|
Nu esti logat.
Yasmin-11#191 2009-10-04 20:49:43
Re: yasminbuna seara.Am si eu o intrebare.Prin luna iunie am fost la un control ginecologic si mi s-a gasit anexita chistica pe partea dreapta.Mi-a dat tratament cu antibiotice printre care si contraceptive(yasmin pe o perioada de 3 luni).Am luat 2 luni de zile contraceptivele.totul a fost ok fara scurgeri de la ele,trebuia sa iau si a 3 luna.dar am intrerupt.Le-am reluat a 4 luna cum ar veni,tot din prima zi de menstruatie.Am avut menstruatie 6 zile,iar de atunci adica de la terminarea menstruatiei am niste scurgeri maronii tot cum ar fi menstruatia dar mult mai inchisa la culoare si in cantitati mult mai mici zilnic.Poate sa fie spotting?desi inca am acel chist. Offline #192 2009-10-04 21:55:04
Re: yasminBuna....as dori sa stiu daca AC se pot lua incepand cu oricare a zi a lunii ? as vrea sa incep iarasi sa iau si nu mai tin minte exact daca pot incepe in oricare zi sau neaparat in prima zi a menstr.....multumesc nefericire... unde esti ca sa-mi privesti zambetul? Offline #193 2009-10-04 22:18:26
Re: yasmineste de preferat sa incepi din prima zi a menstrei. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #194 2009-10-06 22:43:06
Re: yasminBuna seara fetelor, Offline #195 2009-10-07 09:43:36
Re: yasmin
mai daca aulin este antibiotic, at tu trebuia sa te protejezi suplimentar, 7 zile deoarece protectia scade cand iei antibiotice nush daca e antibiotic ,( k le confund aulin cu augumentin si nush) Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline Publicitateloading...
#196 2009-10-07 10:16:51
Re: yasminnu, aulinul nu e antibiotic, e antiinflamator, deci nu e problema Offline #197 2009-10-07 19:13:17
Re: yasminSalutare fetelor:* as avea o mica mare problema. Este prima luna cand iau yasmin si am niste scurgeri maronii care inainte nu le aveam. am zilnic o pata mica maronie pe pantyliner. este normal? sa imi fac griji? Offline #198 2009-10-07 19:17:50
Re: yasminda, se cheama spotting si e normal in primele lui de administrare a AC... o sa treaca Offline #199 2009-10-07 19:26:07
Re: yasminHuh. mi-ai luat o piatra de pe inima. mersi mult Offline #201 2009-10-08 12:01:01
Re: yasminBuna! In urma unui control ginecologic mi s-a prescris tratament cu Cervugid ovule si cu Voltaren supozitoare. Dupa inceperea tratamentului am avut si menstruatie si am inceput administrarea de AC Yasmin,de aceea nu am avut cum sa intreb dr-ul acest lucru...interactioneaza Yasmin cu Cervugid ovule(compozitie:cloramfenicol,metronidazol,nistatin)? Pe prospectul AC scrie despre interaciunile mediacamentoase cu anumite antibiotice,niciunul insa din compozitia Cervugidului...dar tot aici pe forum am gasit ca AC ar interactiona cu metronidazolul si ca antibioticele in general scad actiunea AC...sunt cam confuza ...Si protectia suplimentara dupa terminarea tratamentului cu ovule ar trebui sa fie de 7 zile sau mai mult? Dupa cele 7 zile de protectie suplimentara mai este vreun risc daca se foloseste numai protectia cu AC? Offline #202 2009-10-08 13:15:27
stai linistita ovulele Cevucid nu afecteaza protectia... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #203 2009-11-18 22:37:59
Re: yasminFetelor am si o eu intrebare si asi vrea dak puteti sa ma ajutati cu un raspuns.Eu iau Diane 35 de 2 ani la recomandarea medicului din cauza cosurilor.Problema cosurilor s-a remediat intre timp si am decis sa le schimb ptr k din cate stiu sunt unele dintre cele mai puternice anticonceptionale.Am fost la medic ptr o consultatie..si mi-a recomandat yasmine.Mi-a zis sa le incep imediat ce termin folia de Diane 35 si dupa prima menstruatie sub yasmine sa mai vn la o consultatie.Intrebarea mea este urmatoarea tinand cont k acum 2 ani cand am inceput sa iau diane m-am ingrasat un pic..exista riscul sa ma mai ingras si de la yasmine dak eu sunt obisnuita cu ac? The world is a camera so please smile! Offline #204 2009-11-18 23:46:39
Re: yasmineu zic k nu sunt riscuri... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #205 2009-11-19 10:32:33
Re: yasminbuna fetelor!!am intrat d ft multe ori p acest forum,dar abia acum m-am autentificat.mi-au fost de folos toate problemele propuse de voi,si acum vreau s va intreb si eu ceva:mi-am inceput viata sexuala acum 2 luni.nu am luat inca anticonceptionale,dar vreau s incep s le iau.am 45 kg,si 19 ani.ce imi recomandati?va pup Offline #206 2009-11-19 10:34:21
Re: yasminaici nu se recomanda pastile...mergi la planning sa iti dea Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #207 2009-11-19 10:39:39
sunt la facultate,si am un program ft incarcat.nu prea ajung la doctori decat in week-end,cand ei nu sunt. am auzit ft multe lucruri bune despre yasmine si novinet.care credeti k e mai bun?conteaza cate kg am?nu de alta,dar eu as vrea sa ma si ingras un pic Offline #208 2009-11-19 10:55:11
Re: yasmince e bun pentru unele nu este la fel de bun pentru altele. pastilele se recomanda pe baza unor analize, a unei discutii despre istoricul tau si cel al familiei pe care o vei avea cu doctorul. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #209 2009-11-19 12:31:50
Re: yasminau dreptate fetele AC nu sunt bomboane si trebuie sa le luam dupa anumite indicatii si consultatii....asa ca nu-ti face rau singura cu mana ta, eu zik sa iti faci timp , lipsesti de la facultate o zi, reuperezi cu alta grupa, vezi tu ce faci, si o vizita la medica nu ti-ar strika, este foarte important mai ales k abia ti-ai inceput viatza sexuala si esti la inceput si trebuie sa ai grija de tine si de sanatatea ta... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|