|
Nu esti logat.
Pelicule contraceptive vaginale#1 2009-05-03 21:25:56
pelicule contraceptive vaginalele-am descoperit de putin timp dupa ce am renuntat la AC, sunt multumita de ele dar nu vreau sa ma trezesc cu surprize... le mai foloseste cineva? Offline #2 2009-05-03 21:33:44
Re: pelicule contraceptive vaginalehttp://www.minervaeps.ro/files/produse/pelicule.htm Offline #3 2009-05-03 22:59:46
Re: pelicule contraceptive vaginalenu stiu exact cat costa, mi-a dat cineva mai multe pliculete cu cate 10 foite, dar cred ca sunt foarte accesibile ca pret; oricum, pana o sa iau alte anticonceptionale o sa folosesc foitele dar fara ejaculare in interior, pentru siguranta mea... Offline #4 2009-05-04 14:53:30
Re: pelicule contraceptive vaginalenu au o eficienta foarte ridicata(aproximativ 60-70%) si de aceea e recomnadat sa fie folosite impreuna cu alte metode(metoda calendarului si/sau coitul intrerupt de exemplu) Offline #5 2009-05-11 15:34:08
Re: pelicule contraceptive vaginalesi eu m-am lasat de ac pt a folosi aceste pelicule..numai k logodnicul meu nu s-a simtit prea bine cu ele(avea o senzatie de usturime dupa terminare)...acum stau cu stres k trebuie sa-mi vina menstruatia si vad k nu mai apare....oricum va tin la curent daca sa intamplat ceva sau nu Offline Publicitateloading...
#6 2009-05-11 15:35:25
Re: pelicule contraceptive vaginalestie cineva daca senzatia de usturime o sa dispara ..adika e normal asa?eu nu am avut nimik..el a fost cel afectat.. Offline #7 2009-05-11 15:51:54
Re: pelicule contraceptive vaginaleDelyssa ai warn pentru ca nu ai editat. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #8 2011-11-15 23:01:19
Re: pelicule contraceptive vaginalemai fetelor eu nu le folosesc de foarte mult timp dar pana acum nu am avut nici o problema...doar ca....dupa ce s-a terminat actul sexual...eu merg si ma spal...sau incerc sa dau afara "invitatii nepoftiti"...uneori s-a mai intamplat sa folosesc pelicula...si apoi sa inceapa actul sexual...dar nu cred ca sa intamplat ceva....pt siguranta mea voi face un test:)...dar eu sant multumita de ele deocamdata.... Offline #9 2011-11-16 01:40:18
Re: pelicule contraceptive vaginaleA incercat cineva substanta injectabila cu continut hormonal ?(elibereaza progresiv hormoni pe parcursul a 8-12 saptamani) Ultima oara a fost editat de kiki_oana (2011-11-16 01:40:35) Offline #10 2011-11-16 18:49:43
Re: pelicule contraceptive vaginalee o metoda invechita, cantitate enorma de hormoni, se administreaza doar progesteron, fara estrogen, duce la dereglari hormonale cu tot ce inseamna ele (absenta menstruatiei, ingrasare etc) - nu se mai recomanda in zilele noastre asa ceva Offline #11 2011-12-19 01:19:19
Re: pelicule contraceptive vaginaleFOITA CHINEZEASCA=am si eu o intrebare ...am tot citi pe forumuri ca lume e multumita altele nu ma rog taberele se impart ...intrebarea mea e aceasta ce subustante contine exact?! adica ma gandesc dk au oare care eficienta asta isneaman ca au si o aciditate cva de genu si am agdnesc dk aciditatea vagianala(hp acid) a unei eprsoane e mai mare asta nu e buna pot aparea anuite neplaceri (usturimi arsuri sau cva de genu)...stie cienva ce contin mai exact ca inscriptia e in chienza si in romana nu am agsit si sincer dk nu stiu c contine nu incerc ca nu am chef sa am trezesc cu cva acolo mai ales ca am avut si o probelma cu candita (in fine am taratato mai greu dar am reusit). Ultima oara a fost editat de crizz (2011-12-19 01:22:50) marry me bitch!!! Offline #12 2011-12-22 14:05:40
Re: pelicule contraceptive vaginaledraga mea, contine un spermicid, adica o substanta toxica pentru spermatozoizi...nu creste aciditatea Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2012-01-06 17:10:43
Re: pelicule contraceptive vaginale
spermicidele se combina cu folosirea diafragmei, nu a coitului intrerupt. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|