Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 5-89
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 5
fetele salut. eu am f multa treaba. am terminat cumpaarturile. de acu gatitul.
cred ca imi vine CM> am mers mai inainte la baie si am vazut o pata maro f deschis.acu nu curge dra eu cred ca in curand va incepe serios sa curga. asa ca nu cred ca e bebe nici luna asta. mai vb. merg la treaba. acu plec la cineva , cand ma intorc ma bag serios in bucatarie.
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-04-17 17:30:35)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
fetelor, va asteptam la Retete in imagini cu bunatatile voastre, sa mai invatam si de la voi
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Ce faceti dragelor? Eu am cam terminat treaba, de gatit maine.
- fany
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-02-13
buna fetele harnicutele
ce mai faceti dragutelor ati terminat sau mai aveti ? eu vreau maine sa bucataresc dupa ce vin de la servici bine inteles si sa mai bag putin aspiratoru si sa mai fac cate ceva ,in seara asta am facut cumparaturile atat am reusit
pupici pt toate gravidute si aspirante
minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita http://www.fertilityfriend.com/home/269b55
- passenger
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-10-16
Hello Helloooo
Ce aiurea ma simt cand citesc la voi ca faceti treaba, gatiti.. eu stau ca o plosnitza, mama nu ma lasa sa fac nimic, mai mult o incurc.
Alina, si mie ar trebui sa imi vina cu o zi dupa tine, dar ultima luna nu am mai avut spotting, a venit in ziua 29 in fortza, fara picaturi maro sau roz. Pentru ca luna trecuta am ovulat cu stangul. Cand ovulez cu stangul, vine cum trebuie si am si perioada fertila devreme, ovulatia in ziua 15. La dreptul cred ca am vreun chist, uneori ma inteapa si am observat ca mereu ovulez tarziu cu dreptul. Maine dimineata fac un test, eu nu sunt in bucuresti si aici am gasit in 3 farmacii doar Barza, iar intr-o farmacie nu aveau nici macar un test de sarcina. Mi-am luat Barza Jet pe care am dat 17 lei aproape cat Clear Blue! Cred ca nu mai pun Utro. daca testul de maine iese negativ, maine e ziua 28 si ar trebui sa iasa ceva daca am avut ovulatia acum 10 zile. Si eu am trecut pe sub Masa azi, dar la Prohod nu merg.
Hmmmmm, eu am intrat azi in biserica. Daca am avut avorturile menstruale nu aveam voie?
Vad ca nu sunteti.. Fug si intru mai tarziu sa va citesc!
Ultima oara a fost editat de passenger (2009-04-17 21:38:04)
- fany
- Sr. member
fetele ati terminat treaba si ati trecut sa va uitati la dansezi de nu sunteti pe aici
minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita http://www.fertilityfriend.com/home/269b55
- Crssy85
- Hero member
- Inregistrat: 2008-11-09
- Site
Pass, nu e pacat ca ai intrat in biserica; nu ai facut avort de bunavoie, nu?
Gata tortul, cozonacii, pasca, ciorbitza de miel, drobul... maine restul de curatenie!
Va pup fetele, pic de somn
Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2009-04-17 22:19:24)
Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011
- passenger
- Addicted member
- fany
- Sr. member
vai ce harnicuta ai fost cris o sa iasa un bebe priceput la toate ca si mama lui de altfel ,pup si pe tine si pe bebe si noapte buna
pass,cami spor la cumparaturi,m-am prins de ce va duceti voi acum la cumparaturi ,ca sa evitati aglomeratia de pe zi si aveti dreptate la anu o sa merg si eu tot asa noaptea ca ziua obositor mai e
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
fleurette a scris:lili si eu mai citeam sapt trecuta simptomele pt sarcina oprita din ev si din cate stiu nu mai ai nici un fel de simptom de gravida...asa ca dr cu siguranata nu s-a inselat, incearca sa nu asculti ce spune soacra ta, nu vreau sa vorbesc cu pacate desprea ea in saptamana mare
parca erau cateva fete care treb sa prez testul la apel, se simte cineva?
Fleurette ma scuzi ca ma amestec si eu dar foarte bun sfat i-ai putut da lui Lili. Nu stiu de unde le mai scote lumea asta; atat de multe aberatii...
