homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 3-44

#818 2009-02-17 10:37:48

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 3

neata dragutelor

adina....pe mine m-ai uitat la lista? grater

accumaria...bafta la testare

cristina....si eu dupa operatie am avut o iesire ciudata ( e normal avand in vedere ce este in sufletul tau in momentul respectiv ) dar crede-ma pe cuvant ca te refaci mai bine ( psihic vorbind) stand de vb cu fetele....te bucuri de rezultatele altor fete....te intristezi pt altele.....dar te ajuta.....iar dragutele fete de aici sunt niste scumpici iar in momente d-astea ai nevoie de incurajari din toate partile....nu-ti pierde speranta....asa cum zic eu " si bune si rele tot trec"......ai grija de tine si va fi bine   puss

carra...credeam ca doar eu fac planuri d-astea  wink ......cand se va naste, cum va fi pana atunci, cum vom anunta familia,etc....la un momt dat m-am simtit groaznic crezand ca in speranta mea poate am adus ghinion.....dar vad ca e normal sa ai vise in legatura cu bebe wink

pupici la toata lumea ( nu va mai exemplific pt ca mi-e sa nu uit pe cineva si sa se supere) puss

18.02 - tina,

20.02 - maria

21.02 - cristaup

27.02 - ruxy

2009  - camy

gravidutze :
            gravidutza  2008       love_t

gravidutza  2008       maryland

gravidutza   2008      juli

gravidutza 1 2009     anksan

gravidutza 2 2009     eliza

gravidutza 3 2009     floricica

gravidutza 4 2009     aurash

am uitat ceva.......vai ce bine e " piele pa piele"....cat p-aci sa uit rotfl

anul asta il voi vedea pe bebe in burtica

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-02-17 10:40:17)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#819 2009-02-17 10:43:41

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

lol  lasa, camy, ca si eu am uitat cum e. de luna viitoare facem zilnic! am zis!

#820 2009-02-17 10:44:33

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

itit tinem pumnii maria. daca nu e spotting si nici simptome s-ar putea sa fie bebe. goodluck  rugaciune

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-02-17 10:45:24)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#821 2009-02-17 10:45:51

passenger
Addicted member

garga, ce test frumos ai avut pe 15 smile

mie ar fi trebuit sa-mi vina maine, pe 18, pt. ca se implinesc 29 de zile de la ultima menstra. dar nu stiu cand va veni avand in vedere ca nu stiu cand si daca am ovulat, in orice caz nu acum 14 zile. deci cred ca in vreo 5 zile il astept.
daca vine in jur de ziua 40, banuielile mele se adeveresc - nu am ovulat.

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-02-17 10:57:42)

#822 2009-02-17 10:49:57

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Camy, o dragutza si o optimista, ca de obicei  puss

Multumesc de incurajari, dragele mele... ma bucur ca totusi sunt oarecum indiferenta luna asta... nu am mai fost cu gandul exclusiv la asta... am reusit smile noroc ca mi-am umplut mintea cu altceva... schi, etc smile

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

Publicitate

loading...

#823 2009-02-17 12:52:45

cristaup
Full member
De la: timisoara
Inregistrat: 2008-10-29

neata fetelor..vad ca wekendul asta s-au intamplat multe lucruri pe aici. Cristina imi pare tare rau prin ce treci, sistemul sanitar de la noi lasa de dorit, cat depsre pregatirea profesionala, nu vreau sa intru in detalii, dar si eu am avut o gramada de experiente neplacute cu medicii ginecologi. offtopic
eu in wekend am fost la ski la Muntele Mic, in judetul Caras..o experienta tareeee neplacuta. Drumul acoperit de zapada, de abia ne-am facut drum prin troiene, fara locuri de parcare, doara asa pe marginea drumurilor, plin de smecheri. De acolo se urca cu telescaunul 40 de minute, e cel mai lung telescaun din europa, iti ingheata si sufletul in tine., si cand ajungi acolo vezi ca de fapt nu exista partie de ski, fiecare schiaza cum poate, in zapada pana la genunchi. era stricata masina de tasat zapada. disperat  In zapada pana la genunchi de schiat mai poti schia dar eu ma dau cu placa de snowboard asa ca am stat pe margine si am privit
Legat de testarea de sanbata, nu stiu ce sa zic, pana acum mai simteam un ovar, un san durros..de data asta nimic. Nu ma doare nimic, doar ca sunt cam irscibila..bine mai mereu parca sunt rotfl
o zii buna fetelor

rugaciune bebic

#824 2009-02-17 13:15:17

Alina Elena
Insomniac member

fetelor eu am ajuns acasa. voiam sa va intreb ceva. v-am auzit de vitamina e ca e bine sa luam. mi-am luat de la farmacie vitamina e capsule moi galbene. oare sunt bune? sa incep sa iau? la ce foloseste stiti? cele care ati luat. iau si acid folic dar ma gandeam sa incerc si vit e.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-02-17 13:15:55)

#825 2009-02-17 13:16:27

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

cristaup, poate e bebe, bafta multa, iti tinem pumnii....

iti faci test sambta , sau mai stai sa vzi daca iti intarzaie ? tie iti vine la data fixa?

si eu iau tot din aia de o saptmana + acid folic, cica ajuta la fertilitate....asa ca dai bataie

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-02-17 13:17:20)

9 ani de copilarie ....

