Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 4-88
- passenger
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-10-16
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 4
gata, am vazut si eu episodul garga, parca anticorpii astia arata probleme de coagulare, exact de ce imi era teama.. dar daca scrie negativ, inseamna ca e de bine, ma oftic rau ca nu am intrebat pe dr., acum chiar nu stiu pe cine sa intreb. dr. a zis ca nu mai avem treaba acum, si sa merg la ea cu testul pozitiv. ce ma bucur ca am gasit un dr. care ma va primi la control imediat ce raman graviduta , trebuie doar sa sun si sa spun numele ca ma tine minte ( "alooo, sunt fata cu avorturile menstruale, heelp, am un test semi-pozitiv" ).
oare ce mai face ank?? sper ca i-a trecut viroza aia nasoala, eu ma simt foarte bine desi inca mai tusesc un pic iar nasul e congestionat in continuare
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Somn usor fetelor, ma duc la culcare
- Juli
- Hero member
- Inregistrat: 2008-07-03
Bravo Pass Anticorpii aceia daca erau prezenti stiu ca sunt probleme in mentinerea unei sarcini, apar probleme gen cheaguri de sange, tromboze si doamne fereste accidente vasculare (asta pt persoane mai in varsta). Pana la urma ia rh pozitiv sau negativ?
Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei
- passenger
- Addicted member
Juli, am rh negativ. Asta este, nu ma plang. O scot la capat si cu rh-, sunt foarte fericita ca anul asta voi fi gravida! O sa fac tot ce pot sa tin o sarcina pana la termen!
Vreau sa te felicit pt. putzulica! Nu cred ca am apucat sa iti spun, iarta-ma, am avut eu probleme si nu cred ca ti-am scris! :k?ra: Tot nu-mi vine sa cred cum zboara timpul asta, parca ieri ne bucuram aici toate pentru testul tau pozitiv! Incredibil! Abia astept sa iti vad bebelacul!
Ultima oara a fost editat de passenger (2009-03-23 22:21:23)
- eliza33
- New member
- Inregistrat: 2009-02-05
buna seara dragutelor uauuuuu 56 de pagini ce productive sunteti fetili am si eu o intrebare la voi: la cat timp dupa chiuretaj vine cm ? ma doare defapt ma inteapa ovarul stang si ma inteapa burtica un pic mai jos de burtica. voi ce spuneti? ufff la laborator nu am ajuns, poate ajung joi sau vineri dimineata. pupici la voi, scuze nu am avut timp sa va scriu am venit fff tarziu de la munci, de exemplu vineri am ajuns acasa dupa 11,30 noaptea (munci , munci, munci)
- maryland
- Sr. member
- De la: New York
- Inregistrat: 2008-12-05
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
eliza eu stiam de 4-6 saptamani
- passenger
- Addicted member
maryyyy, scumpa mea, cum sa ma deranjeze??? nici vorba! sunteti prietenele mele de suflet chit ca nu ne-am intalnit noi "live" pana acum, dar eu asa va consider, stim foarte multe una despre cealalta, ne sustinem, ne incurajam si suferim aici impreuna cand una dintre noi trece prin momente mai putin placute. dr. a zis ca avorturile menstruale nu modifica nu stiu ce pe acolo, e sarcina prea mica si nu apar nu stiu ce anticorpi naspa. am uitat , eram emotionata. doar daca e vorba de mai multe avorturi in sarcina de peste 12 saptamani trebuie facut un vaccin dupa fiecare avort, atata tot. iar la mine nu era cazul.
eliza, ciclul vine dupa 4-6 saptamani dupa un avort. vad ca ti-a zis si garga. offf, si eu am ajuns o data acasa de la birou la 2:30 a.m., dupa o predare de proiect.
Ultima oara a fost editat de passenger (2009-03-23 22:36:35)
- Crssy85
- Hero member
- Inregistrat: 2008-11-09
- Site
Pass, felicitari!!! Pe cai!! Ai aruncat tot tutunu? din casa? Super signature!
Crista, nu tre sa ai simptomele neaparat mele sa sa fii gravi?
Lili, imi place ce ?aud?, deci ai ceva in uter!
Rux, se ia acid folic cu 3-4 luni inainte de sarcina si pe toata perioada sarcinii, fara intrerupere ; eu iau de 6 luni si mai iau ink 9!
Fany, am inteles ca seara e mai bines a iei acid folic.
Adina, ia papa tu normal si fara sa te ghiftuiesti? sa vezi ce-o sa dai jos; eu iau de 6 luni acid, nu m-am ingrasat niciun gram. Dak ai nevoie de dulce, mananca miere, iar dak ai nevoie de grasimi, mananca peste/ciuperci. Sunt fan cura de slabire...
Eliza, tu ai avut extrauterina? Scz dak te onfund; ai avut ceva simptome? Scurgeri, dureri?
Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011
- passenger
- Addicted member
- Crssy85
- Hero member
- Site
da, sa vedem ce zice sapt viit doctora
arunca-le!
- eliza33
- New member
- Inregistrat: 2009-02-05
am numarat saptamana asta as face 5 saptamani. crssy nu am avut extra ci avort spontan cu sarcina oprita in evolutie asa a spus dr gineco. garga ce faci? pass imi pare bine ca analizele ti-au iesit bine? fluerett cum te simti? lili cum te simti? pipa ce face bebe? scuze daca am uitat pe cineva dar sunt capie de oboseala. am si mult de invatat ptr scoala si nu am avut cand. din 13 aprilie incep examenele de sem II, uffff
- passenger
- Addicted member
O sa iti dea primele poze cu bebe. Abia astept sa ne arati si noua! Asa stiu, ca acidul folic se ia in primul trim. de sarcina (dar si in preconceptie) pt. prevenirea defectelor de tub neural. Dupa aceea nu mai este nevoie de supliment. De atunci probabil vei lua vitamine prenatale.
eliza, o sa vina si ciclonul saptamana asta. ce a spus dr.? cand poti incerca din nou?
Ultima oara a fost editat de passenger (2009-03-23 22:49:32)
- Crssy85
- Hero member
- Site
Pass, ai inceput sa iei acid? In fiecare zi?
- passenger
- Addicted member
nu. de la ultimul avort (acum 4 sapt. ) nu am mai luat nicio tabletica. am luat din decembrie pana in februarie fara oprire. de maine ma apuc din nou de el ca prea ma asteapta saracutul pe blat in bucatarie.
Ultima oara a fost editat de passenger (2009-03-23 22:56:43)
- Crssy85
- Hero member
- Site
Pai sa iei in fiecare ziulica; lasa-l pe masa, la indemana, sa iti sara in oki
- passenger
- Addicted member
imi e in oki, dar nu l-am bagat in seama.... sau ma uitam la el si ma intrebam cu nostalgie cand voi avea voie sa fac sex neprotejat si sa iau acifol iar. offf, ce vremuri, dom'le, sex si acifol!
- Crssy85
- Hero member
- Site
pai lasa nostalgia si pregateste-te de nebunii necauciucate! si acifo...
- Stefanna
- New member
- Inregistrat: 2008-12-10
Buna seara fetelor!As vrea sa intru si eu in "grupul" vostru de aspirante..ca sa zic asa..am invatat multe de la voi!si va multumesc enorm..!Succes la toate sa ramaneti cat mai curand si sa fiti fericite!!eu mi-am cam pierdut speranta
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|