|
Nu esti logat.
Ovule contraceptive#1 2009-04-24 22:05:08
ovule contraceptiveAs dori sa stiu si eu ce ovule contraceptive sunt cele mai recomandate?Si daca le folosesc doar pe ele ca protectie care ar fi sansa sa raman insarcinata? Multumesc Din 6.08.2010 mamica de fetita Offline #2 2009-04-24 22:16:00
Re: ovule contraceptiveTe referi la spermicide? #3 2009-04-26 20:40:29
Re: ovule contraceptive
daca ai ales ca metoda contraceptiva ovulele, dupa ce te-ai informat corect si complet asupra tuturor metodelor contraceptive, eu zic ca Pharmatex e o alegere buna Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2009-04-27 00:06:37
Re: ovule contraceptiveDar Pharmatex si Contracept M nu sunt cam aceeasi chestie?Caci amandoua contin 18,7 g de clorura de benzalconiu .....cu diferenta de pret....primul costa 36 lei si al doilea 19... Offline #5 2009-04-27 10:51:58
Re: ovule contraceptiveneatza fetele am si yo o intrebare akum 3 zile adika vineri am avut primul contact sexual fiind virgina daka si ieri si azi mi-au mai curs cateva pikaturi de sange e cumva de la acea membrana care s-a rupt? Offline Publicitateloading...
#6 2009-04-27 10:57:28
Re: ovule contraceptiveda, e foarte posibil sa fie de la himen sangerarea Offline #8 2009-04-27 11:22:58
da, de la himen este sangerarea si este posibil sa mai ai sangerari si dupa alte contacte sexuale, depinde de rigiditatea himenului.... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #9 2009-04-28 11:51:10
Multumesc pentru informatie Ramona_gl...da, sunt acelasi lucru... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2009-04-29 10:09:16
Re: ovule contraceptiveam o intrebare fetele ma doare in partea de jos e un semn ca as putea fi insarcinazta greturi nu am oboseala nu mi se pare doar ca s-au intarit putin sani mi-am luat doua teste de sarcina si mi-a spus farmacista ca pot sa le fac si dupa o saptamana si am o saptamana am facut ieri si mi-a iesit negativ ce sa inteleg menstruatia ar trebui sa imi vina pe 3 sau maxim 6 mai.ast raspunsul vostru Offline #11 2009-04-29 10:17:42
Re: ovule contraceptiveTestele de sarcina sunt concludente la trei saptamani de la contactul cu risc sau la 7 zile de intarziere a menstrei. Simptomele pe care le descrii pot fi si SPM. Parerea mea este sa astepti sa vezi daca apare menstra si apoi sa te sperii. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #12 2009-04-29 10:19:45
Re: ovule contraceptivema gandesc ca poate am racit si de aceea poate poate sper sa nu ca va fi un soc Offline #13 2009-04-29 10:42:50
Re: ovule contraceptiveintr-adevar testele facute la 3 sapt de la contactul cu risc sunt concludente,si sunt si teste care se pot face din prima zi de intarziere a menstruatiei, nu trebuie sa astepti 7 zile...iti recomand testul sure check, eu l-am facut si niciodata nu mi-a dat gres si nu e asa de scump 12lei max... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|