homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 5-89

#1673 2009-04-17 17:30:16

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 5

fetele salut. eu am f multa treaba. am terminat cumpaarturile. de acu gatitul.

cred ca imi vine CM> am mers mai inainte la baie si am vazut o pata maro f deschis.acu nu curge dra eu cred ca in curand va incepe serios sa curga. asa ca nu cred ca e bebe nici luna asta. mai vb. merg la treaba. acu plec la cineva , cand ma intorc ma bag serios in bucatarie.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-04-17 17:30:35)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#1674 2009-04-17 17:31:15

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

fetelor, va asteptam la Retete in imagini cu bunatatile voastre, sa mai invatam si de la voi applause

#1675 2009-04-17 18:21:03

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Ce faceti dragelor? kram
Eu am cam terminat treaba, de gatit maine.

#1676 2009-04-17 20:03:46

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

buna fetele harnicutele

ce mai faceti dragutelor ati terminat sau mai aveti ?
eu vreau maine sa bucataresc dupa ce vin de la servici bine inteles si sa mai bag putin aspiratoru si sa mai fac cate ceva ,in seara asta am facut cumparaturile atat am reusit

pupici pt toate gravidute si aspirante

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#1677 2009-04-17 21:19:32

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

Hello Helloooo   par  kram

Ce aiurea ma simt cand citesc la voi ca faceti treaba, gatiti.. eu stau ca o plosnitza, mama nu ma lasa sa fac nimic, mai mult o incurc.  hmm

Alina, si mie ar trebui sa imi vina cu o zi dupa tine, dar ultima luna nu am mai avut spotting, a venit in ziua 29 in fortza, fara picaturi maro sau roz. Pentru ca luna trecuta am ovulat cu stangul. Cand ovulez cu stangul, vine cum trebuie si am si perioada fertila devreme, ovulatia in ziua 15. La dreptul cred ca am vreun chist, uneori ma inteapa si am observat ca mereu ovulez tarziu cu dreptul.  sad
Maine dimineata fac un test, eu nu sunt in bucuresti si aici am gasit in 3 farmacii doar Barza, iar intr-o farmacie nu aveau nici macar un test de sarcina.  sad  Mi-am luat Barza Jet pe care am dat 17 lei yikesyikesyikesyikes aproape cat Clear Blue!
Cred ca nu mai pun Utro. daca testul de maine iese negativ, maine e ziua 28 si ar trebui sa iasa ceva daca am avut ovulatia acum 10 zile.
Si eu am trecut pe sub Masa azi, dar la Prohod nu merg. sad

Hmmmmm, eu am intrat azi in biserica. Daca am avut avorturile menstruale nu aveam voie?  va  sad

Vad ca nu sunteti..
Fug si intru mai tarziu sa va citesc!  kram  par  puss

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-04-17 21:38:04)

Publicitate

loading...

#1678 2009-04-17 21:57:19

fany
Sr. member

fetele ati terminat treaba si ati trecut sa va uitati la dansezi de nu sunteti pe aici

#1679 2009-04-17 22:07:27

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Pass, nu e pacat ca ai intrat in biserica; nu ai facut avort de bunavoie, nu? puss

Gata tortul, cozonacii, pasca, ciorbitza de miel, drobul... maine restul de curatenie!

Va pup fetele, pic de somn puss

Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2009-04-17 22:19:24)

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#1680 2009-04-17 22:23:36

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

hello harnicutelor  par  kram

pass poti intra in biserica linistita..... puss

crissy ...harnicuta draguta ce esti tu  par  kram

eu abia acum ma duc la cumparaturi .....asa ca voi la somn eu la plimbari nocturne...hihihihi  shopping  disperat

pupici...vorbim dimineata...nb dragutelor  kram

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-04-17 22:24:24)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1681 2009-04-17 22:28:53

passenger
Addicted member

Da, nu le-am facut de bunavoie, bine ca am aflat , ma gandeam ca am facut vreun pacat ca am intrat azi.
si eu plec la cumparaturi pe la 11, camy  chicot , cucuvele mai suntem!  puss

somn usor, Cris!  kram si lui bebe!

