homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 5-37

#685 2009-04-08 21:18:33

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 5

te intreb ca si mie mi-a gasit candida in oct , am facut tratament dar nu am mai apucat sa refac analizele sa vad daca o mai am....dupa paste merg la analize ....poate s-a dus

daca nu scapi de ea cum evolueaza?

garga( hai ca iar te agasez cu intrebari  rodnar ) m-au innebunit fetele cu temp mea.....tu crezi ca atunci cand a crescut temp a putut fi nidarea?  daca nu creste e ok, nu? ma gandesc ca va scadea inainte sa vina cm ( gresesc?)

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-04-08 21:21:05)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#686 2009-04-08 21:42:48

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

daca nu scapi de ea se cronicizeaza si e posibil sa nu mai ai simptome sau sa nu mai fie suparatoare si o sa rabufneasca ( o sa aiba un episod acut) la un moment oarecare.
repeta analizele ca sa stai linistita

fetele banuiau a fi nidare atunci cand a scazut temperatura ( ziua 8 dupa ovulatie). dar nu e regula sa fie asta. in plus, temperatura nu si-a mai revenit la nivelul la care era inainte sa scada. in momentul asta mie graficul tau nu-mi sugereaza o sarcina. dar ramane de vazut. maine poimaine poti sa bagi un testulet ca sa iti mai iei gandul de la asta ( pun pariu ca numai la asta te gandesti lol )

iar cu scaderea temp inainte de menstra e f posibil sa se intample dar iarasi nu e batut in cuie. la mine de exemplu se intampla mereu dar nu e asa la toata lumea sau la toate ciclurile.

Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-04-08 21:44:07)

#687 2009-04-08 21:52:08

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

ce imi citesti tu gandurile iubita gargarita puss .....analizele le repet dupa paste

multumesc mult garga

ma duc la somn ca mi se inchid ochii  cascat
noapte buna  puss  :k?ra:  kram

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-04-08 21:53:24)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#688 2009-04-08 21:53:58

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

Hello, gashca!  kram  puss 
Am ajuns si eu acasa de la munca, am mancat si hop pe forum..  kram

Somn usor, camy!  smile

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-04-08 21:54:29)

#689 2009-04-08 22:11:04

gargarita
Moderator

hello pass smile

noapte buna camy  puss

fany, nu raspunzi la apel in seara asta?

Publicitate

loading...

#690 2009-04-08 22:16:22

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

garga, oare daca am ovulatii foarte tarzii ( de exemplu maine e ziua 19 si eu inca nu am vazut secretie si nu am avut nici dureri ), poate fi asta un semn de lipsa de progesteron?
am, ramas gravida pana acum avand ovulatie in ziua 18 ( sau 22 ) si in ziua 18 a doua oara..  neutral

#691 2009-04-08 22:18:50

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Pass treci la prestat, lasa intrebarile big_smile

Somn usor Camy  :k?ra:

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2009-04-08 22:19:30)

#692 2009-04-08 22:21:57

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Las-o pe pass, ca are treaba sa-mi faca pofta de pizza pe mess tongue

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#693 2009-04-09 00:26:35

gargarita
Moderator

passenger a scris:

garga, oare daca am ovulatii foarte tarzii ( de exemplu maine e ziua 19 si eu inca nu am vazut secretie si nu am avut nici dureri ), poate fi asta un semn de lipsa de progesteron?
am, ramas gravida pana acum avand ovulatie in ziua 18 ( sau 22 ) si in ziua 18 a doua oara..  neutral

" vinovatul" pentru secretia fertila este estrogenul
spottingul inainte de menstra si o per luteala scurta pot fi semne de insuficienta progesteronica

#694 2009-04-09 07:43:19

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Neatza gagice!  puss

Asim, inca o data felicitari...  puss cred ca esti in al9leacer de fericire smile Nu-ti mai face ganduri negre, ai in continuare incredere in Dumnezeu  rugaciune

