homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2-99

#1863 2009-09-19 23:47:56

fleurette
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-29

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2

multum fetelor pt incurajari...o sa treaca mai greu timpul de acum inainte, dar macar stau acum decat dupa aia in spital cu ei  al9leacer
am facut de 2 zile o alergie...inca nu stiu exact de la ce...iau claritine (mi-a dat voie dr) si ma da cu o sol mentolata pe zonele cu eruptie...e tare neplacut pt ca am o mancarime de mooooor....a inceput mai intai pe piept, apoi pe burta si acum putin pe maini  supa ...sper sa treaca cat mai curand ca ma streseaza si nu suport hainele pe mine din cauza mancarimii  butter
va tin la curent cu info  kram ... aveti grija de burtici
multum livya  kram
crssy asta e, chiar nu mai conteaza cum nasc, numai sa fie ei bine...ma tot uit la burta si imi dau seama ca nu arata deloc a burta cu 4 kg in ea...cum zicea dr ca o burta cu sarcina la termen si copil mare
aaaa....faza tare...s-a speriat cand m-a vazut ce palida sunt, eu asa sunt de felul meu...nu am nimic, dar asa e tenul meu...si ma tot intreba "sigur asa esti tu?" am uitat sa-mi dau cu rosu in obraz...la nastere o sa ma aranjez ca sa nu se sperie astia mici de mama lor  lol

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#1864 2009-09-19 23:54:45

livya
Full member
De la: zalau....acum milano.
Inregistrat: 2009-07-06

fleurette a scris:

multum fetelor pt incurajari...o sa treaca mai greu timpul de acum inainte, dar macar stau acum decat dupa aia in spital cu ei  al9leacer
am facut de 2 zile o alergie...inca nu stiu exact de la ce...iau claritine (mi-a dat voie dr) si ma da cu o sol mentolata pe zonele cu eruptie...e tare neplacut pt ca am o mancarime de mooooor....a inceput mai intai pe piept, apoi pe burta si acum putin pe maini  supa ...sper sa treaca cat mai curand ca ma streseaza si nu suport hainele pe mine din cauza mancarimii  butter
va tin la curent cu info  kram ... aveti grija de burtici
multum livya  kram
crssy asta e, chiar nu mai conteaza cum nasc, numai sa fie ei bine...ma tot uit la burta si imi dau seama ca nu arata deloc a burta cu 4 kg in ea...cum zicea dr ca o burta cu sarcina la termen si copil mare
aaaa....faza tare...s-a speriat cand m-a vazut ce palida sunt, eu asa sunt de felul meu...nu am nimic, dar asa e tenul meu...si ma tot intreba "sigur asa esti tu?" am uitat sa-mi dau cu rosu in obraz...la nastere o sa ma aranjez ca sa nu se sperie astia mici de mama lor  lol

chicot  chicot ce comica esti,lasa ca bebelusii tai te accepta oricum... puss
asa citeam aici la tine ce ai scris,si imi aduc aminte de mine cum eram pe la sf.lui mai ,pe caldurile alea ,vaaaaaa ca abia asteptam sa nasc odata... chicot ,eram toata ca un balon,gata sa pleznesc,acum cum imi aduc aminte,cum eram imi vine sa rad...si nervoasa pe deasupre,nimic nu imi placea... big_smile
ooo doamne ajuta-ti sa treci cu bine! puss  kram

mihai pui de livya
un vot pentru mihai kram

mami de baietel mihai...santahappyapplause

#1865 2009-09-20 07:37:25

faith5
New member
Inregistrat: 2008-07-02

Buna fetelor! Am si eu o intrebare: cam cand ati scapat de greturi? Eu am implinit 3 luni si in fiecare dimineata o data sau de doua ori vomit cu convulsii, e foarte ciudat si ma epuizeaza si fizic si psihic. cand stiu ca vine dimineata si iar ma ia cu convulsii, vomit sucul gastric pt ca altceva dimineata nu am ce..ma simt foarte descurajata. nici cu durerile de burta nu stau prea bine, am dureri in fiecare zi. a mai trecut cineva cu bine de starile astea?multa sanatate!

