homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2-144

#2718 2009-10-30 20:00:48

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2

eu DE LA inceputul sarcinii am cosuri sad

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2719 2009-10-30 20:03:17

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

io am si fara sa fiu insarcinata lol
acum pe bune, cica e o chestie care se intampla frecvent... organismul suporta schimbari hormonale si de aci problemele...

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2720 2009-10-30 20:24:48

witty_ina
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-11

criss, eu inca mai am o sampanie de la cununie pe care o pastram pt... ocazii speciale. Am pus-o la rece  wink

In privinta cosurilor, eu am avut tot timpul dar de la sarcina parca mi s-au inmultit punctele negre sau micile cosuri  Ce am folosit eu ca sa-mi amelioreze tenul: le roche-posay (tratamentele effaclar K si effaclar duo), curatare frecventa si cel mai important - fondul de ten toleiane tot de la roche posay. Medicul mi-a spus ca pot doar sa ameliorez problemele pe parcursul celor 9 luni, iar ca acoperire mare cu tot cu SPF (asta ca sa evit petele maronii ce pot aparea) mi-a dat acel fond de ten. Pana acum e chiar ok.

Progeteronul pe care il luam (unele) ne mai poate ajuta, dar in rest... rabdare sa incheiem cele 9 luni si alaptarea

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#2721 2009-10-31 00:33:40

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Asa, witty, hai si tu cu sampania!  drink

Walki, inteleg acum...... pai de asta si e asa ieftin acolo...

Kata, ce pot sa spun... oribil ce se intampla cu unii doctori... al meu mi-a zis clar ca vorbim dupa ce nasc ( cand am fost data trecuta si i-am strecurat niste banuti big_smile ) ; din cate stiu despre el de la o droaie de femei, e f grijuliu, vine mereu in camera sa vada cum te simti dupa nastere, te bibileste etc etc; mi se pare super asa... si parca asta te face sa dai si mai mult.. faptul ca, practic, pt el nu conteaza cat ii dai.. din mom ce platesti la sfarsit )

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2722 2009-10-31 01:52:21

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Crissy, in carte se vorbeste despre aceste intepaturi pelvice la saptamana 32 (banuiesc ca pe aici este startul la ele). In rest, nu mai spun nimic.

Walkiria
mi-e frica smile. Nu vreau sa pun mai mult de cat am.
Fetelor am si eu niste cosuri pe frunte si pana a nu fi insarcinata nu am avut niciodata (mai era cate unul razlet, dar acum am multe insa par a fi sub piele). Mi-a zis o colega ca faci couri cand ai fata lol.
M-am scapat astazi intr-un mall imens si am mai luat ceva pentru bebe. Imi vine sa ma strang de gat ca nu stiu ce copil o sa am ca era un magazin cu niste reduceri mari tare, dar hainele nu erau neutre ci fie pt fete, fie pt baieti. La urmatorul copil o sa stiu ce este de la primul ecograf smile.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

Publicitate

loading...

#2723 2009-10-31 08:47:59

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Sa stiti ca si mie imi mai apare cate un cos razlet, pana sa fiu insarcinata nu aveam deloc.

#2724 2009-10-31 09:39:47

Crssy85
Hero member
Site

Flower, mc puss ; la mine au aparut intepaturile astea in urma cu o sapt, cam asa....; am uitat ca tu nu vrei sa stii secul copilului.. dar d c? Nu mai stiu.

Despre cosuri eu nush ce sa va spun... nu prea am avut treaba cu ele nici inainte, nici dupa ce am ramas.

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2725 2009-10-31 09:51:56

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

fetele cu burtici, voi ati mai patit sa aveti scurgeri abundente de consistenta lichida?
Stand in picioare, am simtit cum efectiv curge ceva din mine....

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2726 2009-10-31 09:54:23

Crssy85
Hero member
Site

Da, Andreea... vezi ca s-ar putea sa fie si o candidoza ceva.. dak ai usturimi/mancarimi; dak nu, e ok, e normal la gravide sa fie mai multa secretie.

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2727 2009-10-31 09:57:55

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Nu..mancarimi, usturimi nu am. Mersi Crssy

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2728 2009-10-31 10:34:46

katami
Platinum member

Crssy85 a scris:

Kata, ce pot sa spun... oribil ce se intampla cu unii doctori... al meu mi-a zis clar ca vorbim dupa ce nasc ( cand am fost data trecuta si i-am strecurat niste banuti big_smile ) ; din cate stiu despre el de la o droaie de femei, e f grijuliu, vine mereu in camera sa vada cum te simti dupa nastere, te bibileste etc etc; mi se pare super asa... si parca asta te face sa dai si mai mult.. faptul ca, practic, pt el nu conteaza cat ii dai.. din mom ce platesti la sfarsit )

apopo de dat inainte... ma gandeam si eu aseara.... eu pe dr mea o stiu de o gramada de timp, inca dinainte de sarcina mergeam la ea... si faza e ca niciodata nu i-am dat nimic peste cat a cerut la consultatie (care, oricum, varia big_smile si nu taia chitanta, deci oricum erau bani bun intrati in buzunar, da' ma rog). o singura data i-am dus niste flori, atata. SPER CA NU SE GANDESTE CA NU-I DAU LA NASTERE, NU? lol adica nush... pana acum nu mi-a "venit" sa-i bag bani in plus si ea mereu a fost draguta.... si mi-a cerut cat a vrut, nu mereu la fel... ba 80 lei/eco, ba 100... chestii dintr-astea... dar cum II DAU DE INTELES ca la nastere o asteapta o "portie" mai zdravana, ca sa fie prezenta si atenta? big_smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2729 2009-10-31 12:39:38