Bmihaela eu de un an am lasat pastilele si o fac la liber big_smile Peste 6 luni de cand le-am lasat, am ramas, dar am pierdut sarcina (avort menstrual) - asta a fost in oct anul trecut. De atunci ma straduiesc in continuare si nu s-a mai intamplat nimic... dar nu disper inca smile

Garga, acum si ieri am observat o usoara secretie roz deschis... adica asa e culoarea secretiei... vad ca inca nu se transforma in maro, cum era pana acum... oare e posibil sa-mi apara asa ceva sub duphaston? Nu as vrea sa ma mai amagiti cu acea sangerare de nidare... eu nu mai cred demult in ea big_smile

Azi nu voi fi activa pe-aici, caci sunt plecata la un curs... abia pe seara revin

Pupici! puss

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#695 2009-04-09 08:17:57

asim
Full member
Inregistrat: 2008-06-23

neatza fetelor   smile
aseara nu am am mai intrat ca ma durea capul ingrozitor
nu am luat nimic de durere asa m-am culcat   sad
azi dimineata nu mai puteam si am luat un algocalmin, oare este voie?
altceva nu aveam in casa
ce sa va mai spun, inca o data va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine    puss
incerc sa nu ma gandesc la ce-i mai rau binenteles, dar pana nu fac eco tot imi zboara gandul in alta parte
da sunt fericita, inca nu realizez, ma tot uit la test si nu-mi vine sa cred
cu sotul nu am mai discutat nimic de bb, daca el nu zice nimic nici eu nu deschid subiectul
ma doare cand vad ca este indiferent la asa ceva
atata l-am intrebat aseara daca ne iubeste a zambit si s-a dus mai departe
eu am impresia ca nu se astepta nici el    chicot
poate este emotionat si nu vrea sa se arate
am zis ca-l las in pace si cu timpul se va obisnui     dance
va las pove mai tarziu ca-s la servici    :k?ra:

#696 2009-04-09 08:40:18

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

neata fetelor....
cam inactive aseara pe forum....ce faceti? sunteti cumva ,, la treaba,,...sper ca da...ca altefl ne suparam rau...

eu sunt in a 3-a zi de menstruatie, a inceput sa se diminueze serios, cred ca mai am vreo 2 zile si gata...apoi incerc din rasputeri sa nu ma mai gandesc la bebe si sa facem,, love,, cand dorim si cand avem chef...

asim , eu sunt cam nedumerita...voi nu va doreatai copii? adica sotul tau?mi se pare un pic indiferent....dar stii cum se zice:,, voi stiti cel mai bine, ce ati discutat, si ce ati stabilit,,

maria, de micile tale scurgeri nu stiu ce sa zic...eu nu am avut nicodata in afara menstruatie , nici un fel de scurgeri rozalii, maronii,........dar poate totusi e de bine.....

eu luni merg le medicul de familie sa vedem cu intoxicatia aia ce a fost....iar dupa Pasti la ginecolog...un ginecolog nou...care sper sa ma ajute intr-un fel...

va doresc o zi buna....
mua....

9 ani de copilarie ....

#697 2009-04-09 08:48:48

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

neata fetele. acu am ajuns de la analize. am facut rh si progesteron. m-a intepat in mana. aaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuu. rezultatele peste o sapt. e mult tare. nu mai am rabdare. sper ca vor fi bune.

maria nu stiu ce sunt cu scurgerile tale rozalii. sa nu fie vreo raceala. dar nu cred. cand ar trebui sa iti vina? poate a venit mai devreme. dar roz? nu stiu.

asim eu cred ca el isi doreste bebe dar pur si simplu e socat ca s-a intamplat acu. o sa se obisnuiasca cu ideea. stai linistita. voi sunteti casatoriti? de cand? cati ani ai? ce de multe intrebari. scuze daca te sacai.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-04-09 08:49:14)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#698 2009-04-09 08:49:22

asim
Full member

adina, eu imi doream din suflet un bb, iar el nu era hotarat, azi vroia maine nu
orice ar fi eu acest copil il voi avea  smile