gravida 26+

#1866 2009-09-20 12:31:01

livya
Full member
De la: zalau....acum milano.
Inregistrat: 2009-07-06

faith5 a scris:

Buna fetelor! Am si eu o intrebare: cam cand ati scapat de greturi? Eu am implinit 3 luni si in fiecare dimineata o data sau de doua ori vomit cu convulsii, e foarte ciudat si ma epuizeaza si fizic si psihic. cand stiu ca vine dimineata si iar ma ia cu convulsii, vomit sucul gastric pt ca altceva dimineata nu am ce..ma simt foarte descurajata. nici cu durerile de burta nu stau prea bine, am dureri in fiecare zi. a mai trecut cineva cu bine de starile astea?multa sanatate!

buna!
da asa e.de greturi mai scapi doar c-am pe la 5 luni,pe cand bebele incepe sa miste,poate nu o sa mai ai greturi,sau ceva putin...
eu am avut greturi pana pe la 6 luni,voma mai putin,dar nu e o regula depinde de fiecare,nu suntem la fel cu simtomele,altele au greturi,altele nu ...apoi alea is norocoase tongue e nasol stiu,dar trece... smile

mihai pui de livya
un vot pentru mihai kram

mami de baietel mihai...santahappyapplause

#1867 2009-09-20 12:34:53

lili pala
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-17

fleur, stai fff linistita in pat! si mai putin in fata computerului daca trebuie sa stai pe scaun! mai trebuie sa duci macar cateva saptamani, altfel o sa te chinui mult cu ei... nu fa absolut nimic, numai pana la baie si atat! gandeste-te la copii!
vezi cu alergia aia, ca nu suna bine. esti sigura ca e alergie? sa nu fie de la sarcina. cum stai cu tensiunea? te mananca pielea? sa nu fie semn de preemclamsie....
te rog eu frumos sa nu nasti acum, da? kram  kram

Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile
http://stefanici.blogspot.com
http://emiruna.blogspot.com
59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile !

Publicitate

loading...

#1868 2009-09-20 16:33:49

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Fleur, si eu sunt alba la fatza... si dak nu ma dau cu roshu in obraji si ruj pe buze, zici ca acushi decedez lol ; aveam o colega care zicea "eu si cand duc galeata de gunoi la ghena, ma rujez".. cam asa sunt si eu big_smile

Iete, am fost la cumparaturi ; au iesit cam roz pozele, de la jaluzele big_smile 

http://picasaweb.google.com/CrisVM85

puss

Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2009-09-20 16:34:48)

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#1869 2009-09-20 19:00:03

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

crissy ce frumoase sunt hjarta
vad ca va pregatiti intens big_smile
eu cred ca as incepe sa cumpar una-alta din prima zi in care as afla lol

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1870 2009-09-20 20:35:47

fleurette
Hero member

vai cryss ce frumoase sunt...mi-au dat lacrimile de emotie  kram ..... superbe  al9leacer
lili si eu sper sa mai stea sa nu iasa acum....preemclamsie nu am cum sa am, m-am uitat la simptome iar eu n-am nimic din ce scrie acolo....am doar o eruptie care a incep pe piept....si acum vad ca e din loc in loc pe tot corpul, dar nu am nimic....doar pete rosii formate din puncticele mici rosii si ma mananca f tare, in rest absolut nimic...dr gineco m-a vazut si a zis ca e alergie....pe piept mi-a trecut, vad ca si pe burta, mai am pe mana, la incheietura si pe genunchi...oricum probl astea de piele trec mai greu  tongue .... pai stau numai in pat si la baie....o sa trag eu calc mai aproape de pat, ca sa nu mai stau pe scaun  wink .... mai ales ca am tastatura fara fir o sa ma descurc  big_smile

