homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2-38

#704 2009-06-17 18:38:32

TinkerBell
New member
Inregistrat: 2009-04-05

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2

Buna dragele mele,ho ho ho ca de cind n-am mai intrat multa vreme a trecut.Sper ca va merge bine,si sa dea domnul sa va fie si cit mai usor.
Vreau sa-ti transit Ina sarcina usoara si bine ai venit printre noi.Sa ai un bebe sanatos si frumos.
  Eu sunt fericita ca am scapat de greturi,am fost pe 10 iunie la control adica cu analize,ca ca asa vor aici in fiecare luna,urina,singe,tensiune luata,kg masurate si-n plus i-am ascultat inimioara bebeului meu, vai fetelor ce cu putere bate, mi-au dat lacrimile de fericie... Mi s-a spus ca am 14 sapt, ei dragelor si pe 11 iunie am simtit nisste falfaieli asa la burtica si o data cu asta gata si cu greturile.Dar ca-n totdeauna eu am si un Dar sunt un pic speriata ca de atunci nu la-m mai simtit pur si simplu nu am mai simti.Acum eu cum de altfel sunt aici legata de maini si picioare in tara lui Papura Voda treb sa astept urmatorul control.Sunt asa in panica o fii normal sa mai astept o sapt 2 sa il simt klume...

Va pup si sa aveti grija de voi 

15 sapt bebe

Ultima oara a fost editat de TinkerBell (2009-06-17 18:39:38)

#705 2009-06-18 09:19:39

lili pala
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-17

freealy25 a scris:

lili, tensiunea mea ...nu stiu ce e cu ea dar , avand in vedere ca mi se umfla f rau picioarele, mi-a zis sa o iau in fiecare zi ca sa nu cumva sa creasca .Daca ajunge la 13/...atunci sa ma duk fuguta la cardiolog.Inainte de a ramane insarcinata nu o aveam mai mare de 10/6,10/7 rar ajungea la 11.Probabil pt ca a vazut ca imi creste ...s-a gandit sa nu creasca mai mult si de aceea mi-a zis sa o iau in fiecare zi .
Totusi , nu inteleg de ce ieri era 10/5.Ce se intampla?
Deci daca imi creste ...clar tre sa fac cezariana ...

Stii, eu aveam tensiune a 9 cu 5 sau cu 6, rar 10, exceptional 11. Chiar daca nu-mi lipsea cafeaua din meniul zilnic.
Acum am permanent 12 cu 6 si chiar 13 cu 7, dar dr mi-a spus sa ma ingrijorez daca trece de 14 cu 8, atunci sa ma duc la ea de urgenta.

10 cu 5 e bine, atata timp cat nu te simti ametita au slabita.
Eu ieri chiar m-am speriat, aveam 85 cu 47.

A! Stii ce-am observat? Cand mi se umfla degetele, beau apa mai multa si-mi trece. Incearca si tu, poate merge...
Las ca mai avem putin si scapam!

Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile
http://stefanici.blogspot.com
http://emiruna.blogspot.com
59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile !

#706 2009-06-18 09:20:28

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Hello,
Tinker, stai linistita, a miscat bebe. Acum poti spune ca s-a cam incheiat cu greturile.
Dar inca e mic bebe ca sa-ti dai seama ca misca mai mereu. Acum nu simti zilnic miscarile, cu toate ca el se misca, dar e micut si nu are forta suficienta.
O sa vezi dupa 20 de saptamani ca-l vei simti mult mai bine, apoi la 30 saptamani o sa-l rogi sa nu se mai impinga asa ca-ti rupe burta  lol
Acum cateva zile cand am fost la eco, chiar am vazut cand misca usor piciorul si eu nu simteam, si al meu e mare.....dar facea miscari usoare, cat inca mai are loc un pic... big_smile

Eu azi dimineata aveam tensiunea 10/7.8 si pulsul 66. E buna oare? huh

Ultima oara a fost editat de Juli (2009-06-18 09:21:24)

