homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 3-48

#894 2009-02-17 23:33:07

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 3

...eu abia am terminat de gatit  si voi deja dormiti...  smile

gargarita, si eu am probleme cu tiroida, cel putin asa mi-a spus o dr. orl, am fost in vara pt. ca ma durea in partea dreapta a gatului de vreo 3 luni, dar cu tot cu ureche.. si mi-a palpat gatul si a zis in treacat : ai tiroida maricica. de fapt, eu aveam durerile de gat si ureche de la rinita asta nesuferita cu care deja m-am obisnuit, urma sa incep un tratament de 2 luni jumate cu un vaccin , dar m-am apucat de bebe si am amanat. cum n-am nici bebe, nici tratament facut, stau in stand-by , inca am rabdare, sa vad cat ma tine.  :f?rv?nad: probabil din cauza tiroidei nici nu raman gravida.  dar in oct. am ramas gravida, asta inseamna ca nu tiroida ma impiedica sa raman, nu? pai am vazut ca pot sa raman, acum poate nu am reusit eu sa prind ovulatia, zic si eu sa ma incurajez singura.  sad

fany, inteleg ca esti trista acum, dar nu-i un capat de lume. se rezolva, daca medicul a spus ca sunt sanse, tine-te de tratament.. sotul si-a rezolvat problema? ati repetat spermograma?

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-02-17 23:37:55)

#895 2009-02-17 23:54:23

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

da a facut tratamentul dar altu nu ia mai dat ca a spus ca nu are ce sa ii mai dea iar la buc. nu nea recomandat nimic.
acum va pupic si ma bag la somnic ca maine tre sa merg la serv. pupici si vb maine

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#896 2009-02-18 00:08:07

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

fany, imi pare rau ca te-am rascolit cu intrebarea mea. m-ai impresionat  sad
nu te descuraja, mai devreme sau mai tarziu o sa ai si tu un bebe
si eu sunt intr-o situatie asemanatoare si ar trebui sa fac stimulare dar nu prea ma incumet. si la fel si sotul meu, are o spermograma proasta. noi incercam de 4 ani, mai putin decat voi, e adevarat, dar inca sunt optimista. si acelasi lucru ti-l doresc si tie   puss

pass, fa-ti si tu niste analize pt tiroida .

noapte buna, ma duc si eu la somnic, ma simt cam raut, cred ca sunt un pic racita.

#897 2009-02-18 08:09:39

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

puss Neatza la fete!

Cam aveti chef de vorba seara vad... eu seara nu prea intru, ca e al meu cam gelos...vrea sa ne petrecem tot timpul liber impreuna smile Dar cateodata mai intru si mai trag cu ochiul sa vad ce mai faceti...

Eu din pacate am luat-o pe urmele tale, Alina... in sensul ca a inceput sa curga putin roz, spre maro f deschis de aseara... asta e, ce sa fac, nu ma pot opune... M-as scoate din lista, dar mi-e ca ma cearta Garga tongue asa ca mai stau acolo pana pe 20, cand daca nu vine rosu rosu fac un test. Daca e sa vina rosu pana atunci, ma scot big_smile

Fany, imi pare tare rau pentru problemele voastre. Dar am incredere ca pana la urma veti avea bucuria pe care o asteptati de atata timp. Sa va dea Dumnezeu un bebelus sanatos, ca meritati din plin, dupa cate ati patimit... puss 

Gargarita, ma bucur ca te vad in listutza, sa fie cu noroc de data asta  rugaciune Si sa nu te ia raceala mai tare  puss

Love_t, frumos nume ati ales pentru micutza smile

Fleurette, hai si tu in lista mai repede... Asta e lista de primavara, deci trebuie sa fie cu noroc... daca natura reinvie, trebuie sa invie si in noi un bobocel smile

Pup toate fetele, va mai scriu de la ser   puss

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#898 2009-02-18 08:27:43

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

neata fetele. eu sunt inca acasa. am mancatceva de acu sa ma imbrac sa merg la scoala.
da fetelor e fain sa fii logoped, uneori e lejer, dar mai sunt cazuri cand iti vine sa te urci pe pereti.  bang am cate o sedinta cu cate un autist cu acre nu poti face mai nimic de iti vine sa o iei la sanatoasa.
in fine si sunt atatia copii cu probleme  ca te temi sa faci unul. si multi sunt rezultati din imbinari genetice gresite. dar asta e, cu Dumnezeu inainte si credinta.

la mine se pare ac e gata CM. a curs luni potrivit, rosu deschis, dar ca niciodata, putin. ieri cateva picaturi. si gata. acu nik. o sa mai stau sa vad ce e. nu stiu daca e bebe , dar e clar ca asta nu a fost CM  cum am eu deobicei. pe la mijlocul lunii ianuarie am facut tratamentul ala cu augmentin se poate sa se fi redus CM de la asta? o sa fac si un test zilele astea.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-02-18 08:29:52)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

Publicitate

loading...