Eu mai intru sa va verific  chicot

#1682 2009-04-17 22:35:57

fany
Sr. member

vai ce harnicuta ai fost cris o sa iasa un bebe priceput la toate ca si mama lui de altfel ,pup si pe tine si pe bebe si noapte buna

pass,cami spor la cumparaturi,m-am prins de ce va duceti voi acum la cumparaturi ,ca sa evitati aglomeratia de pe zi si aveti dreptate la anu o sa merg si eu tot asa noaptea ca ziua obositor mai e

#1683 2009-04-18 00:02:01

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

fleurette a scris:

lili si eu mai citeam sapt trecuta simptomele pt sarcina oprita din ev si din cate stiu nu mai ai nici un fel de simptom de gravida...asa ca dr cu siguranata nu s-a inselat, incearca sa nu asculti ce spune soacra ta, nu vreau sa vorbesc cu pacate desprea ea in saptamana mare

parca erau cateva fete care treb sa prez testul la apel, se simte cineva?  chicot

Fleurette ma scuzi ca ma amestec si eu dar foarte bun sfat i-ai putut da lui Lili. Nu stiu de unde le mai scote lumea asta; atat de multe aberatii...

Fetele va multumesc pentru sfaturi. Asa cum a zis si CRiss este cam devreme pentru test. Ma apuc si eu acum, vineri seara, sa fac bucatele pentru Paste. Va pupacesc cu drag si spor la treaba daca mai aveti

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1684 2009-04-18 06:45:39

asim
Full member
Inregistrat: 2008-06-23

buna dimineata fetele   smile
m-am trezit cu noaptea in cap sa-mi termin treaba
ieri nu am mai apucat sa intru ca dupa masa m-am culcat iar dupa trezire m-am dus la manastire
fetelor daca nu mai apuc sa intru sa vb cu voi va doresc Sarbatori fericite si un Paste cat mai linistit
Va pup   par

#1685 2009-04-18 08:08:30

dymomo77
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-05-23

Buna dimineata. Am intrat si eu sa va zic Paste fericit si numai bucurii. Noi suntem bine, ieri am fost la eco si l-am vazut pe BB cum da din manute si picioruse(era f activ) asa ca acum ne-am mai linistit. Am facut si dublu test care nu a iesit prea bine dar incercam sa nu ne stresam pana la 13 sapt cand vom merge din nou la eco pt masurarea pliului nucal. Pupici la toate aspirantele.

mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009

#1686 2009-04-18 08:43:16

passenger
Addicted member

Neata!  par 
Am intrat sa va spun de testul Barza Jet: e negativ! Nu am ramas luna asta, sper ca va fi luna viitoare!  wink
sexinpat  la greu, ce sa facem? lol

Eu mai intru pe forum asa ca nu fac urarile de pe acum..

Merg sa beau cafeluta.

Trezireaaa!  kram

#1687 2009-04-18 08:52:34

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

neata fetele. nici eu nu sunt pass graviduta, asa ca ne luam de mana luna viitoate. mie mi-a venit in toata regula. ma bucur ca a venit la 29 zile, deci ma reglez dupa AC. luna viitoate tragem tare.

eu va urez la toate un paste fericit de pe acu, ca am treaba si nu stiu daca mai intru. pup.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-04-18 08:52:44)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#1688 2009-04-18 08:54:37

AnkSan
Full member
Inregistrat: 2008-12-10

'Neatza dragelor mele dragi! mornincoffee
Tare dor de voi imi era, insa in ultima vreme nu am mai avut timp sa intru decat 1 data la 2-3 zile ca sa vad ce mai faceti. Sper sa nu va ganditi ca v-am uitat...kram Nu stiu ce se intampla dar de cateva sapt am fffffffff multa treaba la serv, iar seara cand aj acasa sunt extrem de obosita si aj ametita si cu picioarele umflate..sad si dupa cateva min de odihna, facem papi, ma spal si apoi pic lata..sad bang Cred ca abia acum inep cu starile de oboseala si somnolenta... In rest au revenit gretzurile..mai in forta ce-i drept; insa eu ma bucur pt ca stiu ca e bebe bine smile. In rest creste burticutza...asa ca joi cand revin din co, le voi face cinste de ziua mea si le voi spune la serv de bebe Nu stiu cum vor reactiona, insa voi putea si eu sa ma port normal, fara sa mai ascund simp, fara sa ma mai feresc si fara sa-l mai "ascund" pe bebe chicot Vineri mai mergem la eco, unde sper sa aflam ca este ok...si poate si ce este..lol dance

