Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 3-44
- passenger
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-10-16
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 3
lasa, camy, ca si eu am uitat cum e. de luna viitoare facem zilnic! am zis!
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
itit tinem pumnii maria. daca nu e spotting si nici simptome s-ar putea sa fie bebe.
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-02-17 10:45:24)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- passenger
- Addicted member
garga, ce test frumos ai avut pe 15
mie ar fi trebuit sa-mi vina maine, pe 18, pt. ca se implinesc 29 de zile de la ultima menstra. dar nu stiu cand va veni avand in vedere ca nu stiu cand si daca am ovulat, in orice caz nu acum 14 zile. deci cred ca in vreo 5 zile il astept. daca vine in jur de ziua 40, banuielile mele se adeveresc - nu am ovulat.
Ultima oara a fost editat de passenger (2009-02-17 10:57:42)
- cristaup
- Full member
- De la: timisoara
- Inregistrat: 2008-10-29
neata fetelor..vad ca wekendul asta s-au intamplat multe lucruri pe aici. Cristina imi pare tare rau prin ce treci, sistemul sanitar de la noi lasa de dorit, cat depsre pregatirea profesionala, nu vreau sa intru in detalii, dar si eu am avut o gramada de experiente neplacute cu medicii ginecologi. eu in wekend am fost la ski la Muntele Mic, in judetul Caras..o experienta tareeee neplacuta. Drumul acoperit de zapada, de abia ne-am facut drum prin troiene, fara locuri de parcare, doara asa pe marginea drumurilor, plin de smecheri. De acolo se urca cu telescaunul 40 de minute, e cel mai lung telescaun din europa, iti ingheata si sufletul in tine., si cand ajungi acolo vezi ca de fapt nu exista partie de ski, fiecare schiaza cum poate, in zapada pana la genunchi. era stricata masina de tasat zapada. In zapada pana la genunchi de schiat mai poti schia dar eu ma dau cu placa de snowboard asa ca am stat pe margine si am privit Legat de testarea de sanbata, nu stiu ce sa zic, pana acum mai simteam un ovar, un san durros..de data asta nimic. Nu ma doare nimic, doar ca sunt cam irscibila..bine mai mereu parca sunt o zii buna fetelor
- Alina Elena
- Insomniac member
fetelor eu am ajuns acasa. voiam sa va intreb ceva. v-am auzit de vitamina e ca e bine sa luam. mi-am luat de la farmacie vitamina e capsule moi galbene. oare sunt bune? sa incep sa iau? la ce foloseste stiti? cele care ati luat. iau si acid folic dar ma gandeam sa incerc si vit e.
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-02-17 13:15:55)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
cristaup, poate e bebe, bafta multa, iti tinem pumnii....
iti faci test sambta , sau mai stai sa vzi daca iti intarzaie ? tie iti vine la data fixa?
si eu iau tot din aia de o saptmana + acid folic, cica ajuta la fertilitate....asa ca dai bataie
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-02-17 13:17:20)
9 ani de copilarie ....
- cristaup
- Full member
- De la: timisoara
- Inregistrat: 2008-10-29
cred ca de data asta voi sta linistita..si daca va fii bebe se va vedea in intarziere..data fixa nu am si asa vine cam la 34 de zile...inainte era cu data fixa cand eram pe anticonceptionale, la 28 de zile fix, aceasi ora, acum vad ca vine cam fix la 34 de zile...daca nu vine pana sanbata, paote saptamana viitoare voi face un test...
- AnkSan
- Full member
- Inregistrat: 2008-12-10
Dragelor dragutzelor, tare dor mi-a fost de voi...
Mai intai de toate:
Alex, Camy fff emotionante povestioarele voastre.
Camy esti o dulcica si te admir mult pt optimismul tau... Sa dea Domnu' sa ai unda verde asap
Fany, Pupiks bine ati venit si
Asim bine ai revenit. Ce mai faci?
Crys...imi pare rau ca ti-au venit uratii. Lasa ca le arati tu lor.. si li se va face frica sa mai apara..
Love_t felicitariii pt ingerashul de fetitza.. Ce frumos se vede in eco..fff emotionant..
Alina imi pare rau, dar poate mai exista o speranta
Cristina imi pare tare rau...Sa dea Doamne Doamne sa te refaci cat mai repede si sa ne dai vestea cea buna cat mai repede Multa sanatate si optimism cat carul
Maria esti o dragutza si o dulcica... Si mie mi-a fost dor de tine....si sa sti ca n-am uita de micul blondutz asa ca astept vestea cea mare. Era sa uit felicitari pt examen. Si mult succes pt celelalte 2. Pass imi pare bine ca te-ai refacut. Spor la luna asta, nu-l ierta..
Cristaup :goodluck
Carra, Adina, Lilishor, Gargarita, Baby, Georgiana, Delia va stampilez cu foc
Alex, Juli, Eliza, Love_t, Floricica, Aurash, Lady Raven pupicei pt iii vostri. Ce mai faceti cum va mai simtiti?