#899 2009-02-18 08:39:29

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

neata....
alina eu zic ca e de la tratament, oricum ti-ar iesit la teste ceva, si chiar daca ar fi bebe, sangerrarile astea nu ar fi prea bune...asa ca, bafta multa luna viitoare....
maria , imi pare rau,  offf, cm-ul asta , bata-l vina ......deocmadata nu te sterg din listuta , mai asteptam vreo pana pe 20......
eu mai am un picut si il vad pe iubi al meu.... maine clar o sa ne vedem....e nasol sa stai singurica....
diseara o sa-i pregatesc ceva bun....mousaka a la Love_t.....
apropo , Love_t , am luat carne tocata de vitel de lapte , sper sa fie ok, ti-am zis ca eu nu prea mananc carne de vita , ca nu imi place, dar asta e de vitel, si ma gandesc ca e mai frageda...

suntem deja la 1/2 saptamanii, yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

maine am o noua sedinta de bionergie, de abia astept, a inceput sa-mi placa , sau mai bine zis , e o speranta de care ma agat cu disperare , pt ca, cred ca v-oi ramane insarcinata dupa ce termim cele 10 sedinte..

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-02-18 08:41:00)

9 ani de copilarie ....

#900 2009-02-18 09:41:23

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

neata feteleeeeeeeeeee.  puss  :k?ra:
care mai e listuta?
o aduce careva mai aproape?
puss  :k?ra:

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#901 2009-02-18 09:52:44

passenger
Addicted member

neata!  :k?ra:

alina, am luat si eu augmentin de mai multe ori in diverse situatii si nu mi-a modificat ciclul in niciun fel. nu cred ca de la antibiotic a fost asa.

LE:

Viitoare burtici :

18.02 - tina,

20.02 - maria

21.02 - cristaup

24.02 - pass (???)

27.02 - ruxy

28.02 - adinagrig

5.03- gargarita

9.03- fany

11.03 - liliana

12.03 - crissy

2009 - Camy

gravidutze :
            gravidutza  2008       love_t

gravidutza  2008       maryland

gravidutza   2008      juli

gravidutza 1 2009     anksan

gravidutza 2 2009     eliza

gravidutza 3 2009     floricica

gravidutza 4 2009     aurash

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-02-18 11:25:46)

#902 2009-02-18 10:16:53

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Buna dimineata fetelor.

Alina pune tu mana si fa un test ca sa stii sigur daca este bebe. Daca iese negativ eu te-as sfatui sa mergi la un control.

Pe mine tot ma doare burtica, e o durere ciudata, nu puternica. Mai am 9 zile pana trebuie sa-mi vina, oare sa am de pe acum simptome. Nu ma ingrijoreaza durerea asta dar ma intreb oare de la ce sa fie.

Vad ca a crescut listuta cu viitoare gravidute. Imi doresc tare mult sa ramanem cat mai repede, cred ca nu exista fericire mai mare sa stii ca vei avea un bebe (cel putin ptr noi care ne dorim atat de mult).

Pup toate aspirantele, sa aveti o zi frumoasa si usoara la serviciu puss

Si pe voi graviduteler va pup si pe bebeii vostri dragi smile

#903 2009-02-18 10:20:44

AnkSan
Full member
Inregistrat: 2008-12-10

'Neatza dragutzelor! puss kram hjarta

Love_t foarte frumos numele.. smile puss

Cristina puss rugaciune

Camy dragutza, ovulele se introduc cu 5 min (parca) inainte de contact. Dupa contact trebuie sa stai in pat min 30 min si abia apoi sa mergi la dus. Rolul lor este de a "anihila" puterea bietilor spermatozoid, insa nu stiu cat de eficiente sunt. Eu le-am folosit doar de cateva ori. puss

Eliza ei am avut dureri de burtica si putin de spate, dar asta cu 4-5 zile inainte sa-mi vina, cand de nerabdare mi-am facut testul si a iesit semi-pozitiv; ulterior am mai avut dureri/ intepaturi de ovare si burtica, 1-2 sapt, dar nu zilnic. eu sic sa stai linistita, ca o sa fie totul bine. rugaciune si astazi sper sa-ti vezi si tu gandacelul. popa puss Asteptam vesti buneee...

