homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 5-8

#134 2009-04-04 10:43:55

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 5

neatza!

fetele,niciun testulet?

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#135 2009-04-04 10:49:41

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

offff, gargarita...inca nu mi-a venit, dureri am , dar am vazut ce mi-a scris si crissy...

am vb la tel cu o doctorita si mi-a zis ce sa iau pt intoxicatia asta (desi nu se stie daca e intoxicatie, ca e aparuta mai mult la incheieturi.....ea mi-a recomndat neaparat si niste analize ....

acum ma duc la farmacie sa iau ce mi-a zis, si o sa iau si un test de sarcina ,sa-l fac si sa scap, ca mie frica ca medicamentele astea sa nu afecteze cumva , daca e bebe, asa ca intai fac testul si va zic....

plec sa ma imbrac , va pup!

9 ani de copilarie ....

#136 2009-04-04 11:11:14

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

tinem pumnii adinutza!!!

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#137 2009-04-04 11:19:00

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

am emotii adina  big_smile

#138 2009-04-04 12:03:28

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Si eu am emotii Adina, hai odata cu testuletzul ala smile Cred ca pentru alergia care ti-a aparut ar trebui sa mergi la un dermatolog... sa iei ceva din timp. Claritine-ul stiu si eu ca e bun la orice alegie, dar nu stiu in sarcina cum e, daca ai voie sau nu. Fa-ti intai testul, ca sa fii sigura de ceva, si apoi cu toate date stiute, mergi la un doctor, va sti el ce sa-ti recomande.  puss Insanatosie grabnica!

Fany, tu fumezi? Eu mai aveam probleme din astea cand fumam... daca cumva fumezi, macar ia o pauza, asta ca sa nu-ti zic sa te lasi de tot... ca daca ar fi dupa mine asa as zice tuturor care inca mai fumeaza... Ia Calciu, Magneziu, ajuta oricum.

Garga, ce ciudat e la tine... ai teste pozitive de ovulatie, dar temperatura e in scadere sad

Fetele, eu sunt asa activa, pentru am avut marele nororc sa gasesc un om care e la fel de activ ca si mine... este minunat sa simti ca chiar dai culoare si viata vietii tale... prin orice lucru marunt pe care il faci si care iti bucura sufletul, ajungi sa iubesti viata tot mai mult si mai mult si sa-ti dai seama cat de norocos esti ca te poti bucura de ea in cele mai placute feluri... multi nu au norocul nostru... nu va mai irositi viata in casa... iesiti afara macar si plimbati-va, stati la aer, faceti poze la flori, la copii, nu costa nimic bucuriile acestea... sper s anu va suparati pe mine ca va zic asta, dar imi sunteti drage toate si vreau sa va vad ca va bucurati mai mult de viata puss

PS Panselutza este din Herastrau, ieri am pozat-o smile Isn't it nice  dance A, si Crissy, am vazut o gramada de veveritze si eu... erau atat de dragutze, la un moment dat am vazut doua care se alergau intr-un copac... parca erau Chip si Dale chicot Se invarteau ca nebunele in jurul copacului, erau dementiale smile

La multi ani pentru Georgiana! Sa-i aduca Dumnezeu vindecarea pe care o merita atat de tare! Sa se poata bucura din nou de viata cum cred ca stia sa o faca inainte!  rugaciune Tina, sa ne mai tii la curent cu starea ei, te rog  puss

Ultima oara a fost editat de accumaria (2009-04-04 12:21:55)

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

Publicitate

loading...

#139 2009-04-04 12:54:55

adinagrig
Insomniac member

fetelor, am reusit sa merg la farmacie, a trebuit sa merg la doua pana am gasit:

deci , de venit nu mi-a venit , acum am secretia alba si densa...

la unul dintre medicamente zice ca nu sunt probleme in timpul sarcinii , adica Clorocalcin...

la celalte intrucat am luat doar 5 pastilute nu mi-a dat prospect, se numeste Roletra si este echivalent cu Claritine...nu stiu daca e sau nu recomandat in sarcina , nu prea am gasit pe net prospect...oricum o sa-l iau diseara

ma duc sa fac testul, am luat un Sure Check...

va anunt peste  minute....

9 ani de copilarie ....