Si eu va spun Paste Fericit! alaturi de cei apropiati, multa liniste si lumina, cat mai multa dragoste si caldura sufleteasca. Va doresc ca aceasta sfanta sarbatoare sa va aduca multa speranta si incredere siiiiiiiiiiiiiiii bebe i sanatoshi pe care ni-i dorim cu atata patima rugaciune popa bebe

Lili imi pare tare rau...sad Sa dea Domnu' sa te rasplateasca cat mai curand posibil cu un bebe sanatos si frumos. rugaciune Eu in oct am pierdut sarcina |(stiu ca la tine e a 2 a oara:()...de fapt eu am mers la eco si mi s-a spus ca era oprita in ev de 3 sapt...si in ianuarie am ramas din nou (dupa chiuretaj se spune ca poti ramane fff usor). Si eu am facut anticorpii fosfolipidici si au iesit ok. Asa ca dupa ce faci toate analizele si investigatiile...pe cai ca se filmeaza. Sa ai incredere... puss kram

Dragelor cucuietelor sper sa va aduca iepurasul tot ce va doriti: teste pozitive, bebe - frumoshi si sanatoshi, caldura si dragoste din partea celor apropiati, dar mai ales din partea sufletzelelor voastre pereche. smile

Va stampilez cu foc ...iar pe burticutze de 2 ori...si pe Fleurette de 3 ori chiar. rotfl

Noi am ajuns aseara la ai mei, unde petrecem de ob toate sarbatorile. Asa ca merg s-o ajut pe mama pt ca la noi abia azi se face toata mancarica sad : food  bucatar  disperat  cozo, sarmale, oua, friptuirca si...ce-o mai fi...lol Deja am drool  drool cand am vazut ce harnicutze ati fost si cate bunatati ati gatit. Cred ca trebuie sa-mi pun bavetica.. chicot
Hai va v-am scris nu gluma,...1 data la 2 sapt dar...recuperez..rotfl

O zi linistita si frumoasa va doresc! smile

Pass, Alina...luna viit cu siguranta va veni si bebe rugaciune
Desi Pass...tu inca nu ai vazut roshu... chicot popa

Ultima oara a fost editat de AnkSan (2009-04-18 09:04:10)

Mamica de Ingerash blondutz angel

#1689 2009-04-18 09:06:01

passenger
Addicted member

Ankutzaa  par  par 

Ma bucur ca esti bine si bebe la fel!! Se scuza absenta!!  lol

Da, alina, asa e. Data viitoare o luam de la capat. wink  Altfel nu avem cum.

Eu nu stiu ce sa fac.. sa mai pun Utro pana vine ciclonul? Testul asta a avut -ca si celelalte- o linie pala, ca un fir de par, dar NU il consider altfel decat negativ, nici nu vroiam sa cumpar Barza dar numai marca asta am gasit.
M-am rugat ieri ca testul de azi sa fie ori pozitiv ( 2 linii rosii ) ori negativ, se pare ca nu e nicicum si-mi vine sa plang de nervi!  Chiar fiecare test Barza trebuie sa iasa asa?? Asta ca sa nu pot sta eu pe deplin linistita de sarbatori.. sad
Stiu ca atunci cand voi ramane gravida si va fi embrion viabil, testul meu va fi mai clar, astea sunt doar pacaleli ( liniute de uscare sau avorturi menstruale ). sad

#1690 2009-04-18 09:31:19

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

Salut fetele,

Am intrat si eu sa va urez sa aveti parte de zile linistite alaturi de cei dragi, sa fiti sanatoase si Sfanta Inviere sa ne umpla sufletele de lumina !

PS: Pass pana nu apare rosu sa nu dezarmam... si inca ceva... sa-ti mai zic ca si eu sunt la ai mei si mama se ocupa de toate cele de trebuinta ?!?! lol

#1691 2009-04-18 09:38:21

passenger
Addicted member

mihaela, crede-ma ca ma rog acum sa apara rosu maine, in ziua 29!

hehe, inca o coincidenta!  lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.