homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 5-130

#2452 2009-04-27 19:57:20

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 5

Super Camelia, bravo applause

#2453 2009-04-27 20:27:15

freealy25
Full member
Inregistrat: 2007-07-04

majoreta  majoreta  majoreta
majoreta  majoreta  majoreta
Felicitari ddunia!!! Sa va dea DD un  bebe  sanatos (sau 2) wink
Sarcina usoara si ... ai grija de tine si de  bebe
Camy...prima intalnire cu bebe din burtika...emotionant,nu? Eu plangeam de imi intrau lacrimile in ureki!
Va pupacesc pe toate! puss

Robert-Andrei bebe -Minunea care ne-a schimbat viata!

#2454 2009-04-27 21:35:50

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

buna seara fetele....

am fost sa-mi iau rezultatul analizelor uzuale....si binetels ca colesterolu a iesit iara mare (300) , celelalte sunt ok, tregliceridele super ok....iar doctorita nu-si explica care e cauza colesterolului, caci gras nu prea mananc, asa ca m-a dat trimitere la endocrinologie la Parhon....acum sa vedem ce o sa zica si doctorita endocrinolog.....poate asta e si cauza ca nu raman insarcinata....

pe de alta parte sunt stresata ca smabata ne-am vazut cu un prieten care astazi a facut varicela, iar eu nu am facut niciodata , asa ca......grater  grater grater(

numai probleme , sincer m-am saturat, parca vad ca si joi la ginecolog imi zice cine stie ce...
asta e....sad

9 ani de copilarie ....

#2455 2009-04-27 21:42:29

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

Ce de vesti frumoase gasesc...  big_smile  bis  Ddunia, ti-am zis eu, fata???? De cand ai venit cu liniuta lesinata am zis ca esti pregnant.  par BRAVO!
Vin si eu cu vestea mea: mi-a venit ciclul la cununia civila, manca-l-ar mama pe el, simteam cum curge stand in picioare in primaria sectorului 3  rotfl   si ma rugam sa nu vina in timp ce stau in picioare la cununie. Si FIX atunci a venit,  rotfl  fetelor, ca in filmele cu prosti... Dar, sunt foartre fericita ca a venit, promit ca nu il mai injur niciodata. Mi-a fost tare frica sa nu bag tratamente in mine la greu sa aduc ciclul, speram sa nu ajung asa..... si tot natural a venit, cumintel foc, dar luna asta si-a cam facut de cap. Mie nu mi-a intarziat niciodata atat de mult, coincide cu utro desi dr. a spus ca nu intarzie din cauza asta. Oricum, de luna viitoare nu mai pun ovule de nebuna, voi pune cand am un test pozitiv sau slab pozitiv. big_smile

IN sfarsiiiiiit, ma puteti scoate din lista , tot eram trecuta pentru data de 19 aprilie si imediat se duce luna aprilie, era chiar ciudat.

Adina, a fost cununie civila si am numarat 5 gravidute acolo, o burtica mai mare ca alta.  big_smile

Ma duc sa imi vad nevestele disperate, revin intr-o ora sa va mai citesc. Pupici!  par

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-04-27 21:44:07)

#2456 2009-04-27 21:44:27

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

ce frumos fetele...
bravoo ddunia;aoleu,abia astept sa pot incerca si eu...parca acum cand n-avem voie ne dorim mai tare,dar maine se fac abia 2 sapt...

uau camelia ce emotionant!sa fie o sarcina usoara!

eu desi am fost de 2 ori gravi n-am vazut niciodata pulsand ceva...tare trist...

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

Publicitate

loading...

#2457 2009-04-27 21:51:16

cameliat
New member
Inregistrat: 2009-01-24

Liliana niciodata nu-i tarziu, si tie o sa-ti vina randul o sa vezi, si atunci o sa uiti toate prin cate ai trecut si o sa traiesti doar bucuria care va fi.
Eu ma retrag incet , nu ma simpt prea bine, nici de calcat n-am chef, nici de mancat, de nimic, doar acru as manca si lamai cu zahar si cu apa minerala.
Va doresc burtici tuturor!

gravida  +20
Iubirea lui mami, noi te asteptam!

