homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 4-108

#2034 2009-03-25 22:52:14

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 4

nu zice nimeni sa te iei la puricat dar daca tot te stii cu niste problemutze mai bine le cauti rezolvare

#2035 2009-03-25 22:55:12

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

off, e un chin pentru mine, abia am fost sa fac analizele astea si am stat intr-un stres enorm  sad
dar am sa merg, n-am incotro.

merg la dus si ma bag la un film, poate reusesc sa adorm desi ma indoiesc, in ultimele seri am adormit numai spre dimineata si se pare ca asa s-a obisnuit organismul meu  :f?rbannad: 

te pup, garga!  :k?ra:

#2036 2009-03-25 22:59:33

gargarita
Moderator

puss  somnic usor

#2037 2009-03-26 07:57:49

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

neata, fetele.....

passenger, poate totusi ai avut tu ghinion, a treia oara o sa fie cu noroc, sunt sigura de asta.....

gargarita si eu am niste puncticele albe pe aureola,,,,,,

fetelor pe mine ma doare de dimineata in partea stanga, aproape de incheietura....oare ce o fi, azi e a 24-a zi de la cm..........

nu stiu ce sa zic, dar eu ma gandesc ca daca as fi , ar trebui sa simt eu asa ceva ...nu stiu ce....eu acum nu simt nimic....
stiu e o exprimare cam greoaie, dar e ceva ce nu prea pot explica....

va doresc o zi buna!

9 ani de copilarie ....

#2038 2009-03-26 08:04:59

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

neata fetele. eu nu am mai intrat aseara. am fost prin vizite. am o febra musculara de la aerobic, se vede ca nu am facut de mult sport. dar trece. vineri seara merg iar.

vad ca ati vb de nasteri. am prietene care au nascut mai mult cu cezariana, se tem de travaliul lung si de chinuri. si ele s-au refacut repede. una este mai plinuta si a zis ca i-a dat batai de cap operatia  mai multe zile, dar celellllllllllllalte si-au revenit repede. eu mai intai sa raman graviduta si vad eu dupa aia cum nasc. nu ma gandesc acu.

rh-ul nu influenteaza nasterea  naturala. am o verisoara de acre v-am mai scris, cu rh neg si care opesre vreo 2 sapt va naste in apa , la brasov, natural normal. cica e f faina nasterea in apa, sunt niste modificari la nivelul vaginului si el se retrage mult mai repede dupa nasterea in apa.
eu sapt viit sunt in per fertila asa ca voi presta cat voi putea, daca e sa fie bebe luna asta e bine, daca nu , poate luna viitoare.

eu nu mi-am luat rh deloc. pot sa merg eu asa fara trimitere sa cer sa imi faca? stie cineva cat costa?  tare as vrea sa stiu.

fetele va pup, sa aveti o zi buna. mai vb.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-03-26 08:05:14)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

Publicitate

loading...

#2039 2009-03-26 08:16:27

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

ciao fetele  mornincoffee
am avut un vis ciudat...mi-am visat puiul, era asa de dulce, si de frumos si stia sa zica :"DA DA" tongue.dar il nascusem prea devreme.si nu aveam hainutze decat 2 costumase care erau prea groase si el transpira. nu aveam scutece si ii puneam carpe din tifon  grater  nici biberon nu aveam decat ceva improvizatie dintr-o sticla si o sugatoare din aia (tetina parca ii zice).
imi tot strangeam sanul ca auzisem eu ca tre sa ma mulg si nu iesea nimic nimic  grater apoi mi-am amintit ca e normal pt ca eu nu am ajuns pana la sfarsitul sarcinii si nu era format. ii dadeam lui victor lapte de vaca si el era asa fericit, nu ii trebuia altceva. dar eu eram distrusa si ma consideram o mama de tot rahatul.mi-era asa mila de scumpul ala de bebel care cand ma vedea radea cu guritza lui fara dintisori si zicea "DA DA". asa plangeam fetelor.
visul asta m-a facut sa ma gandesc f serios sa ma apuc sa ii cumpar lucruri la pui. eu nu vreau sa fiu luata pe nepregatite ca in vis. si cred ca il iubesc mai mult decat inainte, asta daca se poate smile
na, ca m-a apucat iar bocitul cum va scriu aci  grater

Ultima oara a fost editat de pipacslany (2009-03-26 08:17:05)

#2040 2009-03-26 08:17:43

Alina Elena
Insomniac member

adinagrig a scris:

neata, fetele.....

passenger, poate totusi ai avut tu ghinion, a treia oara o sa fie cu noroc, sunt sigura de asta.....

gargarita si eu am niste puncticele albe pe aureola,,,,,,

fetelor pe mine ma doare de dimineata in partea stanga, aproape de incheietura....oare ce o fi, azi e a 24-a zi de la cm..........

nu stiu ce sa zic, dar eu ma gandesc ca daca as fi , ar trebui sa simt eu asa ceva ...nu stiu ce....eu acum nu simt nimic....
stiu e o exprimare cam greoaie, dar e ceva ce nu prea pot explica....

va doresc o zi buna!

