Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 5-11
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 5
Crissy, e adorabila Dar ce e H?
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- Crssy85
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-11-09
- Site
Pavilionul H - Herastrau; mc si mie mi-e f draga , nu mai am nimic cu mov in sifonier.
Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011
- camyelenbebe
- Hero member
- De la: Bucurestiul minune
- Inregistrat: 2009-01-11
cocoleta a scris:camy se pare ca vei naste la universitar? si eu tot acolo am nascut. am inteles ca e bun si dr peteu cand am fost la control acum 3 sapt saracul avea mana in gips de la bataia care i-a luat-o de la sotul unei gravide.. imi era asa mila de el
spui ca spitalul percepe taxa de consultatie? eu nu am platit si am fost de 2 ori oare ptr ca eram la control dupa nasterea care avusese loc la ei?
buna cocoleta eu am avut sarcina extrauterina in ian si dupa operatie, nastere,spitalizare spitalul nu-ti percepe taxa pentru 2 consultatii dar pe urma dai normal (50-60lei ) chiar daca ai trimitere .....si mie mi s-a parut ciudat la inceput pt ca e spital de stat si vorba lui crissy "platim asigurari"
da, dr a avut niste probleme cu un imbecil de om .....de asta merg luna asta la analize si nu luna trecuta
Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. .... Tudor ....11/03/2010 si Matei 21/6/2012 http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
crissz, cred ca imi iau si eu daca am drum pe acolo, ca-i cam departe de mine
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- Crssy85
- Hero member
- Site
Si de mine-i departe, stau in Berceni... dar tot am mers in Herastrau si am zis sa-mi iau niste pantaloni, ca toti ma strang ; din pacate nu am gasit.. in skimb bluze sunt f multe, numai sa nimeresti preturile... am vz si bluze de 60-70 lei... nu m-a tinut portofelul
Feteleeeeeeeee, ia uite ce am gasit; eu ieri am implint FIX 7 SAPTAMANI!!
Saptamana 7
Sarcina duce la modificari la nivelul colului uterin. In aceasta saptamana se dezvolta dopul gelatinos la capatul colului uterin si acesta va inchide uterul pentru a-l proteja. De multe ori acest dop gelatinos se elimina cand colul uterin se dilata pregatind nasterea. Pot apare crampe sau sangerari usoare prin fixarea totala a embrionului de peretele uterin. Multe femei cred ca aceste sangerari se datoreaza ciclului ce a lipsit. Adreseaza-te medicului daca esti ingrijorata din cauza sangerarii sau ai crampe puternice.
E de bineeeeeeeeeeeee
Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2009-04-05 15:54:06)
- camyelenbebe
- Hero member
ffff frumoasa bluzica crissy....aaa si ma bucur ca te-ai linistit
Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. .... Tudor ....11/03/2010 si Matei 21/6/2012 http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html
- Crssy85
- Hero member
- Site
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Foarte frumoasa bluza Crissy, o sa se vada super burtica ta sub ea
- Crssy85
- Hero member
- Site
Mc, rux
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
camy multumim mult pentru numarul de telefon al doctorului. crsyy, bluzita e taaaare dragalasa, parca ar fi de papusa. eu fetele am dormit de am rupt. voiam sa iesim dar dupa masa am adormit ca un prunc in timp ce ma uitam la tv. iesim acuma, ca tot e soare si frumos. sper ca a iesit bie gratarelul crsyy
Ultima oara a fost editat de carra_verona (2009-04-05 16:56:48)
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- Crssy85
- Hero member
- Site
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Ce faceti fetelor sunteti la plimbare??? La cat de frumos este afara e si pacat sa nu ne plimbam. Azi am stat numai la soare si la aer si ma simt tare bine
- fany
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-02-13
buna fetele
am ajuns si eu acasa ,am fost la socrii si am profitat de ziua asta frumosa si am tras o fuga si la padure ne-am relaxat ,am facut si un gratar si m-am jucat si cu nepotica care e o nebunatica
adina ma bucur ca inca nu a venit uratu ,poate nu mai vine si se lasa cu un test pozitiv
cris ma bucur ca totu e bine si ca tu si bebe sunteti sanatosi ,foarte frumoasa bluzita sa o porti cu placere
ruxi sa stii ca la a 2 spermograma si al meu sot a fost nevoit sa aleaga toaleta
carra,cami ,garga si :
pipa eu nu am sora ca sa iti pot da un sfat dar ascultale pe fete ca ele stiu ce zic .eu am 2 frati dar daca as fi gravi cred ca mar trata ca pe o printesa si asa cred ca ar fi normal sa se poarte si soara ta cu tine si nu cum se poarta
minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita http://www.fertilityfriend.com/home/269b55
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
fetelor si noi am fost prin parc , cu niste preitenii , si a fost tare placut....
o multime de caruciaore...de abia astept sa am si eu unul.....'
apoi am fost la terasa..la un profiterol....
inca nu mi-a venit...eu innebunesc, daca si luna asta imi vine la peste 35 zile , cred ca sunt probleme....
9 ani de copilarie ....
- Crssy85
- Hero member
- Site
Adina, parerea mea e ca e de bine ca nu a venit... cine stie?... Fany, mc
Mary, tie ti-a dat tratament cand ai avut scurgerlie acelea?
Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2009-04-05 20:35:38)
- cocoleta
- Hero member
- Inregistrat: 2006-11-02
camyelenbebe a scris:cocoleta a scris:camy se pare ca vei naste la universitar? si eu tot acolo am nascut. am inteles ca e bun si dr peteu cand am fost la control acum 3 sapt saracul avea mana in gips de la bataia care i-a luat-o de la sotul unei gravide.. imi era asa mila de el
spui ca spitalul percepe taxa de consultatie? eu nu am platit si am fost de 2 ori oare ptr ca eram la control dupa nasterea care avusese loc la ei?
buna cocoleta eu am avut sarcina extrauterina in ian si dupa operatie, nastere,spitalizare spitalul nu-ti percepe taxa pentru 2 consultatii dar pe urma dai normal (50-60lei ) chiar daca ai trimitere .....si mie mi s-a parut ciudat la inceput pt ca e spital de stat si vorba lui crissy "platim asigurari"
da, dr a avut niste probleme cu un imbecil de om .....de asta merg luna asta la analize si nu luna trecuta
nu am stiut ca se plateste si cu ce ii mai bagi in buzunar la dr nu se merita ssincer mi se pare cam mult mai bine ma duc la particular si nici nu stau la cozile alea din spital
- camyelenbebe
- Hero member
asa e coco.....e bine ca daca vrei sa mergi la un anumit dr poti sa te duci la cabinetul lui si gata
- Crssy85
- Hero member
- Site
Camy, ce-s pct-ele alea separat in graficul tau?
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
raspund eu in locul lui camy, sper sa nu se supere: sunt temperaturile luate la ore nepotrivite carora le-a dat "discarded"
eu m-am hotarat sa fac HSG. astept menstra si ma programez. sa scap si de grija asta
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|