#2458 2009-04-27 22:12:58

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

ddunia felicitari ,sarcina cat mai usoara si bebe sanatos majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

pass imi pare rau ca a venit uratul ,eu speram sa fie cu ochisori la tine dar asta e poate luna asta  puss

camelia fff emotionant ,mie imi dau lacrimile numai cand citesc dar cand o sa fiu in situatia ta nu stiu cum o sa reactoinez

fetele va doresc la toate sa aveti parte de o experienta asa frumoasa cum a avut camelia azi rugaciune  rugaciune  rugaciune  rugaciune  rugaciune  rugaciune  rugaciune  rugaciune  rugaciune

Ultima oara a fost editat de fany (2009-04-27 22:13:33)

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#2459 2009-04-27 22:56:59

passenger
Addicted member

Mie nu-mi pare rau, fany, pentru ca stiam ca n-am ramas, insa nu stiam de ce intarzie si doar ma stresam aiurea.
O veni el  bebe  la momentul potrivit, nu numai la mine, ci la toata lista de aspirante.  wink

Fetele, si sa nu mai vedem teste asa:   rotfl

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/16527_pregnancy-test.jpg

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-04-27 23:09:34)

#2460 2009-04-27 23:18:27

sihaya
New member
Inregistrat: 2009-04-22

Buna fetele  par

Am intrat si eu cam tarziu..am fost plecati in wk si tocmai ce ne-am intors ieri.
Mi-a fost taaaaaree dr de voi si ma bucur din suflet ca mai avem o gravidutza  applause felicitari dduniaaaaaa majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
Doamne ajuta sa fim din ce in ce mai multe burtici  rugaciune
Voiam sa va zic ca eu sunt relativ bine..nu am reusit sa fac eco sambata pt ca uratul nu imi trecuse dfnitiv, in schimb am luat analiza de secretie si papanicolau..si totul este bine, fara nici o probl big_smile
cel putin m-am mai linistit.
Din pacate nu prea stiu cand trebuie sa prestam..de maine incep sa imi iau temperatura..Doamne ajuta sa fie si pt noi cu noroc.
Maine seara mergem sa vdm un bb de o saptamana, nepotica noastra, iar sotul este deja super incantat, ceea ce cred ca e ff bine big_smile
La multi ani fetelor delia si mary, cu intarziere, insa si eu va doresc toate cele bune.
pass, imi pare rau ca ti-a venit sad   sa speram ca bebe e pe drum spre tine  puss
Va pup dulce aspirantele mele dragi si burticile la fel  hjarta

#2461 2009-04-27 23:22:13

passenger
Addicted member

sihaya, bine ai revenit!  puss
de ce va pare rau, fetele? eu m-am rugat sa imi vina, doar ca a fost naspa ca a venit taman la nunta si nu am putut sta mult in picioare ca ma luasera durerile.
Cand trebuie sa prestati..? O data la doua zile toata luna! Asta inseamna 10 contacte intr-o luna. Si asa nu mai ratati ovulatia.  big_smile

mie mi-a facut dr. mea eco. pelviana chiar si in plina desfasurare a ciclului, acum vreo cateva luni.  big_smile

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-04-27 23:23:32)

#2462 2009-04-27 23:28:49

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Pass, fi-ti-ar uratu'...... nu-mi spune ca ai fost in fustitza big_smile; cred ca o onfunzi pe dduina, ea nu a mai facut test; flower a facut si i-a iesit leshinatura, dar va d ca nu a mai dat niciun semn.......

Camelia, felicitari ink o data pt minunea ta mica puss

Sihaya, dupa ce trece cm-ul, da-i bataie!

