homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 5-118

#2224 2009-04-24 23:20:57

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 5

Pai nici eu nu stiam, am vazut mai devreme si nu stiam ce se intampla. Am intrat pe acolo si am citit ca in cazul asta se vad doar 2. E bine ca daca vreau eu sa le vad le pot vedea cand ma loghez.

#2225 2009-04-24 23:21:34

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

si mie, rux. sper sa reusesc dimineata. daca nu, abia duminica seara vin in bucuresti sad si poate mai e in viata, eventual sa il doboare foamea si sa iasa singur intr-un final glorios...
va tin la curent!
merg sa mai dau o tura afara si apoi la somn.
pupici!  par  kram

#2226 2009-04-24 23:25:11

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Sper sa reusesti sa-l iei pe pisu Pass.

Merg si eu la somn, noapte buna fetelor kram

#2227 2009-04-24 23:28:03

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Fetelor, mi-e somn de pic.Cred ca ma bag la nani.
Pass, nu poti sa faci nimic pt pisic, asa?E supernaspa ca-l auzi si nu poti sa-l ajuti...uufff...
Mai stau putin poate ne dai vesti bune...

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#2228 2009-04-24 23:45:41

bucklucica
Hero member

Ma bag la nani, nu mai pot sta...va puuuuppp pe toate si va urez somnic usor!!!
puss

Eric 3 ani si 7 luni

Publicitate

loading...

#2229 2009-04-25 09:16:44

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

neata fetele.....

pass ma bucur asa de mult ca totul e ok, de abia astept sa merg si eu la doctor, aseara am avut un vis foarte nasol pe tema cu dusul la doctor....

eu aseara am fost la aerobic, si am venit franta, rupta , am facut un dus, si m-am bagat in pat...

azi trebuia sa mergem la un picnic la padure , la un prieten a  carui zi a fost joi.....

offff, deci clar de luna viitoare incerc sa fiu mai relaxata, sa speram ca si reusesc....

9 ani de copilarie ....

#2230 2009-04-25 09:51:24

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

neata adina

fetele eu abia acum am reusit sa citesc tot ce ati scris ,nu am mai intrat deoarece am fost la tara la inmormantare a murit bunica din partea sotului
aseara am intrat dar nu am reusit sa citesc tot si am pus si un ovul fara sa imi dau seama ca trebuie sa stau la orizontala si cand mi-am data seama era prea tarziu

adina bafta la dr. si sa vii cu vesti bune  puss  goodluck  goodluck  goodluck

ruxi spor la prestat  sexinpat si luna asta sa fie cu ochisori  puss

garga tin pumni sa fie cu 2 liniute  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck
si as vrea sa imi spui daca nu te superi ,sotului tau i sa spus ca are prob. cu tiroida in urma analizelor hormonale si ce are hipo,sau hiper

pass ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la dr si pt starea ta de spirit ,eu totusi sper sa nu vina cm si sa fie bebe si poate ca nu a vazut dr.
ai reusit sa ili ei pe pisu

fetele care sunteti racite insanatosire grabnica  puss  puss  puss  puss

lili capu sus si toate or sa fie bine ,d.d o sa aibe grija si de noi  rugaciune  rugaciune  puss  puss  puss

juli ma bucur ca ai scapa de bubite pup pt tine si bebelusul tau  puss  puss  puss

cami distractie placuta si te pupacesc si eu  puss  puss  puss

bun venit noilor fete si sederecat mai scurta la aspirante sa treceti cat mai repede la burtici  puss  puss  puss

criss,fleuret bucklucica pupici pt voi si bebelusi vostri  puss  puss  puss  puss  puss  puss

daca am uitat pe cineva cer scuze si pupici pt toata lumea puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss

fetele pe mine luna asta o sa ma sara testarea ca m-am capatat cu o candida de toata frumusetea si fac tratament pt ea ,asa ca nu o sa prestez cand trebuie si nu o sa am cum sa raman luna asta o sar dar de luna viitoare vin in forta

Ultima oara a fost editat de fany (2009-04-25 09:58:18)

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#2231 2009-04-25 10:16:57

NafNaf
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-02-24

Neata  par
Pass give me five ! tummenupp
Tare imi place de tine că ai un suflet pentru animălute, si eu le iubesc mult de tot, si eu am un miau acasă e un mic corupător de inimi, un pungas si jum dar il iubim lol
Gărgă, vezi că ai un loc rezervat la gravidute wink  kram
Fany condoleante pentru bunica sotului puss
Rux goodluck mult noroc , mai mult de data asta si să vină bebik mai repedeaaa signof10

La mine a venit bunica cu mama ei cu tot big_smile ,...mă pun si eu la coadă si sper să fie listuta bună dacă nu vă rog să mă corectati, pupici la toate  par
viitoare burticutze:   goodluck  goodluck

