|
Nu esti logat.
Prezervativ ramas inainutru care nu mai iese#1 2009-04-20 06:13:09
prezervativ ramas inainutru care nu mai iesebuna dimineata! Offline #2 2009-04-20 07:56:26
Re: prezervativ ramas inainutru care nu mai ieseai incercat sa umbli cu degetele? chestia e ca,la fel ca un tampon,nu are unde anume sa se duca, deci e in continuare acolo,la nu foarte mare adancime... Offline #3 2009-04-20 09:10:31
Re: prezervativ ramas inainutru care nu mai ieseBaga degetele dupa el, trebuie sa iasa. #4 2009-04-20 12:21:06
Re: prezervativ ramas inainutru care nu mai ieseam incercat sa bag degetele dupa el numai ca nu imi dau seama ce e pe acolo.mi s-a parut la un moment dat ca dau de el si de fapt am apucat de o parte din vagin si mi-a dat si sinagele cand am tras cu unghia.nu imi dau seama daca ceea ce apuc intre degete sunt peretii vaginului sau cauciuc...am bagat cam o jumatate de deget... Offline #5 2009-04-20 12:51:41
Re: prezervativ ramas inainutru care nu mai iesetu tiai bagat singura prezervativul ? pune pe prietenul tau Offline Publicitateloading...
#6 2009-04-20 13:07:12
Re: prezervativ ramas inainutru care nu mai iesel-am scos!!!!! Offline #7 2009-04-20 13:19:31
Re: prezervativ ramas inainutru care nu mai iesepoi daca a stat acolo 7 ore si ai facut cu prezervativul ai grija sa nu se fi intamplat sa curga pe acolo cat lai smotocit tu .... Offline #8 2009-04-20 13:25:25
Re: prezervativ ramas inainutru care nu mai iese
si acuma vine intrebarea mea : cum nu poti suporta introducerea propriului deget in vagin dar poti suporta penisul prietenului? in timpul celor 7 ore nu te-a incomodat sau cum de ai asteptat asa de mult timp? ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #9 2009-04-20 14:00:36
Re: prezervativ ramas inainutru care nu mai ieseSi mie mi s a intamplat o data sa mi raman prezervativul in vagin, dupa ce am vazut ca nu pot ajunge sa l scot, nici eu nici partenerul, m am urcat imediat in taxi si m am dus la Spital (Ginecologie) la urgente si mi l a scos o asistenta medicala de acolo, in cateva secunde, mediu septic etc. Chestia e ca dupa a trebuit sa iau Postinor, si daca nici tu nu te protejezi cu aticonceptionale si esti in perioada fertila, ia si tu Pilula de a doua zi! O zi frumoasa! Offline #10 2009-04-20 14:14:07
Re: prezervativ ramas inainutru care nu mai ieseAnk-Su-Namun , nu suport sa imi introduc degetul acolo pentru ca ma inteapa unghia...si nu am unghiile lungi.dar pana la urma am bagat nu un deget, cu doua ca sa il scot!de disperare. Offline #11 2009-04-20 20:20:16
Re: prezervativ ramas inainutru care nu mai iesedana22,chiar daca partenerul nu a ejaculat un risc exista,fiindca si lichidul preejac. contine spermatozoizi... Offline #12 2009-04-20 21:41:00
Re: prezervativ ramas inainutru care nu mai iesedepinde si daca este sau nu in perioada fertila... Offline #13 2010-09-11 05:31:00
Re: prezervativ ramas inainutru care nu mai ieseBuna...sunt noua aici...si am si eu o problema...si as vrea sa.mi dati un sfat...azi de dimineatza cand am mers la toaleta am descoperit ca am avut un prezervativ in mine timp de Offline #14 2010-09-11 08:33:27
Re: prezervativ ramas inainutru care nu mai iesealecsa... mesajul tau este incomplet Offline #15 2010-09-12 20:53:43
Re: prezervativ ramas inainutru care nu mai ieseda stiu..scuz...dadusem enter din greseala si a trebuit sa astept 15 min..dar mi s.a fkt somn si m.am bagat in pat...cum ziceam si prezervativul a stat in mine timp de 1 sapt si 1 zi...nu stiu ce sa fac....mi.e frica...ce ma sfatuiti ? am auzit din alte parti ca pot da in scepticemie...si mai am o problema...dar...merg maine sa clarific..da totusi as vrea si parerea voastra. Treaba sta in felul urmator...mie in luna iulie nu mi.a venit deloc ciclul...si prin august am mers la ginecolog...acesta mi.a zis ca sunt insarcinata in 2 luni de zile...din cate auzisem acel medic nu avea antecendente mai bune si am decis sa merg la alt ginecolog . Al 2-lea ginecolog..mi.a facut control by hand si mi.a zis ca nu simte nimica , mi.a facut eco..si la eco se vedea ceva...da mi.a zis ca daca e sarcina e de 4-5 saptamani..dar ca sa fie sigur mi.a facut si un test de sarcina..testul de sarcina a iesit negativ..si mi.a zis ca nu sunt insarcinata..si ca ce.am vazut noi la eco e un lichid care se formeaza inainte de venirea menstruatiei...mi.a dat sa iau niste pastile pentru reglarea menstruatiei , acestea se numeste duphaston...le.am luat si intr.o saptamana mi.a venit , ba chiar mai mult decat trebuia da nu mi.am facut griji ptr k medicu m.a avertizat ca imi va veni mai mult...nu stiu...maine vreau sa ma duc la alt doctor...k p mine ma dor foarte foarte tare sanii...ce parere aveti ? va pup:* Offline #16 2010-09-12 20:58:49
Re: prezervativ ramas inainutru care nu mai ieseScuza-ma ca te intreb... esti sigura ca e inca inauntru? Mi se pare aiurea ca in tot timpul asta sa nu fi alunecat indeajuns incat sa nu il poti scoate. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #17 2010-09-12 22:16:46
Re: prezervativ ramas inainutru care nu mai ieseyoyolina mai citeste odata ce.am zis...am spus ca a iesit singur afara dp 1 sapt si 1 zi...si numai e inauntru k l.am scos p tot intreg... te pup Offline #18 2010-09-12 22:20:47
Re: prezervativ ramas inainutru care nu mai iesedaca ti-a venit dupa duphaston nu esti insarcinata... Offline #19 2010-09-12 22:27:39
Re: prezervativ ramas inainutru care nu mai ieseda...dar am citit si am gasit cum ca chiar dk femeia este insarcinata ii vine menstruatia pentru ca sunt destul de puternice pastilele si declanseaza automat menstruatia...chiar mie frica Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|