homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 5-55

#1027 2009-04-12 09:29:33

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 5

La multi ani celor cu nume de flori !!!!!!!!!
Si Paste luminos celor care sarbatoresc azi Invierea Domnului !!!!!!!!!!!!!

#1028 2009-04-12 09:34:43

accumaria
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-03

E negativ dragelor... cum va ziceam... mai asteptati mult si bine pana veti vedea si la mie test pozitiv big_smile M-am trezit la 7, am facut testul... am si visat ca era pozitiv, evident, dar nu a vrut... nu am ce sa-i fac... noroc ca am mai adormit dupa. smile

Mai intri mai incolo, acum sunt cam cu ochii inchisi!

La multi ani Camy, Cameliat si bobocelului tau! Si cine mai are numa de floare, La multi ani si o zi minunata!  puss

Pup dragutelor pe toate, la mine va mai dura ceva pana va iesi pozitiv, simt ca se incapataneaza rau smile Macar stau cu voi pana atunci... gravidutze, negravidutze, nu ma intereseaza, aici pe forum sa ramaneti  kram

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#1029 2009-04-12 09:41:12

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

neata fetele

la multi ani floricelelor sa traiti cu numele ,safiti iubite si sa va dea dumnezeu sanatate si cate un bebe celor care isi doresc  birthday  puss  puss  puss

si paste luminos pt cei care il sarbatoresc azi

lili,criss pupici si sanatate pt voi si bebelusi vostri puss  puss  puss  puss

mihaela sunt datoare cu un raspuns asa ca iti raspund.eu am avut probleme cu tiroida .probleme pe care acum le-am rezolvat intr-un fel .si se presupune ca din aceasta cauza nu as avea ov dar adevaru e ca nimeni nu ma monitoriza ca sa puna asa un diagnostic si nici eu nu am urmarit temp. decat de 2 luni incoace acum trecand la a3 a luna .in timpul acestor luni eu am luat un tratament pt. stimulare ovariana recomandat de dr. endocrinolog iar al meu sot nu are o sperma prea buna   spermatozoid lui sunt ca nr. buni in schimb sunt si forme aberante printre ei si mai sunt si lenesi cam asta ar fi povestea mea

maria  :k?ra:  kram  puss imi pare rau ca a iesit negativ dar lasa ca o sa avem si noi teste pozitive cine stie poate chiar luna viitoare

Ultima oara a fost editat de fany (2009-04-12 09:44:51)

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#1030 2009-04-12 10:23:50

cameliat
New member
Inregistrat: 2009-01-24

Multumim dragelor pentru urarile frumoase, si eu le doresc colegelor de forum cu nume de floare La multi ani, iar celor care sarbatoresc azi Pastele: Un Paste Binecuvantat si fericit.

gravida  +20
Iubirea lui mami, noi te asteptam!

#1031 2009-04-12 10:38:35

accumaria
Sr. member

Eu sunt cam suparata cu duphastonul asta... simt ca nu m-a ajutat cu nimic... adica eu chiar aveam incredere in el ca ma va ajuta sa nu mai am spotting si ca imi va aduce si mie ciclul sa fie din nou de 28 de zile sad Dar am avut iar spotting din ziua 22, si acum sunt in ziua 24 si il simt cum e pe vine... sa vina... parca mai sta atarnat de un fir de ata si atat...va veni in curand, din nou foarte repede. sad Nu inteleg de ce nu s-a simtit nici o imbunatatire de la acest duphaston... poate ca alta e problema mea... poate ca imi trebuie alt medicament, alt tratament... Nu cred ca am sanse prea mari sa raman in conditiile astea...

Publicitate

loading...

#1032 2009-04-12 11:03:17

accumaria
Sr. member

Offff... iar nu e nimeni pe-aici  grater

#1033 2009-04-12 11:14:01

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

of, maria.. sorry pt test... dar dr ce a zis despre dereglarile astea? dak nu merge cu duphaston, sa-ti dea altceva... eu una as lua AC 3 luni si pe urma sexinpat.. si sa vezi cum apare si bebe

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#1034 2009-04-12 11:16:26

accumaria
Sr. member

Pai doctorul mi-a zis sa iau duphaston 3 luni pentru reglarea de progesteron... si trebuie sa se regleze si CM-ul... dar vad ca in prima luna de tratament nu-i nici o imbunatatire sad

#1035 2009-04-12 11:18:09

NafNaf
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-02-24

La multi ani dragi floricele si bobocele chicot hai Accua nu mai plange, imi pare rau pentru testul tau pupicei multi si nu mai plange te rog, Gărgă si eu tot minut am fol,...si pe mine m-au cam dezorientat si nu sant multumita de ele, am să caut si eu altele poate gasesc ceva mai bun si vă spun.

hjarta M&M=S

#1036 2009-04-12 11:33:56

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

da, cele mai bune sunt oview.

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#1037 2009-04-12 12:11:23

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

fany a scris:

neata fetele

la multi ani floricelelor sa traiti cu numele ,safiti iubite si sa va dea dumnezeu sanatate si cate un bebe celor care isi doresc  birthday  puss  puss  puss

si paste luminos pt cei care il sarbatoresc azi

lili,criss pupici si sanatate pt voi si bebelusi vostri puss  puss  puss  puss

mihaela sunt datoare cu un raspuns asa ca iti raspund.eu am avut probleme cu tiroida .probleme pe care acum le-am rezolvat intr-un fel .si se presupune ca din aceasta cauza nu as avea ov dar adevaru e ca nimeni nu ma monitoriza ca sa puna asa un diagnostic si nici eu nu am urmarit temp. decat de 2 luni incoace acum trecand la a3 a luna .in timpul acestor luni eu am luat un tratament pt. stimulare ovariana recomandat de dr. endocrinolog iar al meu sot nu are o sperma prea buna   spermatozoid lui sunt ca nr. buni in schimb sunt si forme aberante printre ei si mai sunt si lenesi cam asta ar fi povestea mea

maria  :k?ra:  kram  puss imi pare rau ca a iesit negativ dar lasa ca o sa avem si noi teste pozitive cine stie poate chiar luna viitoare

Multumesc frumos.
Sper sa ai parte cat mai curand de un rezultat pozitiv...