Sper ca n-am omis pe nimeni, daca da miiiiiii de scuze Am fost sambata si am vazut gandacelul care a mai crescut un pic si avea 9,3 mm, 142 batai/min.. tare incantata am fost ca era bine...Acum sper ca la urmatoarea eco (peste 2 sapt) sa fie si atunci ok.... Insa de vreo cateva zile...isi face simtita prezenta...si intr-un mod fff serios... Ieri am avut niste greturi ..cahhh si amestecate cu un deranjament la stomacel (ca la mine se pare ca e invers)...de nu am putut sa mananc nimic...iar de baut am baut apa cu lamaie ...pe care ulterior am evacuat-o.. Asa ca LadyRaven te inteleg perfect.. pt ca de dim pana seara ma tin greturile astea..si nemancata si nebauta....dar ma bucur pt ca e semn de la gandacelul meu scump si drag. pe care il iubim mult si pe care Doamne Doamne sper sa il fereasca de rele. Joi si vineri voi avea liber, iar joi voi merge sa-mi fac analizele de sg, secretii, urina..etc tot tacamul pe care mi l-a rec dra.
Va pupacesc cu foc si va doresc o zi minunata
Mamica de Ingerash blondutz
- accumaria
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-12-03
Mai stie cineva ceva de Anca?
Bafta Cristaup la testare
Aaaaa, nu pot sa cred... Cata telepatie Ancutza... Bine ai revenit, ma pun sa citesc ce ai scris
Ultima oara a fost editat de accumaria (2009-02-17 14:27:15)
Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti! http://www.fertilityfriend.com/home/accumariaBebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci?
- baby05
- New member
- Inregistrat: 2009-01-31
hello salutare ce faceti? ma iertati, nu am mai intrat de cateva zile... eu sunt in ziua de varf hi hi ...prestez si ma rog sa ma ajute DD sa raman am vrut sa va zic ca la mine testele de ovulatie oview nu functioneaza..mi-am luat un pachet zilele trecute si am tot facut insa nici un pozitiv..m-am enervat si mi-am cumparat de la minut si surpriza: erau doua liniutze ieri...azi la fel o prietena de-a mea la fel a patit, stia ca ovuleaza dar oview era tot negativ.ma gandesc ca nu sunt sensibile si probabil nu detecteaza asa bine hormonul LH
Am cel mai frumos baietel din lume !!!!
- Detzy
- Insomniac member
- De la: ...mine pentru ....voi
- Inregistrat: 2008-01-23
AnkSan a scris:Dragelor dragutzelor, tare dor mi-a fost de voi...
Mai intai de toate:
Alex, Camy fff emotionante povestioarele voastre.
Camy esti o dulcica si te admir mult pt optimismul tau... Sa dea Domnu' sa ai unda verde asap
Fany, Pupiks bine ati venit si
Asim bine ai revenit. Ce mai faci?
Crys...imi pare rau ca ti-au venit uratii. Lasa ca le arati tu lor.. si li se va face frica sa mai apara..
Love_t felicitariii pt ingerashul de fetitza.. Ce frumos se vede in eco..fff emotionant..
Alina imi pare rau, dar poate mai exista o speranta
Cristina imi pare tare rau...Sa dea Doamne Doamne sa te refaci cat mai repede si sa ne dai vestea cea buna cat mai repede Multa sanatate si optimism cat carul
Maria esti o dragutza si o dulcica... Si mie mi-a fost dor de tine....si sa sti ca n-am uita de micul blondutz asa ca astept vestea cea mare. Era sa uit felicitari pt examen. Si mult succes pt celelalte 2. Pass imi pare bine ca te-ai refacut. Spor la luna asta, nu-l ierta..
Cristaup :goodluck
Carra, Adina, Lilishor, Gargarita, Baby, Georgiana, Delia va stampilez cu foc
Alex, Juli, Eliza, Love_t, Floricica, Aurash, Lady Raven pupicei pt iii vostri. Ce mai faceti cum va mai simtiti?
Sper ca n-am omis pe nimeni, daca da miiiiiii de scuze Am fost sambata si am vazut gandacelul care a mai crescut un pic si avea 9,3 mm, 142 batai/min.. tare incantata am fost ca era bine...Acum sper ca la urmatoarea eco (peste 2 sapt) sa fie si atunci ok.... Insa de vreo cateva zile...isi face simtita prezenta...si intr-un mod fff serios... Ieri am avut niste greturi ..cahhh si amestecate cu un deranjament la stomacel (ca la mine se pare ca e invers)...de nu am putut sa mananc nimic...iar de baut am baut apa cu lamaie ...pe care ulterior am evacuat-o.. Asa ca LadyRaven te inteleg perfect.. pt ca de dim pana seara ma tin greturile astea..si nemancata si nebauta....dar ma bucur pt ca e semn de la gandacelul meu scump si drag. pe care il iubim mult si pe care Doamne Doamne sper sa il fereasca de rele. Joi si vineri voi avea liber, iar joi voi merge sa-mi fac analizele de sg, secretii, urina..etc tot tacamul pe care mi l-a rec dra.
Va pupacesc cu foc si va doresc o zi minunata
pupici si tie Ankutsa ai grija de bebe acolo
baby Dragos
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Site
Ank, esti o dulce! Multumesc frumos, ma simt bine, nu am stari de greata, nu ma simt obosita, ma simt perfect. Si seara cam pe la 22:00 o simt pe bebelina mea ca da din picioare Am facut video cand mi-a facut echografia si o vedeam cum impinge cu picioarele
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
- passenger
- Addicted member
hello, ruxy si love_t! :k?ra:
- maryland
- Sr. member
- De la: New York
- Inregistrat: 2008-12-05
- Alina Elena
- Insomniac member
ce frumos trebuie sa fie sa iti simti bebele si sa il vezi la ecograf. abia astept sa am si eu aceasta senzatie. doresc lka toate fetle sa ramana cat mai repede gravidute. eu o sa i ncerc luna asta sa nu ma mai gandesc asa tare. sa ma concentrez pe altceva.
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-02-17 15:07:05)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|