Fetele va multumesc pentru sfaturi. Asa cum a zis si CRiss este cam devreme pentru test. Ma apuc si eu acum, vineri seara, sa fac bucatele pentru Paste. Va pupacesc cu drag si spor la treaba daca mai aveti
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- dymomo77
- Full member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2008-05-23
Buna dimineata. Am intrat si eu sa va zic Paste fericit si numai bucurii. Noi suntem bine, ieri am fost la eco si l-am vazut pe BB cum da din manute si picioruse(era f activ) asa ca acum ne-am mai linistit. Am facut si dublu test care nu a iesit prea bine dar incercam sa nu ne stresam pana la 13 sapt cand vom merge din nou la eco pt masurarea pliului nucal. Pupici la toate aspirantele.
mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009
- passenger
- Addicted member
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
neata fetele. nici eu nu sunt pass graviduta, asa ca ne luam de mana luna viitoate. mie mi-a venit in toata regula. ma bucur ca a venit la 29 zile, deci ma reglez dupa AC. luna viitoate tragem tare.
eu va urez la toate un paste fericit de pe acu, ca am treaba si nu stiu daca mai intru. pup.
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-04-18 08:52:44)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- AnkSan
- Full member
- Inregistrat: 2008-12-10
'Neatza dragelor mele dragi! Tare dor de voi imi era, insa in ultima vreme nu am mai avut timp sa intru decat 1 data la 2-3 zile ca sa vad ce mai faceti. Sper sa nu va ganditi ca v-am uitat... Nu stiu ce se intampla dar de cateva sapt am fffffffff multa treaba la serv, iar seara cand aj acasa sunt extrem de obosita si aj ametita si cu picioarele umflate.. si dupa cateva min de odihna, facem papi, ma spal si apoi pic lata.. Cred ca abia acum inep cu starile de oboseala si somnolenta... In rest au revenit gretzurile..mai in forta ce-i drept; insa eu ma bucur pt ca stiu ca e bine . In rest creste burticutza...asa ca joi cand revin din co, le voi face cinste de ziua mea si le voi spune la serv de Nu stiu cum vor reactiona, insa voi putea si eu sa ma port normal, fara sa mai ascund simp, fara sa ma mai feresc si fara sa-l mai "ascund" pe Vineri mai mergem la eco, unde sper sa aflam ca este ok...si poate si ce este..
Si eu va spun Paste Fericit! alaturi de cei apropiati, multa liniste si lumina, cat mai multa dragoste si caldura sufleteasca. Va doresc ca aceasta sfanta sarbatoare sa va aduca multa speranta si incredere siiiiiiiiiiiiiiii i sanatoshi pe care ni-i dorim cu atata patima
Lili imi pare tare rau... Sa dea Domnu' sa te rasplateasca cat mai curand posibil cu un sanatos si frumos. Eu in oct am pierdut sarcina |(stiu ca la tine e a 2 a oara:()...de fapt eu am mers la eco si mi s-a spus ca era oprita in ev de 3 sapt...si in ianuarie am ramas din nou (dupa chiuretaj se spune ca poti ramane fff usor). Si eu am facut anticorpii fosfolipidici si au iesit ok. Asa ca dupa ce faci toate analizele si investigatiile...pe cai ca se filmeaza. Sa ai incredere...
Dragelor cucuietelor sper sa va aduca iepurasul tot ce va doriti: teste pozitive, - frumoshi si sanatoshi, caldura si dragoste din partea celor apropiati, dar mai ales din partea sufletzelelor voastre pereche.
Va stampilez cu foc ...iar pe burticutze de 2 ori...si pe Fleurette de 3 ori chiar.
Noi am ajuns aseara la ai mei, unde petrecem de ob toate sarbatorile. Asa ca merg s-o ajut pe mama pt ca la noi abia azi se face toata mancarica : cozo, sarmale, oua, friptuirca si...ce-o mai fi... Deja am cand am vazut ce harnicutze ati fost si cate bunatati ati gatit. Cred ca trebuie sa-mi pun bavetica.. Hai va v-am scris nu gluma,...1 data la 2 sapt dar...recuperez..
O zi linistita si frumoasa va doresc!
Pass, Alina...luna viit cu siguranta va veni si Desi Pass...tu inca nu ai vazut roshu...
Ultima oara a fost editat de AnkSan (2009-04-18 09:04:10)
Mamica de Ingerash blondutz
- passenger
- Addicted member
- bmihaela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-07
Salut fetele,
Am intrat si eu sa va urez sa aveti parte de zile linistite alaturi de cei dragi, sa fiti sanatoase si Sfanta Inviere sa ne umpla sufletele de lumina !
PS: Pass pana nu apare rosu sa nu dezarmam... si inca ceva... sa-ti mai zic ca si eu sunt la ai mei si mama se ocupa de toate cele de trebuinta ?!?!
- passenger
- Addicted member
mihaela, crede-ma ca ma rog acum sa apara rosu maine, in ziua 29!
hehe, inca o coincidenta!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|