#1038 2009-04-12 12:36:45

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

'neata

maria, imi pare rau  sad chiar credeam ca sunt sanse mari  sad   sad
sotul tau si-a facut spermograma?
obiectivul tau tb sa fie per. luteala cat mai aproape  14 zile, nu ciclu de 28 zile, nu are cum cu ovulatie in ziua 10.
dc nu bifezi ca iei progesteron in fertility?

fany, nu stiu daca este de la stimulare dar graficele tale sunt exemplare. sigur-sigur ai ovulatie.
daca nu te superi, mai imi spui si mie o data schema ta de tratament?

apropo de teste de ovulatie, si eu zic ca cele mai bune sunt oview din ce am folosit pana acum

#1039 2009-04-12 13:54:20

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

da garga vad si eu ca arata foarte bine imi pare rau ca nu am luat temp si inainte de tratament ca asa stiam si eu cum stateam inainte si imi dadeam seama daca este de la tratament sau asa sunt si fara el ,ce stiu e ca de cate ori iau ceva tratament sunt regulate cm mele dar cum nu iau nimic incep intarzierile stii ca ti-am zis ca inainte am mai luat ulei de primula .
acum nu stiu deloc ce sa fac daca sa continui sa iau tratamentul sau sa il opresc cum am discutat ,am mai citit pe un altforum defapt am intrat sa citesc despre clostilbegit si acolo am gasit ceva discutii si era acolo o fata care a ramas dupa a 3 a luna de tratament asa ca sunt foarte confuza mai ales ca sunt si noile probleme care imi dau bataie de cap si daca e si asa cum a zis dr. ala si am si o anexita stiu ca daca e anexita nu se ramane sau stiu gresit of daca nu o sa inebunesc de tot cu atatea ganduri
schema mea de tratament e incepand cu a 6 a zi de cm iau cate o pastila de closti. timpde 5 zile si pe urma incepand cu a 16a zi de cm iau duphaston cate o pastila pe zi timp de 10 zile

alina imi poti spune si mie cateva simtome de anexita ca sa imi pot da si eu seama daca am sau nu sau daca mai e cineva care cunoste

maria eu cred ca o sa ai rezultat incepand cu a 2 aluna ia sa vezi ca o sa te regleze daca nu o sa fie nici o schimbare nici cu a 2 a luna atunci ar trebui sa incerci cu altceva

Ultima oara a fost editat de fany (2009-04-12 13:56:45)

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#1040 2009-04-12 16:16:45

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

buna dragutelor  puss

ieri v-am simtit lipsa dar am venit la miezul noptii si nu am mai intrat  disperat

maria imi pare tare tare rau de test.....dar nu te lasa...ia in continuare tratament si sigur se va regla tot si va veni si bebe  puss  :k?ra:  kram  rugaciune  gravida

fany ...al naibi rosu  dumbom si pentru tine  puss

la multi ani celor cu nume de flori  storstark  alcool   :k?ra: si un paste luminat celor care il sarbatoresc astazi

aaa eu nu sunt camy de la camelia  chicot  ci de la carmen dar mi-au placut urarile si multam pentru ele  puss  :k?ra:  kram

o zi placuta va doresc drink  food  party

va pupic pe toate  kram

garga iubita nu mai lua minut daca te dezorienteaza.....mai bine nu faci decat sa te dea peste cap  puss ...eu nu am facut niciodata si nu stiu ce sa-ti spun

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-04-12 16:20:30)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1041 2009-04-12 16:21:15

gargarita
Moderator

camy, ai restante pe fertility  tongue      puss

#1042 2009-04-12 16:30:46

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Multumesc pentru urari si va doresc si voua La multi ani si...un copilas!
Cu mare parere de rau, dar am incalcat postul pentru ca am prestat luna aceasta in perioada in care trebuia (conform calendarului). Doamne Ajuta sa se materializeze.

Fetele care incercati ce fel de alimentatie aveti? Mie mi se spune mereu sa ma dezintoxic, sa tin o cura de slabire (nu-s grasa) bazata pe supe, pe cruditati, sa-mi schimb metabolosmul caci si asta ajuta.

Va pup cu drag pe toate si va multumesc ca ma mentionati in lista smile...nu postez eu prea des dar va citesc in fiecare zi. Si datorita voua am mai invatat o gramada de lucruri.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1043 2009-04-12 17:00:04

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

La multi ani, floricelelor!  bis  bis  bis
Si pupici pentru toate fetele de pe forum!  drink

#1044 2009-04-12 17:25:35

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

gargarita a scris:

camy, ai restante pe fertility  tongue      puss

chiar uitasem....noroc ca imi trec si pe hartie.....maine trebuie sa-mi vina, cum sa trec un nou ciclu?  puss  :k?ra:

multumesc ca mi-ai adus aminte garga  :k?ra:

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-04-12 17:28:36)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1045 2009-04-12 17:53:38

gargarita
Moderator

in ziua in care iti vine, de sub temperatura alegi fluxul menstrual, hard, medium, etc . si o data bagata menstra iti incepe automat  un nou grafic

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.