homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2-120

#2262 2009-10-13 14:06:29

ally_na
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-06-25

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2

rozik ..35 are babuta smile....gasesc si eu motive...ca sunt fricoasa....dar plec de la premiza nasc natural....dar din cate stiu eu ..dr meu....este cam adeptul cezariana....asa ca...o sa gaseasca el un motiv sa nu nasc natural...ca vad ca se poarte...chiar cat este o cezariana voi aveti habar?... ce iti e viata...acum 2 luni mi se zicea sa renunt la bebe si acum....ma gandesc la nastere

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#2263 2009-10-13 14:32:07

rozik
Full member
Inregistrat: 2006-08-31

multi inainte!Cu mine in salon era o tipa de 40 de ani care a nascut normal,fara epiziotomie si fara sa se rupa deloc.Vezi si tu cum zice doctorul ca e mai bine puss

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

#2264 2009-10-13 14:40:13

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Alina Elena a scris:

fetele eu azi la baie am vazut pe hartie o secretie asa galbui deschis, lipicioasa asa, ca o gelatina subtire. e normal in sarcina? aveti asa ceva gravidutelor. a aparut de 2 zile. dar f putin. din cand ijn cand. doar pe hartie dar f putin.

Alina din cate stiu eu este normal sa ai o astfel de secretie. Am mai avut si eu dar era mai mult alba, de consistenta gelatinei. Este o secretie care protejeaza bb, deci nu-ti face griji.

Si eu vreu sa nasc natural desi mi-e teama, dar daca medicul imi zice ca nu se poate natural ci numai cu cezariana o sa respect ce zice. La noi nu se insista deloc pe cezariana ci dimpotriva...natural/vaginal.

Fetelor, voua vi se umfla un pic picioarele (in jurul oului piciorului)? Am stat cam mult in picioare ieri si seara am vazut ca erau umflate un pic. Sa fie de la stat in picioare sau ca am mancat cu o zi inainte mai sarat?

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#2265 2009-10-13 15:21:25

rozik
Full member
Inregistrat: 2006-08-31

Chiar am citit zilele trecute undeva ca suntem tara din Europa cu cele mai multe nasteri prin cezariana(circa 80% din totalul nasterilor,spre deosebire de Franta,de exemplu,unde sunt doar 14%).E drept,insa,ca difera mult conditiile din maternitatile noastre de cele care sunt in alte tari.
flowerpot,e posibil sa fie si de la statul in picioare,dar si de la sare.Incearca sa o elimini,pe cat posibil,din alimentatie.Am o prietena careia i se umflau foarte tare picioarele cam de pe la 6 luni de sarcina;a internat-o ca sa o desumfle,asa i-a zis doctorul,insa nu i-au facut absolut nimic,doar au tinut-o tot timpul in pat,cu picioarele mai sus,si a eliminat cat de cat sarea din alimentatie.

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

#2266 2009-10-13 15:44:26

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Alina si eu am secretia despre care vorbesti.
Cica este normal sa o avem.

Publicitate

loading...

#2267 2009-10-13 19:48:17

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

si eu am secretie dintr-aia

camy, eu inca o tratez cu limitarea dulcelui si atat... avand in vedere ca o aveam dinainte, nu are rost sa o tratez toata sarcina... o sa o tratez la final, inainte de a iesi bebe smile

eu ma rog la Doamne Doamne sa pot natural smile adica sa nu fie pb medicale care sa necesite ceza.

si mie mi se mai umfla picioarele.... si, cica, va fi din ce in ce mai "misto" lol (era intr-o carte pt mamici o constatare care mi-a placut mult... zicea o mamica: "singura mea consolare in momentul in care gleznele erau ca 2 butoaie era ca, deja, aveam burta mult prea mare ca sa mi le pot vedea mereu" rotfl )

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2268 2009-10-13 20:03:21

rruxxy
Platinum member

Intr-adevar, faina constatare lol

#2269 2009-10-13 20:16:43

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

...asa este....eu dc stau 10-15 min pe scaun....mi se ufla picioarele....e asa frumos sa fi gravida rotfl2

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#2270 2009-10-13 21:19:16

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

haideti, mai, sa fie asta cea mai mare pb si e ok smile mie imi place sa fiu gravida big_smile chiar imi place mult... mi-e ca o sa duc lipsa sarcinii dup-aia rotfl

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2271 2009-10-13 23:11:25

Joo
Full member
Inregistrat: 2008-08-12

Fetelor azi mi-am sunat medicul care mi-a spus ca ar vrea sa mai stau pana la 36 de sapt. sa merg luni sa ma vada si poate programam spre sf saptamanii.....
hmm parca nu ma mai grabesc asa big_smile...o saptamana..... kapitulation

Are mami 2 papusele, Emma si Natalia hjarta hjarta

#2272 2009-10-14 08:32:56

walkiria_c
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2008-03-08

si eu vreau sa nasc natural, dar cu epidurala...asa am convenit cu dr din motive de astm...by the way...asta o cumpar eu sau o au in spital...si cam cat ar costa daca are cineva habar?