#1871 2009-09-20 20:56:48

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

fleur nush daca mai tii minte dar si eu am avut o problema cu pielea prin sapt 25 parca.
medicul mi-a zis ca e reactie la sarcina si sa nu ii fac nimic. doar sa ma dau cu ceva anti-mancarime daca imi e tare insuportabila. mi-am luat fenistil gel. nu m-am dat decat de cateva ori ca in vreo 3 zile mi-a trecut complet.
probabil la fel e si la tine.
si ai mare grija de tine ca sa nu se grabeasca piticii.
te pup puss

cris f dragalase lucrusoarele. sa le poarte sanatos micutzul puss

Ultima oara a fost editat de pipacslany (2009-09-20 20:57:47)

#1872 2009-09-20 21:13:57

fleurette
Hero member

multum mult pipa...mie mi-a zis ca pot sa iau claritine....iau deja de  zile....maine nu vreau sa mai iau oricum mi-e mai bine  smile

#1873 2009-09-20 21:15:20

pipacslany
Hero member

kram fleur puss

#1874 2009-09-20 21:55:23

lili_kiki
Membru
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-19

la ecografie ies malformatile fizice.. dar psihice? la asta ma gandesc..
katami, este adevarat ca barbatii vin si pleaca dar asta e prima sarcina si sunt speriata, am 23 de ani inca nu sunt "trecuta" cum trebuie prin viata si simt nevoia sa am pe cineva langa mine sa ma tina in brate.. cel mai rau e cand ma duc la doctor si vad toate femeile gravide cu prietenul/sot de mana.. pana acum de cate ori am fost nu am vazut nici o femeie singura..
e greu si o sa fie si mai greu..

You have a choice. Live or die. Every breath is a choice.Every minute is a choice.To be or not to be..
gravida

#1875 2009-09-20 22:34:41

otilia19
New member
Inregistrat: 2009-08-24

buna fetelor,vreau sa va intreb daca eu am ciclu neregulat si mi-a intarziat 2 zile cm si acum as face un test,ar iesi adevarul............dar mi-e asa de teama ca va fi negativ din nou............am niste sani ca silicoanele,s-au marit neobisnuit de mult ,ma dor ingrozitor si sunt foarte tari, dar daca fac sex ,dupa jumate de ora se inmoaie si apoi iar la loc.mie mi se umflau si ma dureau de obcei inainte de cm cam cu o sapt dar acum sunt cam de 2 sapt asa..........a mai patit cineva asa?

#1876 2009-09-20 23:01:59

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Fetelor, mc frumos puss

Fleur, stai linistita, ca iti trece intr-o sapt cu claritine puss ; am si eu o mica eruptie pe piept, dar nu e mancaricioasa... sper sa nu devina neutral

Otilia, fa-ti curaj si baga un test.. doar el te va lamuri goodluck ; lasa frica... pai tre sa fii o mamica viteaza, nu? smile

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#1877 2009-09-21 09:41:56

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Pipa crema aia de galbenele e tare buna. am auzit si eu de ea. am vazut in farmacii. voiam sa te intreb e buna sa imi iau si eu sa ma dau pe fese, pe burta cand mai creste? inmoaie pielea atunci cand va incepe sa se intinda? afecteaza cu ceva bebele ?

Fleur stai cumintica in pat.  sover nu fa efort. ca sa stea bebeii tai acolo linistiti cat mai mult.

Otilia fa test. curaj.  majoreta  majoreta asa am facut si eu in ultima luna, cand am aflkat ca e bebe. nu aveam curaj sa fac test. si fetele m-au convins si uite ca a iesit pozitiv. goodluck

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-09-21 09:42:44)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#1878 2009-09-21 09:50:48

pipacslany
Hero member

alina nu afecteaza bebele, stai linistita.e cu extracte naturale smile si eu am folosit-o pe burta si fundic.pe langa uleiul de bebe si cremitza mea cu iaurt si capsuni (de care nu mai gasesc sad ).
deci iti recomand unguentul respectiv cu toata inima puss