#826 2009-02-17 13:19:16

cristaup
Full member
De la: timisoara
Inregistrat: 2008-10-29

cred ca de data asta voi sta linistita..si daca va fii bebe se va vedea in intarziere..data fixa nu am si asa vine cam la 34 de zile...inainte era cu data fixa cand eram pe anticonceptionale, la 28 de zile fix, aceasi ora, acum vad ca vine cam fix la 34 de zile...daca nu vine pana sanbata, paote saptamana viitoare voi face un test...

rugaciune bebic

#827 2009-02-17 14:25:36

AnkSan
Full member
Inregistrat: 2008-12-10

Dragelor dragutzelor, tare dor mi-a fost de voi... kram puss

Mai intai de toate:

Alex, Camy fff emotionante povestioarele voastre. puss

Camy esti o dulcica si te admir mult pt optimismul tau... kram Sa dea Domnu' sa ai unda verde asap rugaciune bebe

Fany, Pupiks bine ati venit si goodluck

Asim bine ai revenit. kram Ce mai faci?

Crys...imi pare rau ca ti-au venit uratii. sad Lasa ca le arati tu lor.. box si li se va face frica sa mai apara.. majoreta

Love_t felicitariii pt ingerashul de fetitza..majoreta Ce frumos se vede in eco..fff emotionant..puss kram

Alina imi pare rau, dar poate mai exista o speranta popa

Cristina imi pare tare rau...Sa dea Doamne Doamne sa te refaci cat mai repede si sa ne dai vestea cea buna cat mai repede rugaciune Multa sanatate si optimism cat carul puss

Maria esti o dragutza si o dulcica... puss Si mie mi-a fost dor de tine....si sa sti ca n-am uita de micul blondutz asa ca astept vestea cea mare. rugaciune
Era sa uit felicitari pt examen. Si mult succes pt celelalte 2. popa kram
Pass imi pare bine ca te-ai refacut. Spor la patfierbinte luna asta, nu-l ierta.. lol

Cristaup :goodluck

Carra, Adina, Lilishor, Gargarita, Baby, Georgiana, Delia va stampilez cu foc puss

Alex, Juli, Eliza, Love_t, Floricica, Aurash, Lady Raven pupicei pt bebe iii vostri. Ce mai faceti cum va mai simtiti?

Sper ca n-am omis pe nimeni, daca da miiiiiii de scuze buga
Am fost sambata si am vazut gandacelul care a mai crescut un pic si avea 9,3 mm, 142 batai/min..majoreta tare incantata am fost ca era bine...Acum sper ca la urmatoarea eco (peste 2 sapt) sa fie si atunci ok....rugaciune
Insa de vreo cateva zile...isi face simtita prezenta...si intr-un mod fff serios... Ieri am avut niste greturi ..cahhh si amestecate cu un deranjament la stomacel (ca la mine se pare ca e invers)...de nu am putut sa mananc nimic...iar de baut am baut apa cu lamaie ...pe care ulterior am evacuat-o..
Asa ca LadyRaven te inteleg perfect.. sad pt ca de dim pana seara ma tin greturile astea..si nemancata si nebauta....dar ma bucur pt ca e semn de la gandacelul meu scump si drag. rotfl pe care il iubim mult si pe care Doamne Doamne sper sa il fereasca de rele. rugaciune
Joi si vineri voi avea liber, iar joi voi merge sa-mi fac analizele de sg, secretii, urina..etc tot tacamul pe care mi l-a rec dra.

Va pupacesc cu foc puss si va doresc o zi minunata

Mamica de Ingerash blondutz angel

#828 2009-02-17 14:25:52

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Mai stie cineva ceva de Anca?

Bafta Cristaup la testare  goodluck

Aaaaa, nu pot sa cred... Cata telepatie Ancutza...  rotfl Bine ai revenit, ma pun sa citesc ce ai scris smile

Ultima oara a fost editat de accumaria (2009-02-17 14:27:15)

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#829 2009-02-17 14:32:23

baby05
New member
Inregistrat: 2009-01-31

hello salutare ce faceti?
ma iertati, nu am mai intrat de cateva zile...
eu sunt in ziua de varf hi hi ...prestez si ma rog sa ma ajute DD sa raman big_smile
am vrut sa va zic ca la mine testele de ovulatie oview nu functioneaza..mi-am luat un pachet zilele trecute si am tot facut insa nici un pozitiv..m-am enervat si mi-am cumparat de la minut si surpriza: erau doua liniutze ieri...azi la fel
o prietena de-a mea la fel a patit, stia ca ovuleaza dar oview era tot negativ.ma gandesc ca nu sunt sensibile si probabil nu detecteaza asa bine hormonul LH

Am cel mai frumos baietel din lume !!!!

