Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 5-20
- bmihaela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-07
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 5
Buna ziua, Nu am mai intrat pana acum pe acest forum; as vrea si eu o parere sau un sfat de la cineva care a mai patit asa ceva. De 4 luni incerc sa raman insarcinata si luna asta am avut urmatoarea problema: in ziua 21 a cm am facut un test de sarcina care a iesit slab pozitiv si tot asa s-a mentinut in zilele urmatoare; in ziua 30 a cm am fost la ginecolog care a zis ca in uter nu se vede nimic si nici vreun semn ca ar urma sa apara ceva; am revenit la medic in ziua 35 si deasemenea nu se vedea nimic iar testul era tot slab; am facut beta HCG si a iesit 12.2 (o valoare mica pt. o ev. sarcina in acel stadiu); in ziua 37 mi-a venit cm; mentionez ca pana acum am avut ciclu regulat de 28, 29 de zile; As vrea sa stiu care ar putea fi motivul pentru cele intamplate.
- maryland
- Sr. member
- De la: New York
- Inregistrat: 2008-12-05
bmihaela a scris:Buna ziua, Nu am mai intrat pana acum pe acest forum; as vrea si eu o parere sau un sfat de la cineva care a mai patit asa ceva. De 4 luni incerc sa raman insarcinata si luna asta am avut urmatoarea problema: in ziua 21 a cm am facut un test de sarcina care a iesit slab pozitiv si tot asa s-a mentinut in zilele urmatoare; in ziua 30 a cm am fost la ginecolog care a zis ca in uter nu se vede nimic si nici vreun semn ca ar urma sa apara ceva; am revenit la medic in ziua 35 si deasemenea nu se vedea nimic iar testul era tot slab; am facut beta HCG si a iesit 12.2 (o valoare mica pt. o ev. sarcina in acel stadiu); in ziua 37 mi-a venit cm; mentionez ca pana acum am avut ciclu regulat de 28, 29 de zile; As vrea sa stiu care ar putea fi motivul pentru cele intamplate.
ti-am raspuns la sub asta si la perioada prenatala... incearca sa nu mai postezi acelasi mesaj peste tot ca o sa iti dea moderatoarele warn
- bmihaela
- Hero member
Am mai postat acest mesaj pe acest site in ideea ca cineva in sit asemanatoare il vede si ma poate ajuta cu un sfat. Sunt deja destul de speriata deoarece situatia asta am mai avut-o si in dec tot asa tu fest usor pozitiv...
- maryland
- Sr. member
eu cred ca au fost avorturi menstruale... oric ai lipsa de progesteron si nu se prind sau nu le poti tine ori embrionii nu sunt viabili...
- bmihaela
- Hero member
Mi-a recomandat ieri sa iau duphaston din ziua 16 a cm ...
- passenger
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-10-16
buna, mihaela
eu am avut 2 avorturi menstruale pana acum, la fel am avut si eu, teste slab pozitive si in cele din urma a venit si ciclul. analize ai facut? stai linistita, acest tip de avort se intampla frecvent, am mai citit ca 40% din sarcini se pierd -in cazul primei sarcini, corpul nu e pregatit-, sau nu ai suficient progesteron etc...
cel mai bine ar fi sa mergi la un medic gineco. si sa iti faca analize prenatale, poate fi ceva minor care se trateaza, sau poate nu e nimic, poate a fost vorba doar de anomalii genetice.. sa afli care e valoarea progesteronului, dar tot medicul iti va face dozarile hormonale, de fapt depinde de cabinet. si e important (in caz de avorturi menstruale repetate) sa faci analiza pt. anticorpii antifosfolipidici, sa vezi daca nu e vreo problema de coagulare si din acest motiv nu se poate prinde embrionul in perete.
edit: incearca in continuare, iei si suplimentul pe care ti l-a recomandat dr., iei acid folic si.. .. pana la urma trebuie sa avem si noi burtici, nu doar teste lesinate.
Ultima oara a fost editat de passenger (2009-04-07 11:42:42)
- Juli
- Hero member
- Inregistrat: 2008-07-03
Pai ia duphaston, caci te va ajuta si la mentinerea sarcinii in cazul in care ramai.
Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei
- bmihaela
- Hero member
Multumesc pentru sfat. Medicul a zis sa mai incerc vreo 2-3 luni (avand in vedere ca de 4 luni incercam) si dupa aia sa vedem. Acid folic iau din dec, de la prima vizita la medic. La controalele de luna asta medicul a zis ca nu vede nici un semn de sarcina chiar daca testul e usor pozitiv si nici pe langa ovare a zis ca nu vede nimic (ev extrauterina)... Sper sa avem noroc pana la urma... Sa nu fie vreo problema
- bmihaela
- Hero member
Passenger, Am uitat sa te intreb, la ce interval ai avut rezultatele alea? La ecograf s-a vazut ceva in uter?