Fleurette esti tare dulcica. kram Iti multumesc din suflet. puss Sper sa fie asa.. popa si iti doresc din tot sufletul ca Doamne Doamne sa va dea un bebe frumos si sanatos, cat mai curand posibil. rugaciune puss

Fany tristutza povestioara ta, dar cu siguranta cat de cuarand Doamne Doamne va va rasplati asteptarea cu un bebe. Sanatate multa iti doresc puss

Maria, Alina eu sper ca totusi sa fie bebe la voi. rugaciune

pup dragutzelor si o zi minunata  puss

Mamica de Ingerash blondutz angel

#904 2009-02-18 10:49:45

passenger
Addicted member

Oare ce face Tina, colega mea de zi? Si luna trecuta am picat in aceeasi zi de testare, luna asta la fel.  big_smile

#905 2009-02-18 10:59:37

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

pai o sa fac maine dimineata test. oricum vreau sa merg la un control iar, ca sa vada ce efect au avut augmentinul, daca a trecut anexita.  sper sa fie pozitiv dar nu stiu.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-02-18 10:59:52)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#906 2009-02-18 11:02:51

gargarita
Moderator

'neata !

Pass, tu azi faci test? ca nu te vad in lista

#907 2009-02-18 11:03:10

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

Neatza,fetele dragi!
vad ca m-ati trecut si pe mine pe 11?oricum sper sa nu mai vina deloc,mai am 2 zile de pus ovulele si ma apuc de treaba zilnic,sper numai sa n-am pb.cu ovulatia sau sa fi fost zilele astea,dar nu cred k abia pe 11 mi-a venit,vineri o sa fie 20 deci ar tb sa fie bine,nu?

alina,frumoasa meseria ta;eu sunt profesor,dar a inceput sa mi se cam ia...copii obraznici,galagiosi fiind clase ff.numeroase,bani putini,dar pretentii din partea tuturor la greu...sunt si parti bune,dar avand in vedere starea invatam.am inceput sa ma gandesc sa fac si altceva...

va pup pe toate!sa aveti o zi placuta!

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#908 2009-02-18 11:06:11

passenger
Addicted member

gargarita, la mine astazi se implinesc 29 de zile de la UM. asa mi-a venit in ultimele luni, la 29 de zile. diseara o sa vad daca vine.
dar nu cred ca sunt gravida, simt ca imi vine cm-ul, plus ca nici nu stiu daca am ovulat, dar si daca am ovulat , nu cred ca am prins perioada fertila. sunt resemnata luna asta smile si nu ma gandesc sa fac test inca. poate daca nu mai vine cateva zile...

m-am trecut in lista chiar la inceputul lunii, dar n-am depistat secretia de ovulatie si m-am scos singurica de pe lista pt. ca nu mai stiu cand vine, eu calculam urmatoarea menstra in functie de ovulatie, la 2 saptamani dupa ce aveam secretia imi venea.. acum nu stiu cum sa mai calculez, de asta nu m-am trecut

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-02-18 11:07:50)

#909 2009-02-18 11:08:35

gargarita
Moderator

aaaa, gata mi-am amintit. banuiai la un moment dat o ovulatie intarziata. asta inseamna ca mai decalezi un pic ziua testarii

in timp ce editai tu mi-am amintit eu big_smile

Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-02-18 11:09:13)

#910 2009-02-18 11:11:11

passenger
Addicted member

da, dar nu stiu cu cate zile sa o decalez, pt. ca nu am avut semne de ovulatie. de asta nu am pus nicio data in lista.
ar fi fost simplu sa calculez, dar asa.. n-am dupa ce sa ma iau...  sad

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-02-18 11:11:35)

#911 2009-02-18 11:17:49

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

multumim paaaass ca ai adus listuta mai aproape.
acuma sa vedem care mai urmeaza wink la lista de gravidutze.
puss  :k?ra:

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2009-02-18 11:18:12)

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#912 2009-02-18 11:20:17

gargarita
Moderator

adauga vreo 14 zile de la perioada cu secretia. macar orientativ sa stim.
si nu fi supi  puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.