|
Nu esti logat.
E de rau oare?-2#20 2009-05-05 17:28:25
Re: e de rau oare?felicitari ela pt bebe multa sanatate va doresc:* Live for today because yesterdays are over and tomorrows may never come. Offline #21 2009-05-08 21:09:22
Re: e de rau oare?Extrauterina iese la testul pt sarcina ? ieri mi-a fost foarte rau .. nu puteam sa mananc nimic aveam numai stari de greata ma simteam foarte obosita si am ajuns la spital .. mi sa facut o ecografie iar medicul mi-a zis .. Opaa ce avem noi aici ? ori o sarcina extrauterina ori un chist pe ovarul stang ? mi-a mai spus ca am uterul intreptat spre stanga , ca sunt prea slaba ( 50 kg la 1.68 - 22 ani ) si ca am pietre la ambii rinichi ! am facut si testul si mi-a spus ca nu sunt insarcinata insa pt linisistea mea sa merg totusi neaparat la un control ginecologic mai amanuntit. eu am fost si acum 2 luni si nu mi sa spus nimic despre un anume chist .. am luat si ac timp de 2 ani pana acum 4 luni .. menstruatie am avut luna de luna cei drept cu intarziere dupa ce am oprit ac ... pana luni de ajung la medic ma tot stresez .. ce o fi oare ? Ultima oara a fost editat de ecstasy2008 (2009-05-08 21:11:10) Offline #22 2009-05-08 23:29:43
Re: e de rau oare?ecstasy, extrauterina iese la test, da bafta Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #23 2009-05-09 09:29:19
Re: e de rau oare?deci ramane in calcul chistul si se exclude sarcina !! Multumesc mult de tot .. luni am sa ma duc din nou la un control ginecologic sa vedem ce-mi spune ! Multa Sanatate Tuturor Offline Publicitateloading...
#25 2009-05-09 17:15:35
Re: e de rau oare?Multumesc .. sper sa nu fie nimic grav sunt cam panicata Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|