Camy, tu vei merge la prima eco la jum lui dec, cam de ziua mea... p'acolo. Dak vrei iti dau si-n ghiok rotfl

Lili, tu cand te apuci de treaba? ce zic doctorii?

Adina, se poate sa fie colesterolul de vina... dak ai kg in plus ( scuze, zic si eu... ), e bine sa tii o cura, te ajuta f mult.

Somn usor, gagici puss

Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2009-04-27 23:32:41)

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2463 2009-04-27 23:34:17

passenger
Addicted member

Daaa, am luat fustitza.  lol  Am luat si tzeapa cu monstruletul de ciclu, ma gandeam ca n-o veni el in 3-4 ore cat stau acolo big_smile , noroc ca aveam la mine absorbante in poseta si un zilnic pe slip. Deci nu am avut probleme mari, doar ca m-a cam durut burta... am dat pe gat un Garone si a trecut.  big_smile

ddunia a facut un test la care a iesit liniuta T dupa timpul de pe prospect.

#2464 2009-04-27 23:49:36

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Crssy85 a scris:

Pass, fi-ti-ar uratu'...... nu-mi spune ca ai fost in fustitza big_smile; cred ca o onfunzi pe dduina, ea nu a mai facut test; flower a facut si i-a iesit leshinatura, dar va d ca nu a mai dat niciun semn.......

Somn usor, gagici puss

UIte-ma! La mine a iesit linia a doua asa de clara si apasata ca am zis ca-i prima (sau aia de control). Prima ara, in iarna, a iesit foarte vaga, dar acum sunt multumita  chicot  cool

Acum o sa va citesc si eu ca abia am intrat in casa; pentru cine m-a intrebat de unde sunt...locuiesc in Boston momentan caci am niste proiecte aici, dar casa mea este in Ontario unde ma voi intoarce dupa data de 25 mai.
Am fost la medic si mi-a facut testulde urina; a iesit o usoara infectie pentru ca am stiut sa beau apa cu tona. Mi-a facut si o urocultura si astept si rezultatul. Mi-a dat pentru 7 zile niste antibiotice Novamoxin din gama celor care nu afecteaza sarcina. Ideea este ca in dua-trei zile voi primi rezultatul la urocultura si o sa se vada daca sunt bune pt mine aceste medicamente sau nu. Stiu 100% ca sunt foarte bune pt infectii urinare in sarcina.

La mine nu-i pt prima oara cand am infectie urinara...insa acum este un caz special caci sunt insarcinata. Din sutele de peagini pe care le-am citit si azi noapte (am fost tare ingrijorata) am ajuns la concluzia ca singurul mod de a fi evitata infectia asta pacatoasa si frecventa in sarcina este sa beti tone de apa. Litri buni pe zi. La noi este si un suc de crranberry pe care toti medicii il recomanda cand ai cistita.

O sa am primul ecograf pe data de 26 mai. Saptamana ce vine ma duc si la medicul meu de familie de aici sa imi repet analiza de urina si intru in "programul" de rutina pentru  gravidute. Sa speram ca totul va fi bine. Fug sa va citesc din urma smile

Dduina , felicitari fata draga! Bine ca nu m-ai lasat ultima lol. Deci noi o sa nastem in acelasi timp, nu ? De Revelion adica.

Ultima oara a fost editat de flowerpot (2009-04-28 00:00:17)

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#2465 2009-04-28 01:47:32

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Felicitari, Ddunia pentru bb, sa ai o sarcina usoara si frumoasa, fara probleme!!!Ma bucur ca ne inmultim...majoreta majoreta majoreta
Fetele, eu am stat pana acum sa fac bilant...bang si nu e gata...uufff...maine poate
Nb si pupici de la mine si bb...puss

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#2466 2009-04-28 04:23:01

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Fetele help!