#140 2009-04-04 12:58:22

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Aoleu Adina, am emotii si mai mari. Iti tin pumnii goodluck

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#141 2009-04-04 13:06:27

adinagrig
Insomniac member

nu mai trebuie sa aveti emotii....

e cat se poate de negativ....v-am zis , asta e....ma resemnez si gata, lunile viitoare....

aduc listuta si ma sterg din ea , chiar daca nu mi-a venit inca....

posibile burticutze cu bebei

03.04 - airka

08.04- camelia

10.04 - carra, ruxy

12.04 -fany

13.04 - maria

18.04 - alina

19.04 - pass

2009   -  eliza, flowerpot, garga, garga, camy

- deja posesoare de bb  dance cu burtici la purtator

gravidutza  2008       love_t

gravidutza  2008       maryland

gravidutza   2008      juli

graviduta    2008      pipa

gravidutza 1 2009     anksan

gravidutza 2 2009     floricica

gravidutza 3 2009     aurash

gravidutza 4 2009     fleurette x 2

gravidutza 5 2009     crissy

gravidutza 6 2009     liliana

probabil, ca atunci , cand o sa ma astept mai putin, si nu o sa stau stresata atunci nu o sa-mi mai vina.....

acum incerc sa-mi tratez eruptia asta de pe mine....sper sa-mi ttreaca...

ma duc sa ma pregatesc pt diseara , sa aranjez un picut prin casa....

un week-end placut....

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-04-04 13:09:19)

9 ani de copilarie ....

#142 2009-04-04 13:31:44

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Adina puss, o sa vina si ziua aia fericita, o sa vezi smile

Garga, sper ca-ti faci treaba si prestezi big_smile

Ce soare eeeeeeeeeeee! dance

Maria, tare-mi place graficul tau smile  tummenupp

Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2009-04-04 13:34:13)

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#143 2009-04-04 13:32:35

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

adina imi pare f rau ca e negativ sad

#144 2009-04-04 14:12:13

cristaup
Full member
De la: timisoara
Inregistrat: 2008-10-29

dragelor a sosit si rezultatul de la spermograma ..prost..tare prost..
Volum 2.3 ml..normal 2- 5
Aspect..normal
Timpul de fluidificare <30...normal <30
Ph 7.8...normal 7.12- 8
Nr spermatozoizilor 3.4 mil/ml...normal 20-50
rare leucocite
Avand in vedere numarul redus de spermatozoizi, nu se poate aprecia morfologia, mobilitatea si viabilitatea acestora.
Nu am mers inca la medic..de abia luni ajungem...sper sa ne poata indruma incotro sa apucm...ca eu sincer nu stiu..

rugaciune bebic

#145 2009-04-04 15:29:19

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

salutare fetele si pupici pt. toate gravidute si aspirante

am intrat sa va citesc si sa va salut ca plec la tara si ma intorc maine seara

maria nu fumez si nu beau cafea,dr. mi-a zis sa nu iau nimic pana luni cand fac analizele sa vedem cum ies ca sa nu influentez rezultatu si ia tot o lipsa de Ca banuieste ,eu mai aveam prob. si inainte cand nu tratasem tiroida dar dupa nu am mai avut probleme de genu asta ,astazi vad ca mia fost mai bine ,daca cumva o sa incep sa ma simt mai rau o sa iau Ca .si eu sunt impotriva tutunului cele care fumati sper ca nu va suparati dar consider ca nu va faceti decat rau

crista imi pare rau pt rezultatu spermogramei ,nu iti pierde speranta ca o sa fie bine pana la urma ,al meu sot degeaba ii are ca nr. daca numia 20% sunt normali si mai sunt si puturosi pe deasupra dar o sa aibe dumnezeu grija si de noi  puss

adina pana nu vezi rosu mai sunt sperante eu tin pumni si daca nu o sa fie acum o sa fie luna viitoare sigur
puss
arika tu ce faci esti suparata ,dane un semn de viata ,vino cu un test pozitiv goodluck  goodluck

Ultima oara a fost editat de fany (2009-04-04 15:33:03)

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#146 2009-04-04 16:02:16

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

sad  sunt suparata rau fetele...sora-mea imi face fel de fel de figuri desi eu incerc sa o tin in puf, sa se simta bine la mine.nu ies din bucatarie etc.
mi-a zis ca sunt isterica si prea sensibila si vorbeste  urat cu mine, rade de mine etc. sad. mie nu mi-a zis nimeni asa pana acum si am vorbit si cu sotul meu si mi-a zis sa ii dau pace. asa e sora-mea mai insensibila la ce simt altii si azi i-am atras atentia ca nu imi place atitudinea ei ca ma simt prost (de vreo 3 zile eu tot plang, am ochii ca cepele). acum nu vorbeste cu mine  grater si nu i-am facut nimic. doar i-am zis ca nu imi place sa vorbeasca asa cu mine ca eu nu sunt un oarecare de pe strada sa isi permita.
ieri de exemplu ne-a intrebat pe mine si al meu care a avut initiativa in relatia noastra ca uitase...si i-am zis ca sotul meu la care ea a replicat: "ce-ai gasit mah la ea?" si radea de mama focului. am ramas  :f?rv?nad:  si i-am zis cum poate zice asa ceva...cica a glumit...frumos.si cate si mai cate
nu stiu ce sa mai fac...nu imi place sa fie tensiune la mine in casa...si pe ea pare ca in cot o doare ca ma face sa sufar, imi raspunde in doi peri si ridica din sprancene cand vorbesc ceva cu ea de parca as scoate numai prostii pe gura.
scuze daca sunt off topic dar simteam nevoia sa ma descarc.ma doare cand patesc asa ceva fix de la cineva drag sad
va pup. sper ca voi sunteti ai bine  :k?ra:

Ultima oara a fost editat de pipacslany (2009-04-04 16:03:11)

#147 2009-04-04 16:42:54

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

pipa, dar asa a fost mereu? poate e doar geloasa pe faptul ca te-ai casatorit si ca urmeaza sa ai si un bebe. ea e casatorita, are copii? oricum nu e o justificare pentru comportamentul ei...intre surori nu trebuie sa existe loc de rautati

crista, leucocitele indica o infectie. ar fi fost bine daca facea si o spermocultura. daca este o infectie si o gasiti, dupa tratarea ei, rezultatul spermogramei o sa se imbunatateasca. la ce doc mergeti pt interpretare?

adina  puss  ca sa nu mai fii supi.

crissy, noi luna asta nu am prestat ca al meu a avut o recoltare de secretie prostatica care ( scuze) a impus abstinenta si inainte si dupa. abia marti se ispraveste perioada de pauza. si o sa vedem atunci, in functie de rezultat daca mai e cazul de prestat.

#148 2009-04-04 16:46:48

adinagrig
Insomniac member

pipa , imi pare rau...

dar de ce trebuie sa stea cu voi?

tu ai senzatia ca daca se poarta asa cu tine acum, cand va veni bebe te va ajuta?
eu sincer nu cred....

eu zic ca tu sa o lasi in pace....sa te porti normal, si o sa vezi ca tot ea, va veni la tine  ..si paote se va schimba....

9 ani de copilarie ....

#149 2009-04-04 16:58:09

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

fetele cand i-am atras atentia ca se poarta urat mi-a zis:"ce-ai fata?ma port cum ma purtam si inainte"
nu e casatorita...s-a despartit in februarie de iubitul ei cu care urma sa se casatoreasca (era un bou deci bine a facut), dar eu nu i-am gresit cu nimic. statea in bucuresti si avea o chirie imensa de abia ii mai ajungeau banutii pt ea (inainte a stat cu ala acolo).si eu i-am propus sa vina sa stea cu mine ca in "zilele bune" cand locuiam impreuna, si voiam sa o angajez unde lucrez eu.
e luunga povestea cu ea si tipul respectiv (e baterist si umbla lela tot timpul si era si infidel). dar eu nu i-am gresit cu nimic. din contra o tin din banii mei si am grija de ea. am zis ca va fi ok si pt mine ca o sa am pe cineva aproape cand va veni micutzul...dar sincer, m-as mira sa imi ridice macar un fir de jos.
n-am eu cum sa o schimb, si nu ii cer nimic. decat sa se abtina de la rautati si comentarii aiurea.
nu va zic ca isi baga nasul si cand am cate o disputa cu al meu.
o doare in cot ca ma deranjeaza ca fumeaza, desi a zis ca se va lasa cand va veni la mine...credeti ca s-a lasat?
din contra...aseara a mers in bucatarie si-a aprins o tigara in geam si imediat am simtit. am rugat-o de la inceput macar seara sa nu mai fumeze ca simt si nu pot dormi. a fost f mirata, ceva de genul :"dar ce ca am deschis fereastra si am scos capul pe geam" de parca fumul iese tot afara.
ooooooffffff...
si inainte cand stateam impreuna facea figuri dar imi era mai usor. acum zic ca poate e perioada de acomodare si mai tarziu nu va mai fi asa.
tin minte ca al meu mi-a zis ca asa va fi...ca nu s-a schimbat. dar am zis ca e sora mea si daca pot o ajut...dar nicio fapta buna nu ramane nepedepsita, asa-i fetelor ? smile

ps- am citit ce am postat si am vazut ca ma repet. am zis de 2 ori :"eu nu i-am gresit cu nimic" tongue cred ca-s disperata smile ce credeam ca va fi o chestie super s-a dovedit a fi un fiasco total sad

ps2-puiul meu imi fura sute de zambete si rasete...ma loveste de n ori zilnic...azi de dimineata nu mai puteam de ras atat se zvarcolea iubitul hjarta. acum banuiesc ca va saluta ca iar nu are stare lol
ce bine ca il am pe el si pe tatic...Multumesc Doamne  rugaciune