da pass de data asta va fi cu noroc, nu se va mai intampla.

si eu am puncticele pe aureola. multe. mai multe pe sanul drept.

poate esti adinaq si nu simti nimic special. am priewtene care nu au simtit nik in mod special, abia dupa test au facut conexiuni si  si-au explicat anumite lucruri.

ai curaj, si speranta. va fi bine, va fi cu 2 liniute. goodluck  rugaciune  bebic

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-03-26 08:18:06)

#2041 2009-03-26 08:35:31

Alina Elena
Insomniac member

pipacslany a scris:

ciao fetele  mornincoffee
am avut un vis ciudat...mi-am visat puiul, era asa de dulce, si de frumos si stia sa zica :"DA DA" tongue.dar il nascusem prea devreme.si nu aveam hainutze decat 2 costumase care erau prea groase si el transpira. nu aveam scutece si ii puneam carpe din tifon  grater  nici biberon nu aveam decat ceva improvizatie dintr-o sticla si o sugatoare din aia (tetina parca ii zice).
imi tot strangeam sanul ca auzisem eu ca tre sa ma mulg si nu iesea nimic nimic  grater apoi mi-am amintit ca e normal pt ca eu nu am ajuns pana la sfarsitul sarcinii si nu era format. ii dadeam lui victor lapte de vaca si el era asa fericit, nu ii trebuia altceva. dar eu eram distrusa si ma consideram o mama de tot rahatul.mi-era asa mila de scumpul ala de bebel care cand ma vedea radea cu guritza lui fara dintisori si zicea "DA DA". asa plangeam fetelor.
visul asta m-a facut sa ma gandesc f serios sa ma apuc sa ii cumpar lucruri la pui. eu nu vreau sa fiu luata pe nepregatite ca in vis. si cred ca il iubesc mai mult decat inainte, asta daca se poate smile
na, ca m-a apucat iar bocitul cum va scriu aci  grater

salutare pipa. m-ai emotionat si pe mine cu mesajul tau, mi-au dat lacrimile. si eu imi doresc f mult un bebe si cand aud pe voi cum descrieti una alta ma mai ia nostalgia.

referitor la visul tau, eu pun pe seama inconstientului. ptrobabil ca fasa sa te gandesti prea mult, erai macinata in interior de faptul ca nu ai luat prea multe pt bebe. si iti apare in vis pt a te orienta si a face ce trebuie. visul te avertizeaza sa fii o mama buna, responsabiola. nu iti fa griji. eu sunt sigura ca asa veui fi. vei fi o mama minunata, care va sti cum sa isi creasca puiul. stiu ca femeile , pe masura ce inainteaza in sarcina, mai au visuri, momente de nostalgie si stari de serntimentalism numai cand se gandesc la beblusul care se va naste. e normal.
asa ca nu fi trista, bucura-te. mergi prin magazine, cumpara azi o caciulita, maine botosei, si tot asa.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-03-26 08:35:42)

#2042 2009-03-26 08:39:05

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

puss Neatza fetele puss

Nu m-am mai putut abtine si m-am uitat si eu la cele doua nasteri pe babycenter (de acasa ca ieri am incercat de la ser si nu am putut). Vreau sa va zic ca mi-au dat lacrimile la amandoua... parca ma paleste o emotie de necontrolat cand vad parinti fericiti cu copii... mai ales imediat dupa ce a nascut, cum si-a tinut odorul in brate... ma emotionez tare si incep sa plang ca o fraiera smile Va dati seama in ce hohote o sa plang de fericire cand il voi tine pe al meu in brate smile Eu vreau sa nasc natural daca se va putea... vorba aceea, chiar suntem facute sa nastem asa wink

Pass, in afara de analizele acestea speciale pe care trebuie sa le faci cand vrei sa ramai insarcinata, si pe care le-ai facut, ar trebui sa-ti faci si analizele normale de sange plus progesteronul. La mine a iesit si progesteronul mic (si mi-a dat sa iau tratament dupa ovulatie) si anemie. Nu trebuie neglijat nici un aspect se pare daca nu vrem sa mai pierdem inca o data sarcina. Asa ca doar o data trebuie sa mai mergi sa-ti ia sange si sa-ti faca si analizele normale + progesteron... daca nu ai progesteron e f posibil sa nu se fixeze deloc sarcina si sa fie prea tarziu sa mai iai cand vei avea test pozitiv.

Crista, ne bazam cu toate pe luna aprilie, ce putem face...  puss sa-ti treaca supararea.

Pipa, ce urat ai visat... inseamna ca te stresezi in subconstient cu asta si te gandesti mult ca nu ai luat ce trebuie inca pt bebe... nu inseamna nimic rau... subconstientul ti-a tras un semnal de alarma ca esti putin stresata.  puss

Rux, ti-a trecut spottingul?

