|
Nu esti logat.
Va rog rasp urgent:D sa stiu la ce sa ma astept#1 2009-04-14 22:43:23
va rog rasp urgent:D sa stiu la ce sa ma asteptbuna...mi-a intarziat o luna!!!!!!!!! Offline #2 2009-04-14 22:44:24
Re: va rog rasp urgent:D sa stiu la ce sa ma astepta...am uitat ca,contactul a fost protejat..insa...nu l-am mai verificat la sfarsit..desi parea ok,adik,is sigura ca nu era spart,sau cv de genu. Offline #3 2009-04-14 23:00:50
Re: va rog rasp urgent:D sa stiu la ce sa ma asteptpai daca zici ca v-ati protejat si ca ti-a venit menstra in ianuarie si februarie, nu cred ca poate fi vorba de sarcina. plus ca au trecut 4 luni de atunci, deci s-ar fi observat daca era...asa am patit si eu prima data cand am facut-o, era undeva pe 1 ianuarie (nu anul asta) si de atunci mi s-a dereglat ciclul. care pana atunci venea in fiecare luna in aceeasi zi, apoi a inceput sa-mi vina la o luna si o saptamana-doua..si eu m-am speriat initial, insa mi-a trecut. Offline #4 2009-04-14 23:03:04
Re: va rog rasp urgent:D sa stiu la ce sa ma asteptcred ca e vorba de o dereglare. totusi ti`a venit 2 luni la rand dupa contactul din decembrie. mergi la medic sa iti dea ceva. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|