19.04 - pass

29.04 - ddunia

03.05 - carra, myrela

07.05 - adinagrig

08.05 - Maria

12.05 - fany

14.05 - ruxy

16.05 - alina elena

26.05 - NafNaf

2009  -  eliza, flowerpot, garga,garga, camy, liliana

- deja posesoare de burtici cu bebe  la purtator

gravidutza  2008       love_t

gravidutza  2008       maryland

gravidutza   2008      juli

graviduta    2008      pipa

gravidutza 1 2009     anksan

gravidutza 2 2009     floricica

gravidutza 3 2009     aurash

gravidutza 4 2009     fleurette x 2

gravidutza 5 2009     crissy

gravidutza 6 2009     asim

gravidutza 7 2009    cameliat

graviduta 8 2009     ............?

Ultima oara a fost editat de NafNaf (2009-04-25 10:17:53)

hjarta M&M=S

#2232 2009-04-25 10:22:57

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

'neata
vad ca nu prea v-ati trezit smile

adina, nu te mai stresa cu doctorul  puss

fany, hipertiroidita autoimuna are. a facut TSH, Free T4, Anticorpi anti TPO si echo tiroidiana.
ai grija cu ovulele, pune-le cand te bagi la somn ca sa ramana acolo pe timpul noptii si sa-si faca efectul  wink

LE  uitasem. test sure ceck perfect negativ de dimi

Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-04-25 14:46:52)

#2233 2009-04-25 11:51:51

myrela22
Full member
Inregistrat: 2009-03-31

Salutare fetele bucklucica ce caine superb ai  chicot  chicot si eu ador animalele, am un boxer de 4 ani si 50 kg si o pichineza  big_smile de 12 ani si vreo 12 kg ii ador si eu  big_smile  big_smile

Al meu sot presteaza mereu  sexinpat  sexinpat si mi-a zis sa nu ma mai duc la solar pana nu-mi vine sa nu cumva sa fii ramas sa ma duc daca vreau dupa ce imi vine (am fost si eu de 3 ori in viata asta  chicot )
Am zis ca el, ca-l vad stresat, eu una nu ma stresez daca am ramas cea mai are fericire daca nu luna viitoare  big_smile

TRebuie sa plec acasa de la munca azi si sa ma apuc de curatenie maine am musafiri offff o gramada de treaba  box  box

Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa happydance

#2234 2009-04-25 12:30:55

adinagrig
Insomniac member

myrela, poate de data asta e cu noroc.....

fetelor eu m-am apucat sa gatesc: supa cu galusti, si tocanita de ghebe....aveam niste ghebe prin congelator si m-am hotarat cu carnea de la supa sa fac si o tocanita, sper sa iasa ceva, e de fapt o combinatie de a mea....

intre timp si muncesc, adica fac contabiliatea la 2 firme: bilant, inchidere, eheheh, asta e , .....

9 ani de copilarie ....

#2235 2009-04-25 12:41:18

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

pass stiu cum e, ti se rupe sufletul cand il auzi plangand...si eu am trecut prin asa ceva acum 2 sapt, era sub masinile parcate in fata bl un pisoi mic si plangea zi si noapte, daca te apropiai de el fugea la motorul masinii...i-am pus un plic de mancare lg una dintre masini si a venit dupa miros sa manance...m-am bucurat f tare...mai tarziu l-am mai cautat sa vad ce face, dar nu l-am mai gasit  sad ... i-as lua pe toti amaratii de pe strada, mi-e tare mila de toate sufletele parasite ... sper sa poti sa scoti pisoiul de acolo  kram

adina distractie placuta la picnic, vezi sa nu va ploua...e cam innorat  puss

myrela sa stii ca nu zice rau sotul tau cu solarul...oricum nu face f bine la piele...sa ne dai vesti bune  smile

fany condoleante pt bunica sotului tau, e tare pacatoasa candida asta...ne-am chinuit multe cu "boala" asta

bucklu ai o mandrete de caine, maaaare si frumos...sa-ti traiasca...ce rasa e? nu ma princep la rase...oricum e un exemplar f reusit, se vede ca e f bine ingrijit  wink ... cred ca cineva il rasfata  tongue

wee placut si linistit la toate fetele  al9leacer

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#2236 2009-04-25 12:51:56

bucklucica
Hero member

Buna, fetelor! puss la toata lumea
Myrela, ma bucur ca iti place Troia mea...puss
Fany, imi pare rau pentru bunica ta...condoleante!!!Eu cred in principiul compensarii, cand intr-o familie moare cineva urmeaza sa se nasca o noua viata...
Garga, tie cand ar trebui sa-ti vina cm???Testul sure check zice ca iese pozitiv din ziua cand tre sa vina cm, desi la mine a iesit cu ceva timp inainte...dar totusi, daca nu esti inca in intarziere, merita sa mai faci teste...puss
Fleurette, ms pentru complimente la catel...hihi...sa stii ca e fff alintata asta e clar si stiiieee si profiiiittttaaaa...smile...In afara de ea mai avem si zebre australiene, niste pasarele mici si scumpe.O sa pun poze luni.Rasa lu catelu e ciobanesc caucazian...Ce mai fac puiutii tai???
puss la mamici si la bebici si la aspirante muuulttta bafta la sexinpat...sa fie cu noroc!!!

