Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 5-113
- Juli
- Hero member
- Inregistrat: 2008-07-03
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 5
beauty a scris:esti o fericita prima sarcina?mai ai copii?
Da, prima sarcina, primul bebe Multumesc, Sper din tot sufletul sa aud si la tine ca ai reusit si vei avea bebe.
Sihaya la Medicover, eu am fost la o doctora care mi s-a parut foarte ok - Dr. Pandaru Andreea. Parca avea joia programari dupa amiaza la centrul din Victoriei. De Hamid si eu am auzit de bine, dar numai de la paciente gravide vechi ale lui. De la o prietena gravida care a fost la el prima data pt o ecografie nu a fost deloc comunicativ si nu i-a placut de fel de el.
Lucica felicitari pt baietel! Se pare ca anul acesta e anul baietilor
Ultima oara a fost editat de Juli (2009-04-23 21:30:31)
Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei
- Crssy85
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-11-09
- Site
Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011
- cameliat
- New member
- Inregistrat: 2009-01-24
Asim, nu am fost inca la medic. Eu stau la Milano si mai treb sa-mi rezolv ceva acte, asa ca medicul doar pe sapt viitoare. Nici n-am vrut sa ma grabesc cu medicul pentru ca nu are mare lucru ce sa-mi zica doar sa-mi confirme sarcina, si la 4-5-6 sapt nu se prea vede nimic. Aici am inteles ca te consulta de la 8 sapt. De luat iau acid folic, asta cu 1 luna inainte sa raman gravida. Asa ca o sa pot sa-ti zic mai multe poate sapt viitoare. Pupici
+20 Iubirea lui mami, noi te asteptam!
- Crssy85
- Hero member
- Site
Camelia, asa tarziu? Cred ca esti nerabdatoare Ce simptome mai ai? In afara de mirosurile care te supara.
- bucklucica
- Hero member
- Inregistrat: 2009-01-26
Multumesc pentru urari!Si voua sa va traiasca bbii si sa fie sanatosi! Fetele, voua in trimestrul 2 vi s-au mai dat analize de facut?Mie dr nu mi-a dat nimic azi...am ceva ameteli de ieri, poate de la scaunele naspa, sau de la timp(eu cam sufar de "isterie" de primavara)...
Eric 3 ani si 7 luni Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...
- cameliat
- New member
- Inregistrat: 2009-01-24
De ieri am unele momente in care mi-e rau, am greturi, dar pe tot parcursul zilei, nu doar dimineata. Sanii sunt foarte tari si sfarcurile foarte sensibile la atingere, gura stomacului ma cam deranjeaza din cand in cand.
+20 Iubirea lui mami, noi te asteptam!
- Crssy85
- Hero member
- Site
Da, asa e normal stai linistita!
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
neata fetele....
eu aseara am fost la cumparaturi, am intrat dar nu am mai scris....
deci nici un test la orizont.....nu se vede nimic....
pass cand trebuia sa mergi la doctor? azi dupa amiaza ?
vad ca e cam absenta lumea, inseamna ca presteaza....asat e un lucru bun....
eu iarasi am febra musculara , e adevarat ca nu ca prima data, dar ma misc cam in reluare, astazi merg iar la aerobic, sper sa fac fata...
mie imi este foarte , foarte , foarte somn, , azi noapte m-am trezit sa beau apa si sa merg la toaleta ceea ce nu fac de obicei, dar aseara inainte sa adorm am mancat o punga de pufuleti si sarea si-a facut efectul....
si cel mai important lucru: azi e vinerii iupppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-04-24 08:10:27)
9 ani de copilarie ....
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
- liliana83
- Hero member
- Inregistrat: 2008-04-17
Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010 Mara,a doua minune,23.07.2012 Iti multumim,Doamne!
- fleurette
- Hero member
- Inregistrat: 2008-09-29
mamica de gemeni: Darius si Clarisa
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
hello
revin cu vesti: test Ozone negativ, TB 37.13, sunt in ziua 34 deja.. vreau sa va zic ca nu a intarziat pana acum decat la cele 2 av. menstruale, de fiecare data cate 5 zile. Nu am mai patit asa, iar cand citeam pe net sau in reviste de fete carora nu le vine ciclul si nu sunt gravide, iau tratament sa le vina, nu as fi crezut ca mi se va intampla, pentru ca mie imi vine tot timpul. Ce mama naibii o fi cu cm-ul meu de nu vine?? Chiar sunt un pic ingrijorata. O sarcina e exclusa deja dupa enshpe teste diferite.
- Juli
- Hero member
Neata,
Off Pass, sa speram sa se rezolve si sa vine bebele mai repede.
Lucica nici eu nu am analize de facut in trim 2 de sarcina. Nici mie nu mi-a dat medicul nimic de facut, decat morfologia fetala (adica ecografia care se face dupa 20 de saptamani). In rest daca ma simt bine ce rost are sa ma intep....Ma batea gandul sa merg la medicul de familie sa-mi fac analize asa de rutina, dar mi-e lene sa ma car pana acolo
Fetele si medicii la care am fost tot incepand cu sapatamana 8 faceau ecografii. Asa ca nu cred ca sunt probleme daca te duci atunci.
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
neatza feteleeeeee. sunt mega, dar mega meeeega racita. imi curg ochii, nasul, stranut intr-una si vad ca nu imi trece indiferent ce iau. macar luna asta stiu sigur ca nu e bebe asa ca iau coldrex si nurofen la greu. ce bine ca e vineeeeeri.
Ultima oara a fost editat de carra_verona (2009-04-24 10:21:41)
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- Juli
- Hero member
Carra, spala o lamaie si fierbe-o in apa, las-o cateva minute dupa si bea ca pe ceai si pune miere. E foarte bun. Si mai bine stai acasa, iti revii mai repede.
- freealy25
- Full member
- Inregistrat: 2007-07-04
carra ...sate faci repede bine ... lucica..eu am facut in primul trim si acum....mi-a zis doar sa-mi fac urina (la inceputul lui mai ) ca de intepat nu are rost sa ma mai intep pt sange ( zice dr ginecolog)... acum ...parerile sunt impartite si ...zic asta pt ca dr de familie mi-a dat sa fac si sange si urina ...ca sa vedem cum stau cu vit (in caz ca e nevoie, sa-mi dea ). felicitari pt putzulika... sa fie sanatos ! tati ce zice? e fericit? va pe toate si pass...tin pumnii!!!
Robert-Andrei -Minunea care ne-a schimbat viata!
- bucklucica
- Hero member
- Inregistrat: 2009-01-26
Eric 3 ani si 7 luni Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...
- Juli
- Hero member
Da, am scapat Lucica, am scapat si de cosurile de pe spate si umeri. Multumesc Dar mi-au ramas mici pete maro pe picioare, caci acolo au aparut mai tarziu si mi s-a uscat pielea. Unde au fost bubele, pe burta, mi se cojeste pielea usor. Iar pe sani au ramas pete cu piele putin incretita si lucioasa. Cand dau cu crema nu se mai vede.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|