Simt ca innebunesc pana saptamana ce vine cand merg la medic sad. Simt ca am ceva in partea de jos a abdomenului, un fel de usturime (dar NU crampe) care iradiaza de la ovare. Nu ma doare ca la CM, nu am crampe, dar ma incomodeaza. Ce sa fac? Ce este cu senzatia asta? Cateodata iradiaza numai din stanga, cateodata din ambele parti. Ati simtit asa ceva de cand sunteti insarcinate?

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#2467 2009-04-28 06:56:42

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Buck, ai cam ramas pe ultima suta cu bilantzul big_smile

Flower, eu am avut dureri mari de ovare, ca si cand ar fi infalamte... ma speriau... dar eu stiu ca e ok, pt ca bebe isi face loc si e normal; acum tu ai si infectia asta... o fi si de la asta; si eu fac infectii de la frig o data pe an, in ian-feb... e oribil...

Fug la munci, pup! puss

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2468 2009-04-28 07:55:19

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Ddunia, felicitari  majoreta  majoreta  majoreta Sarcina usoara si fara probleme iti doresc si tie!  applause  applause  applause

Si eu astept cu nerabdare o veterana la gravidutze... sa ne dea incredere ca de fapt se poate big_smile si ca se intampla si minuni smile

Eu aseara am trecut pe la o prietena buna... mai are 3-4 zile si naste... niciodata n-am vazut o burticutza atat de mare si atat de aproape... a fost minunat. De-abia astept sa fiu si eu asa o imensitate vesela smile

Flowerpot, vindecare rapida a infectiei urinare... Si sa te simti bine in continuare  puss

Pass, bine ca ti-a venit si ai scapat de grija. Sa fii cuminte si sa nu mai iei utrogestan pana nu ai o lesinatura de liniutza wink Si sa-ti faci progesteronul luna asta, sa stii o treaba big_smile

Crissy, mie cand imi faci o programare?  rotfl

Lili, cand ai unde verde sa te reapuci?

Camy, frumoase pozele smile Mie in Sibiu imi place mai mult decat in zona Jiului... pe-acolo mi se pare cam saracacios si cam dezolant... si drumurile sunt cam proaste... Poate-mi pui si mie si o poza din Sibiu, ca mi-e dor smile

Pupici la fetele cucuietele!  puss

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#2469 2009-04-28 07:59:28

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

neata fetele....

buclukica de ce te stresezi asa cu bilantul? e cumva pt non profit? ca altfel ai timp pana in mai....

cryssy, nu ma super , poate asta e , deja merg la aerobic si incerc sa tin cat de cat si  regim.....

asta e , cand vin , vin toate.....

pass, bine ca ti-a venit in sfrasit....stiu cum e , eu de 2 luni patesc asta....

aduc listuta refacuta.....

viitoare burticutze:   

03.05 - carra, myrela

07.05 - adinagrig

08.05 - Maria

12.05 - fany

14.05 - ruxy

16.05 - alina elena

26.05 - NafNaf

2009  -  eliza,  garga,garga, camy, liliana

- deja posesoare de burtici cu bebe  la purtator

gravidutza  2008       love_t

gravidutza  2008       maryland

gravidutza   2008      juli

graviduta    2008      pipa

gravidutza 1 2009     anksan

gravidutza 2 2009     floricica

gravidutza 3 2009     aurash

gravidutza 4 2009     fleurette x 2

gravidutza 5 2009     crissy

gravidutza 6 2009     asim

gravidutza 7 2009    cameliat

gravidutza 8 2009    flower

gravidutza 9 2009    ddunia

gravidutza 10 2009 ..............?

fetelor, gata s-a dus si luna aprilie, cu rezulatate cat de cat ok, parca ultimele 4 gravidutze sunt pe luna aprilie, nu mai stiu exact, din pacate nici o veterana printre ele, asta e ....sa speram ca luna mai va fi mai cu noroc

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-04-28 08:02:22)

9 ani de copilarie ....

#2470 2009-04-28 08:02:38

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Neatza Adina!  puss Cand mergi la endocrinolog?

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.