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-10-14 08:33:03)

Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu.
mami de Eduard Andrei

#2273 2009-10-14 08:34:01

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

joo, dar daca inca nu dau semne ca ar trebui sa iasa, eu zic sa mai stai, ca stai oricum spre binele tau....
stiu ca ideal e sa se ajunga la 37 sapt...nu?

9 ani de copilarie ....

#2274 2009-10-14 09:15:24

lili pala
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-17

adina, ce alianta e asta?"fac parte din alianta PriCoMyGaElAdSaFaBILiPaLa si vreau sa plec din ea cat mai repede"???? lol

Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile
http://stefanici.blogspot.com
http://emiruna.blogspot.com
59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile !

#2275 2009-10-14 09:27:29

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

lili, pai e o alianta , facuta de noi ,aspirantele la titlu de mamica...eheheh...voi care sunteti mamaici , nu aveti treaba cu asta...
asa ca , fac parte din ea , dar vreau sa plec cat mai repede la viitoare mamici big_smile
ce sa facem si noi , concepem tot felul de chestii....

9 ani de copilarie ....

#2276 2009-10-14 09:48:26

rruxxy
Platinum member

Da, sunteti tare simpatice cu alianta smile

Joo, ce putin mai ai. Cred ca esti plina de emotii....

#2277 2009-10-14 09:57:51

anne85
Full member
Inregistrat: 2009-04-07

Alina Elena, e normala scurgerea aia, zic eu. La mine e Niagara ... lol
Chiar radeam la un moment datde descrierea dopului gelatinos pe care il pierzi cand e sa nasti, ca la mine "elimin" cate un dop gelatinos dintr-asta zilnic ... rotfl2

Hai ca m-am prostit de tot !
Sa trecem la lucruri mult mai serioase. Cred ca am mai intrebat, dar nu strica inca o data : cum afli de candida asta ? Iti ia lama doctorul sau o ceri tu ?

Mie nu mi se umfla picioarele ... inca. happydance
Daaa, Kata, e fain sa fii gravidutza ! Mai ales daca n-ai probleme, greturi, de-astea ... Si cand incepe sa miste ... emotionant.

gravida 35+ babyboy happydance

#2278 2009-10-14 10:26:08

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Fetelor, pe mine ma seaca rau rau rau de tot secretia asta... cateodata curge aproape ca la robinet grater, e oribila.... deja incepe sa nu mai fie de ajuns protej slip=ul... cred ca apelez la absorbant din ala normal.....

Eu sunt pt nastere naturala cu epidurala SI EPIZIOTOMIE ( majusculele sunt pt stie ea cine lol  ).

Camy, nu ne mai intreba pe noi cum am tratat nush ce; intreaba medicul tau! puss

Ally, nu esti batrana si asta nu e motiv sa nasti prin ceza smile , dar dak asa iti place sa te pacalesti... big_smile

Mie mi se umfla picioarele in asa hal incat nu ma mai incap pantofii neutral , dar ador sa fiu gravida... o sa ma bucur enor cand o sa-l am pe bebe in brate, dar o sa-mi lipseasca perioada asta... smile ; au fost cele mai frumoase 9 luni din viatza mea  hjarta

Walki, epidurala o iei din farmacie, costa cam 100 lei, dar pe langa asta tb si un anestezic care e vreo 200 lei, dar ai 2 variante : ori il iei direct din spital ( nush cat costa...), ori il intrebi pe dr tau EXACT ce tip de anestezic iti tb si dai comanda la farmacie ( aici costa in jur de 200 sigur ).

Anne, dak vrei naturel, vaginul tb verificat/curatat si in ultima parte a sarcinii - pe la 36-38 sapt se face o analiza a secretiei, nu e nevoie sa ceri, ca-ti face sigur.

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2279 2009-10-14 10:33:31

anne85
Full member
Inregistrat: 2009-04-07

Da, da, naturel ...
Nu ma dau in vant dupa epiziotomie, insa. Daca s-o putea, eu vreau naturel, fara epiziotomie. Acuma, planul de-acasa nu se potriveste cu ala din targ ... lol
Deci daca ii spun la doctor ca vreau naturel imi ia el lama, fara sa cer ? Acum m-am lamurit.

gravida 35+ babyboy happydance

#2280 2009-10-14 10:44:08

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Fetele, voi ati avut dureri de spate la inceputul sarcinii? pe mine de ieri ma doare din nou spatele, jos spre fund.
Au inceput sa fie sanii umflati, pe burtica nu mai pot sa dorm.
Maine ma duc la dr sa vad casuta lui bebe

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.