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

katami a scris:

Crssy85 a scris:

apopo de dat inainte... ma gandeam si eu aseara.... eu pe dr mea o stiu de o gramada de timp, inca dinainte de sarcina mergeam la ea... si faza e ca niciodata nu i-am dat nimic peste cat a cerut la consultatie (care, oricum, varia big_smile si nu taia chitanta, deci oricum erau bani bun intrati in buzunar, da' ma rog). o singura data i-am dus niste flori, atata. SPER CA NU SE GANDESTE CA NU-I DAU LA NASTERE, NU? lol adica nush... pana acum nu mi-a "venit" sa-i bag bani in plus si ea mereu a fost draguta.... si mi-a cerut cat a vrut, nu mereu la fel... ba 80 lei/eco, ba 100... chestii dintr-astea... dar cum II DAU DE INTELES ca la nastere o asteapta o "portie" mai zdravana, ca sa fie prezenta si atenta? big_smile

Pai eu cred ca ea se asteapta oricum sa primeasca "portia" la nastere...nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme. Eventual poti sa-i pui asa o intrebare, cam cu cati bani sa te pregatesti pentru nastere...desi nu stiu daca nu e cumva deplasat sa intrebi...dar doar asa ii poti sugera...sau s-o intrebi de mai multe ori daca o sa te asiste ea, daca te apuca noaptea...ca atunci poate sigur se gandeste ca primeste ceva...

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#2730 2009-10-31 13:00:47

katami
Platinum member

de intrebat direct n-o intreb... dar da, o sa o bazai la cap cu asistatul big_smile

#2731 2009-10-31 18:40:19

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

....eu stiu niste preturi de la spitalul municipal dc va ajuta....dar nu garanyez ptr ele , plus ca e vb de cezariana....dar..parca zicea cineva ca e un topic special ptr asa ceva...care este?

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#2732 2009-10-31 20:09:51

rozik
Full member
Inregistrat: 2006-08-31

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

#2733 2009-10-31 22:34:39

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

multam

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#2734 2009-11-01 09:16:21

witty_ina
Sr. member

Pt Elias nu aveti o lista de preturi?! Eu am cateva informatii dar sunt subiective pt ca vin de la prietenii mei medici acolo (eg. Dai si tu acolo ceva banuti ca doar ... noi medicii ne stim intre noi) Eu am auzt ceva de 300 E cezariana plus restul

ps. am pus poze la members area... asta ca sa ies din anonimat. Veti vedea colo evolutia mea de la 50 kg pana la 79kg  bang

#2735 2009-11-01 09:36:24

Crssy85
Hero member
Site

Witty, ai 79 deja? Retii apa, este? Lasa, ca vor zbura kg.. o sa vezi smile .

Kata, eu nu as face discutii din astea cu dr.. sa nu jignesc; stai linistita, ca stie ea ca o sa cotizezi.... nu tre sa-i spui wink ; te vede tanara, isi imagineaza si ea ca te consulti cu alte( viitoare ) mamici, nu cred ca si-a facut despre tine o impresie de genul "nu stie pe ce planeta traieste", asa ca totul va veni de la sine, nu te impacienta wink

Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2009-11-01 09:43:04)

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2736 2009-11-01 10:26:02

witty_ina
Sr. member

Criss, am avut 50 kg dar dupa ce medicii mi-au spus ca nu pot avea copii, am inceput n tratamente care in 3 ani m-au adus la 76. Cand eram pregatiti sa reuntam la a avea un bebe pe cale naturala, pt ca medicii ne-au tot spus ca NU SE MAI POATE, a venit Luca (testul a iesit pozitiv in ziua in care eram programati pt inceputul evaluarii pt fertilizare in vitro). Genul de probleme pe care le-am avut: eu chisturi la ovare, cicluri anovulatorii prea multe, uter retrovers, cateva "malformatii" ale uterului, iar sotul meu a fost diagnosticat cu azoospermie (zero sprmatozoizi). Sotul a renuntat la un tratameent cu testosteron (pt stimulare) si la spermograma cu 2 luni inainte de a ramane insarcinata avea cam 300.000 spermatoizi. Am ajuns amandoi sa credem ca Luca e o minune (asta spun chiar si medicii).

Nu ma mai intereseaza kg pe care le-am acumulat pt ca am primit o mare minune in schimb. Dupa ce vine Luca, am timp si energie sa revin la kg mele.

ps. Norocul meu a fost ca am pus cam 3 kg pe mine in sarcina

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.