#830 2009-02-17 14:37:20

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

AnkSan a scris:

Dragelor dragutzelor, tare dor mi-a fost de voi... kram puss

Mai intai de toate:

Alex, Camy fff emotionante povestioarele voastre. puss

Camy esti o dulcica si te admir mult pt optimismul tau... kram Sa dea Domnu' sa ai unda verde asap rugaciune bebe

Fany, Pupiks bine ati venit si goodluck

Asim bine ai revenit. kram Ce mai faci?

Crys...imi pare rau ca ti-au venit uratii. sad Lasa ca le arati tu lor.. box si li se va face frica sa mai apara.. majoreta

Love_t felicitariii pt ingerashul de fetitza..majoreta Ce frumos se vede in eco..fff emotionant..puss kram

Alina imi pare rau, dar poate mai exista o speranta popa

Cristina imi pare tare rau...Sa dea Doamne Doamne sa te refaci cat mai repede si sa ne dai vestea cea buna cat mai repede rugaciune Multa sanatate si optimism cat carul puss

Maria esti o dragutza si o dulcica... puss Si mie mi-a fost dor de tine....si sa sti ca n-am uita de micul blondutz asa ca astept vestea cea mare. rugaciune
Era sa uit felicitari pt examen. Si mult succes pt celelalte 2. popa kram
Pass imi pare bine ca te-ai refacut. Spor la patfierbinte luna asta, nu-l ierta.. lol

Cristaup :goodluck

Carra, Adina, Lilishor, Gargarita, Baby, Georgiana, Delia va stampilez cu foc puss

Alex, Juli, Eliza, Love_t, Floricica, Aurash, Lady Raven pupicei pt bebe iii vostri. Ce mai faceti cum va mai simtiti?

Sper ca n-am omis pe nimeni, daca da miiiiiii de scuze buga
Am fost sambata si am vazut gandacelul care a mai crescut un pic si avea 9,3 mm, 142 batai/min..majoreta tare incantata am fost ca era bine...Acum sper ca la urmatoarea eco (peste 2 sapt) sa fie si atunci ok....rugaciune
Insa de vreo cateva zile...isi face simtita prezenta...si intr-un mod fff serios... Ieri am avut niste greturi ..cahhh si amestecate cu un deranjament la stomacel (ca la mine se pare ca e invers)...de nu am putut sa mananc nimic...iar de baut am baut apa cu lamaie ...pe care ulterior am evacuat-o..
Asa ca LadyRaven te inteleg perfect.. sad pt ca de dim pana seara ma tin greturile astea..si nemancata si nebauta....dar ma bucur pt ca e semn de la gandacelul meu scump si drag. rotfl pe care il iubim mult si pe care Doamne Doamne sper sa il fereasca de rele. rugaciune
Joi si vineri voi avea liber, iar joi voi merge sa-mi fac analizele de sg, secretii, urina..etc tot tacamul pe care mi l-a rec dra.

Va pupacesc cu foc puss si va doresc o zi minunata

pupici si tie Ankutsa smile ai grija de bebe acolo hjarta

baby Dragos hjarta rugaciune

#831 2009-02-17 14:37:22

passenger
Addicted member

baby, sau nu ovulezi tu cand crezi.. se poate si asa
offtopic nu esti pe mess?

anca, ma gandeam de dimineata la tine si acum ai scris  lol
bravo, ma bucur ca sunteti bine! sper ca ai scapat de emotii acum ca l-ai vazut pe bebe.

#832 2009-02-17 14:45:03

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Ank, esti o dulce!
Multumesc frumos, ma simt bine, nu am stari de greata, nu ma simt obosita, ma simt perfect.
Si seara cam pe la 22:00 o simt pe bebelina mea ca da din picioare  hjarta
Am facut video cand mi-a facut echografia si o vedeam cum impinge cu picioarele  lol

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#833 2009-02-17 14:52:12

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Buna fetelor, am ajuns si eu acasa puss

Ank nu mai stiam nimic de tine, ma bucur ca l-ai vazut pe bebe si ca e bine. Bafta la analize kram

Tina, Maria si Crista mult succes la testare. Tin pumnii sa fie cu noroc goodluck.

\Va pup muuuuult pe toate smile

#834 2009-02-17 15:00:16

passenger
Addicted member

hello, ruxy si love_t! :k?ra:  kram

#835 2009-02-17 15:02:20

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

ancaaaa  puss
m-am tot gandit la tine zilele astea, ca ma bucur ca ai intrat sa ne vizitezi   big_smile
ma bucur enorm ca bebe e bine...te-ai mai linistit si tu acum ca i-ai auzut si inimioara  hjarta
te pupic si ai grija de tine  puss  kram  :k?ra:

#836 2009-02-17 15:06:49

Alina Elena
Insomniac member

ce frumos trebuie sa fie sa iti simti bebele si sa il vezi la ecograf. abia astept sa am si eu aceasta senzatie. doresc lka toate fetle sa ramana cat mai repede gravidute. eu o sa i ncerc luna asta sa nu ma mai gandesc asa tare. sa ma concentrez pe altceva.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-02-17 15:07:05)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.