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#707 2009-06-18 09:23:14

Crssy85
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09
Site

pipacslany a scris:

eu m-am  sexinpat  de vreo 4 ori toata sarcina  chicot  si as mai fi vrut cateodata dar al meu are impresia ca il vede Victor lol asa ca nimic, de am si uitat cum se face big_smile
baie in schimb nu fac nici eu.
felicitari ina si o sarcina usoara si frumoasa puss

Wow, pipa! Ce cuminte ai fost! la noi e tot ca inainte.. cateodata 1 data/sapt, cateodata de 2 ori/zi big_smile  applause

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#708 2009-06-18 09:31:54

Juli
Hero member

Uau Crssy, ce fericit trebuie sa-l fie al tau  rodnar

Publicitate

loading...

#709 2009-06-18 09:35:48

thanandar
Full member
Inregistrat: 2008-07-23

Buna fetelor !
Am fost si mi-am facut eco de trim III ( am 33 de sapt si jumate) , bebelusa mea are 2.200 gr dar placenta e situata pe peretele posterior , grad III, normal inserata. Sunt foarte ingrijorata din cauza placentei. Oare bebe nu mai e oxigenat si hranit bine?

#710 2009-06-18 09:40:09

Juli
Hero member

Pai greutatea pare buna. Cica fetele sunt mai micute decat baietii.
Medicul ce a zis?
Daca nu ar fi oxigenat si hranit bine nu ar mai fi crescut pana acum.
Am avut si eu o chestie d-asta, cand la morfologie la 21 saptam era cordonul inserat marginal si zicea ca e posibil sa nu se hraneasca ca lumea.....dar el s-a dezvoltat bine pana acum.
Astept si eu sa vad daca fac morfologia la 32 saptamani, sa vad ce-mi zice medicul.

#711 2009-06-18 09:44:28

thanandar
Full member

Juli a scris:

Pai greutatea pare buna. Cica fetele sunt mai micute decat baietii.
Medicul ce a zis?
Daca nu ar fi oxigenat si hranit bine nu ar mai fi crescut pana acum.
Am avut si eu o chestie d-asta, cand la morfologie la 21 saptam era cordonul inserat marginal si zicea ca e posibil sa nu se hraneasca ca lumea.....dar el s-a dezvoltat bine pana acum.
Astept si eu sa vad daca fac morfologia la 32 saptamani, sa vad ce-mi zice medicul.

Nu am ajuns inca la medic, ecografistul nu a zis nimik

#712 2009-06-18 09:53:48

Juli
Hero member

Pai daca nu a mentionat nimic la concluzii, inseamna ca e bine.
Oricum trebuie sa mergi la medicul tau sa-i arati, ca sa stie cum e si cand vei naste cel mai probabil, sa fie si el pregatit.

#713 2009-06-18 09:58:34

thanandar
Full member

Vroiam sa stiu daca cineva a mai avut placenta grad III la 33 sapt si jumate si ce influenta are acest lucru asupra bebelusului?

#714 2009-06-19 09:06:09

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

tinker si eu am simtit niste gadilaturi pe interiorul burtii pe la 14 sapt, de atunci asteptam zi de zi....dar nu a fost asa...abia acum ii simt mult mai des, uneori ii simt toata ziua, alte zile nu-i simt deloc, asa ca...mai ai putina rabdare...aseara ma jucam cu ei...tineam mana pe burta si simteam cu ciocane cineva din int ...cand sa puna si tati mana s-a speriat  sad ...asta era fetita...apoi am pus ambele maini pe burta, in lateral si am simtit ca si cum s-ar fi intins si m-a atins pe palme  big_smile ..m-am amuzat teribil ...dupa aia m-au apucat niste arsuri de am crezut ca ma duc la farmacie sa iau ceva ... m-au tinut 2 ore in continuu, abia am adormit  sad , ma bucur ca macar am numai seara inainte de culcare, in timpul zilei n-am treaba  wink
thannadar sa creasaca mare si sanatoasa...mai are timp pana la termen sa creasca  par
azi plecam la mare pana dumin...asa ca la intoarcere va arat poze in costum de baie  rodnar

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#715 2009-06-19 09:06:35

lili pala
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-17

eu stiu ca o placenta de grad III in ultimul trimestru este perfect normala...nu cred ca trebuie sa-ti faci griji. medicul tau te-a speriat? nu cred...

daaaa.... vreau si eu la MAAAAREEEE!
te invidiez fleur!  eu fac 9 ore cu masina pana la constanta.... grater

Ultima oara a fost editat de lili pala (2009-06-19 09:08:42)

Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile
http://stefanici.blogspot.com
http://emiruna.blogspot.com
59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile !

#716 2009-06-19 14:42:23

thanandar
Full member

lili pala a scris:

eu stiu ca o placenta de grad III in ultimul trimestru este perfect normala...nu cred ca trebuie sa-ti faci griji. medicul tau te-a speriat? nu cred...

daaaa.... vreau si eu la MAAAAREEEE!
te invidiez fleur!  eu fac 9 ore cu masina pana la constanta.... grater

Abia sapt viitoare am programare la medicul care imi urmareste sarcina dar am tot citit pe net ca o placenta de gradul III se intalneste in sapt 39-40 iar eu am abia acum 34 sapt si mi-e teama ca micuta sa nu fie bine oxigenata si hranita.Ecografistul la care am fost nu a mentionat nimik in neregula dar astia se uita numai sa-ti ia banii si atat.

#717 2009-06-19 19:14:23

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

thanandar, o prietena de-a mea avea placenta de gr III in sapt 35 (e cu o sapt mai mult) dar poate o avea de mai devreme dar i-a depistat doar atunci pt ca atunci a fost la control.
ma gandesc ca daca doctorul nu ti-a zis ca ar fi probleme nu trebuie sa te ingrijorezi inutil.
sarcina usoara in continuare puss

#718 2009-06-21 21:22:45

elena_ilie
New member
De la: romania
Inregistrat: 2009-04-14

Fetelor, cum adica de 4 ori in toata sarcina sau o data pe saptamana? Din cate am citit si auzit daca ai o sarcina normala nu e nevoie sa raresti sau anulezi placerile cu iubitul. Noi in ultima perioada am rarit-o la o data la 2 , maxim 3 zile din cauza ca am fost ocupati....
Acum jumatate de ora am fost la baie si am observat o secretie gelatinoasa, destul de compacta, transparenta, nu am simtit nici un miros... si m-a apucat un plans teribil. Voua vi s-a intamplat asta?ar trebui sa imi fac griji?

Fetita mea, Sasha - 37 saptamani

#719 2009-06-22 09:15:55

Juli
Hero member

Elena, am uitat  rodnar ...esti gravida? Cat ai?
Nu ca nu e voie, daca te simti in stare poti avea relatii fara sa provoci vreun avort sau nastere prematura. Dar daca nu ai chef si ti-e cam rau........postesti  big_smile
Eu in toata sarcina pot numara pe degete relatiile avute....deh.....asta e......acum cand ma simt eu bine, nu pot ca asa ne-a zis medicul... lol

#720 2009-06-22 19:41:07

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

m-am intors  big_smile ....nebronzata pt ca n-am vrut sa risc sa stau la soare...a fost frumos si relaxant...incerc sa va pun niste poze la burtici  smile

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#721 2009-06-22 20:00:48

witty_ina
Sr. member
Inregistrat: 2006-09-11

Fetelor, azi am foat la primul consult medical: o eco transvaginala unde s-a vazut un punct negru  cool , o reteta cu nospa si uscosin pt crampe (care se pare ca sunt contractii si care trebuie evitate ca pot afce rau bebelusului)... si mult entuziasm si cadouri de la sot.  chicot

Urmeaza miercuri sa am prima serie de analize ale sangelui

In orice caz, va invidiez - nu numai pt viata sexuala mai activa decat a mea  wink  ci si pt ca mai aveti mult mai putin pana va veti tine bebelusii in brate

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#722 2009-06-22 20:15:52

patty
Membru
Inregistrat: 2009-06-22

Buna seara mamicilor si viitoarelor mamici. ce parere aveti despr doamna dr mataca si cate mergeti la ea?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.