#1879 2009-09-21 09:58:20

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

fetelor eu am gasit de la elancyl crema "specific vergetures", "Cream to help prevent and reduce the appearance of stretch marks during pregnancy. Nourishing tissue extracts of marine origin and safflower oil work to nourish the skin and increase its supplenuss, helping improve resistance to distension. A restructuring complex helps reduce the appearance of existing stretch marks by reinforcing the action of the support fibers of the connective tissue. Ideally, begin the treatments from the third month of pregnancy and continue until one month after the baby is born. 150ml" si mai mult am mai gasit de la ivatherm resveratrox anticelulitic      " Indicatii:
Crema anticelulitica cu efect de reducere a stratului lipidic de pe coapse, fese si abdomen. Determina reducerea semnificativa a aspectului de "coaja de portocala" si remodelarea siluetei. Pielea devine neteda, ferma si elastica

Compozitie:
Reduce grosimea stratului adipos prin stimularea lipolizei (degradarea grasimilor). Are efect antirecidiva prin reducerea lipogenezei (formarea de lipide), cu impiedicarea formarii de noi depozite adipoase si permanentizarea rezultatului. Are efect antivergeturi si de crestere a fermitatii pielii.
Resveratrox activeaza lipoliza (degradarea grasimilor) prin inhibarea fosfodiesterazelor,transformand grasimile din adipocite in acizi grasi si colesterol, declansand eliminarea lor.
Resveratrox s-a dovedit a fi de 30 de ori mai activ decat cafeina (test in vitro)
Scopariane are efect antirecidiva prin impiedicarea formarii de noi depozite de grasimi, prin reducerea lipogenezei.
Uleiul de masline contribuie la estomparea vergeturilor din sarcina, avand in acelasi timp si rol protector impotriva radiatiilor UV.
Centella Asiatica stimuleaza sinteza colagenului si a glicozaminoglicanilor cu efect reparator important , imbunatatind fermitatea pielii. Normalizeaza tesutul conjunctiv perivascular determinand imbunatatirea tonusului si elasticitatii vasculare.
Untul de Karite (Butirospermum parkii) contribuie la sanatatea pielii prin aportul de vitamine si acizi grasi esentiali care maresc supletea straturilor celulare.
tub Apa termala Herculane atenueaza iritatiile si catifeleaza pielea prin proprietatile calmante si antiiritante. Produsul poate fi folosit de femeile gravide si de persoanele cu fragilitate capilara. Nu este fotosensibil. "
CE parere aveti?

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1880 2009-09-21 10:23:12

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

pipacslany a scris:

alina nu afecteaza bebele, stai linistita.e cu extracte naturale smile si eu am folosit-o pe burta si fundic.pe langa uleiul de bebe si cremitza mea cu iaurt si capsuni (de care nu mai gasesc sad ).
deci iti recomand unguentul respectiv cu toata inima puss

ok. merci tare mult. o sa imi iau si eu. cam cand ar trebui sa incep sa ma dau?

ce ulei de bebe foloseai?

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-09-21 10:23:22)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#1881 2009-09-21 10:34:13

pipacslany
Hero member

uite fix asta smile
http://www.hopa-sus.ro/imagini-produse/ … 228581.jpg
pe burtica si sani nu mi-au aparut vergeturi dar pe fund am facut. oricum ma asteptam sa fac avand in vedere ca mai aveam.
eu am ales sa nu dau banii pe creme scumpe, am preferat sa ma super hidratez si sa folosesc chestii cu care l-as da si pe bebe (crema de galbenele e a lui acum, la fel si uleiul tongue ).
eu nu cred in creme minune si sunt convinsa ca daca ai pielea predispusa la vergeturi atunci le faci cu toate cremozitatile.daca nu esti predispusa atunci nu faci si punct smile, mama de exemplu nu a facut vergeturi si mai mult ca sigur nu a folosit creme minune, ca pe atunci nu erau tongue
alina eu m-am uns de la inceputul sarcinii pana la sfarsit, asa cum faceam si inainte de sarcina, dupa dusul de seara.nu m-am uns de 10 ori pe zi, ci exact ca inainte, si au fost si seri cand nu am avut chef de asa ceva, evident.
cam atat smile

Ultima oara a fost editat de pipacslany (2009-09-21 10:36:06)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.