Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 5-21
- passenger
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-10-16
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 5
da, incearca sa ajungi la alt medic! nu inteleg ce au trompele infundate cu avortul menstrual...???? in caz de trompe infundate, exista risc de extrauterina, dar daca la noi ovulul a fost fecundat, deci a coborat din ovar in trompa , apoi s-a eliminat, asta inseamna ca a avut cale libera pe acolo, nu este nimic infundat... ce ciudat , dupa numai cateva luni de incercari de a concepe, medicul tau te trimite sa verifici trompele.. astfel de investigatii ar trebui incepute dupa cel putin un an de incercari nereusite, tu ai ramas gravida de 2 ori.
si in loc sa iti faca analize prenatale, sa verifice daca nu e vreo toxo., el tam - nesam vrea sa verifice trompele.
Ultima oara a fost editat de passenger (2009-04-07 12:18:13)
- bmihaela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-07
Liliana83, mie deja mi-a venit cm... din pacate...in ziua 37 a cm
- maryland
- Sr. member
- De la: New York
- Inregistrat: 2008-12-05
sarcina se vede in uter dupa 6 saptamani...inainte nu vede nimeni nimic asa ca nu stiu de ce e medicul tau atat de convins ca nu a fost sarcina
- passenger
- Addicted member
mary, pentru ca la avortul menstrual poate cauta cu cel mai performant aparat, embrionul nu se vede. el nu sta fixat nicaieri si nu poate fi depistat. incepe sa creasca dupa ce se fixeaza, pana atunci e extrem de mic si pluteste.
- maryland
- Sr. member
- De la: New York
- Inregistrat: 2008-12-05
aparatul e la fel din cate stiu eu... oricum si daca e sarcina tot nu se vede cand e atat de micuta
- Crssy85
- Hero member
- Inregistrat: 2008-11-09
- Site
Mi-am gasit bluuuuuugi, in sfarsiiiiiiiiitttttttt!!!!
Va citesc imediat
Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011
- bmihaela
- Hero member
Asta ma mir si eu... Mi-a fost jena sa merg la alt medic pemtru ca probabil se cunosc intr ei si nu e placut... Asta cu trompele a zis-o de luna trecuta, eu nu m-am dus de frica, si luna asta a zis ca daca tot am vorbit sa facem totusi; zice ca in multe cazuri s-a intamplat chiar dupa o astfel de investigatie care oarecum ar drena canale si de mai e pe-acolo... Pe mine ma mira ca nu zice nimic de avort menstrula, poate nu vrea sa ma sperie; Am uitat sa-ti zic, eu am rh negativ si sotul cred ca il are pozitiv... In situatia asta nu stiu cum e cu anticorpii... la avorturile menstruale...
- passenger
- Addicted member
da, se vede endometrul ingrosat
EXACT! si eu am rh negativ si al meu il are pozitiv....
cand vei fi gravida, iti va doza medicul tau anticorpii antiD, dar mult mai tarziu, apoi la nastere un vaccin tie si lui bebe, asta cu rh-ul nu e mare scofala..
medicul tau nu a pomenit nimic de asta, pentru ca multi medici n-au habar, probabil a terminat demult facultatea si e mai in varsta am intalnit si eu o dr. , lucreaza aici in Buc. la o clinica buna, care ii dadea inainte cu avortul spontan, iar eu ii ziceam ca e menstrual. apoi dr. asta mi-a spus ca am o sarcina pe ovar, dar era un folicul care nu s-a spart.. sunt fel si fel de specimene, trebuie sa cauti un medic bun, sa lasi rusinea acasa pentru ca nu e important ce crede medicul ala despre tine, e important ce crezi tu despre el.
Ultima oara a fost editat de passenger (2009-04-07 12:28:11)
- bmihaela
- Hero member
mi-a zis ca mucoasa in uter e foarte ingrosata...si aseara(ieri mi-a venit cm dupa 37 de zile) am si eliminat o mucoasa care era asa cam cat o nuca si era intreaga si rozalie cu cheaguri de sange pe ea ...
Oricum daca nu sunt singura cu situatii din astea... sper ca nu e ceva atat de grav si pana la urma sa fie totul bine ... pentru noi toate care dorim chestia asta...
Ultima oara a fost editat de bmihaela (2009-04-07 12:30:04)
- passenger
- Addicted member
in caz de incompatibilitate de rh, sarcinile eliminate inainte de 12 saptamani de gestatie nu afecteaza cu nimic, anticorpii nu se produc atat de devreme. stai linistita, daca ai fi avortat dupa 12 saptamani ar fi trebuit sa ti se dozeze anticorpii.
nu este nimic grav, stai calma! multe fete de aici au avut avorturi menstruale, se intampla si asa ceva, din pacate..
Ultima oara a fost editat de passenger (2009-04-07 12:31:32)
- bmihaela
- Hero member
Pai si in cazul rh -ului negativ la avort se face vaccinul respectiv.... In cazul nostru oare nu trebuia facut nimic?