Inca ceva.. tu ti-ai facut investigatiile astea?
Ultima oara a fost editat de bmihaela (2009-04-07 11:57:01)
- accumaria
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-12-03
Mi se par bestiali... mi-as lua de acolo o gramada de chestii... Tu ti-ai luat si de cand stai in Romania? Oare trimit si aici?
Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti! http://www.fertilityfriend.com/home/accumariaBebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci?
- passenger
- Addicted member
eu am patit-o prima data in octombrie . in ziua 29 am avut test slab pozitiv si a fost asa pana in ziua 36, cand mi-a venit ciclul. cm-ul meu e fix la 29 de zile. am mers imediat la medic, in ziua 29, la Polizu, si acolo nu s-a vazut nimic in uter, dar dr. m-a trimis sa fac b-hcg. nu am mers, pt. ca a venit ciclonul si mi-am dat seama ca a fost vorba de avort menstrual iar sarcina extrauterina iesea din calcul. apoi am tot incercat sa raman gravida si in februarie 2009 am patit aceeasi poveste... dar de data asta am ajuns la medic abia dupa avort, nu am gasit liber mai devreme. mi-a facut automat analizele prenatale si au fost ok toate... acum ce sa zic, cu incredere incercam din nou, pana la urma finalul va fi unul fericit, trebuie sa fim optimiste. sa lasi stresul, e posibil ca si el sa contribuie la asa ceva, iar daca fumezi, incearca sa le reduci mult, sau sa le lasi de tot, depinde cum reusesti tu. dr. mea mi-a spus ca la urmatorul test slab pozitiv sa merg imediat la ea si imi va da supliment de progesteron. Doamne ajuta!
inca ceva, la eco. nu se vede embrio. in caz de avort menstrual, nu are cum, pt. ca el se elimina la data la care ar trebui sa vina menstra, sau cu o mica intarziere, pana atunci nu este fixat, nu se afla in uter ci pluteste in cavitatea uterina. s-a vazut in schimb endometrul ingrosat, ovarele ok, fara chisturi.. am facut analizele, nu am vreo lighioana, totul a fost bine...
Ultima oara a fost editat de passenger (2009-04-07 12:05:29)
- maryland
- Sr. member
accumaria a scris:Mi se par bestiali... mi-as lua de acolo o gramada de chestii... Tu ti-ai luat si de cand stai in Romania? Oare trimit si aici?
mi-am luat dar le-am trimis tot in state si mi le-a adus cineva dupa... nu livreaza in romania din pacate
si gandeste-te ca pe net nu vezi ce au la rack (adica in outletul lor)... acolo e paradis
Ultima oara a fost editat de maryland (2009-04-07 12:04:59)
- accumaria
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-12-03
Aha, pai mi le pot trimite si eu la cineva in State atunci si acel cineva sa mi le trimita... Asta daca ma hotarasc sa o iau de acolo pana la urma. Pe 1 mai merg si-n Londra si poate vad pe-acolo cate ceva, si am avantajul ca pot si proba... Cu cei de la nordstrom ai avut probleme sa nu-ti vina bine ceva? Ai luat si rochite? Daca vrei sa nu te mai zapacesc aici, poate imi dai ID-ul de mess si vb asa... daca vrei
Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti! http://www.fertilityfriend.com/home/accumariaBebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci?
- passenger
- Addicted member
- bmihaela
- Hero member
Luna asta merg sa vedem daca nu sunt infundate trompele... Ma intreb de ce oare medicul meu nu pomeneste nimic de avort menstrual.. am citit si eu de chestia asta si m-am speriat destul de rau. Medicul insista ca nu a vazut chiar nimic in uter...dar nici nu are o motivatie pt testul slab pozitiv si betaHCG -ul de 12.2... Nu stiu ce sa fac... sa mai merg la alt medic...
Luna viitoare o sa cer sa-mi zica ce set de analize sa fac.... Macar sa stim o treaba... Poate chiar am o problema...
Ultima oara a fost editat de bmihaela (2009-04-07 12:14:58)
- liliana83
- Hero member
- Inregistrat: 2008-04-17
aoleu mihaela ce mai povestesti si tu...ce speriata am fost si eu ca in sapt.5 nu se vedea nimic la eco,insa testul a iesit destul de pozitiv si eu zic ca sunt totusi;merg luni la eco,o sa am 8 sapt.si ceva,deci sper sa se vada...
Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010 Mara,a doua minune,23.07.2012 Iti multumim,Doamne!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|