinea pe 15 febr si nimic...nici pe teste...si nici vreun semn ca ar veni
va multumesc si sa auzim numai de bine

Publicitate

loading...

#747 2009-02-16 14:09:54

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Cristina, imi pare foarte rau de ce ti s-a intamplat  sad
dar de ce nu vrei sa mai intri pe forum? Poate iti suntem de ajutor cumva, macar un sprijin moral...  puss

Mary, e prea devreme sa iti spuna ce este bebe, mie mi-a spus ca este aproape sigur ac este fetita, dar sa mai asteptam.

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#748 2009-02-16 14:24:48

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

giorgiana, mie duphastonul mi-a ajustat CM-ul la 28 zile de la mult mai multe cat dura in mod normal. daca tu aveai CM mai scurt in mod normal, nu stiu la ce sa-ti spun sa te astepti

pentru adina, un grafic cu temperaturi preovulatorii sub 36, ca sa vezi ca nu e imposibil:
*grafic*
bineinteles ar putea fi devina si termometrul, nu stim...

eu zic sa continui cu masurarea temperaturii. atata timp cat se inregistreaza o crestere de temperatura dupa ovulatie si se mentine ridicata, lucru care confirma ovulatia, nu ar trebui sa ne intereseze ca sunt scazute valorile fata de ceea ce eram obisnuiti sa fie.

Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-02-17 14:17:41)

#749 2009-02-16 14:31:47

maryland
Sr. member

da...si eu ma gandesc ca e prea devreme, dar sper si eu  big_smile
si eu as vrea un pic mai mult tot fetita...dar am asa un sentiment ca e baietel...

#750 2009-02-16 14:32:45

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

maryland a scris:

da...si eu ma gandesc ca e prea devreme, dar sper si eu  big_smile
si eu as vrea un pic mai mult tot fetita...dar am asa un sentiment ca e baietel...

Lasa ca asa am avut si eu, si uite ca e fata  rotfl

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#751 2009-02-16 14:44:17

cameliat
New member
Inregistrat: 2009-01-24

Buna fetelor, N-am mai intrat pe forum de cand asteptam Cm-ul care a venit, din pacate. Nici luna asta n-am ramas, chiar daca am incercat cu testul de ovulatie. Nu-i corect ca unele raman din prima, si altele trebe sa sufere atat. Daca n-ar fi sotul meu langa mine, si daca nu mi-ar zambii si nu m-ar incuraja cred c-as fii luat-o pe campii. Doar el ma ajuta cand sunt demoralizata, il iubesc asa de tare, si sper sa-i pot darui un bebe pe care-l asteptam cu drag.
Nu-mi pot da seama care poate sa fie problema, facem tot ca-n carte.

gravida  +20
Iubirea lui mami, noi te asteptam!

#752 2009-02-16 14:45:36

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

gargarita a scris:

giorgiana, mie duphastonul mi-a ajustat CM-ul la 28 zile de la mult mai multe cat dura in mod normal. daca tu aveai CM mai scurt in mod normal, nu stiu la ce sa-ti spun sa te astepti

pentru adina, un grafic cu temperaturi preovulatorii sub 36, ca sa vezi ca nu e imposibil:

http://forum.anticonceptionale.ro/uploa … titled.jpg

bineinteles ar putea fi devina si termometrul, nu stim...

eu zic sa continui cu masurarea temperaturii. atata timp cat se inregistreaza o crestere de temperatura dupa ovulatie si se mentine ridicata, lucru care confirma ovulatia, nu ar trebui sa ne intereseze ca sunt scazute valorile fata de ceea ce eram obisnuiti sa fie.

Gargarita, esti o draguta si o finuta , exact ca o gargarita smile  puss
cred ca de luna viitoare o sa incerc si cu temperatura , astept sa-mi vina ....si apoi incerc sa o iau...desi ai zis mai sus, pe undeva ca ar trebui luata la aceeiasi ora....problema la mine e asa , in timpul sapt pot sa o iau la aceeiasi ora, dar in week-end , nu prea ca na, ma trezesc si eu un picut mai tarziu, oricum abia astep[t week-end-ul, de lunea incepea sa ma gandesc la el....

temperaturile pe care mi le-ai dart in grafic , erau ale tale???

am citit in prospect daca pot sa folosesc Viviflor, si scrie asa :,, Viviflor poate fi utilizat in timpul sarcinii si alaptarii numai la recomndarea medicului,,
deci ce fac, le folosesc sau nu.....offff, cred ca o sa le folosesc.....oricum v-am zis 99.9999999% nu sunt, , ramane daor 0.0000000001% care de fapt e un miracol, si in zilele de astazi e mai greu sa crezi in  miracole....smile

9 ani de copilarie ....

#753 2009-02-16 15:33:24

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

salutare fetelor. am ajuns si eu acasa. la noi ninge asa frumos. totul s-a acoperit deja de zapada. ninge cu fulgi mari.

mie cred ca mi-a venit de acu. e un rosu cam ciudat dar e. nu stiu ce sa fac. o sa mai astept sa vad cum mai curge incontiuare. altadata era un rosu inchis spre maro. acu e un rosu deschis. si putin. o sa mai las vreo doua zile sa vad cum e. apoi ce ziceti ar trebui sa mai fac un test ca sa fiu sigura ca sunt sau nu gravi?
ca as vrea sa iau iar branca ursului. o oprisem, ca am zis ca daca e bebe sii face rau.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-02-16 15:33:43)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#754 2009-02-16 15:41:47

maryland
Sr. member

alina eu zic ca e menstra in toata regula...pentru linistea ta poti sa mia faci un test...dar daac era sa fie sarcina ar fi iesit la testele precedente...