Pupici si la gravidutze si la aspirantele de 2009 smile

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#2043 2009-03-26 08:44:20

pipacslany
Hero member

pai nu i-am cumparat nimic pt ca toata lumea imi zice sa mai astept, ca nu e bine sa iau prea devreme.
si am zis ca mai stau.dar tot acolo mi-e gandul.poate ca d-aia am visat asta sad
eu am zis ca nu ma iau dupa superstitii dar cand le aud pe toate ma sperie

Ultima oara a fost editat de pipacslany (2009-03-26 08:46:46)

#2044 2009-03-26 08:49:40

Alina Elena
Insomniac member

pipa nu te mai luat dupa superstitii. si nimeni nu a zissa iei totul odata, cate un lucrusor asa pe sapt.. daca ne luam dupa superstitii nu mai facem nik.

fetelor unde ati vazut voi filmulete alea cu nasteri? pe ce sa intru? ca vreau si eu sa imi fac curaj.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-03-26 08:49:48)

#2045 2009-03-26 08:51:19

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Pe babycenter.com, Alina. Ai in stanga Photos & Videos si dai pe Natural Birth Video.

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#2046 2009-03-26 08:58:04

pipacslany
Hero member

o sa ma apuc sa cumpar cate ceva clar, ca nu vreau sa mai am vise din alea...brrr

#2047 2009-03-26 09:05:47

Alina Elena
Insomniac member

mc maria . am gasit. am vazut un filmulet, m-am ongrozit, deja ma apuca frica. nu ma mai gandesc. o sa vad eu cand voi naste cum nasc. pana atunci sa raman.

asa sa faci pipa.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-03-26 09:05:55)

#2048 2009-03-26 09:12:03

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

pipa, si eu zic sa incepi sa cumperi, nu totul, dar asa , acolo niste lucrusoare....
si maica-mea e tot asa superstitioasa, si eu sunt un pic, dar ma gandesc totodata , ca dupa ce nasc, nu am cum sa umblu dupa cumparaturi, si totusi trebuie sa le ai ...macar acolo cata de cat....

eu spre ex;am primit acum cativa ani buni, o caciulita si o pereche de sosetele, albastre , super faine.....
anul trecut de ziua mea , colegele de la serv mi-au luat o suzeta sigilata, pt viitorul bebe , cu apropo...
iar acum la Roma, am intrat intr-un magazine de lemn, cred ca sunt cei care l-au facut pe pInochio, si aveau tot felul de chestii pt camera bebelui , din lemn, pur si simplu innbuneai , cat de frumoase erau, si nu am rezitat si am luat un elefantel care se pune pe perete si tregi de o sfoara si incepe sa cante asa lin, cantecul ala de linistire....si asta el , al meu nu a vrut initial sa iau si pana la urma i-am zis ca daca luam sigur o sa ramna insarcintata , si gata era in stare sa luam tot magazinul lol rotfl rotfl

deci, baga o tura prin magazine....

9 ani de copilarie ....

#2049 2009-03-26 09:20:21

pipacslany
Hero member

ce tare esti adina lol
vine sora mea maine la mine si va sta cu mine pana nasc, asa ca o sa am cu cine sa umblu dupa lucrusoare smile abia astept

#2050 2009-03-26 09:24:23

Alina Elena
Insomniac member

eu am primit si eu niste botosei galbeni de la o prietena. si fratele meu cu cumnatica anul trecut de 8 martie mi-au luat un costumas de beeb tot gal;ben, asa dragut. ca a zis sa fie si pt fata si pt baiat. culoare neutra. mama mea a cumparat din italia o rochitica tare scumpica un verde asa dragut, si cercei de aur, a zis ca pt prima ei nepoata. de la mine sau de la fratemeu nu conteaza. fratele meu e inebunit a zis sa ii fac mai repede un nepot sau nepoata.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-03-26 09:24:31)

#2051 2009-03-26 09:29:31

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

neata fetelor  :k?ra:
pipa nu te mai amari...mi-au dat lacrimile cand am citit visul tau, f trist, dar sunt doar vise  puss

crista imi pare rau ca e neg testul...cate zile de intarziere ai?

adina daca ai primit deja hainute de bb inseamna ca anul asta trebuie sa fii  gravida

nu mi-e teama deloc de nastere nat, oricum mai e cale luuunga pana acolo  tongue ... hainute si eu abia astept sa cumpar  al9leacer , dar mai tarziu...dupa ce trec de per critica (pr trimestru) ... am primit un tablou micut pt camera bb cu 3 pui de ratusca care se balacesc in chiuveta  wink ... sunt fff dragalasi

azi e ziua cea mare...se va decide soarta mea ... vedem la eco ce alien avem acolo  big_smile

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#2052 2009-03-26 09:29:52

gargarita
Moderator

neata  puss
pipa, din cauza gandurilor si grijilor ai visat asa. de multe ori visele scot la iveala tot felul de temeri pe care poate nici nu le constientizam
si eu am visat de cateva ori pe viitorul meu bebe si mereu e ceva de rau. de fiecare data avea o problema, era nemancat sau apatic, bolnav si eu ma simteam vinovata ca nu stiu sa am grija de el. groaznica este starea pe care ti-o da un astfel de vis
pipa, shopping placut! lasa superstitiile...

o zi u-surica fetelor! puss   kram daca oi putea azi, mai intru

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.