#699 2009-04-09 08:51:53

asim
Full member

Alina Elena a scris:

neata fetele. acu am ajuns de la analize. am facut rh si progesteron. m-a intepat in mana. aaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuu. rezultatele peste o sapt. e mult tare. nu mai am rabdare. sper ca vor fi bune.

maria nu stiu ce sunt cu scurgerile tale rozalii. sa nu fie vreo raceala. dar nu cred. cand ar trebui sa iti vina? poate a venit mai devreme. dar roz? nu stiu.

asim eu cred ca el isi doreste bebe dar pur si simplu e socat ca s-a intamplat acu. o sa se obisnuiasca cu ideea. stai linistita. voi sunteti casatoriti? de cand? cati ani ai? ce de multe intrebari. scuze daca te sacai.

suntem impreuna de 10 ani iar casatoriti de anul trecut
si eu asa am impresia este socat

#700 2009-04-09 09:01:43

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

neatza!

asim,stai linistita c-o sa-si revina el;nivi al meu nu prea vorbeste legat de bebe,insa noi suntem speriati si pt.k am pierdut o sarcina...sper acum sa fie bine!

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#701 2009-04-09 09:07:43

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

neata gagici  :k?ra:  puss

ce faceti?
eu am ajuns la serv si ma gandesc ca mai am inca o zi si dupa 2 de relas....de fapt nu o sa fie asa o relaxare ca zugravim...ii facem camera lui bebe si noi ne-am mutat in alt dormitor...
asa ca o sa am de curatat

#702 2009-04-09 09:13:26

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

neata fetele dragi
am luat analizele si mi-au iesit fff bune...a zis dr ca o sa iasa niste copii f sanatosi  dance ... toxoplasma am avut acum muuuuulti ani si am anticorpi  wink asa ca am scapat  tongue ... al meu sot treb sa mai faca grupa sanguina, mai bine zis rh-ul (eu am BIII, rh poz)...am scapat de o grija...crssy tu esti next pe lista  majoreta

zi frumoasa si plina de bucurii  puss

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#703 2009-04-09 09:23:54

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

asim a scris:

neatza fetelor   smile
aseara nu am am mai intrat ca ma durea capul ingrozitor
nu am luat nimic de durere asa m-am culcat   sad
azi dimineata nu mai puteam si am luat un algocalmin, oare este voie?
altceva nu aveam in casa
ce sa va mai spun, inca o data va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine    puss
incerc sa nu ma gandesc la ce-i mai rau binenteles, dar pana nu fac eco tot imi zboara gandul in alta parte
da sunt fericita, inca nu realizez, ma tot uit la test si nu-mi vine sa cred
cu sotul nu am mai discutat nimic de bb, daca el nu zice nimic nici eu nu deschid subiectul
ma doare cand vad ca este indiferent la asa ceva
atata l-am intrebat aseara daca ne iubeste a zambit si s-a dus mai departe
eu am impresia ca nu se astepta nici el    chicot
poate este emotionat si nu vrea sa se arate
am zis ca-l las in pace si cu timpul se va obisnui     dance
va las pove mai tarziu ca-s la servici    :k?ra:

Salut din nou tuturor,

Asim, din cate stiu e bine sa eviti orice medicament dar, de asemenea, stiu de la mama mea ca a avut dureri de cap ingrozituare la sora mea si a luat algocalmin si ce mai era la vremea aia si sora mea e bine mersi acum; are 28 de ani si un baietel de un an foarte dragalas...
Oricum sa incerci sa eviti pe cat posibil orice medicament...

Si sper din suflet ca sotul tau sa-si revina din soc si sa-si doreasca la fel de mult ca si tine copilul...

Ultima oara a fost editat de bmihaela (2009-04-09 09:28:28)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.