- passenger
- Addicted member
nu, am scris pe pagina anterioara. daca ai fi avortat dupa saptamana 12, atunci ar fi trebuit sa ti se dozeze anticorpii. noi am avortat la 5-6 saptamani. nu e problema.
cazurile noastre sunt f asemanatoare, mihaela. cu 2 avorturi menstruale la activ, problemuta rh-ului. ne facem un club.
Ultima oara a fost editat de passenger (2009-04-07 12:35:58)
- Crssy85
- Hero member
- Inregistrat: 2008-11-09
- Site
Gata, v-am citit.
Maria, in vis, ma strangea de degetul mic un soricel mic, ca de jucarie , dar cred ca e bine si ce ai visat tu
Lili, eu ma simt bine, fara greturi, mananc ca de obiei; am fost azi si la analizele de gineco.
Alina, la dr. Filip imi da rez analizelor de sange in 3 zile, acolo e medicul meu de fam; la Medlife in 10 zile lucratoare?.
Adina, mergi la doc sis a vezi ca o sa ramai si tu in curand
Cameliat, vezi dak vine cm, dak nu? repeat testul
Carra? macar sa ai greturi? macar sa fie bebe? parerea mea ; nut e opri din prestat,e bines a incerci mai multe luni la rand timp de 8 luni, cam asta e media.
In sfarsit pot sa respir cu blugii astia de gravida ! Ma simt super, cred ca umai pe astia o sa-i port!
Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011
- bmihaela
- Hero member
Eu acum sunt chiar deprimata si nici nu mai stiu ce sa fac....Ovulatia cred ca sa-a dat de tot peste cap... La serviciu nu ma mai pot concentra.... Am auzit ca sun cazuri cand organismul vede sarcina ca pe un corp strain si de asta o respinge ....
- passenger
- Addicted member
pai tocmai asta se intampla, mihaela, in caz de rh negativ la mama si pozitiv la tata. corpul tau elimina sarcina, se produc anticorpi impotriva fatului. nu ai de ce sa fii deprimata, chiar nu vad motive... :f?rv?nad: avem aici pe forum o mamica fericita cu rh negativ, are o mandrete de fetita.. si mama mea are rh negativ, tata pozitiv, iar eu exist... si multe alte cazuri de care am aflat, chiar si o amica de-a mea a nascut un baiatel frumos foc , ea are rh- si sotul rh+.
nu ai motive de ingrijorare, dar eu tot consider ca ar trebui sa gasesti un medic care sa aiba raspuns la toate intrebarile tale!
ovulatia nu se da peste cap , cel putin la mine nu s-a intamplat asa..
capul sus si , altfel cum??
Ultima oara a fost editat de passenger (2009-04-07 12:43:18)
- bmihaela
- Hero member
Nu citisem raspunsul tau.... Chiar asa... cu clubul poate reusim impreuna daca separat nu am reusit pana acum .... Ma linisteste macar faptul ca nu sunt singura si astfel nu e o anomalie ceea ce experimentez eu .... Cred ca ar trebui sa fac si eu analiza aia de care ai zis tu de coagulare...macar atat...deocamdata Oare fara trimitere o fac daca merg la laborator ? sa-mi mai zici te rog cum ii zice...
Intotdeauna am crezut ca atunci cand ne vom hotara va merge oarecum repede chestia asta... pana acum (am 31 de ani) nu am incercat, nu am luat anticonceptionale, surorile mele (2 tot cu rh -)nu au avut probleme...
Dar uite ca nu e chiar simpli cum ai crede privind din afara...
Ultima oara a fost editat de bmihaela (2009-04-07 12:45:57)
- accumaria
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-12-03
bmihaela, va fi bine pana la urma, ai sa vezi. si eu am avut avort menstrual... la mine cand a constatat medicul asta, mi-a zis ca se vede sacul gol...deci eliminasem deja continutul... am fost cam la 5-6 saptamani atunci. Mie valoarea la beta hcg imi iesise 25. Ia duphastonul si eu zic ca va fi bine... lasa trompele in pace...
Mary, ti-am scris pe mess, dar sunt offlain... ai primit?
Crissy, unde ti-ai gasit blugi?
Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti! http://www.fertilityfriend.com/home/accumariaBebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci?
- passenger
- Addicted member
da, poti si fara trimitere, dar iti sugerez sa faci un set complet, mai ales ca esti abia la inceputul ciclului si ai timp sa primesti rezultatele pana la ovulatie si sa vezi care e treaba. ceri la orice laborator sa ti se faca anticorpii antifosfolipidici, si TORCH-ul , daca nu reusesti sa le faci pe toate, macar ce e mai important ( toxoplasmoza, rubeola, chlamidia ).
mihaela, foarte multe femei nici nu au habar ca au avut avort menstrual, tu ti-ai dorit bebe si ai facut test foarte devreme. de asta stii de el.
nu e deloc simplu sa faci copii!
Ultima oara a fost editat de passenger (2009-04-07 12:48:19)
- bmihaela
- Hero member
Sa inteleg ca ovulatia a fost tot in jur de ziua 14 si dupa avorturi? Eu m-am gandit sa-mi iau teste de ovulatie....si sa incep cu ele din ziua 10...
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|