Ultima oara a fost editat de pipacslany (2009-04-04 17:05:50)

#150 2009-04-04 17:17:43

cristaup
Full member
De la: timisoara
Inregistrat: 2008-10-29

garga voi merge inainte de toate la medicul meu ginecolog sa vedem unde ne trimite mai departe..chiar nu stiu unde sa o luam..iar despre leucocite eu stiu ca numarul lor crescut indica prezenta unei infectii....Pipa draguta..cred ca cel mai bine e sa incerci sa vorbesti cu ea..sa o faci sa fie constienta de starile tale emotionale, de felul tau de a fii in aceasta perioada..poate nu a inteles...discutie ce trebuie purtata fata in fata, cu mult calm si rabdare...oricat de insesibila e..e sora ta si la un moment dat va intelege ca greseste, iar intentiile tale sunt din cele mai bune...pupici fetelor

rugaciune bebic

#151 2009-04-04 17:19:50

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

buna fetele

maria ...pai asa mergi tu cu bicicleta?  chicot cand pe ea cand pe jos?  chicot ....daca m-ai fi vazut pe mine in ziua cand am implinit 25 de ani cum aveam coatele, barba si genunchii praf  rotfl ....toti prietenii erau pe jos de ras  rotfl ....de daca am vrut sa fac pe breaza si sa ma urc pe o bicicleta care era cat mine  lol

garga..am luat temp azi si am dat la celelalte dis...  o voi lua in continuare chiar daca am zapacit-o astea 2 zile  smile   :k?ra:

adina...cand trebuie sa-ti vina? poate totusi e devreme .....mai sunt sanse pana nu vezi rosu  rugaciune  gravida

crista imi pare rau de rezultatul analizelor  puss 

pipa...esti de laudat  puss  dar vorbeste cat mai repede cu ea si incearca sa rezolvi situatia pentru ca ....te rog sa nu te superi....dar decat sa stai intr-un plans si tot suparata mai bine o trimiti pe sora ta de unde a venit........poate totusi se rezolva .....am si eu un frate dar nu vorbim de aproape 10 ani sad  pentru ca nu e om

crissy ...am luat si kerotol dar nu vroia sa ma lase neam......m-am dus la dr ieri dim si cum nu ma durea niciunul mai tare nu a avut ce sa-mi faca si m-a trimis sa fac o radiografie si sa revin....am facut-o azi si ma voi duce luni la dr......sper sa nu trebuiasca sa iau antibiotic pentru ca sunt alergica la peniciline si e greu unui dr sa-mi recomande ceva  sad

scuze ca am intrat mai rar dar dupa noaptea alba ieri am dormit toata ziua si aseara am avut musafiri  disperat

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-04-04 18:11:01)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#152 2009-04-04 19:40:49

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Buna fetele puss

Adina imi pare tare rau ptr testul tau negativ sad

Pipa eu zic sa vorbesti cat mai repede cu ea si sa-i spui exact ce te deranjeaza. Eu nu sunt de acord sa mai stau cu alticineva in casa in afara de sotul meu ptr ca la un moment dat apar discutii si este posibil sa fie si relatia noastra afectata. Nu te supara pe mine, te rog...este doar ceea ce gandesc eu.

Si acum sa va spun despre vizita mea la doctor, mai rau de atat nici ca se putea. In primul rand nu a vazut nici urma de ovulatie, a zis ca inca nu incepem stimularea si iau in continuare arefam pana prin august. Daca pana atunci nu se intampla nimic incep stimularea ptr ca banuieste ca am ovulatie foarte rar. Mi-a zis sa iau din ziua 14 pana in 25, deci 12 capsule pe luna. Nici urma ca mi-ar veni menstra dupa cum arata mucoasa deci e prima luna fara arefam si deja sunt dereglata. Mi-a zis sa incep de azi dar nu am gasit la nicio farmacie si m-am hotarat sa astept sa vad poate totusi imi vine si daca nu incep sa iau. Mi-a zis sa-si faca si sotul spermograma ca sa-l scoatem pe el din calcul si sa ne concentram asupra mea.

Deci concluziile sunt: ovarul stang usor micropolichistic, nici urma de ovulatie sau de venire a menstrei si ptr moment niciun bebe. Cred ca va dati seama cat de demoralizata pot fi..........

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.