homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2-50

#932 2009-07-04 11:08:57

ally_na
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-06-25

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2

Merci.Va intreb ptr ca dr de familie zice sa nu mai iau, amica mea rezidenta ( ginecolog) zice sa iau, dr meu giecolog  e plecat smile.Asa ca de aceea zic ca 1-1 .Multam

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#933 2009-07-04 15:41:26

lili pala
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-17

Crssy85 a scris:

lili pala a scris:

Crssy85 a scris:

ai idee cum pot sa procedez pt reducerea progr? D
Mc frumos puss

am mai scris de spre asta ieri... i-am raspuns lui fleur, dar nu mai tin minte la ce topic....
vezi si tu...

Am gasit, mc! Dar inteleg ca pot lua progr redus cu 2 ore doar dak am sarcina cu risc?

pai... cred ca da...

Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile
http://stefanici.blogspot.com
http://emiruna.blogspot.com
59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile !

#934 2009-07-06 12:04:44

witty_ina
Sr. member
Inregistrat: 2006-09-11

Fetelor, eu vin mereu cu dileme. Voi aveti pisici si cani pe unde "bantuiti"? Cum interactionati cu ei/ele?

Eu am in apartament un pisoi care nu abandoneaza locuinta si care e vaccinat la zi. Dupa ce vine bebe, singura solutie sa il pot tine cu noi in casa (in camere total separate) este sa-l tund  lol . Este adevarat ca nu-mi convine ca va arata jalnic, dar nu am alta solutie (nu am cui sa-l dau).
In casa unde-mi petrec wk-urile am 3 caini si 4 pisici, vaccinati, deparazitati, dar care stau liberi prin curte. Cum si cat de tare trebuie sa ma feresc de ei? INtreb asta pt ca este inevitabil ca o pisica sa mai intre din cand in cand in bucatarie sau eventual sa bage nasul vreunul dintre caini. Ma protejez cat pot si nu au permisiunea sa intre in dormitor.

Procedez bine cu pisoiul din casa? Poate sta alaturi de noi si daca va fi tuns, vaccinat la zi si nu va sta in aceeasi camara cu bebelusul?

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#935 2009-07-06 12:20:59

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

ina si eu am pisica...sa o tund inca nu m-am gandit si nici nu cred ca as reusi, la ce dementa e.
nu a iesit in viata ei afara si nu mananca decat whiskas ca e fitzoasa.
Evita sa ii cureti tu tavita la pisica si nu ii da sa manance carne cruda.
Eu cam atat pot sa iti zic, eu atat am facut.
Cand va veni piticul (acush big_smile ) nu o sa o las sa intre la el in camera si o sa evit sa o las sa se urce pe mine ca sa nu lase par.
Curand o va lua sora mea in custodie tongue si o sa imi fie mai usor

#936 2009-07-06 12:33:23

witty_ina
Sr. member
Inregistrat: 2006-09-11

Pipa, tu esti mai norocoasa. Eu chiar nu am cui sa o dau pt. o perioada si de aceea apelez la solutii mai putin ortodoxe  diablo . Nu stiu cum voi face, dar il voi tunde, oricat de jalnic va arata.
Am o temere: am crescut cu pisici si e posibil sa fi fost infectata cu toxoplasmoza (inca nu stiu pt ca sapt viitoare imi fac testele) asa ca ma intreb daca si cum va afecta asta fatul;

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

Publicitate

loading...

#937 2009-07-06 12:33:58

walkiria_c
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2008-03-08

fetele...ce parere aveti de concediul la mare in sarcina?...eu am 19 saptamani si un pic, insa din pacate am si placenta jos inserata... am vrea sa mergem cateva zile la mare, dar nu as vrea sa risc nimic...voi ce credeti?merci...

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-07-06 12:34:13)

Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu.
mami de Eduard Andrei

#938 2009-07-06 12:46:34

pipacslany
Hero member

witty_ina a scris:

Pipa, tu esti mai norocoasa. Eu chiar nu am cui sa o dau pt. o perioada si de aceea apelez la solutii mai putin ortodoxe  diablo . Nu stiu cum voi face, dar il voi tunde, oricat de jalnic va arata.
Am o temere: am crescut cu pisici si e posibil sa fi fost infectata cu toxoplasmoza (inca nu stiu pt ca sapt viitoare imi fac testele) asa ca ma intreb daca si cum va afecta asta fatul;

Ina, toxoplasmoza este periculoasa daca o faci in sarcina...daca ai avut inainte nu mai este niciun pericol, pt ca organismul dezvolta anticorpi si nu mai faci.Important e sa nu te infectezi in sarcina.
Stai linistita puss

walkiria eu cred ca poti sa mergi la mare, dar sa nu intri in apa pana la brau, intelegi sper ce zic, intri si tu pana la genunchi ca sa nu zici ca nu ai intrat in apa tongue
stai sub umbreluta, bronzeaza-te doar dimineata devreme, bea multe lichide, si conduceti cu grija ca nu e bine sa fii zguduita. cam atat smile

Ultima oara a fost editat de pipacslany (2009-07-06 12:52:08)

#939 2009-07-06 14:12:21

walkiria_c
Full member

offf..ce aiurea e...mai bine nu mai merg decat sa nu ma pot balaci...ca eu de cand ma stiu sunt ca o ratusca in apa....si presupun ca e valabil si pt mersul la piscina...

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-07-06 14:12:34)

mami de Eduard Andrei

#940 2009-07-06 14:13:55

pipacslany
Hero member

da...atata timp cat ai placenta jos eu stiu ca nu e voie in apa...Adica medicul mie asa mi-a zis, ca si eu am avut aceeasi problema

#941 2009-07-06 14:18:29

lili pala
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-17

pipacslany a scris:

da...atata timp cat ai placenta jos eu stiu ca nu e voie in apa...Adica medicul mie asa mi-a zis, ca si eu am avut aceeasi problema

Serios?  wow
Si eu am ceeasi problema, dar dr nu mi-a zis nimic... si am fost la piscina la greu....vai de mine!!

Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile
http://stefanici.blogspot.com
http://emiruna.blogspot.com
59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile !

#942 2009-07-06 14:21:12

walkiria_c
Full member

pai ar insemna ca nici baie in cada nu ar trebui sa fac...si nu mi-a zis nimeni nimic pana acum...doar de evitat efortul, mersul pe jos mult, contactul sexual si cam atat...a zis dr ca macar pana mai creste uterul si poate se mai ridica....aaa..si am citit astazi pe net ca in cazul placentei previa se face cezariana musai...asa stiti si voi?

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-07-06 14:21:42)

mami de Eduard Andrei

#943 2009-07-06 14:23:13

pipacslany
Hero member

Fetele eu va zic ce mi-a zis mie...nu garantez ca medicul meu nu e batut in cap insa tongue
Nu trebuie sa va panicati
Eu am avut inredictie la baie.Poate voia doar sa fie precaut, nu stiu.
Acum am placenta cum trebuie dar d-aia mi-a zis ca daca ma descurc cu dusurile mai bine dus.Si daca nu mai pot am voie o baie pe saptamana.dar eu nu am mai facut baie deloc tongue
daca placenta ramane praevia atunci da, cezariana...musai

Ultima oara a fost editat de pipacslany (2009-07-06 14:25:57)

#944 2009-07-06 14:33:26

walkiria_c
Full member

cred ca am sa-l sun pe dl dr sa-l intreb...ca urmatorul consult e pe 16, sapt viitoare si noi am vrea sa mergem pana atunci la mare...sper sa-l si gasesc , ca taaare greu mai dai de el..e super ocupat...de asta am vrut sa aud si parerile voastre...despre drum stiu si eu ca trebuie sa am grija..chiar acum in sesiune am fost la Iasi la examene si a fost destul de greu...chiar am vorbit cu o prietena care e tot medic, conf dr( e drept alta specialitate) si imi spunea sa am mare grija cu drumurile astea...si ca sa fie tacamul complet maica-mea mai vrea sa ma si ocup de nush ce renovari, etc la casa la tara-asta la Tecuci, deci la vreo 250km(ca ea nu e in tara si de cand m-am maritat nu mai are diriginte de santier) ca ce "nu au mai fost femeile gravide?...si ea a fost si nu s-a agitat atat si nici atatea analize nu a facut", am incheiat citatul...ca la nebuni...una din fete avea o prb cu soacra...la mine e cu mama box

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-07-06 14:35:04)

mami de Eduard Andrei

#945 2009-07-06 14:41:07

pipacslany
Hero member

lasa-le in fras renovari si drumuri lungi...ce treaba ai tu cu alte femei gravide?
fiecare gravida e diferita...so, ai tu grija de tine si de bebelus ca nu se surpa casa, este vreme la anul...acu e criza lol

#946 2009-07-06 14:46:35

walkiria_c
Full member

e criza domle...e drept, da ea a si hotarat cand o sa fie si botezul si nunta noastra(suntem casatoriti numai civil) si are musafiri italieni si tre' sa dea bine...ca doar asta conteaza, mai putin restul..sunt asa suparata pe tema asta...e mai importanta sanatatea lui bebe decat o mie de petreceri si alte cele...poate ma enervez si nu o chem deloc...ca doar nu degeaba ne-am cununat noi fara sa spunem la nimeni decat dupa...

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-07-06 14:46:50)

mami de Eduard Andrei

#947 2009-07-06 14:49:25

pipacslany
Hero member

las ca ceva de genul am fost si eu cu al meu...noi le-am zis ca o sa facem cununia dar le-am zis sa isi tina pliscul ca nu este momentul de cheltuieli fara rost, si ca nu vrem mare tam tam.
au facut ei figuri dara pana la urma tot noi doi si martorii am fost big_smile
sa vedem acum cum va fi cu botezul, parca vad ca o sa ma ia cu dureri de cap...pfff

#948 2009-07-06 14:56:11

walkiria_c
Full member

te cred..mie imi spui?mereu se gaseste vreunul mai "cu experienta" care sa vrea nush ce minuni...noua maica-mea a vrut sa ne aleaga si nasii de cununie si pe cei ai copilului...noi la cununia in secret am recurs dupa ce nimeni nu vroia sa ne casatorim..maica-mea cu renovarile ei, iar soacra-mea nici ea nu mai stiu din ce motiv...asa ca am tacut, am depus actele, am mers cu niste prieteni si dupa i-am sunat pe toti si le-am spus...si ne e super bine asa...asa ca te sfatuiesc sa-i ameninti ca nu-i chemi daca mai vocifereaza mult...sa vedem daca asa le convine...

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-07-06 14:57:34)

mami de Eduard Andrei

#949 2009-07-06 15:03:04

pipacslany
Hero member

lol
asa o sa fac puss
iar tu nu o baga in seama pe mama ta cu renovarile...i-or trece ei gargaunii pana la urma

#950 2009-07-06 15:13:35

walkiria_c
Full member

yep...pai trebuie intai de toate sa ma gandesc la bebe, care dragul de el se agita pe acolo non stop...chiar ma gandeam ca unele femei deabia incep sa-l simta la varsta asta a sarcinii, iar el si-a facut simtita prezenta de la 15 saptamani..acum se si vede cum se misca burtica si loveste cu putere...cand il simt uit de tot si de toate si imi dau lacrimile de fericire...

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-07-06 15:13:44)

mami de Eduard Andrei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.