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2009-04-25 13:06:57)

Eric 3 ani si 7 luni

#2237 2009-04-25 13:01:24

Alina Elena
Insomniac member

buna fetelor. nu ma mai reusit sa intru. am intrat doar sa va salut si sa va pupic. mai intru cand pot.  v-am citit dar nu am reusit sa mai scriu. o zi buna.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-04-25 13:01:34)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2238 2009-04-25 13:03:19

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

sunt in ziua 11 de la ovulatie, pana vad roshu o sa fac teste in fiecare zi
nu conteaza ce zice pe sure ceck... diferenta de sensibilitate e f mica fata de barza... 5 unitati nu inseamna nici macar 1 zi, si la barza zice ca depisteaza cu 4 zile inainte...
conteaza mai mult cat de repede se implanteaza, pentru ca abia atunci incepe secretia de beta HCG, deeaceea la unele pers se pozitiveaza mai repede, la altele mai tarziu

#2239 2009-04-25 13:10:19

bucklucica
Hero member

Dap, Garga, si eu zic la fel, sa mai faci teste...am scris aici de prietena mea care a avut numai teste negative de era varza, ca avea simptome de bebe, dar nu ieseau testele...si a iesit primul abia la o sapt de lipsa cm...smile...deci, nu se stie, poate se arata mai greu bb la tine...puss

Eric 3 ani si 7 luni

#2240 2009-04-25 14:36:35

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Hello!  puss
Am cam chiulit in ultimul timp de pe-aici... am avut cam treaba pe la serv...si niste cursuri... Azi sunt in Valcea, si momentan nu am iesit din casa, dar nu-mi pare rau... m-am odihnit si eu in sfarsit si cred ca am toate sansele sa imi treaca si raceala. De asta aveammare nevoie,de odihna...

Am facut teste de ovulatie Barza, doua pana acum. Alaltaieri a iesit negativ, ieri pozitiv, cu linia de test mai pronuntata decat cea de control. Azi ar trebui sa  sexinpat dar inca nu am apucat smile Sper sa reusim mai incolo.

Pass, ma bucur ca e totl in regula cu tine si ca esti mai optimista. Asa te vreau  puss

Rux, mai ai un pic si tre sa bagi mare  patfierbinte big_smile

Garga... noi am mai vorbit...acum am vazut ce ai scris si pe aici... Sper ca macar doctorita ta sa va dea unda verde sa mai incercati si in timpul tratamentului lui... Sper sa nu mai aveti ani de asteptat...  nocry

Criss, Fleurette, Buck.. pupici la fetele gravidutze! puss

Adina,sper sa fie cu noroc schimbarea medicului  goodluck Spor la cifre, sa se inchida smile

Week-end placut si linistit cu multa sanatate la toata lumea!  kapitulation

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#2241 2009-04-25 16:17:00

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

fetelor,stiti k v-am zis k azi sau maine imi fac un test de sarcina fiind in a 11 zi de la ovulatie...ei bine l-am facut. dupa vreo 7 min testul avea si a doua liniuta dar fff lesinata...ce sa cred fetelor k sunt intr-o maaaaare dilema?nici nu stiu dk sa ma bucur sau nu,ce ciudat..sa nu fie inca hormonul in cantitate mare?testul este minut pe care tanti de la farmacie mi l-a recomandat k fiind foarte precis.ce ziceti fetelor?

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#2242 2009-04-25 16:21:00

adinagrig
Insomniac member

oauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, ddunia, e bebe, ura, ura, ura majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance

e prima data cand iti iese un test pozitiv? mie nici macar cea mai lesinata liniuta nu mi-a iesit vreodata (aaa, scuze, luna trecuta era o umbra, dar oricum cred ca dupa perioada indicata si binenteles ca la barza)

bravo, ce ma bucur, super, super, super.....

hai ca ne revenim, incet , incet, asa mai merge, aveam nevoie de un test pozitiv.....

mai faci unul dimineata, cu prima urina , eventual Sure Check

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-04-25 16:23:41)

9 ani de copilarie ....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.