#755 2009-02-16 15:45:53

Alina Elena
Insomniac member

asa am zis si eu. daca era sa fie ar fi iesit sambata dimineata nu? si cred ca are alta culoare si de la tratamentul de la mijlocul lunii cu antibiotice. se poate nu?

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-02-16 15:46:14)

#756 2009-02-16 15:54:32

maryland
Sr. member

de culoare nu stiu ce sa zic...eu cred ca acum ca iti doresti f tare esti atenta la toate detaliile si de aia vezi schimbarile...
si eu cu o luna inainte sa raman tot asa ma studiam...dar mie imi iesisera 4 teste pozitive...si a fost avort menstrual pana la urma...si aveam impresia ca e mai putin, mai decolorat, cu mai putine cheaguri...eram in stare sa nu imi schimb tamponul doar ca sa arat cat e de putin si sa ma mai amagesc un pic...si sa cred ca e de fapt bebe...dar nu a fost...a fost luna urmatoare...asa ca o sa vina si la tine momentul...mai devreme sau mai tarziu...
eu chiar am avut noroc...poate ai si tu...si culmea e ca mi l-am dosir extrem de tare si ma stresam la culme din cauza asta...dar s-a prins pana la urma big_smile

#757 2009-02-16 16:00:05

Alina Elena
Insomniac member

Da pai imi doresc si eu ffff tare. si incerc sa fiu relaxata sa nu ma mai gandesc dar nu prea imi iese. si citeam pe la pag 17 ce a zis eliza , cum i s-a intamplat ei, ca a curs un rosu diferit pe 3 si ca atrebuia sa ii vina pe 7 si pe 8 a facut test si a iesit pozitiv. de aia tot imi iau avant si sperante. fara rost cred. o sa mai fac totusi un test peste cateva zile sa ma clarific, ca altfel voi sta sa ma gandesc toata luna. am introdus datele ultimelor 3 mensttre pe net si mi-a iesitca ar trebui sa vina pe 18 si ma gandeam ca poate de aia nu a iesit la test nik pe 14.

cred ca ma amagesc singura. vorba ta. gata nu ma mai stresez. o sa mai fac un test si gata. peste vreo 3 zile. daca nu iese nik o sa lucram si luna asta.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-02-16 16:00:48)

#758 2009-02-16 16:41:41

asim
Full member
Inregistrat: 2008-06-23

buna fetelor,

de mult timp nu am mai intrat aici dar am urmarit aproape zilnic ce ati scris
si eu imi doresc bb
ei bine luna aceasta sunt in stand by  in sensul ca am urmarit cat de cat ovulatia si nu stiu inca ce sa zic
mie luna trecuta cm a fost pe 24 iar luna aceasta tb sa mi vina pe 20 dar de azi dimineata am o scurgere f slaba asa de culoarea mai deschis maroniu nu stiu ce sa fac
mi am adus aminte de temperatura dar cam tarziu am luat o si era 37,2, asta cam dupa cateva ore de cand m am ridicat din pat si dupa ce a inceput sa am acele scurgeri
test nu imi fac inca ca ar fi prea devreme, nu as vrea sa ma amagesc, poate daca nu imi vine pana in 20 am sa fac unul atunci sa ma linistesc poate poate .... dance
am asa dureri f usoare de burta dar in rest nimic  nu ma dor sanii si nu am alte stari

#759 2009-02-16 16:45:47

cristina_i
Full member
Inregistrat: 2005-12-26

buna din nou,

Vroiam sa va spun ca doctora mi-a zis ca elimin sarcina in acest moment , bucati din ce trebuia sa fie sad , momentan am o puternica infectie si mi-a dat gentamicina 1 fiola la 24 de  ore  , augmentin 1 g ,cervugid , nistatin , supozitoare tratul , dupa 3 zile ma reintorc la consultatie ca sa vada daca se curata in mod natural sau eventual mai intervine si ea.
Dupa ce ma pun pe picioare o sa ma duc sa-mi lucrez dantura ca sa nu mai am probleme pe parcusul viitoare sarcini si dupa 3 luni aproximativ o sa aspir din nou la titlul de mamica.Pentru asta o sa-mi dea si doctora uterogestant sau cum se numeste pentru sustinerea sarcinii.
Dupa toate astea mi-am dat seama ca aseara la municipal am nimerit la niste incompententi nu si-au dat seama ca eu elimin sarcina si m-au trimis acasa cu aulin si nospa.Cine stie cum ajungeam cu infectia daca nu ma miscam la doctora mea.

v-am pupat fetelor!

Liber Profesionist

http://cuvinte-nespuse.blogspot.com
www.euripedia.ro Dexul tau Alimentar!!!

#760 2009-02-16 16:46:29

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Offf si eu de cand zic ca nu ma mai gandesc si nu ma mai stresez, dar nu-mi iese deloc, pur si simplu nu ma pot detasa de problema asta. Asa ca daca bebe are de gand sa vina trebuie sa vina in timp ce ma stresez eu ca altfel nu vad cum ar putea smile

Cristina imi pare foarte rau ptr ceea ce ti se intampla, ce ti-a spus doctorita de ce nu ai putut tine sarcina? In ceea ce priveste incompetentii, ma abtin de la orice comentariu...........
Multa sanatate si sa scapi cat mai repede de infectia asta puss

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2009-02-16 16:51:37)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.