homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 5-108

#2034 2009-04-23 02:44:53

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 5

Ce se intampla, fetelor?
Am usoare dureri de burta (abdomen - partea de jos) si niste firisoare mici, mici, mici de ceva maroniu? Sanii foarte umflati si durerosi. Durerile nu-s permanente si se manifesta ca la PMS, dar nici chiar asa de durerose.

Deci mie mi-a venit CM pe 26 martie; CM meu este de 30 sau 31 zile...deci ar trebui sa vina pe 24 sau 25 luna asta.
Niciodata nu am mai avut asa simptome si firisoarele acelea. Nu-i spotting, nu-i o pata mare, sunt doar ca niste mici, mici firisoare si numai cand ma sterg caci am un tampon de zi si nu ramane nimic pe el.
Sa fie implantarea?

Imi vine sa ma duc si la baie pt pipilica dar pun asta si pe seama faptului ca eu beau apa multa pe zi desi parca inainte de perioada asta nu ma duceam de 20 de ori la baie.

Va promit solemn ca daca imi vine CM luna asta eu "nu ma mai joc" lol...m-am saturat sa stau la panda si in tensiune. Desi nu vreau sa fac asta, ceva mai puternic decat mine ma tot "indeamna" sa verific, ma citesc, sa ma intreb ce-o fi cu mine.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#2035 2009-04-23 07:24:53

persifona
Vizitator

Fetelor, v-am promis ca va tin la curent.. mi-am facut testul de dimineata si a iesit negativ iar acum tocmai mi-a venit si menstruatia big_smile

Pass, eu zic sa lasi toate calculele deoparte si sa prestezi in liniste si fara stres, ca trebuie sa se prinda pana la urma puss

#2036 2009-04-23 07:47:24

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Bravo Persi, ai scapat smile

#2037 2009-04-23 08:05:06

accumaria
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-03

Neatza!  puss

Garga, ce-ai patit ieri, ai avut chef sa scoti de la amintiri toate testele?  tongue Mi te si imaginez asa ca pe un copil pus in fund in pat, bucuros ca si-a regasit toate jucariile, care se uita la ele si de-abia asteapta sa inceapa joaca smile Acum lasand ironia de-o parte, multumim ca ne-ai aratat si noua jucariile tale... asa mai intelegem si noi anumite diferente de culoare, de intensiatate, de grosime etc... Sa dea Doamne Doamne sa ai din nou cat mai repede tot asa doua liniute babane de sarcina adevarata si sa nu mai dispara...  puss

Eu inca nu am luat si nu am facut test de ovulatie, poate reusesc azi sa ies pana la farmacie in timpul ser... Este ziua 10, nu cred sa fie prea tarziu sa incep... oricum chef de sex nu prea am luna asta, nu stiu ce-i cu mine... cred ca de la raceala... sunt mucioasa rau, nu am gust, nu am miros, nu am chef de nimic... decat sa ma fac bine. Azi merg sa ma epilez, poate cu ocazia despaduririi imi vine si mie mai mult chef... big_smile

Camy, si eu vreau la Sibiiiiiiiiiuuuuu  grater Sa saluti minunatia aceea de oras din partea mea smile Drum BUN puss

Persifona, ma bucur ca a iesit cum voiai   puss

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#2038 2009-04-23 08:14:45

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

Neatza!
C faceti?Eu aseara am facut 2 prajituri sotului,k e ziua lui de nume...nu stiu de unde am mai gasit resurse...
buklucica n-a intrat,nu?

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

Publicitate

loading...

#2039 2009-04-23 08:17:14

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

neata fetele

desi sotul a venit aproape de culacare aseara , m-am revansat fata de el si cred eu foarte foaret placut....oricum nu a zis nimic, la final, adica face in continuare pe imbufnatul , dar oricum se vedea pe fata lui ca era super multumit si incantat......

maria, eu te inteleg perfect, eventula o sa-i arat si alui meu, sa nu mai zica ca doar eu sunt ciufuta......

si eu m-am programat la epilata , dar doar duminica am gasit loc, ma pregatesc pt vizita la doctor...astazi sun din nou pt programare sper sa am noroc....

o zi super usoara va doresc la toate.....

liliana sa-ti traiasca sotul, sa fie sanatos, si lasa mai bine ca ai alte preocupari si nu te mai gandesti la ce ti s-a intamplat....

niste pozici ne-ai pus si nou cu prajiturile ?, la .. retete in imagini,,,   ?

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-04-23 08:18:28)

9 ani de copilarie ....

#2040 2009-04-23 08:32:33

sihaya
New member
Inregistrat: 2009-04-22

neata tuturor smile

vad ca sunteti matinale big_smile
eu nu m-am trezit prea happy azi..am idei cam tampitele de genul ca nu pot sa am bebei si ma tot intreb daca e cazul sa fac ceva analize hormonale dupa intrazierea asta de 23 de zile sad
multa bafta adina la medic si eu ma pregatesc pt sambata sa vad ce verdict imi da dr.
flowerpot..la firicelele alea poate poate s-a prins ceva, de ce nu incerci un test? smile daca au trecut 3 sapt de la contact. sau poate sa mai astepti, din pacate asa a inceput la mine menstruatia dupa trei saptamani de intarziere.
garga sarumana din suflet pt poze, asa ne mai dumirim si  noi cam cum ar trebui sa arate..o sa imi mai iau si eu niste teste de ovulatie si va tin la curent..dar deocamdata astept sa se termine menstruatia.
liliana la multi ani pt sot smile sa ii traiasca si sa fiti sanatosi cu un bebe mic cat mai repede big_smile
Pup aspirantele si gravidutzele si ne mai scriem diseara..tre sa fug la munci acum.
par

