|
Nu esti logat.
Diversificarea-2#20 2009-04-27 13:01:03
Re: diversificareanoi implinim azi 9 luni,si ne place tot ce e dulce:fructe,branzica dulce,iaurt de fructe,cereale cu lapte.Mancam o data pe sapt un galbenus(fiert sau''omleta''),un copanel de pui fiert(pieptul nu ne place),peste la cuptor.Ficatul de pui nu ne place deloc,dar mai insistam.La piureul de legume avem o reteta de baza(2 morcovi,o bucatica de ceapa,un cartof mic,cateva rondele da pastarnac si dovlecel),la care adaug pe rand:o bucatica de ardei sau putin broccoli sau cateva pastai.I-am facut de 2 ori supa cu galuste;prima data i-a placut,a doua oara nu...o sa mai insist si cu asta.Imi face si mie niste nervi,cand stau atata in bucatarie,murdaresc o gramada de vase,si ea nu mananca....dar asta e,mamicilor,trebuie sa ne inarmam cu muuuuuuuulta rabdare. Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are! Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. Offline #21 2009-04-27 22:10:28
Re: diversificareanoi avem 3 luni jumate, cand ii dau si altceva? astept 4 luni? atunci merg la medic iar There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #22 2009-04-28 12:52:33
Re: diversificareadin cate stiu poti sa-i dai suc de morcovi cam 5ml pe zi. Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #23 2009-05-09 10:27:51
Re: diversificareafetele. ajutor!!!! Adelin-Alexandru Offline #24 2009-05-09 13:54:48
Re: diversificareamie imi e frica de diversificarea asta ca sincer nu stiu ce si cand e bine sa ii dau si cand spuneti supica ce contine? Offline Publicitateloading...
#25 2009-05-09 16:57:17
Re: diversificareale am eu, dati-mi add pe mess. id-ul la contact! Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2009-05-09 19:23:20) Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #26 2009-05-09 20:38:20
Re: diversificareada o sa vb si cu medicul noi la 3 luni si 1 sapt cred ca avem cam 5200 asa ca nu suntem f grase Offline #27 2009-05-11 09:02:51
Re: diversificareaTocmai. Alexa ca nu stiu de asta intreb si eu. Adelin-Alexandru Offline #28 2009-05-15 10:03:00
Re: diversificareai-am dat 2 zile suc de morcovi si mi s-a constipat copilul, a treia zi nu i-am mai dat si i-am bagat un supozitor, am inlocuit morcovul cu mar, dar se stramba si la asta, ma intreb cand o sa ii placa????iese cu tam tam de cand ii dau...abia inghite putin Ultima oara a fost editat de daliana (2009-05-18 10:15:52) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #29 2009-05-20 17:36:37
Re: diversificareamai fetelor, lamuriti-ma si pe mine va rog. Cate grame de carne si cate grame de branza calcica se da la un bebe de 9- 10 luni, per portie. Mi-e teama sa nu dau prea putin. Si ati incercat si cu branza din comert, sau e cam devreme? Offline #30 2009-05-20 22:44:30
Re: diversificarea
eu ii dadeam cat vroia el sa manance ... Offline #31 2009-05-21 12:02:14
Re: diversificareadaliana atunci nu-i mai da! Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2009-05-21 12:08:28) Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #32 2009-05-21 12:28:56
mie nu mi-a zis sa ii dau cereale..... si asa e mare.. There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #33 2009-05-21 12:58:48
Re: diversificareasunt cereale pentru bebe de peste 4 luni! poti sa-i dai linistita! ii faci cam 70 ml de suc cu doua-trei cupe de cereale, cam asa. incearca si vezi cum primeste. Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #34 2009-05-27 09:22:06
cu ce suc? There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #35 2009-05-27 10:04:16
Re: diversificareadaliana, eu am inceput de la 4 luni sa-i dau rebecai, cate o cupa de cereale, practic o masura din cea de lapte, masor cu ea, in laptele de dimineata si cel dinainte de culcare. eu cumpar cereale humana fara lapte, tocmai ca sa bea tot laptele ei, sunt si cereale cu lapte inclus dar iese ca o ciulama tot amestecul. sunt cereale fara lapte cu mar de la humana, si mai nou a aparut si de la milupa tot fara lapte, cu orez si vanilie. fetitei mele ii plac ambele. cu supa, eu de la inceput am fiert morcov, cartof, telina, dovlecel, pastarnac si la cateva zile brocoli. din toate, pasam doar morcov, cartof dovlecelul si apoi brocoli. puneam un varf de telina ca ei nu-i place am vazut imediat. si int-o saptamana a mai adaugat si frunze de spanac, apoi am pus salata, si mai nou, dupa 2 luni ampus la fiert si putin ardei si rosie, doar rosie am pasat, ardeiul de gust in zeama, ca folosesc putina zeama la amestec. la sf pun si cateva picaturi de ulei de masline. eu dupa mai multe incercari de combinatii de legume mi-am dat seama cam ce-i place. si sa stii ca dupa o luna de fiert zi de zi, m-am smecherit si fac pt 3 zile, ziua in care papa si pt urmatoarele 48 de ore pun la borcanele mici, la congelator. Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #36 2009-05-28 21:28:36
mersi pt pont de cereale fara lapte pt adaugat in laptele ei! There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #37 2009-06-02 10:56:57
Re: diversificareacum introducem laptele forumula 2? al meu mai are doua sapt si face 6 luni, si nu stiu cum sa fac. multa lume mi-a spus ca treptat. Din cate cupe papa el la o masa sa-i pun o cupa din formula 2, a doua zi doua cupe si tot asa. Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #38 2009-06-02 11:44:02
Re: diversificareafete...spuneti-mi si mie care e cel mai bun lapte, dar nu praf pe care i-l poti da copilului... eu ma gandeam la Dorna ...Zuzu...dar poate stiti voi mai bine baby Dragos Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|