#2041 2009-04-23 09:11:30

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

'neata

maria, exact asa cum iti imaginezi tu s-a intamplat big_smile
sa te grabesti cu testele ca tu ai avut ovulatie si in ziua 12 si ele se pozitiveaza cam cu 2 zile inainte asa ca e cazul sa nu mai amani.

flower, zic ca-i cazul sa faci un test sa te mai relaxezi putin.  goodluck 

persi, bucur ca ai scapat de stres  puss

o zi usoara fetelor  puss   kram

#2042 2009-04-23 10:12:11

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

neatza buna fetele.
eu azi am uitat sa imi iau temp, dar oricum nu cred ca e nimic luna asta - n-am prea prestat cand trebuia.
va urmaresc insa indeaproape, sa vedem ce si cum, de unde mai vin vestile bune.
puss  par

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2043 2009-04-23 10:18:45

NafNaf
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-02-24

Neata fetele dragi kram
Bun venit nou venitelor Sihaya si Manu, sedere plăcută si cat mai scurtă! smile
Gărgă  applause felicitări pentru Ov. wau ce precis e graficul,  dance mă bucur mult de tot pentru tine scumpa par poate totusi va fi cu noroc luna asta chiar dacă micutii sant mai ramoliti unu si bun să fi fost signof10 să ai un test pozitiv goodluck  goodluck  goodluck
Camy drum bun si să vii repede inapoi  smile si să ne aduci la fiecare cate un salami de Sibiu drool
Eu,..incă sant in sala de asteptare chicot nu mi-a venit,..să nici nu vii  signof10

Ultima oara a fost editat de NafNaf (2009-04-23 10:19:18)

hjarta M&M=S

#2044 2009-04-23 10:59:01

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

la multi ani celor care isi serbeaza ziua de nume azi  party

sa-ti traiasca sotul lili...sa fie sanatos  kram

garga ce constiincioasa esti, felicitari pt perseverenta, catata rabdare ai, jos palaria in fata ta meriti toata stima  kram ... sa te ajute Dumnezeu si sa ai cat mai repede un test de sarcina poz si de data asta fara probl  al9leacer

naf naf....sa fuga de la tine CM-ul urat si sa vina  bebe

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#2045 2009-04-23 11:03:05

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Hello fetele,
La multi ani sarbatoritilor de azi! Sa fiti sanatosi!
Liliana, sa-ti traiasca sotul si sa va dea Dumnezeu bebele pe care-l doriti!

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#2046 2009-04-23 11:26:19

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

Naf Naf, mai fa un tessst!  goodluck 

Nici la mine nu a venit si azi, in ziua 33, am luat si eu TB corect - 37.10. Asta inseamna ca nici azi nu vine?  dance

Persi, BRAVO! Cred ca al meu era cm-ul care a venit la tine, s-o fi ratacit! Da' nu ma supar!  big_smile

Garga, testele tale sunt extrem de pozitive..  Lasa, vei avea in curand si atunci vei actiona la timp. E bine ca ovulezi, nu??  smile

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-04-23 11:29:33)

#2047 2009-04-23 11:36:22

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

imi da sperante temperatura ta pass, poate ai avut ovulatia mai tarziu si deaceea nu iese la test

#2048 2009-04-23 11:36:50

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

salutare fetele. puss

lili sa iti traiasca sotul,  party  birthday sa fie sanatos si tu la fel. si e bine ca te distragi. fa curat, plimba-te, fa mancare. iti va face bine.

pass poate nu vine luna asta totusi. rugaciune  bebic

naf naf poate e  bebic . mai fa un test. goodluck  goodluck

persi e bine ca ti-a venit. daca asta ti-ai dorit uite ca s-a implinit.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-04-23 11:38:13)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2049 2009-04-23 11:55:23

passenger
Addicted member

Nu stiu , Garga, e posibil sa fiu racita pentru ca am si stranutat de cateva ori. Nu am nicio speranta pentru luna asta, daca in alte luni speram chiar si cand aveam spotting de cm, acum parca stiu clar ca nu am ramas. Ma simt prea bine ca sa fiu gravida, nu am niciun simptom!
rodnar  .....Si abia astept sa mesteresc prin Fertility  lol 

Alina,  kram 

fetele, VA PUPA CAMY din Sibiu!  puss  kram  Nu are cum sa intre pe forum pentru ca nu stie parola, acasa era salvata si intra automat.  sad

#2050 2009-04-23 12:08:43

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Neata dragutelor!!!

Passs, am o mare rugaminte la tine:
De fapt al meu m-a zapacit la cap... ai pus niste poze cu tine acum 1 saptamana, 2... poti sa imi spui cu ce aparat au fost facute? modelul exact?  buga
ca al meu e in cautare de aparat foto si ma zapaceste la cap... sorry de  offtopic

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#2051 2009-04-23 12:10:02

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

passenger a scris:

VA PUPA CAMY din Sibiu!  puss  kram  Nu are cum sa intre pe forum pentru ca nu stie parola, acasa era salvata si intra automat.  sad

tareeee. si noi o pupam pe ea.
sa vina cu pozeeeeeeeeee.
puss  par

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2052 2009-04-23 12:15:02

passenger
Addicted member

offtopic  Geamanoo,  am un coleg la serviciu pasionat de foto, si stiu ca si-a luat ultimul tip de Canon aparut, a costat 2000 de iepuroi , e foaaarte mare ( eu abia il tin in mana ) si are un obiectiv urias.  hmm  Il intreb exact modelul si iti zic?
Eu atat stiu de aparatul cu care am fost pozata. Sunt "tabula rasa" in materia asta.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.